امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
" واکنش فیزیکی دشمن‌ها نسبت به برخورد تیرها بسیار جالب است و انیمیشن‌های مرگ زیادی وجود دارد. نکته‌ای که اما به نظر آن طور که باید و شاید به آن توجه نشده، هوش مصنوعی خوب دشمنان است."
تمام موارد بالا در 25 ثانیه :

View attachment IMG_20230911_131922_628.mp4

حالا سونی فن ها و ایکس باکس فن ها که از قبل هم با هم کل کل داشتن و این نمک قضیه هست .ولی ما سونی فن ها الان یه مشکل جدید هم داریم اونم پیدایش یه گروه جدید به نام بتسدا فن هست که تا قبل خرید بتسدا توسط مایکرو ایکس باکس به یه ورشونم نبود اما الان مجبورن با کارت مایکرو بازی کنند و این بده .

هنوز نمره تایید نشده زیاد دارع
منتظریم روی 84-83 فیکس بشه بعدش شاید ازش کشیدیم بیرون
جا تاسف داره آنقدر یه بازی به خاطر انحصاری بودن ذهنتو درگیر کرده و به هر دری می‌زنی خودتو تا جلب توجه کنی. سعی کن یکم بری بیرون ‌و touch some grass.

بتسدا بازیاش یسری مشکلات همیشگی داره صد سال دیگم‌با creation بازی بسازه وضع همینه بیشترین مشکل بازی فقط همون هایپ وحشتناکی که مایکروسافت و خود بتسدا ایجاد کردن که همه تو ذهنشون این بود جهان گیمینگ قراره به قبل و بعد این بازی نقسیم بشه و گرنه بازی کاملا قابل قبول و آبرومند و در حد ۸.۵ هستش به شرطی که ایرادات همیشگی بتسدا را قبول کنید و بیخیال کهنگی انجین بازی بشید.همون کاری که سر بازی های فرام سافتور صورت میگیره اون جا هم بازی ها از نظر فنی کهنه و قدیمی هستن ولی کسی توجه نمی کنه.الدن رینگ اگه از نظر فنی بازیو بررسی کنید نقص زیاد داره و کهنگی انجین اظهر من الشمسه ولی اون جا منتقدی گیر نمیده چون فرام سافتور بازی ساخته ولی نوبت بقیه سازنده ها که میشه شمشیر از رو میکشن برخوردها کاملا دوگانه هست

جا تاسف داره آنقدر یه بازی به خاطر انحصاری بودن ذهنتو درگیر کرده و به هر دری می‌زنی خودتو تا جلب توجه کنی. سعی کن یکم بری بیرون ‌و touch some grass.
جای تاسف داره که شما نمیتونی فان بودن یه جمله رو ببینی و اینقدر این جملات من یه عده رو فشاری کرده، که متن های بلند بالا مینویسن تو انجمن و فکر میکنن خیلی بیشتر از بقیه میفهمن!

وگرنه آیدی PSN من هستم، من در حال جوویدن بازی های سونی هستم و مایکروسافت هیچوقت برام اهمیت زیادی نداشته. منتهی چیزی که الکی گنده ش میکنید و اورهایپ، بااااید کوبیده بشه تا این لباس نامرئی پادشاه رو بتونید ببینید.
حالا سونی فن ها و ایکس باکس فن ها که از قبل هم با هم کل کل داشتن و این نمک قضیه هست .ولی ما سونی فن ها الان یه مشکل جدید هم داریم اونم پیدایش یه گروه جدید به نام بتسدا فن هست که تا قبل خرید بتسدا توسط مایکرو ایکس باکس به یه ورشونم نبود اما الان مجبورن با کارت مایکرو بازی کنند و این بده .
مجبورن با کارت مایکرو بازی کنن و مشکلات رو نادیده بگیرن چون با گیم پس مفتی بازی میکنن! این بده. چه ردفال باشه چه استارفیلد، وقتی بازیو کرایه کرده دیگه حق نداری بگی چرا اینجاش کجه اونجاش راسته، هر چی گذاشتن جلوت باید بگی مرسی، دم شما گرم.

