حل مشکل sign in شدن به PSN بعد از اپدیت 3.56

با سلام
من از دیروز ارور 80710723 رو دریافت می کنم که در کانکشن تست هم اینترنت کانکشن رو faild میزنه . این مشکل از دیروز شروع شد وتا الان هر کاری کردم نتونستم join شم . لطفا اگه می تونید راهنمایی بکنید.

فکر کنم مشکل حل نشده من به psn connect میشم ولی نمی تونم بازی کنم مخصوصآ mw2 من حتی تو internet test connection کلی تغییرات دادم مثل عوض کردن MTU به 1492 یا 1494... ولی فایده نداره نمی تونم بازی کنم یا وقتی با 20 بار کلید کردن من join میشم 1دقیقه بعد sign out میشم بعد از 4 سال بازی تو psn اولین باره اینقدر اذیت شدم که با مشت زدم تو سر مودم.(شما بودین بدتر میکردین)آدم connect بشه نتونه بازی کنه جالبه..!!

با سلام
من از دیروز ارور 80710723 رو دریافت می کنم که در کانکشن تست هم اینترنت کانکشن رو faild میزنه . این مشکل از دیروز شروع شد وتا الان هر کاری کردم نتونستم join شم . لطفا اگه می تونید راهنمایی بکنید.

جفتتون این آموزشی رو که چندروز پیش گفتم رو انجام بدید ... گرچه چند ماه پیش هم چندین بار تکرار کردم !!! Search هم که نمیکنید !

با اینکار مشکلتون بر طرف میشه !
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1283400&postcount=1828

P.S : مرتضی جان لازم نیست مودم رو بزنی ... این مشکل ایرادی هست از طرف DNS های ایرانی که اینطوری بر طرف میشه!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: CAP\MortezA63
اقا من اصلا مشکل sign out ندارم همیشه کانکت هستم ولی مثلا تو بازی انچارتد کسی پیدا نمیکنه که انلاین بازی کنم رد دد هم همینطور

captain mitchell به دادم برس که جیگرم خونه..=((:((pm دادم)هر کاری رو که باید میکردم انجام دادم DNS هم همه رو زدم به خدا ولی خیلی اذیت میکنه connect میشم نمی تونم بازی کنم:(

نمیتونی بازی کنی ؟ Signed Out میشی یا چی ؟ و چه بازی ؟
بخدا دارم دیوانه میشم:(تا بحال این مشکل رو نداشتم بخدا:((سر بازی mw2 اصلا مشکل نداشتم نه مشکل dc نه مشکل lag dly اصلا هیچ الان یک هفته میشه بعد آپدیت 3.56 اینطوری شده گریم در اومد.sing in نمیشم یا time out میشم وقتی 10 یا 20 بار پیله میکنم sign in بشم تو بازی تو main menu بازی mw 2 یکدفعه sing out میشم.کمک کنید جوانمردا=((

من هم مشکل مشابه دارم هر کاری هم کردم درست نشد ... یه وقتایی sign in میشه ولی مثلا Playstation Store نمیتونه بره !! بعدش هم sign out ...
پ.ن: رسما گند زدن با این آپدیت دادنشون :|
پ.ن: مگه سونی قرار بود با دادن آپدیت های جدید کیفیت چیزی رو بهتر کنه ؟ چپ و راست آپدیت های اشغال دادن همینه دیگه ... من هنوز آپدیت نکردم :d
مگه من گفتم چیزی بهتر بشه ؟ حداقل به همین چیزی که دارن گند نزنن بهتر نخواستیم بشه
پ.ن2: الان ps store هم میتونم برم ولی چیزی نمیتونم بخرم .ارور میده !!! lol

آخرین ویرایش:
بخدا دارم دیوانه میشم:(تا بحال این مشکل رو نداشتم بخدا:((سر بازی mw2 اصلا مشکل نداشتم نه مشکل dc نه مشکل lag dly اصلا هیچ الان یک هفته میشه بعد آپدیت 3.56 اینطوری شده گریم در اومد.sing in نمیشم یا time out میشم وقتی 10 یا 20 بار پیله میکنم sign in بشم تو بازی تو main menu بازی mw 2 یکدفعه sing out میشم.کمک کنید جوانمردا=((

