بحث و تبادل نظر در مورد سری Silent Hill (خلاصه داستان در پست اول)

علاقه دارید کدام نسخه از سری بازی سایلنت هیل ریمیک بشود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    44

Silent Dream

In madness you dwell
کاربر سایت
shf_banner.png

پس از گذشت ده سال از انتشار آخرین نسخه سایلنت هیل بالاخره کونامی در اکتبر سال 2022 نسخه جدیدی از این سری را با نام Silent Hill ƒ معرفی کرد. داستان بازی کاملا جدید خواهد بود و در سال 1960 و در ژاپن رخ میدهد و دنیایی زیبا ولی در عین حال وحشتناک را به تصویر میکشد. این بازی توسط NeoBards Entertainment در حال ساخت است و هنوز تاریخ انتشار آن مشخص نیست..
  1. نوشته شده توسط Ryūkishi07، مشهور برای رمان‌های تصویری ژاپنی که به معماهای قتل، وحشت روانی و فراطبیعی می‌پردازند.
  2. طراحی موجودات و شخصیت‌ها توسط kera
توسعه‌دهنده: NeoBards Entertainment
ناشر: Konami Digital Entertainment
کارگردان: Al Yang
تهیه‌کننده: Motoi Okamoto
نویسنده: Ryukishi07
طراح: kera
تاریخ انتشار: TBA (مشخص نیست)
پلتفرم‌ها: TBA (مشخص نیست)

