بحث و تبادل نظر در مورد سری Silent Hill (خلاصه داستان در پست اول)

علاقه دارید کدام نسخه از سری بازی سایلنت هیل ریمیک بشود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    42

Silent Dream

In madness you dwell
کاربر سایت
shf_banner.png

پس از گذشت ده سال از انتشار آخرین نسخه سایلنت هیل بالاخره کونامی در اکتبر سال 2022 نسخه جدیدی از این سری را با نام Silent Hill ƒ معرفی کرد. داستان بازی کاملا جدید خواهد بود و در سال 1960 و در ژاپن رخ میدهد و دنیایی زیبا ولی در عین حال وحشتناک را به تصویر میکشد. این بازی توسط NeoBards Entertainment در حال ساخت است و هنوز تاریخ انتشار آن مشخص نیست..
  1. نوشته شده توسط Ryūkishi07، مشهور برای رمان‌های تصویری ژاپنی که به معماهای قتل، وحشت روانی و فراطبیعی می‌پردازند.
  2. طراحی موجودات و شخصیت‌ها توسط kera
توسعه‌دهنده: NeoBards Entertainment
ناشر: Konami Digital Entertainment
کارگردان: Al Yang
تهیه‌کننده: Motoi Okamoto
نویسنده: Ryukishi07
طراح: kera
تاریخ انتشار: TBA (مشخص نیست)
پلتفرم‌ها: TBA (مشخص نیست)