خوب ... مرتضی بازی دیگه ای نداری که بری امتحان کنی ؟

من هم مشکل مشابه دارم هر کاری هم کردم درست نشد ... یه وقتایی sign in میشه ولی مثلا Playstation Store نمیتونه بره !! بعدش هم sign out ...
پ.ن: رسما گند زدن با این آپدیت دادنشون :|

پ.ن: مگه سونی قرار بود با دادن آپدیت های جدید کیفیت چیزی رو بهتر کنه ؟ چپ و راست آپدیت های اشغال دادن همینه دیگه ... من هنوز آپدیت نکردم :d

خوب ... مرتضی بازی دیگه ای نداری که بری امتحان کنی ؟
والا uncharted 2 دارم اون هم امدنش با نیومدنش فرقی نمیکنه پدر آدمو در میاره تا بیاد.فکر نکنم از mw2 را دست تر multy داشته باشیم اگه این نیاد uncharted 2 که اصلا صحبتش رو نکن اون روزای اول uncharted گریه منو در میاورد تا بیاد تو deathmatch وای به حال الان.

سلام دوباره
من هنوز هم این مشکل کانکشن رو دارم ونمی تونم به psn وصل شم در واقع وقتی دارم کانکشن تست رو میزنم گزینه دوم (internet connection) رو FAILD میزنه واصلا به تست psn نمیرسه . خواهش میکنم یک راهنمایی بکنید . در وارد کردن این شماره های DNS هم قبلش باید چه تنظیماتی رو انجام بدم؟؟؟؟

سلام دوباره
من هنوز هم این مشکل کانکشن رو دارم ونمی تونم به psn وصل شم در واقع وقتی دارم کانکشن تست رو میزنم گزینه دوم (internet connection) رو FAILD میزنه واصلا به تست psn نمیرسه . خواهش میکنم یک راهنمایی بکنید . در وارد کردن این شماره های DNS هم قبلش باید چه تنظیماتی رو انجام بدم؟؟؟؟
از تنظیمات صبر باید کمک بگیری DNS و MTU هم فایده نداره من همه این راها رو رفت.من که دیونه شدم فکر نمیکنم اندازه ی من امتحان کرده باشی و استقامت داشته باشی من 20 تا 30 بار تست میکردم و بعد تازه تو بازی dc میشدم)xمن بیخیال این psn مزخرف شدم تا update جدید.

از تنظیمات صبر باید کمک بگیری DNS و MTU هم فایده نداره من همه این راها رو رفت.من که دیونه شدم فکر نمیکنم اندازه ی من امتحان کرده باشی و استقامت داشته باشی من 20 تا 30 بار تست میکردم و بعد تازه تو بازی dc میشدم)xمن بیخیال این psn مزخرف شدم تا update جدید.
راستش من به این فکر افتادم که برم از شاتل خط بگیرم شاید حل بشه. حالا این اپدیت کذایی کی میاد؟؟

راستش من به این فکر افتادم که برم از شاتل خط بگیرم شاید حل بشه. حالا این اپدیت کذایی کی میاد؟؟
به نت و اینترنت اصلا ربط نداره من 1m دارم از شرکت لایزر 3 سال هم هست دارم هر شب WOW یا frozen tron بازی میکنم هاست هم میشم 5به 5 1 نفر نه lag داره نه dly پس نتیجه میگیریم همون آیتم صبر بهترین چیزه.ومهمترین نتیجه که میشه گرفت که psn تر زده فعلا.خود سونی گفته تا ماه دیگه البته دقیق نمی دونم(قبل از لانچ کامل psp2 و KZ 3)

آخرین ویرایش:
psn update

سلام ذوستان منم همین مشکلو دارم:(
ولی
.
.
.
یه راه حل ابتکاری زدم میتونه کار ساز باشه واسه من که اینطور بوده
ببینید دوستان:d
اول برید تو Browser یه سایت سنگین که load زیادی داشته باشه مثل: www.sony.com
بعد دکمه ps روی دسته رو بزنید برید رو menu
همینطور که داره سایت رو load میکنه sing in بشید مشکل حله از اون به بعد تا update بعدی که 3.60 خواهد بود;)b-);)

• Like
Reactions: game.fun

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or