حل مشکل sign in شدن به PSN بعد از اپدیت 3.56

شما تنظیمات network دستگاتونو اتوماتیک کنید ببین چیمیشه در ضمن پیغام اپدیت مجدد ( 3.56 ) برای همه اومده
تمام این روش ها رو رفتم ولی کانکت نمیشه واینترنت کانکشن رو faild میزنه. حالا اگه از طریق فلش اپدیت رو بریزم مشکل حل میشه؟؟ در ضمن لینک این اپدیت اصلاح شده رو برای رجین پال میگذارید؟؟

تمام این روش ها رو رفتم ولی کانکت نمیشه واینترنت کانکشن رو faild میزنه. حالا اگه از طریق فلش اپدیت رو بریزم مشکل حل میشه؟؟ در ضمن لینک این اپدیت اصلاح شده رو برای رجین پال میگذارید؟؟

http://deu01.ps3.update.playstation...6e070c96e0464e993aaf9deac3660863/PS3UPDAT.PUP
خدمت شما ولی فکر نمی کنم که بصورت افلاین بتونین دوباره اپدیت کنید بازم تست کن ضرر نداره

سمن که update کردم دوباره هنوز همون آش و همون کاسه مشکل همونه error هم همونه کلا سونی دیگه باید psn رو بزاره دمه کوزه آبشو بخوره.عوضی که مشکل رو حل کنه هی update جدید میده چرت و پرت.من فکر کردم اشکال از منه 3 نفر دیگه از دوستام هم مشکلشون عین مشکل منه.

من همین الان آپدیت کردم مشکلی هم ندارم!

خسته نباشه دلاور :d
یه توضیحی در مورد اپدیت میدادی بد نبود :d حالا بگو ببینیم اپدیت مجدد 3.56 انجام دادی یا از 3.55 اپدیت کردی به 3.56 ;) البته لازم به ذکر است که شما اپدیت 3.56 اصلاح شدرو دانلود کردی چونکه میگی همین الان اپدیت کردم و مشکلی هم پیش نیومده

آخرین ویرایش:
خسته نباشه دلاور :d
یه توضیحی در مورد اپدیت میدادی بد نبود :d حالا بگو ببینیم اپدیت مجدد 3.56 انجام دادی یا از 3.55 اپدیت کردی به 3.56 ;) البته لازم به ذکر است که شما اپدیت 3.56 اصلاح شدرو دانلود کردی چونکه میگی همین الان اپدیت کردم و مشکلی هم پیش نیومده

شما هم همینطور خط شکن
3.55 بود زدم خود ps3 آپدیت کرد یحتمل اصلاح شده هستش

سمن که update کردم دوباره هنوز همون آش و همون کاسه مشکل همونه error هم همونه کلا سونی دیگه باید psn رو بزاره دمه کوزه آبشو بخوره.عوضی که مشکل رو حل کنه هی update جدید میده چرت و پرت.من فکر کردم اشکال از منه 3 نفر دیگه از دوستام هم مشکلشون عین مشکل منه.

داداش ناراحت نباش منم به درد خودت دچارم الانم بعد از 5 بار update کردن کنسل شدن بلاخره با ps ذباره v2 3.56 ریختم ولی بازم به سرور بازیا وصل نمی شم اینم دیگه از اون مشکلات شده ها 4 ساعت وقت بزار هیچی به هیچی!!!!

رضا جان دمت گرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :d
دوباره آپدیت کردم ولی هنوز مشکل Sign In شدن رو دارم چرا؟ :d
ویرایش: مشکل حل شد یه خاموش/روشن کردن می خواست :d

آخرین ویرایش:
درود
دوستان من آپدیت 3.56 رو از طریق pc دانلود کردم بعد رو ps3 ریختم ولی الان هرکاری میکنم نمیتونم sign in بشم . dns هم تغییر ندادم . این ارور رو میده
80710723

وای خدای من دوستان چه قدر مشکل دارند و من اصلا مشکلی در وصل شدند یا ارور دادند یا انلاین بازی کردند ندارم نمیدونم برای چی شماها این قدر مشکل دارید خیلی عجیبه:-/

تا حالا داشت خوب کار می کردا! دوباره برگشت به حالت سابق!
این مشکل چرا حل نمیشه! :((
گفتم که مشکل هنوز حل نشده تو پست قبلی گفتم شاید همه فکر کنن من چرت و پرت میگم ولی 3 نفر از بقیه دوستام هم همین مشکل رو دارن.همنطور که گفتم دیگه سونی باید psn رو واسه همیشه تعطیل کنه یا پر از هکر شده یا اصلا sign in نمیشه یا تو بازی sign out میشه.
دموی KZ3 رو چیکار کنیم؟! :((

آخرین ویرایش:
گفتم که مشکل هنوز حل نشده تو پست قبلی گفتم شاید همه فکر کنن من چرت و پرت میگم ولی 3 نفر از بقیه دوستام هم همین مشکل رو دارن.همنطور که گفتم دیگه سونی باید psn رو واسه همیشه تعطیل کنه یا پر از هکر شده یا اصلا sign in نمیشه یا تو بازی sign out میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or