آقا به این دوستان گیر ندید
به گفته خودشون این دوستان دارند مقابله به مثل میکنن
یکی از دوستان تو همین تاپیک گفتند که چون فنهای اکس باکس تاپیک امتیازات mgs 4 رو به گند کشیدند،چیزی که عوض داره گله نداره

یکی از دوستان تو همین تاپیک گفتند که چون فنهای اکس باکس تاپیک امتیازات mgs 4 رو به گند کشیدند،چیزی که عوض داره گله نداره
اینکه دوست عزیز فکر می‌کنه «فانه» بیشتر منو عصبی می‌کنه :| :دی

غير از يه عده خيلى كمى اصلا در عمل اين گروه بتسدا فن وجود خارجى نداشتن :D

اینکه دوست عزیز فکر می‌کنه «فانه» بیشتر منو عصبی می‌کنه :| :D
رفیق کاملا مشخص هست که این کاربر تعریف «فان» و «روی مخ» رو اشتباه متوجه شده است.البته شاید هم از اینکه روی مخ دیگران می رود لذت می برد که خب این هم فان نیست و یک چیز دیگری هست که اصلا هم جالب نیست!

جای تاسف داره که شما نمیتونی فان بودن یه جمله رو ببینی و اینقدر این جملات من یه عده رو فشاری کرده، که متن های بلند بالا مینویسن تو انجمن و فکر میکنن خیلی بیشتر از بقیه میفهمن!

وگرنه آیدی PSN من هستم، من در حال جوویدن بازی های سونی هستم و مایکروسافت هیچوقت برام اهمیت زیادی نداشته. منتهی چیزی که الکی گنده ش میکنید و اورهایپ، بااااید کوبیده بشه تا این لباس نامرئی پادشاه رو بتونید ببینید.

مجبورن با کارت مایکرو بازی کنن و مشکلات رو نادیده بگیرن چون با گیم پس مفتی بازی میکنن! این بده. چه ردفال باشه چه استارفیلد، وقتی بازیو کرایه کرده دیگه حق نداری بگی چرا اینجاش کجه اونجاش راسته، هر چی گذاشتن جلوت باید بگی مرسی، دم شما گرم.
داداش شما 6 ماه پیش مارو سوراخ میکردی فن مایکروسافتی طرفداری میکردی الان داری با سونی مارو سوراخ میکنی
نمیتونی بیخیالش شی از جفتش استفاده کنی ؟

حالا به بحثتون کاری ندارم، این MGS4 چی بود این وسط؟:D در جریانی که بازی سال 2008 اومده و نمراتش هم خیلی بالا بوده ایشالا؟ دیگه پای این بدبخت رو وسط نکشید سه نسل از داستانهاش گذشته:D

" واکنش فیزیکی دشمن‌ها نسبت به برخورد تیرها بسیار جالب است و انیمیشن‌های مرگ زیادی وجود دارد. نکته‌ای که اما به نظر آن طور که باید و شاید به آن توجه نشده، هوش مصنوعی خوب دشمنان است."
تمام موارد بالا در 25 ثانیه :

View attachment 308695
تمام موارد بالا روی هارد HDD هست و از درجه اعتبار ساقط می باشند! :))

رفیق کاملا مشخص هست که این کاربر تعریف «فان» و «روی مخ» رو اشتباه متوجه شده است.البته شاید هم از اینکه روی مخ دیگران می رود لذت می برد که خب این هم فان نیست و یک چیز دیگری هست که اصلا هم جالب نیست!

دود، کاملا مشخصه که شما معنی فان و روی مخ رو باهم قاطی کردی. وگرنه هیچکس اینجا روی مخ کسی نرفته، شما دیگه انتظار داشتید بزرگترین بازی تاریخ ایکس باکس منفجر کنه و متای +92 و گوتی ببره، اما حالا که نشده، توقع دارید فن های پلی استیشن اینجا نیان و اون کُری هایی که برای ما میخوندید رو جواب ندن. دیگه حرف زدید پاش وایستید دیگه، ما هم سعی میکنیم یه جملاتی به کار ببریم که خنده رو لباتون بیاد، منتهی اگه کسی به خودش فشار بیاره، میره رو مخش که اینم دست من و دوستام نیست!