wire.png

نویسنده ای به نام Harry Mason و همسرش در حین عبور از یک جاده، نوزادی را یافته و نام او را شریل می‌گذارند. چهار سال بعد همسر هری فوت می‌کند. سه سال پس از فوت همسرش، هری بنا به دلایلی تصمیم می‌گیرد با شریل به شهری که وی را در نزدیکی آن یافته بودند سفر کند. شب هنگام، در جاده‌ی کنار شهر، پلیسی موتورسوار از کنار آنها عبور کرده و توجه هری را جلب می کند. اندکی جلوتر، هری متوجه موتور پلیسی میشود که بدون سرنشین در کنار جاده افتاده در همین حین، در روبروی خود دختری را وسط جاده می‌بیند. برای اجتناب از تصادف با او، دیوانه‌وار فرمان را می چرخاند. اما ماشین منحرف شده و به دره‌ی کناری سقوط می‌کند. هری پس از به هوش آمدن، متوجه غیبت شریل می‌شود. در حین جستجو، شبح شریل را می‌بیند و به دنبال او می‌دود. در انتهای معبری تنگ، ناگهان همه‌چیز در تاریکی فرو می‌رود و چهره آنجا تغییر می‌کند. هری مصمم ادامه ‌می‌دهد اما در اثر حمله‌ی چند موجود هیولا مانند به حالت مرگ روی زمین می‌افتد.
وقتی هری بعد از آن حادثه در کافه ای بیدار می‌شود، با همان پلیس روبرو می‌شود. آنها با هم از اتفاقات عجیب شهر و حالت غیرعادی آن سخن می‌گویند. پلیس Cybil Bennet‌ نام دارد و به هری در یافتن شریل کمک می‌کند. حالت عادی شهر اینگونه است: خالی از سکنه، فرو رفته در مه، محصور شده توسط دره‌های عمیق و پر از هیولا. اما در حالت غیر عادی به تمامی این موارد تاریکی مطلق تکه گوشت های آویزان از در و دیوار سکوتی مرگبارتر هم اضافه میشود . هری در جستجوی شریل به مکان‌های زیادی از شهر مراجعه می‌کند: مدرسه، کلیسا، بیمارستان، فاضلاب، پارک تفریحی و در بعضی از آنها با شخصیت‌هایی آشنا می‌شود. با پیرزن عجیبی به نام Dahlia Gillespie در کلیسا، دکتر Michael Kaufmann و پرستاری به نام Lisa Garland در بیمارستان. همچنین مرتب شبح دختری را می‌بیند که باعث تصادف او شده بود به نام Alessa. دالیا اطلاعات زیادی درباره‌ی هری و شهر دارد دکتر کافمن و لیزا هم هر کدام مطالب جدیدی به اطلاعات هری اضافه میکنند. در طول بازی اطلاعات زیادی از شهر به دست می‌آوریم خواه از لابلای روزنامه‌های باطله و کتاب‌ها و خواه از این شخصیت‌ها. شهر مکانی نفرین شده بوده و در سال‌های جنگ‌های داخلی، اعدام‌های زیادی در زندان آن صورت گرفته است. شهر قدمت زیادی دارد و قرن‌ها قبل، بومیان ساکن آنجا بودند. از همان زمان، آیینی شیطانی در شهر رواج داشته است. در سده‌های اخیر، پس از سکونت مهاجران در شهر، تلفیقی از آیین باستانی شهر با آیین‌های مهاجران پدید می‌آید که با نام The Order شناخته می‌شود. پیروان و سردمداران این فرقه اعتقادات عجیب و خطرناکی‌ دارند. این فرقه به سه شاخه‌ی اصلی تقسیم می‌شود که یکی از آنها «مادر مقدس» می‌باشد. در راس این شاخه دالیا قرار دارد که آلسا دختر وی است. این فرقه به خدایی اعتقاد دارد که باید در روی زمین متولد شده سپس بهشت موعود فرقه را بنا کند. بر اساس مدارک به دست آمده، این خدا یک بار متولد شده و مرده است و حال باید برای بار دوم متولد یا فراخوانده شود. دالیا متوجه می‌شود که مشخصات دختر وی، آلسا، با مشخصات مادر خدا که در متون قدیمی پیش‌بینی شده هم‌خوانی دارد پس او را تربیت می‌کند تا مراسم تولد را انجام دهد. در این مراسم، باید مادر خدا سوزانده شود. مراسم در سن 7 سالگی آلسا انجام می‌شود و بدن کباب شده‌ی وی را به بیمارستان انتقال می‌دهند. اما او ناقص است. آلسا در نهایت درد و رنج، قسمتی از روح خودش را به صورت یک نوزاد از شهر بیرون می‌فرستد و با استفاده از قدرت ذهن خود، شهر را به جهنمی بی‌بدیل تبدیل می‌کند. دالیا برای اتمام نقشه خود، توسط خود آلسا، شریل را فرا می‌خواند تا روح مادر خدا تکمیل شود. در این بین دکتر کافمن مسئول امور پزشکی آلساست.
آلسا در برابر دالیا مقاومت می‌کند اما دالیا با فریب هری، خود را به آلسا می‌رساند و مراسم را مجدداً انجام می‌دهد اما در همین حین هری سر می‌رسد. روح شریل به آلسا می‌پیوندد تا مادر خدا کامل گردد. دکتر کافمن به قصد نابودی این روح، دارویی را به سمت وی پرتاب می‌کند اما اینکار باعث می‌شود خدا (در شماره‌ی اول این خدا با نام «سامایل» معرفی می گردد) متولد شود. در اولین اقدام، سامایل، دالیا را آتش می‌زند. اما هری با سامایل می‌جنگد و او را شکست می‌دهد. پس از نابودی سامایل، مادر خدا ظاهر می‌شود و نوزادی را به هری می‌دهد سپس، راه فرار از آن مهلکه را به او نشان می‌دهد.
هری نوزاد را از شهر دور کرده و در جایی به طور ناشناس او را بزرگ می‌کند. نام این نوزاد را Heather می‌گذارد. هدر کودکی عادی نبود و گاها ، رفتارهای عجیبی از خود بروز می‌داد.
17 سال پس از این ماجرا، دختر نفر دوم فرقه، یعنی «Claudia Wolf» تصمیم می‌گیرد آن نوزاد را پیدا کند تا مراسم دوباره به جریان بیفتد. با کمک کشیش دیگری به نام «Vincent»، کاراگاهی به نام «Douglas Cartland» را استخدام می‌کند تا این کودک را پیدا کند. داگلاس هدر را پیدا می‌کند اما از نیت اصلی کارفرمایان خود اطلاع ندارد. روزی که هدر به مرکز خرید شهر رفته‌بود،‌ داگلاس را در مقابل خود می‌بیند. هدر بی خبر از همه‌جا به خیال اینکه داگلاس یک مزاحم است، می‌گریزد ولی داگلاس قبلاً محل او را به کلودیا و وینسنت اطلاع داده‌است. هدر به سمت خانه و نزد هری حرکت می‌کند اما اطراف او پر از هیولاهایی هولناک شده است. در اینجا برای اولین بار، کلودیا را ملاقات می‌کند. کلودیا درتلاش است تا هدر چیزی را به یاد بیاورد. هدر پس از گذشتن از مرکز خرید و ایستگاه مترو، درساختمانی نیمه‌کاره در نزدیکی محل سکونت خود با وینسنت روبرو می‌شود.
هدر به آپارتمان خود می‌رسد اما درآنجا پدرش، هری را غرق در خون و بی‌جان می‌یابد. او کلودیا را در پشت‌بام می‌بیند و او را مسئول قتل پدرش می داند. هدر قصد انتقام دارد اما کلودیا به سایلنت هیل می‌رود. هدر به همراه داگلاس (که کمابیش به واقعیت پی برده است) به سمت سایلنت هیل حرکت می‌کند.
هدر تقریباً گذشته‌ی خود را به یاد آورده است؛ او همان روح واحد آلسا و شریل است که توسط مادر خدا به هری سپرده شد. پس از حلول روح آلسا و شریل، جنین خدا هم وارد بدن او شده است اما تحت تاثیر فراموشی هدر، عقیم مانده و برای بارور شدن، نیاز دارد تا آتش خشم و نفرت در درون هدر شعله‌ور شود. کلودیا در تمام طول داستان سعی بر این دارد تا همین میراث آلسا را بیدار کند و برای همین منظور، هری را می‌کشد تا او را از سر راه بردارد. در این میان، وینسنت که منافع خود را با تولد خدا در خطر می‌بیند، سعی می‌کند توسط هدر، کلودیا و عقایدش را نابود کند.
پس از رسیدن به شهر، هدر به بیمارستان می‌رود. او با راهنمایی‌های علنی یا مخفیانه‌ی وینسنت،‌ پدر کلودیا یعنی «لئونارد» را که در بیمارستان زندانی شده می‌کشد تا متاترون را به دست آورد. متاترون، نماد خیر و روشنی و در مقابل سامایل است و وینسنت تصور میکند متاترون میتواند در مبارزه با کلادیا به هدر کمک کند. در ادامه،‌هدر به کلیسای فرقه می‌رسد. کلودیا، وینسنت را ، که به زعم او خیانت کرده‌است، می‌کشد. هری مقداری از داروی دکتر کافمن را به شکل یه قرص به هدر داده بود. هدر آن قرص را می‌بلعد و در نتیجه، جنین خدا را بالا می‌آورد. کلودیا جنین را می‌بلعد و آنرا به شکل ناقص بارور می‌کند. در نهایت کلودیا به دست خدای متولد شده نابود می‌شود و هدر هم وی را می‌کشد. تا بار دیگر تفکرات منحرف فرقه برای به وجود آوردن خدا عقیم بماند.

