دوستان وقت بخیر، من چند باری اسکایریم رو نصب کردم اما نتونستم باهش ارتباط بگیریم بیشتر از همه هم به خاطر انیمیشن های خشک و گرافیک زشتش بود (کلا با بازی های بتزدا همین مشکل رو دارم). گفتم یک بار دیگه نصب کنم بلکه جذبش بشم ! مشکلی که هست اینه که خیلی بازی ماد داره و گیچ شدم . ممنون میشم بهترین مادهای این بازی رو برای چیزهای مختلف معرفی کنید که خیلی نخواد فهرست های مختلف رو زیر و رو کنم (به ویژه برای گرافیک و انیمیشن ها)
پیشنهادم اینه که یه مادلیست تست شده نهایتا با 50 تا 60 تا ماد انتخاب کنی نه اینکه دونه دونه ماد بزنی و تست کنی چون عذاب آور ممکنه بشه . من خودم سه هفته زمان برد ماد لیستم آماده بشه در حالی که میتونی یک ماد لیست آماده و استیبل انتخاب کنی و به ترتیب درست ماد هاش رو نصب کنی. معمولا یک سری ماد ها تو همه لیست ها مشترکه .
برای شروع این مادلیست رو هم پیشنهاد میکنم
اول این ویدیو رو ببین اگر باب میلت بود از این ماد لیست استفاده کن .
ماد لیست با آموزش :
redshift’s “Remastering Skyrim” mod list
در نهایت هم یه ماد لیست رو انتخاب کن و سعی کن همه جوره تو شهر های مختلف تست بگیری و بعدش شروع کن از اول برو و دیگه درگیر وسواس مادینگ نکن خودتو . چون احتمال داره با تغییرات تو مادلیست سیو هات آسیب ببینن .
با کامند هایی مثل coc riverwood میتونی تو تست هات اینترو بازی رو رد کنی که کمتر ازت وقت بگیره و مستقیم وارد شهرهای اصلی بشی و تست بگیری قبل از واکترو اصلیت .
چند تا پیشنهاد :
حتما ماد فالوور Inigo و دی ال سی غیر رسمی Forgotten City رو هم دریاب .
یک سری موارد هم نسبت به Vanilia اضافه بشن آسیبی به تجربه اصلی مد نظر سازنده نمیزنن ولی برای به روز تر کردن بازی لازمن به نظرم .
مثل:
Racemenu
Immersive Patrols
Sky UI
و ......
نرم افزار های مورد نیازت هم :
MO2
Loot
Nemesis Unlimited Behavior Engine
در نهایت برات آرزوی موفقیت میکنم و پیشنهاد میکنم از نسخه STEAM 1.5.97.0 استفاده کنی به جای GOG.