wire.png

نویسنده ای به نام Harry Mason و همسرش در حین عبور از یک جاده، نوزادی را یافته و نام او را شریل می‌گذارند. چهار سال بعد همسر هری فوت می‌کند. سه سال پس از فوت همسرش، هری بنا به دلایلی تصمیم می‌گیرد با شریل به شهری که وی را در نزدیکی آن یافته بودند سفر کند. شب هنگام، در جاده‌ی کنار شهر، پلیسی موتورسوار از کنار آنها عبور کرده و توجه هری را جلب می کند. اندکی جلوتر، هری متوجه موتور پلیسی میشود که بدون سرنشین در کنار جاده افتاده در همین حین، در روبروی خود دختری را وسط جاده می‌بیند. برای اجتناب از تصادف با او، دیوانه‌وار فرمان را می چرخاند. اما ماشین منحرف شده و به دره‌ی کناری سقوط می‌کند. هری پس از به هوش آمدن، متوجه غیبت شریل می‌شود. در حین جستجو، شبح شریل را می‌بیند و به دنبال او می‌دود. در انتهای معبری تنگ، ناگهان همه‌چیز در تاریکی فرو می‌رود و چهره آنجا تغییر می‌کند. هری مصمم ادامه ‌می‌دهد اما در اثر حمله‌ی چند موجود هیولا مانند به حالت مرگ روی زمین می‌افتد.
وقتی هری بعد از آن حادثه در کافه ای بیدار می‌شود، با همان پلیس روبرو می‌شود. آنها با هم از اتفاقات عجیب شهر و حالت غیرعادی آن سخن می‌گویند. پلیس Cybil Bennet‌ نام دارد و به هری در یافتن شریل کمک می‌کند. حالت عادی شهر اینگونه است: خالی از سکنه، فرو رفته در مه، محصور شده توسط دره‌های عمیق و پر از هیولا. اما در حالت غیر عادی به تمامی این موارد تاریکی مطلق تکه گوشت های آویزان از در و دیوار سکوتی مرگبارتر هم اضافه میشود . هری در جستجوی شریل به مکان‌های زیادی از شهر مراجعه می‌کند: مدرسه، کلیسا، بیمارستان، فاضلاب، پارک تفریحی و در بعضی از آنها با شخصیت‌هایی آشنا می‌شود. با پیرزن عجیبی به نام Dahlia Gillespie در کلیسا، دکتر Michael Kaufmann و پرستاری به نام Lisa Garland در بیمارستان. همچنین مرتب شبح دختری را می‌بیند که باعث تصادف او شده بود به نام Alessa. دالیا اطلاعات زیادی درباره‌ی هری و شهر دارد دکتر کافمن و لیزا هم هر کدام مطالب جدیدی به اطلاعات هری اضافه میکنند. در طول بازی اطلاعات زیادی از شهر به دست می‌آوریم خواه از لابلای روزنامه‌های باطله و کتاب‌ها و خواه از این شخصیت‌ها. شهر مکانی نفرین شده بوده و در سال‌های جنگ‌های داخلی، اعدام‌های زیادی در زندان آن صورت گرفته است. شهر قدمت زیادی دارد و قرن‌ها قبل، بومیان ساکن آنجا بودند. از همان زمان، آیینی شیطانی در شهر رواج داشته است. در سده‌های اخیر، پس از سکونت مهاجران در شهر، تلفیقی از آیین باستانی شهر با آیین‌های مهاجران پدید می‌آید که با نام The Order شناخته می‌شود. پیروان و سردمداران این فرقه اعتقادات عجیب و خطرناکی‌ دارند. این فرقه به سه شاخه‌ی اصلی تقسیم می‌شود که یکی از آنها «مادر مقدس» می‌باشد. در راس این شاخه دالیا قرار دارد که آلسا دختر وی است. این فرقه به خدایی اعتقاد دارد که باید در روی زمین متولد شده سپس بهشت موعود فرقه را بنا کند. بر اساس مدارک به دست آمده، این خدا یک بار متولد شده و مرده است و حال باید برای بار دوم متولد یا فراخوانده شود. دالیا متوجه می‌شود که مشخصات دختر وی، آلسا، با مشخصات مادر خدا که در متون قدیمی پیش‌بینی شده هم‌خوانی دارد پس او را تربیت می‌کند تا مراسم تولد را انجام دهد. در این مراسم، باید مادر خدا سوزانده شود. مراسم در سن 7 سالگی آلسا انجام می‌شود و بدن کباب شده‌ی وی را به بیمارستان انتقال می‌دهند. اما او ناقص است. آلسا در نهایت درد و رنج، قسمتی از روح خودش را به صورت یک نوزاد از شهر بیرون می‌فرستد و با استفاده از قدرت ذهن خود، شهر را به جهنمی بی‌بدیل تبدیل می‌کند. دالیا برای اتمام نقشه خود، توسط خود آلسا، شریل را فرا می‌خواند تا روح مادر خدا تکمیل شود. در این بین دکتر کافمن مسئول امور پزشکی آلساست.
آلسا در برابر دالیا مقاومت می‌کند اما دالیا با فریب هری، خود را به آلسا می‌رساند و مراسم را مجدداً انجام می‌دهد اما در همین حین هری سر می‌رسد. روح شریل به آلسا می‌پیوندد تا مادر خدا کامل گردد. دکتر کافمن به قصد نابودی این روح، دارویی را به سمت وی پرتاب می‌کند اما اینکار باعث می‌شود خدا (در شماره‌ی اول این خدا با نام «سامایل» معرفی می گردد) متولد شود. در اولین اقدام، سامایل، دالیا را آتش می‌زند. اما هری با سامایل می‌جنگد و او را شکست می‌دهد. پس از نابودی سامایل، مادر خدا ظاهر می‌شود و نوزادی را به هری می‌دهد سپس، راه فرار از آن مهلکه را به او نشان می‌دهد.
هری نوزاد را از شهر دور کرده و در جایی به طور ناشناس او را بزرگ می‌کند. نام این نوزاد را Heather می‌گذارد. هدر کودکی عادی نبود و گاها ، رفتارهای عجیبی از خود بروز می‌داد.
17 سال پس از این ماجرا، دختر نفر دوم فرقه، یعنی «Claudia Wolf» تصمیم می‌گیرد آن نوزاد را پیدا کند تا مراسم دوباره به جریان بیفتد. با کمک کشیش دیگری به نام «Vincent»، کاراگاهی به نام «Douglas Cartland» را استخدام می‌کند تا این کودک را پیدا کند. داگلاس هدر را پیدا می‌کند اما از نیت اصلی کارفرمایان خود اطلاع ندارد. روزی که هدر به مرکز خرید شهر رفته‌بود،‌ داگلاس را در مقابل خود می‌بیند. هدر بی خبر از همه‌جا به خیال اینکه داگلاس یک مزاحم است، می‌گریزد ولی داگلاس قبلاً محل او را به کلودیا و وینسنت اطلاع داده‌است. هدر به سمت خانه و نزد هری حرکت می‌کند اما اطراف او پر از هیولاهایی هولناک شده است. در اینجا برای اولین بار، کلودیا را ملاقات می‌کند. کلودیا درتلاش است تا هدر چیزی را به یاد بیاورد. هدر پس از گذشتن از مرکز خرید و ایستگاه مترو، درساختمانی نیمه‌کاره در نزدیکی محل سکونت خود با وینسنت روبرو می‌شود.
هدر به آپارتمان خود می‌رسد اما درآنجا پدرش، هری را غرق در خون و بی‌جان می‌یابد. او کلودیا را در پشت‌بام می‌بیند و او را مسئول قتل پدرش می داند. هدر قصد انتقام دارد اما کلودیا به سایلنت هیل می‌رود. هدر به همراه داگلاس (که کمابیش به واقعیت پی برده است) به سمت سایلنت هیل حرکت می‌کند.
هدر تقریباً گذشته‌ی خود را به یاد آورده است؛ او همان روح واحد آلسا و شریل است که توسط مادر خدا به هری سپرده شد. پس از حلول روح آلسا و شریل، جنین خدا هم وارد بدن او شده است اما تحت تاثیر فراموشی هدر، عقیم مانده و برای بارور شدن، نیاز دارد تا آتش خشم و نفرت در درون هدر شعله‌ور شود. کلودیا در تمام طول داستان سعی بر این دارد تا همین میراث آلسا را بیدار کند و برای همین منظور، هری را می‌کشد تا او را از سر راه بردارد. در این میان، وینسنت که منافع خود را با تولد خدا در خطر می‌بیند، سعی می‌کند توسط هدر، کلودیا و عقایدش را نابود کند.
پس از رسیدن به شهر، هدر به بیمارستان می‌رود. او با راهنمایی‌های علنی یا مخفیانه‌ی وینسنت،‌ پدر کلودیا یعنی «لئونارد» را که در بیمارستان زندانی شده می‌کشد تا متاترون را به دست آورد. متاترون، نماد خیر و روشنی و در مقابل سامایل است و وینسنت تصور میکند متاترون میتواند در مبارزه با کلادیا به هدر کمک کند. در ادامه،‌هدر به کلیسای فرقه می‌رسد. کلودیا، وینسنت را ، که به زعم او خیانت کرده‌است، می‌کشد. هری مقداری از داروی دکتر کافمن را به شکل یه قرص به هدر داده بود. هدر آن قرص را می‌بلعد و در نتیجه، جنین خدا را بالا می‌آورد. کلودیا جنین را می‌بلعد و آنرا به شکل ناقص بارور می‌کند. در نهایت کلودیا به دست خدای متولد شده نابود می‌شود و هدر هم وی را می‌کشد. تا بار دیگر تفکرات منحرف فرقه برای به وجود آوردن خدا عقیم بماند.