آنچه که شما در بالا مطالعه کردید تنها بخشی از شهر و اتفاقات رخ داده در آن است در شماره های دوم و چهارم و پنجم از بازی بخشی دیگر از توانایی های شهر حضور پر رنگی دارد و آن هم قضاوت و مجازات است ، شهر به خاطر اتفاقاتی که به خود دیده است دارای قدرتهایی خاص است یکی از این قدرتها فراخواندن افراد است در شماره های دوم و پنجم ما شاهد حضور افرادی در شهر هستیم که به نوعی گناهکارند و شهر برای قضاوت در مورد آن ها ، دعوتشان کرده است .
جیمز ساندرلند مردی که زن مریضش را کشته است و همینطور الکس شفرد که باعث مرگ برادر کوچکتر خود شده است با پا گذاشتن به شهر اماده پاسخگویی به اشتباهاتی میشوند که سعی در فراموش کردن آن ها داشته اند ، صد البته که نوع بازجویی و قضاوت در این شهر مرموز نیز متفاوت است به جای حضور قاضی و هیئت منصفه و دادگاه ، تمام اتفاقات پیرامون شخصیت ها به نوعی اشتباه شخصیت را گوشزد میکنند از موجوداتی که با آنها مبارزه می‌کنید گرفته تا افراد سرگردان دیگری در شهر که خود گناهکارند .گو اینکه این خاصیت شهر در تمامی شماره ها وجود دارد ولی در شماره های مذکور از فرع به اصل بدل شده و محوریت بازی بر عمل انجام گرفته توسط شخصیت اصلی قرار دارد و بحث فرقه ، آلسا و غیره کمتر پرداخته شده است .
در این میان شماره ی چهارم بازی اما فضائی اختصاصی داشت در این شماره یکی از دست پرورده های یتیم خانه ی تحت رهبری فرقه به نام والتر سالیوان که پیرو حزب مادر مقدس است قصد متولد کردن خدا توسط مراسمی به نام قربانی کردن 21 نفر را دارد ، والتر که در کودکی توسط خانواده ی خود رها شده است تصور میکرد اتاقی که در آن بدنیا آمده است مادر او و در حقیقت خداست والتر که تصور میکند مادرش به خواب رفته است سعی دارد از طریق مراسم ذکر شده او را بیدار کند ، هر کدام از افرادی که برای قربانی شدن انتخاب شده اند باید دارای مشخصه ای باشد آخرین نفر این لیست که هدایت آن را بازیباز بر عهده دارد و دریافت کننده ی دانش و تکمیل کننده ی مراسم است ، هنری تونزند نام دارد که حال در همان اتاق تولد والتر زندگی میکند و در طول بازی با پی بردن به ماجرا و کمک های جوزف شرایبر که قبل از هنری در آن اتاق زندگی میکرده است قصد دارد جلوی تکمیل این مراسم را بگیرد . در انتها هنری تونزند با مبارزه با موجودی که والتر به وجود می آورد رویای به وجود آوردن خدا را بار دیگر خراب میکند .
علاوه بر شماره های ذکر شده دو بازی Silent Hill: Origins و Silent Hill: Shattered Memories نیز از سری معرفی شده اند که در اولی به زمان سوزانده شدن آلسا توسط دالیا و چگونگی زنده ماندن آلسا پرداخته شده و در دیگری اتفاقات شماره ی اول بعد از سال ها توسط هری بازسازی میشوند، گر چه با پایان کار تیم سازنده ی اصلی بازی که کار ساخت 4 شماره ی اول بازی را بر عهده داشتند این شماره ها به خوبی پرداخته نشده و دارای نواقصی در حیطه‌ی داستانی هستند اما همچنان سری سایلنت هیل دارای یکی از بهترین داستان ها در طول تاریخ بازیهای رایانه ای است.
لازم به ذکر است بر اساس این بازی تاکنون دو فیلم سینمایی نیز ساخته شده که شماره دوم (تا زمان نگارش این مقاله) هنوز اکران نگردیده است. با توجه به نظر مخاطبان، فیلم اول یکی از برترین و موفق‌ترین فیلم های ساخته شده بر اساس یک بازی ویدیویی می‌باشد.
همچنین شرکت کونامی در سال 2006 و به مناسبت اکران فیلم، مجموعه‌ای ویدیویی را بر روی رسانه‌ی UMD برای PSP عرضه نمود که با نام The Silent Hill Experience شناخته شده و شامل دو کمیک The Hunger و Dying Inside ، ترایلر شماره‌های 1 تا 4 بازی و فیلم، مصاحبه با آهنگ‌ساز افسانه‌ای سری به همراه کارگردان فیلم و برخی موسیقی‌های بازی می‌باشد.

