فکر کنم مشکل حل نشده من به psn connect میشم ولی نمی تونم بازی کنم مخصوصآ mw2 من حتی تو internet test connection کلی تغییرات دادم مثل عوض کردن MTU به 1492 یا 1494... ولی فایده نداره نمی تونم بازی کنم یا وقتی با 20 بار کلید کردن من join میشم 1دقیقه بعد sign out میشم بعد از 4 سال بازی تو psn اولین باره اینقدر اذیت شدم که با مشت زدم تو سر مودم.(شما بودین بدتر میکردین)آدم connect بشه نتونه بازی کنه جالبه..!!
با سلام
من از دیروز ارور 80710723 رو دریافت می کنم که در کانکشن تست هم اینترنت کانکشن رو faild میزنه . این مشکل از دیروز شروع شد وتا الان هر کاری کردم نتونستم join شم . لطفا اگه می تونید راهنمایی بکنید.
captain mitchell به دادم برس که جیگرم خونه..pm دادم)هر کاری رو که باید میکردم انجام دادم DNS هم همه رو زدم به خدا ولی خیلی اذیت میکنه connect میشم نمی تونم بازی کنم
بخدا دارم دیوانه میشمتا بحال این مشکل رو نداشتم بخداسر بازی mw2 اصلا مشکل نداشتم نه مشکل dc نه مشکل lag dly اصلا هیچ الان یک هفته میشه بعد آپدیت 3.56 اینطوری شده گریم در اومد.sing in نمیشم یا time out میشم وقتی 10 یا 20 بار پیله میکنم sign in بشم تو بازی تو main menu بازی mw 2 یکدفعه sing out میشم.کمک کنید جوانمردانمیتونی بازی کنی ؟ Signed Out میشی یا چی ؟ و چه بازی ؟
مگه من گفتم چیزی بهتر بشه ؟ حداقل به همین چیزی که دارن گند نزنن بهتر نخواستیم بشهپ.ن: مگه سونی قرار بود با دادن آپدیت های جدید کیفیت چیزی رو بهتر کنه ؟ چپ و راست آپدیت های اشغال دادن همینه دیگه ... من هنوز آپدیت نکردم :d
بخدا دارم دیوانه میشمتا بحال این مشکل رو نداشتم بخداسر بازی mw2 اصلا مشکل نداشتم نه مشکل dc نه مشکل lag dly اصلا هیچ الان یک هفته میشه بعد آپدیت 3.56 اینطوری شده گریم در اومد.sing in نمیشم یا time out میشم وقتی 10 یا 20 بار پیله میکنم sign in بشم تو بازی تو main menu بازی mw 2 یکدفعه sing out میشم.کمک کنید جوانمردا
من هم مشکل مشابه دارم هر کاری هم کردم درست نشد ... یه وقتایی sign in میشه ولی مثلا Playstation Store نمیتونه بره !! بعدش هم sign out ...
پ.ن: رسما گند زدن با این آپدیت دادنشون
والا uncharted 2 دارم اون هم امدنش با نیومدنش فرقی نمیکنه پدر آدمو در میاره تا بیاد.فکر نکنم از mw2 را دست تر multy داشته باشیم اگه این نیاد uncharted 2 که اصلا صحبتش رو نکن اون روزای اول uncharted گریه منو در میاورد تا بیاد تو deathmatch وای به حال الان.خوب ... مرتضی بازی دیگه ای نداری که بری امتحان کنی ؟
از تنظیمات صبر باید کمک بگیری DNS و MTU هم فایده نداره من همه این راها رو رفت.من که دیونه شدم فکر نمیکنم اندازه ی من امتحان کرده باشی و استقامت داشته باشی من 20 تا 30 بار تست میکردم و بعد تازه تو بازی dc میشدم)xمن بیخیال این psn مزخرف شدم تا update جدید.سلام دوباره
من هنوز هم این مشکل کانکشن رو دارم ونمی تونم به psn وصل شم در واقع وقتی دارم کانکشن تست رو میزنم گزینه دوم (internet connection) رو FAILD میزنه واصلا به تست psn نمیرسه . خواهش میکنم یک راهنمایی بکنید . در وارد کردن این شماره های DNS هم قبلش باید چه تنظیماتی رو انجام بدم؟؟؟؟
راستش من به این فکر افتادم که برم از شاتل خط بگیرم شاید حل بشه. حالا این اپدیت کذایی کی میاد؟؟از تنظیمات صبر باید کمک بگیری DNS و MTU هم فایده نداره من همه این راها رو رفت.من که دیونه شدم فکر نمیکنم اندازه ی من امتحان کرده باشی و استقامت داشته باشی من 20 تا 30 بار تست میکردم و بعد تازه تو بازی dc میشدم)xمن بیخیال این psn مزخرف شدم تا update جدید.
به نت و اینترنت اصلا ربط نداره من 1m دارم از شرکت لایزر 3 سال هم هست دارم هر شب WOW یا frozen tron بازی میکنم هاست هم میشم 5به 5 1 نفر نه lag داره نه dly پس نتیجه میگیریم همون آیتم صبر بهترین چیزه.ومهمترین نتیجه که میشه گرفت که psn تر زده فعلا.خود سونی گفته تا ماه دیگه البته دقیق نمی دونم(قبل از لانچ کامل psp2 و KZ 3)راستش من به این فکر افتادم که برم از شاتل خط بگیرم شاید حل بشه. حالا این اپدیت کذایی کی میاد؟؟