آنچه که شما در بالا مطالعه کردید تنها بخشی از شهر و اتفاقات رخ داده در آن است در شماره های دوم و چهارم و پنجم از بازی بخشی دیگر از توانایی های شهر حضور پر رنگی دارد و آن هم قضاوت و مجازات است ، شهر به خاطر اتفاقاتی که به خود دیده است دارای قدرتهایی خاص است یکی از این قدرتها فراخواندن افراد است در شماره های دوم و پنجم ما شاهد حضور افرادی در شهر هستیم که به نوعی گناهکارند و شهر برای قضاوت در مورد آن ها ، دعوتشان کرده است .
جیمز ساندرلند مردی که زن مریضش را کشته است و همینطور الکس شفرد که باعث مرگ برادر کوچکتر خود شده است با پا گذاشتن به شهر اماده پاسخگویی به اشتباهاتی میشوند که سعی در فراموش کردن آن ها داشته اند ، صد البته که نوع بازجویی و قضاوت در این شهر مرموز نیز متفاوت است به جای حضور قاضی و هیئت منصفه و دادگاه ، تمام اتفاقات پیرامون شخصیت ها به نوعی اشتباه شخصیت را گوشزد میکنند از موجوداتی که با آنها مبارزه می‌کنید گرفته تا افراد سرگردان دیگری در شهر که خود گناهکارند .گو اینکه این خاصیت شهر در تمامی شماره ها وجود دارد ولی در شماره های مذکور از فرع به اصل بدل شده و محوریت بازی بر عمل انجام گرفته توسط شخصیت اصلی قرار دارد و بحث فرقه ، آلسا و غیره کمتر پرداخته شده است .
در این میان شماره ی چهارم بازی اما فضائی اختصاصی داشت در این شماره یکی از دست پرورده های یتیم خانه ی تحت رهبری فرقه به نام والتر سالیوان که پیرو حزب مادر مقدس است قصد متولد کردن خدا توسط مراسمی به نام قربانی کردن 21 نفر را دارد ، والتر که در کودکی توسط خانواده ی خود رها شده است تصور میکرد اتاقی که در آن بدنیا آمده است مادر او و در حقیقت خداست والتر که تصور میکند مادرش به خواب رفته است سعی دارد از طریق مراسم ذکر شده او را بیدار کند ، هر کدام از افرادی که برای قربانی شدن انتخاب شده اند باید دارای مشخصه ای باشد آخرین نفر این لیست که هدایت آن را بازیباز بر عهده دارد و دریافت کننده ی دانش و تکمیل کننده ی مراسم است ، هنری تونزند نام دارد که حال در همان اتاق تولد والتر زندگی میکند و در طول بازی با پی بردن به ماجرا و کمک های جوزف شرایبر که قبل از هنری در آن اتاق زندگی میکرده است قصد دارد جلوی تکمیل این مراسم را بگیرد . در انتها هنری تونزند با مبارزه با موجودی که والتر به وجود می آورد رویای به وجود آوردن خدا را بار دیگر خراب میکند .
علاوه بر شماره های ذکر شده دو بازی Silent Hill: Origins و Silent Hill: Shattered Memories نیز از سری معرفی شده اند که در اولی به زمان سوزانده شدن آلسا توسط دالیا و چگونگی زنده ماندن آلسا پرداخته شده و در دیگری اتفاقات شماره ی اول بعد از سال ها توسط هری بازسازی میشوند، گر چه با پایان کار تیم سازنده ی اصلی بازی که کار ساخت 4 شماره ی اول بازی را بر عهده داشتند این شماره ها به خوبی پرداخته نشده و دارای نواقصی در حیطه‌ی داستانی هستند اما همچنان سری سایلنت هیل دارای یکی از بهترین داستان ها در طول تاریخ بازیهای رایانه ای است.
لازم به ذکر است بر اساس این بازی تاکنون دو فیلم سینمایی نیز ساخته شده که شماره دوم (تا زمان نگارش این مقاله) هنوز اکران نگردیده است. با توجه به نظر مخاطبان، فیلم اول یکی از برترین و موفق‌ترین فیلم های ساخته شده بر اساس یک بازی ویدیویی می‌باشد.
همچنین شرکت کونامی در سال 2006 و به مناسبت اکران فیلم، مجموعه‌ای ویدیویی را بر روی رسانه‌ی UMD برای PSP عرضه نمود که با نام The Silent Hill Experience شناخته شده و شامل دو کمیک The Hunger و Dying Inside ، ترایلر شماره‌های 1 تا 4 بازی و فیلم، مصاحبه با آهنگ‌ساز افسانه‌ای سری به همراه کارگردان فیلم و برخی موسیقی‌های بازی می‌باشد.

دریافت خلاصه به صورت فایل pdf :دانلود
تهیه و تنظیم خلاصه : (msbazicenter)
مقالات تحلیلی بازی نوشته شده توسط ( Bone Crusher ) :
بازی‌سنتر | مقالات | تاریخچه و داستان بازی ها | تاریخچه و بررسی دقیق سری سایلنت هیل ( بخش اول )
بازی‌سنتر | مقالات | تاریخچه و داستان بازی ها | تاریخچه و بررسی دقیق سری سایلنت هیل ( بخش دوم )
بازی‌سنتر | مقالات | تاریخچه و داستان بازی ها | تاریخچه و بررسی دقیق سری سایلنت هیل ( بخش سوم )
بازی‌سنتر | مقالات | تاریخچه و داستان بازی ها | تاریخچه و بررسی دقیق سری سایلنت هیل ( بخش چهارم )

تاپیک تحلیل بازی نوشته شده توسط ( nemesis ) ( کامل نشده ):
The Lost Memories ---پایه و اساس بازی بزرگ "Silent Hill" -- تحلیلی بزرگ برای این بازی

مقالات مختلف در مورد سری سایلنت هیل:
Silent Hill: Homecoming Plot
Silent Hill: Origins Plot
Silent Hill Shattered Memories Plot
داستان (Silent Hill: Orphan)
شباهت بین Homecoming و Silent Hill 2
تاریخ وقایع Silent Hill و Shepherd's Glen
دانلود Silent Hill 2 - The movie
ترجمه یادداشت های سایلنت هیل 2
ترجمه فارسی دیالوگ های بازی Silent Hill 2: Born from a Wish
سایلنت هیل 4: پرونده قربانیان
ساکنین South Ashfield Heights apartments- قسمت اول - قسمت دوم
یادداشتی کوتاه بر SILENT HILL: HOMECOMING
داستان نسخه اول فیلم سایلنت هیل
Silent Hill: Original Memories
Silent Hill HD Collection Achievements Guide
Little Baroness
جودی میسون
طرح اولیه موتور سایلنت هیل پست 1
طرح اولیه موتور سایلنت هیل پست 2
طرح اولیه موتور
سایلنت هیل پست 3
طرح اولیه موتور سایلنت هیل پست 4
خاطرات الکس شپرد
داستان کامل و تحلیل سایلنت هیل 1 به صورت ویدیویی