دریافت خلاصه به صورت فایل pdf :دانلود
تهیه و تنظیم خلاصه : (msbazicenter)
مقالات تحلیلی بازی نوشته شده توسط ( Bone Crusher ) :
بازی‌سنتر | مقالات | تاریخچه و داستان بازی ها | تاریخچه و بررسی دقیق سری سایلنت هیل ( بخش اول )
بازی‌سنتر | مقالات | تاریخچه و داستان بازی ها | تاریخچه و بررسی دقیق سری سایلنت هیل ( بخش دوم )
بازی‌سنتر | مقالات | تاریخچه و داستان بازی ها | تاریخچه و بررسی دقیق سری سایلنت هیل ( بخش سوم )
بازی‌سنتر | مقالات | تاریخچه و داستان بازی ها | تاریخچه و بررسی دقیق سری سایلنت هیل ( بخش چهارم )

تاپیک تحلیل بازی نوشته شده توسط ( nemesis ) ( کامل نشده ):
The Lost Memories ---پایه و اساس بازی بزرگ "Silent Hill" -- تحلیلی بزرگ برای این بازی

مقالات مختلف در مورد سری سایلنت هیل:
Silent Hill: Homecoming Plot
Silent Hill: Origins Plot
Silent Hill Shattered Memories Plot
داستان (Silent Hill: Orphan)
شباهت بین Homecoming و Silent Hill 2
تاریخ وقایع Silent Hill و Shepherd's Glen
دانلود Silent Hill 2 - The movie
ترجمه یادداشت های سایلنت هیل 2
ترجمه فارسی دیالوگ های بازی Silent Hill 2: Born from a Wish
سایلنت هیل 4: پرونده قربانیان
ساکنین South Ashfield Heights apartments- قسمت اول - قسمت دوم
یادداشتی کوتاه بر SILENT HILL: HOMECOMING
داستان نسخه اول فیلم سایلنت هیل
Silent Hill: Original Memories
Silent Hill HD Collection Achievements Guide
Little Baroness
جودی میسون
طرح اولیه موتور سایلنت هیل پست 1
طرح اولیه موتور سایلنت هیل پست 2
طرح اولیه موتور
سایلنت هیل پست 3
طرح اولیه موتور سایلنت هیل پست 4
خاطرات الکس شپرد
داستان کامل و تحلیل سایلنت هیل 1 به صورت ویدیویی

163949 163950

داستان سایلت هیل 1 را به صورت ویدیویی در یوتوب مشاهده کنید​

داستان کامل و تحلیل سایلنت هیل 2 به صورت ویدیویی

163952 172258

داستان سایلت هیل 2 را به صورت ویدیویی در یوتوب مشاهده کنید​

Attachments

• sh1.png
    sh1.png
    56.3 KB · مشاهده: 3,611
  • silenthill1.jpg
    silenthill1.jpg
    55.1 KB · مشاهده: 166
آخرین ویرایش:
فقط Team Silent میتونست یه سایلنت هیل خوب بسازه,حالا هم که دیگه نیست پس بهتره دیگه سایلنت هیلی ساخته نشه.
یادتون بخیر بچه ها,کجایید که ببینید با SH چیکار کردند...in loving memory
همتون رو از راه دور میبوسم:-*
86382058459734944161.jpg

واقعا عاشقتونم:((
ای خدا یعنی یه روزی رو میشد ببینیم که اینا بازم دور هم سایلنت هیل بسازن:((...بخدا فقط اینا از بسش بر میان و میدونن جو و ترس شرقی چیه و اصلا ترس غربی با این قابل مقایسه نیست

معمولاً هم با DLC ها و به صورت اصلاح شده عرضه میشه:d
به قول ارتاس عزیز:
خداییش ما انتظار کشیدن برامون مثل یه چشم به هم زدنه.یه ویژگی PC بازها دقیقا همینه.یه چیز عادی و معمولی.
خوشم میاد دستمون به هر چی نمیرسه ما pc بازها روحیمون خوبه بجاش ! :d
الان من دارم میترکم که ببینم این تعریف هایی که آتوساجان از بازی میکنه درسته یا این بدگویی هایی که امیرعزیز میکنه ، بعد اینا خوشحال و خندون دم از انتظار کشیدن میزنن ! :wallbash:
.........................
گفتم سخته جواب دادن به این نظرسنجی ولی فکر نمیکردم اینقدر !
برای این که بتونم رای بدم مجبور شدم یه سری ملاک ها رو در نظر بگیرم :
برای این که چشماتون از چرت و پرت های من درد نگیره میذرم تو اسپویل :
شخصیت پردازی :
سرعت ارتباط برقرار کردن با شخصیت :
Harry Mason - SH1 :
10
از لحظه ای که بازی شروع میشه تا هری شریل رو تا توی اون بن بست دنبال میکنه شما به 100% درصد ارتباطی که میشه با هری برقرار کرد میرسید
James Sunderland :
9.5
Heather Mason :
8
Henry Townshend :
8.5
Travis Grady :
6
Alex Shephered :
9
Harry Mason - Shattered Memories :
go to hell!