داداش شما 6 ماه پیش مارو سوراخ میکردی فن مایکروسافتی طرفداری میکردی الان داری با سونی مارو سوراخ میکنی
نمیتونی بیخیالش شی از جفتش استفاده کنی ؟
داداش شما رو تو این انجمن ندیدم تو این چند سال و بنده از 1395 دیگه حتی یک بار هم از مایکروسافت طرفداری نکردم. با کی اشتباه گرفتی مارو؟

سلطان شما باگ های Elden Ring رو دیدی ؟ :D بازی که بیشترین تعداد GOTY رو آورده :D اگر ندیدی بگو که برات کلی لینک بذارم مثل یوتوبیا که میذارن اینجا ببینی ! :D
البته بحث مقایسه ER با SF نیست ، بحثم فقط اینکه بازی های با این وسعت این چیزا توشون زیاده.حالا چرا اینجا اینقدر بولد شده ؟ خوب مشخصا بحث هیتره.
نمیدانم، اطلاعی ندارم (با صدای آن دیو سفر کرده:D)
من از بازیهای میازاکی فقط ریمستر اولین دارک سولز رو زدم
ولی اینی که میگید شنیدم دنیای گسترده تری داشته و در عین حال مشکلاتش اونقدرام که میگید حاد نبودن
و اینم فکر کنم اولین موردشون باشه حال بتسدا من یادمه فال اوت ۳ هم اومدم رو PS3 بگیرم مشکل داشت نزدم رفت تا n سال بعد
کاش پرتغال فروش اینم👇 پیدا می کردی😂
View attachment 308681
آهان ، اشاره می کنن چون این نمره ی دلخواه دوستان رو داده اوکیه... عکس پروفایل که هیچ می تونه گریم کنه کلا😂
نمیدانم، اطلاعی ندارم ۲:D
ایشون شاید فن بازیهای دیگه هم باشن نمیشناسمش دقیق:D
و نکته مهم اینه که دو تا رسانه مهم دیگه گیمینگ هم همین ۷ رو به بازی دادن، اسکرین شات اپن کرتیک تو پست اول معرف حضور هست
غير از يه عده خيلى كمى اصلا در عمل اين گروه بتسدا فن وجود خارجى نداشتن :D
جز کوروش مدیر سایت و این دوست فهیم فال اوت/بایوشاک فن و دو سه نفر دیگه
حالا به بحثتون کاری ندارم، این MGS4 چی بود این وسط؟:D در جریانی که بازی سال 2008 اومده و نمراتش هم خیلی بالا بوده ایشالا؟ دیگه پای این بدبخت رو وسط نکشید سه نسل از داستانهاش گذشته:D
حرف منو فکر کنم میگه زده تغییر داده برای فرار رو به جلو:D چند صفحه قبل تو فاز مظلوم نمایی بودن که نمیدونم کار شما سابقه نداشته به ساحت مقدس بتسدا و مایکروسافت جسارت کردید و فلان، منم گفتم والا ما از قدیم یادمونه تاپیک mgs4 بود حتی یا انچارتد یه نمره زیر ۹ اینا میگرفتن تاپیک نمرات منفجر میشد، قطعا نمراتش رو نمیدونستن خوب بوده😀
حالا بازیایی که خراب میکردن بماند
یا یه چیزی یادم اومد انقدر یوتوب یوتوب میکنن اینجا زمان عرضه Heavy Rain یوتوب تازه افتاده بود رو بورس میگفتن نیازی به خریدش نیست میریم یوتوب میبینیم:D

پیشرفت کردید،توقع داشتم یکی بگه یا خدا به mgs4 هم رحم نکردن
جدی باید توضیح بدم که فارسی چی نوشتم؟
یکی از فنهای سونی در جواب اینکه کدوم تاپیک سونی به گند کشیده شده مثال از تاپیک mgs 4 میزد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or