163949 163950

داستان سایلت هیل 1 را به صورت ویدیویی در یوتوب مشاهده کنید​

داستان کامل و تحلیل سایلنت هیل 2 به صورت ویدیویی

163952 172258

داستان سایلت هیل 2 را به صورت ویدیویی در یوتوب مشاهده کنید​

Attachments

• sh1.png
    sh1.png
    56.3 KB · مشاهده: 3,611
  • silenthill1.jpg
    silenthill1.jpg
    55.1 KB · مشاهده: 166
آخرین ویرایش:
سلام
یکی از عجیب ترین اتفاقات ممکن تو تاپیک امروز ( دیروز ) پیش اومد ، شهام تو یک روز سه تا پست داد جا داره مسعود به ثبت های در تاریخ این رو هم اضافه کنه ! عادت کردیم 3 ماه یکبار یه پست از شهام ببینیم !
موافقم. امروز رو باید تو تاریخ ثبت کرد.:d
به مناسبت نزدیک شدن به چهارصدمین پیج گرد !!!! ( بر وزن سالگرد ) تاپیک سایلنت هیل گفتم یه سرچی بزنم ببینم بچه های قدیمی تاپیک که هنوزم مطلب می نویسن اولین پستشون رو کی ارسال کردن واسه تاپیک :
اول که خدای اصلی تاپیک سایلنت هیل و کسی که منو به تاپیک سایلنت هیل خیلی خیلی خیلی خیلی چسبوند !!! ( منظور علاقمند کرد !!! ) محمد مهدی عزیز ( البته محمد مهدی دیگه مطلب نمی نویسه ولی لازمه نامش همیشه برده بشه ) که اولین پستش رو تو صفحه 4 تاپیک پست شماره 52 در تاریخ 20-5-2006 ارسال کرده :
http://forum.bazicenter.com/thread55/page4/

بعد از اون اشکان عزیز که اولین پست خودشو تو این تاپیک تو صفحه 19 پست شماره 278 در تاریخ 25-5-2007 ارسال کرده :
http://forum.bazicenter.com/thread55/page19/

بعد از اون فکر کنم من باشم البته من که زیاد مطلب نمی نویسم ولی خوب همینکه خودمو بهتون چسبوندم خودش کلی برام افتخاره :d . اولین پستم رو تو صفحه 32 تاپیک پست شماره 477 در تاریخ 8-5-2008 ارسال کردم :
http://forum.bazicenter.com/thread55/page32/

بعد از اون هم مسعود جان عزیز !!! هستش که اولین پستش رو تو صفحه 42 پست شماره 622 در تاریخ 17-10-2008 ارسال کرده ( البته از سابقه تاریخی این موجود اطلاعات دقیقی در دست نیست !!! موجود نامبرده اینقدر تو این تاپیک پست داده که فکر کنم رکورد پستها در یک تاپیک رو شکسته باشه !!! )
http://forum.bazicenter.com/thread55/page42/

باقی بچه هارو دیگه نگشتم ببینم هرکدوم از کی شروع به فعالیت کردن ...
به هرحال امیدوارم کسایی که اسمشون تو این لیست نبودن به بزرگی خودشون منو ببخشن . البته کسایی مثل عمو آرتاس مهربون ، Gray wolf ، سهیل عزیز ، FARAVARTISH و ... هم بودن که متاسفانه دیگه پست نمی دن تو تاپیک یا کمتر پست می دن ...
به هرحال ....
زنده باد سایلنت هیل ، زنده باد تاپیک سایلنت هیل ، زنده باد بچه های دوست داشتنی تاپیک سایلنت هیل ...
خب بیشتر همین‌جام. جای دیگه نمیرم. ولی کار قشنگی کردی. دوستان دیگه هم هستند که تو انجمن فعال هستند ولی اینجا کمتر میان مثل آقایان وحید و مصطفی و سایه‌خانم.

به مناسبت نزدیک شدن به چهارصدمین پیج گرد !!!! ( بر وزن سالگرد ) تاپیک سایلنت هیل گفتم یه سرچی بزنم ببینم بچه های قدیمی تاپیک که هنوزم مطلب می نویسن اولین پستشون رو کی ارسال کردن واسه تاپیک :
اول که خدای اصلی تاپیک سایلنت هیل و کسی که منو به تاپیک سایلنت هیل خیلی خیلی خیلی خیلی چسبوند !!! ( منظور علاقمند کرد !!! ) محمد مهدی عزیز ( البته محمد مهدی دیگه مطلب نمی نویسه ولی لازمه نامش همیشه برده بشه ) که اولین پستش رو تو صفحه 4 تاپیک پست شماره 52 در تاریخ 20-5-2006 ارسال کرده :
http://forum.bazicenter.com/thread55/page4/

بعد از اون اشکان عزیز که اولین پست خودشو تو این تاپیک تو صفحه 19 پست شماره 278 در تاریخ 25-5-2007 ارسال کرده :
http://forum.bazicenter.com/thread55/page19/

بعد از اون فکر کنم من باشم البته من که زیاد مطلب نمی نویسم ولی خوب همینکه خودمو بهتون چسبوندم خودش کلی برام افتخاره :d . اولین پستم رو تو صفحه 32 تاپیک پست شماره 477 در تاریخ 8-5-2008 ارسال کردم :
http://forum.bazicenter.com/thread55/page32/

بعد از اون هم مسعود جان عزیز !!! هستش که اولین پستش رو تو صفحه 42 پست شماره 622 در تاریخ 17-10-2008 ارسال کرده ( البته از سابقه تاریخی این موجود اطلاعات دقیقی در دست نیست !!! موجود نامبرده اینقدر تو این تاپیک پست داده که فکر کنم رکورد پستها در یک تاپیک رو شکسته باشه !!! )
http://forum.bazicenter.com/thread55/page42/

باقی بچه هارو دیگه نگشتم ببینم هرکدوم از کی شروع به فعالیت کردن ...
به هرحال امیدوارم کسایی که اسمشون تو این لیست نبودن به بزرگی خودشون منو ببخشن . البته کسایی مثل عمو آرتاس مهربون ، Gray wolf ، سهیل عزیز ، FARAVARTISH و ... هم بودن که متاسفانه دیگه پست نمی دن تو تاپیک یا کمتر پست می دن ...
به هرحال ....
زنده باد سایلنت هیل ، زنده باد تاپیک سایلنت هیل ، زنده باد بچه های دوست داشتنی تاپیک سایلنت هیل ...