میزان ارتباط برقرار کردن با شخصیت :
Harry Mason - SH1 :
9
اقتضای شماره بیشتر از این اجازه نمیده !
James Sunderland :
10
بلکم 12 ، زمانی که جلوی ph ها زانو زد و اعتراف کرد که شایسته ی مجازاته دقیقا حس میکردم خودمم اونجا !:(( ارتباطی که با جیمز برقرار میشه به کندی ولی به بهترین وجه ممکن صورت میگیره!
Heather Mason :
7
هنوز هم گریه ی آخر بازی هدر برام عجیبه ، واقعا چرا من نتونستم با sh3 رابطه ی خوبی برقرار کنم ؟
Henry Townshend :
6
شخصیت منزوی هنری و داستان بازی بیشتر از این اجازه نمیده !
Travis Grady :
4
Alex Shephered :
8
go to hell !

هوش شخصیت :
اینکه چطور تحلیل میکنه اوضاع رو
Harry Mason - SH1 :
9
James Sunderland :
9
Heather Mason :
9.5
نسبت به سنش و شرایطی که درش قرار داشته فوق العاده درک عالی داره از اوضاع!
Henry Townshend :
9
Travis Grady :
1
در حد جلبک
Alex Shephered :
5
بیتفاوتی محسوس !
go to hell !

صداگذاری شخصیت :
Harry Mason - SH1 :
10
James Sunderland :
10
بلکم 12!
Heather Mason :
10
Henry Townshend :
9
Travis Grady :
7
Alex Shephered :
8
go to hell !

داستان :
تاثیر شخصیت در روند شماره :
Harry Mason - SH1 :
9.5
James Sunderland :
10
همه ی موارد حول محور جیمز میچرخه توی sh1 السا و دالیا به مراتب تاثیرگذارتند !
Heather Mason :
10
Henry Townshend :
9.5
Travis Grady :
9
Alex Shephered :
7
سردرگمترین شخصیت اصلی ! واقعا الکس برای چی به شهر اومد ، چرا و مامور چه کاری بود ؟ باید مجازات میشد یا مجازات میکرد ؟
go to hell !

تاثیر شخصیت در روند سری :
Harry Mason - SH1 :
10
به وجود آوردن هدر به وسیله ی رسوندن الگو... به دکی روند سری و فرقه رو تغییر داد !
James Sunderland :
8.5
ثابت کرد که شخصیتهای جدا هم میتونند خیلی خوب باشند !
Heather Mason :
9.5
پرداخته نشد بعد از حضورش تو بازی و گرنه ...
Henry Townshend :
7
Travis Grady :
10
قاعدتا مهم ترین کار توی سری رو همین تراویس کرد با نجات السا ولی اینقدر این شخصیت رو ضعیف درست کردند این گروه معلوم الحال که نمره کامل دادن بهش سخت بود!
Alex Shephered :
7
go to hell !

گیم پلی :
تاثیر شخصیت در گیم پلی :
Harry Mason - SH1 :
7
James Sunderland :
7
Heather Mason :
7
Henry Townshend :
7
Travis Grady :
7
Alex Shephered :
9
از اونجائی که الکس تنها تعلیمات نظامی دیده ی سری بود ( گو اینکه آخر بازی چیز دیگه ای معلوم شد ) باید بیشترین تاثیر در گیم پلی رو میداشت که البته خیلی چشمگیر و قابل ملاحظه از کار درنیومد این بخش !
go to hell !

خب با توجه به اهمیت شخصیت پردازی و بعد داستان و بعد گیم پلی تو سری با ضریب 3 2 1 میانگین نمرات من به شخصیت ها :
Harry Mason - SH1 :
9.41
James Sunderland :
9.38
Heather Mason :
8.8
Henry Townshend :
8.0
Travis Grady :
5.8
ضعیف ترین شخصیت سری بدون شک ! جالب اینکه من ازsh0 خیلی لذت بردم ولی در تمام مدت این تراویس روی مخ بود !
Alex Shephered :
7.4
go to hell ! از همه دوستانی که sh :shattered رو دوست دارند عذر میخوام ولی همینه که هست !:d
به خاطر 0.03 من بین هری و جیمز که با جفتشون کیف ها کردم فرق بگذارم یعنی ؟ بنده انصراف از شرکت در این نظرسنجی رو اعلام میکنم !
بگم خدا باعث بانی این حرکت رو چکار نکنه ! :-"

پاینده باشید!

من می تونم بفهمم چرا اکثرا با هدر نتونستن ارتباط برقرار کنن
هدر واقعا کاراکتری بود که یعنی هر چی بگم کم گفتم راجع بهش
یعنی شما در هیچ بازی چنین کاراکتر مونثی رو نمی بینین که اینقدر واقع گرایانه طراحی شده باشه ، هدر دقیقا نماد یک دختر 17 ساله عادی و نورمال بود که خب البته دنبال ماجراجویی هست و بسیار هم کله شقه
چنان من با این شخصیت ارتباط برقرار کردم که تمام صحنه های بعدی و اقداماتی که هدر در اون شرایط از خودش بروز می داد اول درون من شکل می گرفت به شدت این شخصیت منو تحت تاثیر قرار می داد همه حرکاتش و همه ی اعمالش از یه منطق خاص دخترونه (!) و در عین حال سایلنت هیلی نشات می گرفت ، فوق العاده بود از همین رو من بهش رای دادم
--------------------
البته یه چیزی بگم ، با اینکه شماره ی 4 سایلنت هیل داستان بسیار زیبا و خاصی داشت و شخصیتها خوب پرداخته شده بودند اما انگار به شخصیت هنری بی اهمیتی شده بود ، یعنی دقیقا جایی که هنری باید تعجب می کرد ...فریاد می زد... فرار می کرد... گاهی وقتها جیغ می زد و اشک می ریخت عین ماست به اطرافش نگاه می کرد :| poker face

