G grotesque22 کاربر سایت Feb 27, 2011 #226 واسه من اصلا کانکت نمیشه کانکتم بشه 1 دقیقه بعد قطع میشه مودم زایکسل اینترنتم شاتل 320
D dr_shahrooz کاربر سایت Feb 27, 2011 #227 بچه ها واسه منم نمیدونم چه مرگش شده از دانشگاه اومدم خسته کوفته اومدم یه دست فیفا به بدن بزنم،پی اس ان وصل میشه ولی به محض اینکه میرم تو بازی ساین ائت میشه
بچه ها واسه منم نمیدونم چه مرگش شده از دانشگاه اومدم خسته کوفته اومدم یه دست فیفا به بدن بزنم،پی اس ان وصل میشه ولی به محض اینکه میرم تو بازی ساین ائت میشه
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Feb 27, 2011 #228 نوشته شده توسط grotesque22: واسه من اصلا کانکت نمیشه کانکتم بشه 1 دقیقه بعد قطع میشه مودم زایکسل اینترنتم شاتل 320 بیشتر... نوشته شده توسط grotesque22: واسه من اصلا کانکت نمیشه کانکتم بشه 1 دقیقه بعد قطع میشه مودم زایکسل اینترنتم شاتل 320 بیشتر... شما تماس بگیر میایند درست میکنند البته ماله من خودش درست شد همین جوری :d
نوشته شده توسط grotesque22: واسه من اصلا کانکت نمیشه کانکتم بشه 1 دقیقه بعد قطع میشه مودم زایکسل اینترنتم شاتل 320 بیشتر... نوشته شده توسط grotesque22: واسه من اصلا کانکت نمیشه کانکتم بشه 1 دقیقه بعد قطع میشه مودم زایکسل اینترنتم شاتل 320 بیشتر... شما تماس بگیر میایند درست میکنند البته ماله من خودش درست شد همین جوری :d
nimaprince کاربر فعال بخش مطبوعات و دنیای بازی کاربر سایت Feb 28, 2011 #229 نوشته شده توسط u.T.a: مشکل ۲,۳ روزه به خاطر آپدیت بود حل شده الان هیچ مشکلی نیست بیشتر... كاملا تائيد مشيه چند روزه (2) من و همه دوستام به راحت كانكت ميشيم
نوشته شده توسط u.T.a: مشکل ۲,۳ روزه به خاطر آپدیت بود حل شده الان هیچ مشکلی نیست بیشتر... كاملا تائيد مشيه چند روزه (2) من و همه دوستام به راحت كانكت ميشيم
underal کاربر سایت Feb 28, 2011 #230 دوستان واسه کسایی که ps3 شون رو به cfw 3.55 هک کردن راهی برای وصل شدن به psn هست
u.T.a کاربر سایت Feb 28, 2011 #232 نوشته شده توسط underal: دوستان واسه کسایی که ps3 شون رو به cfw 3.55 هک کردن راهی برای وصل شدن به psn هست بیشتر... آره فریمور اورجینال بریزن کانکت شن!
نوشته شده توسط underal: دوستان واسه کسایی که ps3 شون رو به cfw 3.55 هک کردن راهی برای وصل شدن به psn هست بیشتر... آره فریمور اورجینال بریزن کانکت شن!
underal کاربر سایت Mar 1, 2011 #233 نوشته شده توسط u.T.a: آره فریمور اورجینال بریزن کانکت شن! بیشتر... منظورم اینه بدون اینکه هک از بین بره
نوشته شده توسط u.T.a: آره فریمور اورجینال بریزن کانکت شن! بیشتر... منظورم اینه بدون اینکه هک از بین بره
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Mar 1, 2011 #234 نوشته شده توسط underal: منظورم اینه بدون اینکه هک از بین بره بیشتر... نه راهی نداره باید حتما ابدیت کنی:d:d:d
نوشته شده توسط underal: منظورم اینه بدون اینکه هک از بین بره بیشتر... نه راهی نداره باید حتما ابدیت کنی:d:d:d
Download off کاربر سایت Apr 25, 2011 #235 دوستان چند روزیست نمیتونم ساین بشم./ برای شما هم همینطوره؟؟b-)