باو کلا همه جا باید حق خانما ضایع بشه :d
خوبه من زودتر از آرتاس و سایر بروبچ نامبرده تو این تاپیک فعالیت مثبت داشتم :|:d

دوستان که از قدیم اینجا هستند...یه سوال...
فکرش میکردید تاپیک سایلنت هیل به صفحه 400 برسه؟و انقدر توش فعالیت بشه:d
آخه من قدیما که میومدم اینجا, هفته ای یه بار یکی پست میداد:d
البته من هم از عضوهای قدیمی اینجا بودم ولی پست نمیدادم بعدش هم یوزر پسوورد یادم رفت...:d

سلام
باو کلا همه جا باید حق خانما ضایع بشه :d
خوبه من زودتر از آرتاس و سایر بروبچ نامبرده تو این تاپیک فعالیت مثبت داشتم :|:d
دایی جان منظور شهام‌جان اون آرتاس گردن‌شکسته نیست.:d فکر کنم منظورش Arthas باشه.
البته من هم از عضوهای قدیمی اینجا بودم ولی پست نمیدادم بعدش هم یوزر پسوورد یادم رفت...:d
اسم قبلیت چی بود عزیزم:-/

سلام

دایی جان منظور شهام‌جان اون آرتاس گردن‌شکسته نیست.:d فکر کنم منظورش Arthas باشه.

گفتم گه یادم رفت...:d
فکر کنم تو مایه های amirhamed بود یا یه همچین چیزی...البته من توی BC ده بار عضو شدم, ولی همشون رو یادم رفت...

خسته نباشی.
yahoo_4.gif
خیلی ممنون...#:-s
:d

آخرین ویرایش:
سلام

به هر حال دایی ! من اولین دختر این تاپیک بودم این خیلی مهمه :dتازه هنوزم فعالم ، فکر کنم از ص 119 یا 120 اومدم :d
ووووووووی چرا همه اسم آرتاس می زارن رو خودشون حالا
:))
ویرایش : ص 123 >:d< من به خودم افتخار می کنم :d

آخرین ویرایش:
درود بر همه

اول از همه بگم، جون مو اینجوری پست‌های هفتاد منی ندید، حال آدم گرفته میشه، هی میای پایین صفحه تموم نمیشه که!:d
ولی جدای از شوخی لیان جون پستت معرکه بود، خیلی حال کردم>:d<
:))
بابا وا بده علی دیگه... بذار یه ذره شاد باشیم مرد... حالا این یه بار بذار بزنیم جاده خاکی، جون خودت عالمی داره...
من آخرش از این تاپیک میرم، حداقل خیال تو یکی راحت بشه:d

اوووووووووووه به بیشتر از اینا هم فکر میکنیم، انشاا... به همت بچه‌ها 400هزارتایی بشیم، تازه هنوز اول راهیم.

گفتم گه یادم رفت...:d
البته من توی BC ده بار عضو شدم, ولی همشون رو یادم رفت...
عجب مغزی داری امیر:d

این کیک هم به مناسبت:
39042a4157a7.jpg

تایی شدنمون:

7e103b0761e6.jpg

دوستانی که منتظر بحث جدید هستند بگند در مورد جیمز به نتیجه گیری رسیدند یا نه ؟ الان مسعود بیاد نتیجه گیری کنه باز دوباره دو نفر پانشند نظر مخالف بدند ، البته نمیشه 100 درصد موافق باشند همه ولی یه موضوعاتی هست که دیگه نمیشه کسی ب راحتی نقضش کنه ! حداقل سر اون فکت های غیر قابل انکار به تفاهم برسیم بعد !

ظاهراً که به نتیجه رسیدیم، فقط اگر کسی مخالف نظر جمع هست(تا اونجایی که خبر دارم آتوسا خانوم و لیان عزیز)، دیدگاهشون رو مطرح کنند تا به اتفاق نظر برسیم.
منتهی حرف‌های تکراری نزنند، نظریشون رو اثبات کنند!

آخرین ویرایش:
دوستان به مناسبت این که داریم میرسیم به صفحه 400 و از اونجایی که ما هیچ وقت در مورد Shattered Memories بحث نمیکنیم و بنده هم نمیتونم آهنگهاش رو وقتی که داریم در موردش بحث میکنیم بذارم ,پس همین الان میذارم:d
===============================================
Silent Hill: Shattered Memories Soundtrack

آهنگساز: Akira Yamaoka
خواننده: Mary Elizabeth McGlynn (ترک های 1, 2, 20 21)
ناشر: Konami
تاریخ انتشار: 2009.12.08
منطقه: آمریکا

کاور

shsm_promo_ost_01_front.jpg
shsm_promo_ost_02_back.jpg
shsm_promo_ost_03_cd.jpg

دانلود کاور با کیفیت بالا

01 - Always on my Mind (feat. Mary Elizabeth McGlynn
02 - When You're Gone (feat. Mary Elizabeth McGlynn
03 - Searching the Past
04 - Childish Thoughts
05 - Creeping Distress
06 - Hostility
07 - Snow Driven
08 - Hibernation
09 - Devil's Laughter
10 - Lost Truth
11 - Angel's Scream
12 - Another Warm Body
13 - Forsaken Lullaby
14 - Raw Shock
15 - Lives Wasted Away
16 - Blackest Friday
17 - Endless Depths
18 - Different Persons
19 - Ice
20 - Acceptance (feat. Mary Elizabeth McGlynn
21- Hell Frozen Rain (feat. Mary Elizabeth McGlynn
شعر آهنگ Always On My Mind
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have
And maybe I didn't treat you
Quite as good as I should have
If I made you feel second best
I'm so sorry I was blind
You were always on my mind
You were always on... on my mind
Maybe I didn't hold you
All those lonely, lonely times
And I guess I never told you
I'm so happy that you're mine
Little things I should have said and done
I just never took the time
Tell... tell me
Tell me that your sweet love hasn't died
Give... give me
One more chance to keep you satisfied
Little things I should have said and done
I just never took the time
You were always on...
You were always on...