سلام
خوشم میاد دستمون به هر چی نمیرسه ما pc بازها روحیمون خوبه بجاش ! :d
الان من دارم میترکم که ببینم این تعریف هایی که آتوساجان از بازی میکنه درسته یا این بدگویی هایی که امیرعزیز میکنه ، بعد اینا خوشحال و خندون دم از انتظار کشیدن میزنن ! :wallbash:
.........................
یه ضرب‌المثل قدیمی میگه: وقتی دستت به جایی بند نیست و کاری از دستت بر نمیاد،‌سعی کن لذب ببری:d
به خاطر 0.03 من بین هری و جیمز که با جفتشون کیف ها کردم فرق بگذارم یعنی ؟ بنده انصراف از شرکت در این نظرسنجی رو اعلام میکنم !
دِ نه دِ اشکان! یه چیزی رو یادت رفت. اون قضیه‌ی بنفشه و ...:-"
خودش 2 امتیاز منفیه برا خودش:d.
میگم بیا در یک اقدام انتحاری، به SH:SM رای بدیم.
بگم خدا باعث بانی این حرکت رو چکار نکنه ! :-"

پاینده باشید!
اون نفرین چیه این دعا چیه اونوقت؟/:)

من می تونم بفهمم چرا اکثرا با هدر نتونستن ارتباط برقرار کنن
هدر واقعا کاراکتری بود که یعنی هر چی بگم کم گفتم راجع بهش
یعنی شما در هیچ بازی چنین کاراکتر مونثی رو نمی بینین که اینقدر واقع گرایانه طراحی شده باشه ، هدر دقیقا نماد یک دختر 17 ساله عادی و نورمال بود که خب البته دنبال ماجراجویی هست و بسیار هم کله شقه
چنان من با این شخصیت ارتباط برقرار کردم که تمام صحنه های بعدی و اقداماتی که هدر در اون شرایط از خودش بروز می داد اول درون من شکل می گرفت به شدت این شخصیت منو تحت تاثیر قرار می داد همه حرکاتش و همه ی اعمالش از یه منطق خاص دخترونه (!) و در عین حال سایلنت هیلی نشات می گرفت ، فوق العاده بود از همین رو من بهش رای دادم
--------------------
البته یه چیزی بگم ، با اینکه شماره ی 4 سایلنت هیل داستان بسیار زیبا و خاصی داشت و شخصیتها خوب پرداخته شده بودند اما انگار به شخصیت هنری بی اهمیتی شده بود ، یعنی دقیقا جایی که هنری باید تعجب می کرد ...فریاد می زد... فرار می کرد... گاهی وقتها جیغ می زد و اشک می ریخت عین ماست به اطرافش نگاه می کرد :| poker face

خب همه قرار نیست که با یه شخصیت ارتباط برقرار کنن و به اون رای بدن و بقیه شخصیت ها بدون رای بمونه که:d
در مورد هنری هم اتفاقا اون اخلاقیاتش بود که خاص و محبوبش کرد و از طرفی دیگه خجالتی بودنش...البته فکر نکنم که بیش از چندین نفر(حتی شاید هم انگشت شمار) این شخصیت رو از ته قلب دوست داشته باشن که من خودم به شخصه فکر میکنم که هیچکی اندازه من دوستش نداره و باهاش ارتباط برقرار نکرده:x

هنری جون اون عدد بالای عکسا رو بخونی حساب کار دستت میاد!!
یه خورده اسپویل کنیم!!!>:)

91kv14vj766h06y0y97.jpg

اونور خیابون چی میبینین؟

e2ztp2qlufrst6ibcw84.jpg
بابا دمت گرم... چه کارش کردی؟
حالا یا اینجا یا تو پیج خودش یه تنظیمات بذار...
سیستمت هم بگو ...مرسی..
خب همه قرار نیست که با یه شخصیت ارتباط برقرار کنن و به اون رای بدن و بقیه شخصیت ها بدون رای بمونه که:d
در مورد هنری هم اتفاقا اون اخلاقیاتش بود که خاص و محبوبش کرد و از طرفی دیگه خجالتی بودنش...البته فکر نکنم که بیش از چندین نفر(حتی شاید هم انگشت شمار) این شخصیت رو از ته قلب دوست داشته باشن که من خودم به شخصه فکر میکنم که هیچکی اندازه من دوستش نداره و باهاش ارتباط برقرار نکرده:x
هیشکی مثل من تو رو دوست نداره اینو از تو چشام می تونی بخونی...

آخرین ویرایش:
بابا دمت گرم... چه کارش کردی؟
حالا یا اینجا یا تو پیج خودش یه تنظیمات بذار...
سیستمت هم بگو ...مرسی..
فقط CPU-ت بالا باشه کار حله!!!
من و هنری Corei7 داریم به خاطر همین روون اجرا میشه!!!
یه ضرب المثل دیگه هست که میگه:
به فکر امروز باش که فردا خربزه ابه!!!

دوستان اینم یه عکس از فیلم جدید سایلنت هیل با علامت سامایل:
hqojvv0vtmqznu3u3y32.jpg

راستی کارگردانش کیه؟ همون قبلیه؟
جونم استاد هم که اهنگ سازی رو بر عهده داره!!!

