سلام
درسته که الیت ها گلد مجانی دارن؟کجاشه؟
بله.
شما برید پروفایل بسازید.
خودش خودکارفعال می کنه.
من خودم الان دارم استفاده می کنم :d
سلام
من امروز تو لایو یه اکانت درست کردم حالا می خوام شارژش کنم ولی نمی دونم از کدوم کارت استفاده کنم چون اورپا استرالیا امریکا داره
AT Poin
EU Point
Live Gold
US Point
اینا چیه؟
اگر از این لینک راهنماییم کنید عالی می شه همین بنر بالای سیات هست
http://shop.game-ir.com/3-xbox-live
نه , منطورم اینه که الان مال من داره تموم می شه . چطور شارژ کنم ؟!
دوستان من در لایو به قسمت اواتارو اینا رفتم و میخواستم لباس ها و اون چیزهائی که از هر بازی در اختیارمون میزاره بگیرم مثلا داستان اسباب بازی ها عروسکش رو 160G میداد ولی من زدم که بگیره ارور داد (800.... بقیشو یادم نیست :d) چرا دریافت نکرد ؟
1 ماه اکانتم هم تموم شده ؟
کجای سایت xbox.com باید برم ...باید ببینی چه کشوری اکانت ساختی باید بری تو سایت xbox.com و بعد از وارد کردن ایمیل و پسورد اکانت لایوت اونجا مشخص میشه که کدوم کشور هستی که اگر آمریکا بودی باید us بگیری اگر انگلیس و اروپا بودی باید EU بگیری استرالیا هم که مشخصه.
بعد برای شارژ بازی کردن در لایو باید اکانت GOLD بگیری و برای دانلود کردن بازی های آرکید و DLC ها و مپ پک ها و غیره باید پوینت بگیری.
میری یک کارت گلد میخری یک ماره ای داره که اون رو خیلی راحت وارد میکنی و شارژ میشه البته باید آدرست هم اگر کامل نکردی کامل کنی که بهتره بری و از سایت XBOX.COM کاملش کنی.
دوستان من دیشب یه اکانت همین طوری ساختم رفت لایو.
الان می خوام برای پروفایل اصلیم که game score و سیو و همه چیم اون تویه برم لایو.
همه مرحله هارو میرم ولی وقتی گیمر تگ رو انتخواب می کنم ارور می ده(ارور تکراری بودن gt نیست!!!)
می گه:
this action cant be performed at this time.please try again later.for more info ...
مشکل چیه؟
از ساعت 11 صبح هم هی امتحان می کنم !!!
یدونه هم ارور عددی می ده:
8015401D
دوستان من دیشب یه اکانت همین طوری ساختم رفت لایو.
الان می خوام برای پروفایل اصلیم که game score و سیو و همه چیم اون تویه برم لایو.
همه مرحله هارو میرم ولی وقتی گیمر تگ رو انتخواب می کنم ارور می ده(ارور تکراری بودن gt نیست!!!)
می گه:
this action cant be performed at this time.please try again later.for more info ...
مشکل چیه؟
از ساعت 11 صبح هم هی امتحان می کنم !!!
یدونه هم ارور عددی می ده:
8015401D
کجای سایت xbox.com باید برم ...
ازم آدرس خواست آدرس کجارو بدم ؟!
مثلا کد پستی چی بدم ؟
آقا یکم بیشترراهنمایی می کنی؟این فایروال لعنتی تو چه بخشی می تونه باشه؟