شعر آهنگ When You're Gone
Did I wait too long?
Moments gone and now wasted
Coming back to home
It feels wrong, changes haunt me
Ends I came before
Leave me lost, confused, searching
Everything I own
Takes me back nowhere
Objects in my room
They might be telling me something soon
Still you ask me how I feel
I feel lost - that’s how I feel
I know, I know
There's something I've forgotten
Like a time, a place
A shattered memory
For me it's more
Than I can seem to handle
It's the pain, my mind
Is writing on the wall
The truth, you lied
You said it can convince you to
Give up, this place
Will never set me free
Enough, I know
I really did it this time
It's a sign, this place
Is somewhere I should be
Taking a piece of my heart
When you're gone
Are my eyes too blind
To find illusions from deep inside, growing?
What I lost to find
And what I find brings me here
I know, I know
There's something I've forgotten
Like a time, a place
A shattered memory
For me it's more
Than I can seem to handle
It's the pain, my mind
Is writing on the wall
The truth, you lied
You said it can convince you to
Give up, this place
Will never set me free
Enough, I know
I really did it this time
It's a sign, this place
Is somewhere I should be
Taking a piece of my heart
That's how it always starts
When you're gone

شعر آهنگ Acceptance
Time flows
Nobody knows
The years go by
Where we go
Alone from here
Night falls
Strange-colored walls
My eyes deceive
What is wrong
With me?
Deep in the night you think everything's right
Tell it to yourself. Say it's just a nightmare
Something is telling you nothing can change where you are
Again
Why should it matter, your dreams of a child?
Innocence is gone. Only fear to play with
Faces are changing, but nothing is changing the pain
Too late
Two steps I take getting closer and closer
And one more breath I take sends me further back
Over and over it calls to your soul
Say it isn't so. Emptiness surrounds you
No one can help if the angels refuse to come near
Who's there?
Cold faded photos, they lay by your side
Something in my room, never mind the reason
Visions are lying and reasons just live to survive
This time
The cold, the light
The fear returning
It's not, the eyes
You feel that's chilling you

شعر آهنگ Hell Frozen Rain
In your mind's eye lives a memory
Hard to find, blinded by sorrow
And her cold voice sings a melody
Hear her sing, hell frozen rain falls down
She can't hear your voice.
She can't hear you call
You have burned your choice
If you're here, can you prove you're really here?
There is a moment in time
When all the cards that you've played divide
You feel the temperature dive
And all your demons inside come crashing through
Hard to find, blinded by sorrow
And a strange voice sings a melody
Hear it sing, hell frozen rain falls down
Everything is wrong
This is not my home, is it?
Do I know your face?
Does my mind wish to forget?
A toast to lonely souls
Who never could take control of life
And all the missing we love
I hope the darkness they find will give them light
Hard to find, blinded by pain
And a cold voice sings a melody
Hear it sing, hell frozen rain
Our safe hearts feeling dangerous
Missing truth frozen in lies
Is your family just a memory?
Once again, hell frozen rain falls down
Of all these pieces of broken dreams
This one that scares and confuses me
If all these things that you say are true
You should be someone I always knew
Hard to find, blinded by pain
And your father sings a melody
Hear him sing, hell frozen rain
Our safe hearts feeling dangerous
Missing truth frozen in lies
Are your loved ones just a memory?
Burning pain, hell frozen rain falls down
Down...
Life is cold here. Empty hallowed ground
In my head blood-colored rain falls down

امیر جان دستت درد نکنه

میگم بازی که به دل آدم نشینه، آهنگ‌هاش هم به دل آدم نمیشینه!

ولی به هر حال کارهای استاد شنیدنیه، دو تا ترک Always On My Mind و Acceptance رو از دست ندید، حس سایلنت هیلیه عجیبی میده به آدم!8->

بچه ها یه چیزی میگم فقط فحشم ندید...:d
من به شخصه Shattered Memories بیشتر از HC و DP قبول دارم...
کاری ندارید؟ ما رفتیم...:d
:gunner::gunner::gunner::gunner:
تو رو خدا بهم شلیک نکنید, رفتم...:d

نظرت محترمه امیر جون ولی به قولی:
برو تا چند روز اینورا پیدات نشه. )x
واقعاً که، باید بری با همون هریه یه وری حال کنی، سلیقه‌ی کجت تو حلقم:d

آخرین ویرایش:
بچه ها یه چیزی میگم فقط فحشم ندید...:d
من به شخصه Shattered Memories بیشتر از HC و DP قبول دارم...
:gunner::gunner::gunner::gunner:
تو رو خدا بهم شلیک نکنید, رفتم...:d

---------- نوشته در 07:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:16 PM ارسال شده بود ----------

نظرت محترمه امیر جون ولی به قولی:
علی میدونم اصلا بویی از سایلنت هیل نبرده ولی لااقل مثل HC برنداشته از روی SH2 کپی کنه یا مثل DP از روی Alan Wake...
این خودش کلی برای من ارزش داره:d