اه اینو ببینین!!! :
qw1zyco0j1cf1ytdqnv.jpg

اقا این پوستر fake نیست چون نوشته coming 2011 و الان 2012 هست.تازه اصلا اسمش هم تا جایی که یادمه revelation نبود
الان یه سرچ زدم و همین اسمش هست.تاریخش رو نمیدونم.این گلابی قراره نقش هدر رو بازی کنه:

qjedc496xb4gdahzoxmp.jpg

چاق نیست یه خورده؟

لیست بازیگر ها:

Sean Bean در نقش Harry Mason / Christopher Da Silva

Kit Harington در نقش Vincent Carter

Carrie-Anne Moss در نقش Claudia Wolf

Malcolm McDowell در نقش Leonard Wolf

Radha Mitchell در نقش Rose Da Silva

Deborah Kara Unger در نقش Dahlia Gillespie

Adelaide Clemens در نقش گلابی... عذر میخوام در نقش Heather Mason

Martin Donovan در نقش Douglas Cartland

آخرین ویرایش:
فقط CPU-ت بالا باشه کار حله!!!
من و هنری Corei7 داریم به خاطر همین روون اجرا میشه!!!
یه ضرب المثل دیگه هست که میگه:
به فکر امروز باش که فردا خربزه ابه!!!

دوستان اینم یه عکس از فیلم جدید سایلنت هیل با علامت سامایل:
hqojvv0vtmqznu3u3y32.jpg

راستی کارگردانش کیه؟ همون قبلیه؟
جونم استاد هم که اهنگ سازی رو بر عهده داره!!!

اه اینو ببینین!!! :
qw1zyco0j1cf1ytdqnv.jpg
اقا این پوستر fake نیست چون نوشته coming 2011 و الان 2012 هست.تازه اصلا اسمش هم تا جایی که یادمه revelation نبود

من این عکس رو خیلی وقت پیش دیدم...
که اتفاقا شبیه هدر هم هست.
فقط صورت و حالت نگاهش مثل اون نیست!
اصلا معصومیت اون رو نداره. خداییش نسخه ی سوم چهره ها خیلی خوب طراحی شده بودن هم به لحاظ فنی و هم هنری.
البته اگه یادتون باشه یه شایعه بود که نسخه ی دوم بازی رو دارن از روش فیلم می سازن که کامرون دیاز نقش ماری/ماریا رو داره.
که اتفاقا دوست داشتم واقعی باشه! ولی این بازیگر نقش هدر اصلا معصومیت نداره این بارزترین چیزیه که تو ذوق می زنه.
مثل بازیگر مکس پین! تنها فیلمی که از رو بازی ساخته شده و دوست دارم هیتمن هستش. با اینکه کاراکترش مثل بازی نبود ولی باحال بود ولی خب هیتمن کجا و هدر کجا!
اگه فیلم حرفه ای رو دیده باشید دختره ( ناتالی پورتمن) خیلی معصوم بود واقعا یه همچین چیزی می خوره به هدر البته با رعایت سن!

درود دوباره!!!
دوستان در مورد تیم سایلنت یه ذره کنجکاو شد تا ببینم جریانشون چی بود که که رفتم تو ویکی پدیا و ترجمه کردم و گفتم براتون بذارم تا با حقیقت اصلی یعنی اینکه چرا تیم سایلنت منحل شد مواجه بشین!!!!
فقط اگر ترجمه م یه خورده دست و پا شکسته بود به بزرگی خودتون ببخشین.امیدوارم خوشتون بیاد.
------------------------------------------------
------------------------------------------------
Team Silent

Team Silent، نام یک گروه بازی سازی در کمپانی کونامی بود که مسئول ساخت نخستین قسمت از چهار قسمت سری بازی های سایلنت هیل توسط کونامی بود که از سال 1999 تا 2004 تولید شده بودند.
در حالیکه قسمت های بعدی توسط کمپانی های غربی مانند Climax و Double Helix Games ساخته شدند.

بر طبق گفته های آهنگ ساز بازی، استاد Akira Yamaoka، تیم سایلنت شامل اعضایی میشد که در پروژه های دیگر شکست خورده بودند و قصد داشتند تا کمپانی رو ترک کنند قبل از این که اولین بازی سری تبدیل به یک موفقیت برای اونا بشه.

اگرچه بر طبق گفته های یکی از اعضای سازنده Homecoming، آقای Kenzie LaMar، تیم سایلنت نهایتا توسط خود کونامی منحل شد به دلیل اینکه کونامی خواستار سازنده های دیگری برای بازی سازی بود و شاید گفت این اولین اشتباه بزرگ کونامی بود.....
و در نهایت Konami Computer Entertainment Tokyo به کمپانی اصلی یعنی Konami در آپریل 2005 پیوست.
----------------------------------------

اعضای کلیدی Team Silent

Keiichiro Toyama

خالق اصلی سری بازی های سایلنت هیل در سبک Survival Horror در سال 1999.

