CAP\MortezA63
کاربر سایت
منم این مشکلو داشتم ولی IP رو که عوض کردم حل شدسلام دوباره
من هنوز هم این مشکل کانکشن رو دارم ونمی تونم به psn وصل شم در واقع وقتی دارم کانکشن تست رو میزنم گزینه دوم (internet connection) رو FAILD میزنه واصلا به تست psn نمیرسه . خواهش میکنم یک راهنمایی بکنید . در وارد کردن این شماره های DNS هم قبلش باید چه تنظیماتی رو انجام بدم؟؟؟؟
ممنون، جواب داد!سلام ذوستان منم همین مشکلو دارم
ولی
.
.
.
یه راه حل ابتکاری زدم میتونه کار ساز باشه واسه من که اینطور بوده
ببینید دوستان:d
اول برید تو Browser یه سایت سنگین که load زیادی داشته باشه مثل: www.sony.com
بعد دکمه ps روی دسته رو بزنید برید رو menu
همینطور که داره سایت رو load میکنه sing in بشید مشکل حله از اون به بعد تا update بعدی که 3.60 خواهد بودb-)
خواهش میکنمممنون، جواب داد!
دیگه راحت sign in میشه!
من که بهت PM دادم راهنمایت کردم.خواهش می کنم یکی کمک بکنه تا ما هم بتونیم به psn دسترسی داشته باشیم.
والا مشکلم حل نشد .امشب هم رفتم مودم رو عوض کردم .من که بهت PM دادم راهنمایت کردم.
چرا این کارو کردی....؟؟؟!!!!اصلا خوندی من چی نوشتم.؟؟!!بخدا ربطی به نت و مودم نداشته و نداره...!!بخدا ..!!!والا مشکلم حل نشد .امشب هم رفتم مودم رو عوض کردم .
اون شماره رو که گفتی وارد کردم ولی تنظیماتی رو که قبل از این کار بایستی انجام میدادم متوجه نشدم؟؟ الان دو تا سوال دارم ایا میشه از طریق کامپیوتر به ps3 واز اون طریق به psn وصل شم ؟؟؟ از کجا بفهمم مشکل از نت نیست؟؟؟چرا این کارو کردی....؟؟؟!!!!اصلا خوندی من چی نوشتم.؟؟!!بخدا ربطی به نت و مودم نداشته و نداره...!!بخدا ..!!!
از اونجای که تو PC میشه سرعت download رو تست کرد.از اونجای که همه ی دنیا با PSN و time out شدن از PSN مشکل دارن.هیچ ربطی به مودم یا نت نداره.یه فایل از سایت microsoft دانلود کن یا از سایت getdota میفهمی سرعتت خوبه یا نه.من خودم 10 دقیقه پیش از psn امشب 5 بار sign out شدم دوستام هم همینطور مشکل از psn هست.حالا برم مودم یا نت عوض کنم....؟؟؟!!!!!اون شماره رو که گفتی وارد کردم ولی تنظیماتی رو که قبل از این کار بایستی انجام میدادم متوجه نشدم؟؟ الان دو تا سوال دارم ایا میشه از طریق کامپیوتر به ps3 واز اون طریق به psn وصل شم ؟؟؟ از کجا بفهمم مشکل از نت نیست؟؟؟
از اونجای که تو PC میشه سرعت download رو تست کرد.از اونجای که همه ی دنیا با PSN و time out شدن از PSN مشکل دارن.هیچ ربطی به مودم یا نت نداره.یه فایل از سایت microsoft دانلود کن یا از سایت getdota میفهمی سرعتت خوبه یا نه.من خودم 10 دقیقه پیش از psn امشب 5 بار sign out شدم دوستام هم همینطور مشکل از psn هست.حالا برم مودم یا نت عوض کنم....؟؟؟!!!!!