فقط ای کاش یه خورده هم شماره های دوم و چهارم و پنجم رو توضیح می دادین که ازنظر فرعی هم خواننده ها با بازی آشنا بشن
در مورد اون ها هم توضیح داده شد دیگه :
آنچه که شما در بالا مطالعه کردید تنها بخشی از شهر و اتفاقات رخ داده در آن است در شماره های دوم و چهارم و پنجم از بازی بخشی دیگر از توانایی های شهر حضور پر رنگی دارد و آن هم قضاوت و مجازات است ، شهر به خاطر اتفاقاتی که به خود دیده است دارای قدرتهایی خاص است یکی از این قدرتها فراخواندن افراد است در شماره های دوم و پنجم ما شاهد حضور افرادی در شهر هستیم که به نوعی گناهکارند و شهر برای قضاوت در مورد آن ها ، دعوتشان کرده است .
جیمز ساندرلند مردی که زن مریضش را کشته است و همینطور الکس شفرد که باعث مرگ برادر کوچکتر خود شده است با پا گذاشتن به شهر اماده پاسخگویی به اشتباهاتی میشوند که سعی در فراموش کردن آن ها داشته اند ، صد البته که نوع بازجویی و قضاوت در این شهر مرموز نیز متفاوت است به جای حضور قاضی و هیئت منصفه و دادگاه ، تمام اتفاقات پیرامون شخصیت ها به نوعی اشتباه شخصیت را گوشزد میکنند از موجوداتی که با آنها مبارزه می‌کنید گرفته تا افراد سرگردان دیگری در شهر که خود گناهکارند .گو اینکه این خاصیت شهر در تمامی شماره ها وجود دارد ولی در شماره های مذکور از فرع به اصل بدل شده و محوریت بازی بر عمل انجام گرفته توسط شخصیت اصلی قرار دارد و بحث فرقه ، آلسا و غیره کمتر پرداخته شده است .
در این میان شماره ی چهارم بازی اما فضائی اختصاصی داشت در این شماره یکی از دست پرورده های یتیم خانه ی تحت رهبری فرقه به نام والتر سالیوان که پیرو حزب مادر مقدس است قصد متولد کردن خدا توسط مراسمی به نام قربانی کردن 21 نفر را دارد ، والتر که در کودکی توسط خانواده ی خود رها شده است تصور میکرد اتاقی که در آن بدنیا آمده است مادر او و در حقیقت خداست والتر که تصور میکند مادرش به خواب رفته است سعی دارد از طریق مراسم ذکر شده او را بیدار کند ، هر کدام از افرادی که برای قربانی شدن انتخاب شده اند باید دارای مشخصه ای باشد آخرین نفر این لیست که هدایت آن را بازیباز بر عهده دارد و دریافت کننده ی دانش و تکمیل کننده ی مراسم است ، هنری تونزند نام دارد که حال در همان اتاق تولد والتر زندگی میکند و در طول بازی با پی بردن به ماجرا و کمک های جوزف شرایبر که قبل از هنری در آن اتاق زندگی میکرده است قصد دارد جلوی تکمیل این مراسم را بگیرد . در انتها هنری تونزند با مبارزه با موجودی که والتر به وجود می آورد رویای به وجود آوردن خدا را بار دیگر خراب میکند .
.......................................

Silent Hill Game Community (خلاصه داستان در پست اول)
بعد از پست های مسعود رو ببینید ، باز هم مثل همیشه اومدم تذکرهای ایمنی دادم =)):))=))
واکنش احتمالی مسعود بعد از خوندن پست من :
این یارو گنده دماغ اسکول رو ببین یه جوری حرف میزنه انگاری چیکارست !
من مطمئن بودم که این صفحه رو خواهم دید ولی موقع تصور این قضیه خودم رو با عصا و سمعک و اینا میدیدم :d، چون به قول امبر فعالیت تاپیک در حد صفر بود ! مثلا همون صفحه ای که شهام اولین بار پست داده رو ببینید بین پست من و دانیال ( پست 475 و 474 ) حدود 45 روز فاصله است ، الان توی 45 ساعت حداقل 3 صفحه تاپیک میره جلو !یادمه توی یک هفته من 3 تا پست دادم هر سه تا پست پشت سر هم قرار گرفت :d، همه ی امیدمون توی نوشتن این بود که شاید فرجی شد و یکم تاپیک جون گرفت برای همین هم هست که من همیشه متشکر فعالیت عالیه همتون هستم !
خب بیشتر همین‌جام. جای دیگه نمیرم. ولی کار قشنگی کردی. دوستان دیگه هم هستند که تو انجمن فعال هستند ولی اینجا کمتر میان مثل آقایان وحید و مصطفی و سایه‌خانم.
آهان ! چهارمین نفر رو یافتم بالاخره ! :d
آقا من از وسط میرم یکی از راست یکی از چپ ، بیگیرید ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِش :d
ولی جالبه بدونم چی دیدی تو شترد که ازش خوشت اومد !

پ.ن :بچه ها اگر مایل به ادامه ی بحث هستید اون هائی که با گناهکار بودن جیمز مخالفند بیاند آخرین حرف هاشون رو هم بزنند تا بشه به یه نتیجه گیری کلی رسید و رفت سراغ شخصیت بعدی !

پاینده باشید !

یا مثل DP از روی Alan Wake...

در مورد HC که باهات موافقم، بگیر این لایکو :-bd
ولی در مورد DP بی انصافی میکنی! واقعاً به غیر از مراحل اولیه‌اش چه شباهتی با AW داره؟(ببین کمی تا قسمتی با نظرت موافقم). ترول نکن دیگه:d

امیر اشتباه بزرگ تو این بوده که زیادی هایپ شدی، بعد رفتی سراغ بازی! به خودت گفته بودی: "سایلنت هیل 2 دیگری خواهم دید"! در صورتی که واقعیت چیز دیگه‌ای بود. خوشبختانه DP خیلی خیلی بهتر از افتضاحی بود که براش تصور می‌کردم، طرفداری بازی رو نمی‌کنم ولی هیترش هم نیستم!

---------- نوشته در 08:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:35 PM ارسال شده بود ----------

آقا من از وسط میرم یکی از راست یکی از چپ ، بیگیرید ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِش :d
در رفت دیر شد دیگه:d
با اجازه من از جانب امیر جواب بدم: ایشون در حال انجام یک عمل ناپسند به نام ترول هستند.:d

ببین اشکان جان من شترد در حد و اندازهای سایلنت هیل های اصیل قبول ندارم...
ولی به خاطر این ازش خوشم اومد که بر نداشت مثل HC و DP تقلید کنه...
من از همینش ففط خوشم اومد...و البته اون یخ زدن محیط هم ایده جالبی بود...
من حاضرم یه سایلنت هیل با نوآوری ببینم تا یه سایلنت هیل تقلیدی...حالا اون نوآوری بخواد محیط یخ زده باشه یا استفاده از موبایل و دوربین...
اصلا خوده شما تصور کن, سایلنت هیل, بازی به این عظمت و با داستان هایی فوق العاده براش زشت نیست که بخواد از روی یه بازی دیگه تقلید کنه!!!