بازی به یک موفقیت بزرگ تبدیل شد و تا به حال چندین ادامه برای آن ساخته شده است اما تویاما تیم سایلنت رو بعد از شماره نخست ترک کرد و به SCE Japan Studio پیوست و به ساخت سری بازی های Siren رو آورد.
او کارگردانی قسمت نخست این بازی Siren در 2003 و ادامه آن Forbidden Siren 2 در 2006 رو بر عهده داشت.در 2008 تویاما مشغول بازسازی یک عنوان از روی عنوان اصلی Siren شد و پس از ان نیز در 2012 تویاما بر روی بازی Gravity Daze بر روی PS Vita کار کرد.عکس بازی جدید تویاما رو در زیر میبینین:
wym3r5kwn345xbbs6ix.jpg

کارنامه:

g0tya3f29vlwa37bjwpo.jpg

Akira Yamaoka

jy1pbcyqhkq71nh3fldt.jpg

دومین عنصر اصلی تیم سایلنت.استاد یامائوکا که با قطعه های مسخ کننده اش افراد زیادی را به دنیای سایلنت هیل کشاند.

استاد یامائوکا از سال 1993 تا 2009 یعنی زمانی که استعفا داد برای کونامی کار میکرد. او بهترین آهنگ ساز برای سری سایلنت هیل (به جز Downpour )و فیلم های آن بوده است.

در 2 دسامبر 2009 خبری مبتنی بر استعفای یامائوکا اعلام شد. در 3 فوریه 2010 نیز اعلام شد که یامائوکا به Grasshopper Manufacture پیوسته و در حال همکاری با Goichi Suda ملقب به سودا 51 و Shinji Mikami
در بازی آینده شان یعنی Shadows Of The Damned با همکاری شرکت EA هست.

زندگی شخصی :

قبل از کار کردن به عنوان آهنگ ساز بازی، قرار بود که به عنوان طراح مشغول به کار شود اما بعد از مطالعه رشته طراحی در دانشگاه هنری توکیو، او تبدیل به یک موسیقیدان شد.

او در سال 1993 به کونامی پیوست تا بر روی بازی Sparkster: Rocket Knight Adventures 2 کار کند.
وقتی کونامی شروع به پیدا کردن افرادی برای آهنگ سازی بازی سایلنت هیل کرد، او به سرعت خواستار این موضع شد زیرا او عقیده داشت که اوتنها کسی است که توانایی ساخت آهنگ های بازی را دارد.
یامائوکا در مصاحبه ای در سال 2009، Suda 51 را خالق مورد علاقه اش و بازی No More Heroes را بازی مورد علاقه اش بیان کرد.
---------------------------------------------------

Masashi Tsuboyama

کارگردان Silent Hill 2 و کارگردان هنری Silent Hill 4 : The Room

Kazuhide Nakazawa

کارگردان Silent Hill 3. او به Kijima Productions پیوسته است.

Suguru Murakoshi

نویسنده Silent Hill 2 و کارگردان و سناریو نویس Silent Hill 4 : The Room.
او نیز به Kojima Productions پیوست.

Hiroyuki Owaku

uzifpug023atzlwm21z7.jpg

او برنامه نویس و طراح دشمنان بازی بوده است.پس از موفقیت نسخه اول، تیم سایلنت به طور مستقیم یا غیر مستقیم بر روی ادامه های مختلف کار میکرده است و در تمام آنها Owaku همیشه به عنوان سناریو نویس مشغول به کار بوده است.
او همچنین برنامه نویس Silent Hill 2 و همچنین نویسنده سناریوی دوم بازی یعنی Restless Dreams بوده است.

علاوه بر این، سناریو Silent Hill 3 نیز توسط او نوشته شده است.

در Silent Hill 4 : The Room، او نویسنده لیریک آهنگهای Tender Sugar ,Cradle Of Forest ,Your Rain ,Room Of Angel وWainting For You بوده است.
بعد از منتقل شدن این سری به سازنده های غربی، Owaku و Msahiro Ito در سال 2006شروع به کار بر روی یک مانگا برای این سری به نام Silent Hill :Cage Of Candle کردند که توسط کونامی منتشر شد و قابل دانلود برای گوشی های همراه بود و فقط در ژاپن عرضه شد.
او بعد از یامائوکا، ماندگارترین فرد تیم از زمان به وجود آمدن آن بود.

Masahiro Ito

y7nrvo3wl9l9jab20r.jpg

او کارگردان هنری دنباله منوی سری یعنی Silent Hill 2 بود که هم بر روی نسخه اصلی و هم بر روی Restless Dreams کار کرد.او طراح هنری هیولاهای قسمت دوم و همچنین طراح دوربین قسمت سوم بود.
او دوباره به عنوان کارگردان هنری Silent Hill 3 نیز فعالیت داشت.
او همچنین وب سایتی خصوصی دارد که پر از Artwork های شرقی از سری سایلنت هیل است.

Gozo Kitao

تولید کننده Silent Hill, Silent Hill 2 و Silent Hill 3

Akihiro Imamura

تولید کننده Silent Hill 2 و از تولید کنندگان Silent Hill 4 : The Room

هم اکنون، اعضای تیم سایلنت بر روی پروژه های گوناگونی کار میکنند. بعضی از اعضای اصلی که توسط تویاما، کارگردان قسمت اول هدایت میشوند، بر روی سری Siren کار میکنند که جو بسیار نزدیکی به سری Silent Hill دارد.

x4dpwcxqwuu2bdfrsnx.jpg

p6botbd62w4kh7idqhqf.jpg

wmvexb9ogrl2wifmg80k.jpg

1wz8u0yltg04pbgzkjfy.jpg

wdfxqc3o8nmdhrf4l91.png

به امید روزی که گرد هم بیایید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or