در مورد HC که باهات موافقم، بگیر این لایکو :-bd
ولی در مورد DP بی انصافی میکنی! واقعاً به غیر از مراحل اولیه‌اش چه شباهتی با AW داره؟(ببین کمی تا قسمتی با نظرت موافقم). ترول نکن دیگه:d

امیر اشتباه بزرگ تو این بوده که زیادی هایپ شدی، بعد رفتی سراغ بازی! به خودت گفته بودی: "سایلنت هیل 2 دیگری خواهم دید"! در صورتی که واقعیت چیز دیگه‌ای بود. خوشبختانه DP خیلی خیلی بهتر از افتضاحی بود که براش تصور می‌کردم، طرفداری بازی رو نمی‌کنم ولی هیترش هم نیستم!
ببین علی جون من اصلا در مورد DP هایپ نشدم...خودم میدونستم اصلا به پای سایلنت هیل های اصیل نمیرسه...
اون قضیه تقلید از Alan Wake به کنار...اون مشکلات گرافیکی و فنی هم به کنار...
بازی داستان درست و حسابی نداشت...توی بازی فکر کنم کلا 5 نوع هیولا بیشتر نبود...یه چیز بدی هم که به نظرم داشت این بود که محیطهای بازی کلا رنگ بندی شادی داشتند و برای همین اون حس سایلنت هیل رو دیگه نمیداد...
معماهای بازی هم که به شدت گنگ بودند...پایان های جالبی هم که نداشت...از همه مسخره تر هم اون قضیه ماشین های پلیس بود که توی شهر گشت میزدند واقعا سره همین قضیه حالم خیلی گرفته شد:d...
در رفت دیر شد دیگه
yahoo_4.gif

با اجازه من از جانب امیر جواب بدم: ایشون در حال انجام یک عمل ناپسند به نام ترول هستند.
yahoo_4.gif
خب علی جون همونطور که شما از بازی خوشت اومده و میای در تاپیک میگی برای چی ازش خوشت اومده, پس من هم این حق رو دارم از بازی که خوشم نیومده بیام توی تاپیک و بگم برای چی خوشم نیومده,به قرآن نمیتونم الکی ازش تعریف کنم:d

خوب ببینیم امیر چی گفته؟!:d

ولی به خاطر این ازش خوشم اومد که بر نداشت مثل HC و DP تقلید کنه...

[-x... come on
امیر جون همه طرفدارها شکر گزار Vatraاند که نیومده تقلید کورکورانه از سری بکنه، انوقت تو میگی تقلید کرده؟ دقیقاً از رو چی؟ کجا؟
نکنه جدیداً AW هم جزو سری سایلنت هیل محسوب میشه؟:d

ببین علی جون من اصلا در مورد DP هایپ نشدم...خودم میدونستم اصلا به پای سایلنت هیل های اصیل نمیرسه...
حاشا نکن دیگه

اون قضیه تقلید از Alan Wake به کنار...اون مشکلات گرافیکی و فنی هم به کنار...
در مورد AW روشنم نکردی؟ نکنه فقط چون چراغ قوش شبیه بوده میگی تقلیده؟:d جون من دوتا دلیل درست و حسابی بگو، شاید قانع شدم!

دلیل خودم: اوایل بازی مخصوصاً مرحله Gas Station که هنوز وارد Devil's Pit نشدیم اتمسفری به شدت شبیه به بازی AW داشت، ولی وقتی اولین بار OW رو میبینیم کلاً اتمسفر بازی تغییر میکنه.

در مورد گرافیکم که بحثی نداریم.

بازی داستان درست و حسابی نداشت...توی بازی فکر کنم کلا 5 نوع هیولا بیشتر نبود...

متأسفانه در مورد داستان موافقم:d البته این موضوع فقط در مقایسه با سری مطرح میشه، ولی از اون طرف روایت داستان بازی واقعاً عالی کار شده.

امیر جان نسخه دوم با احتساب Bossها 10تا هیولا بیشتر نداره!
DPهم کلهم 10تا هیولا داره، تفاوت چندانی وجود نداره، درسته؟
بشمرم نگی تقلب کردی:d:

DP:
1- Bogeyman
2- Doll
3- Monocle Man
4- Prisoner Juggernaut
5- Prisoner Minion
6- Screamer
7- The Void
8- The Wheelman
9- Wall Corpse
10- Weeping Bat

نسخه دوم رو هم که به زودی هیولاهاش رو می‌شمریم با هم، در نمیرم:d

البته تنوع دشمن‌ها کمه ولی مشکل اصلی هیولاهای DP فلسفه وجودیشونه.

یه چیز بدی هم که به نظرم داشت این بود که محیطهای بازی کلا رنگ بندی شادی داشتند و برای همین اون حس سایلنت هیل رو دیگه نمیداد...

رنگبندی شاد؟
?You Kidding me

چه ایراداتی میگیری؟ رنگبندی مرده تر از این؟
رنگبندی بازی از HC سرتر و از SM بهتره! این رو مطمئنم! حتی IGN هم اینقدر بازی رو ترول نکرده بود امیر:d

معماهای بازی هم که به شدت گنگ بودند...پایان های جالبی هم که نداشت...
:wallbash: !Oh My Gosh منطق تو معما رو چی تعریف میکنی امیر؟

در مورد پایان‌های بازی به شدت باهات موافقم!
از همه مسخره تر هم اون قضیه ماشین های پلیس بود که توی شهر گشت میزدند واقعا سره همین قضیه حالم خیلی گرفته شد:d...

نگو ... نگو ... به نظر من Stop the Patrol Cars از قشنگترین و منطقی ترین ساید کوئست‌های بازیه، هم چین بی ارتباط با مورفی هم نبود! آدمی که خلاف نکنه که مشکلی با ماشین پلیس نداره!:d

با این تعاریفت، بچه‌هایی که هنوز DP رو بازی نکردند احساس می‌کنند با چه گندی روبه‌رو خواهند شد! در صورتی که این جوری نیست!
امیر راستش رو بگو، چقدر از IGN پول گرفتی؟:d بگو شاید منم ترول رو حلال اعلام کردم>:d

شادی برای لحظه لحظه زندگیتون، لبخند دیفالته لب‌هاتون، همیشه سلامت باشید. فعلاً

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or