امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
بولد شده چون قرار بود بازی ای بشه که همه استانداردها رو ببره جلو . بولد شده چون ازش به عنوان یه سوپر بازی و سوپر انحصاری حرف میزدن . بولد شد چون قرار بود متا بالای 92 بگیره ( نظر سنجی و رای رفقات رو دریاب ) . بولد شد چون تاد هاوارد با کمال وقاحت میاد میگه بازی اپتیمایز هست و شما باید pc تون رو آپگرید کنید ( نمومنه ایرانیش میشه , هرکی میگه فساد هست خودش فاسده )
از زمان morrowind تا الان دارن همین شکلی کار میکنن . حرف هم بزنیم میشیم هیتر .
نمونه فارسیش میشه هر کی ناراحته بره اونجا که اون رفاه و اون جور مسائل هست 😒🤡

از زمان morrowind تا الان دارن همین شکلی کار میکنن . حرف هم بزنیم میشیم هیتر .
صد البته فن بوی سونی، بچه سال و ترول هم میشیم.

پ.ن: به خدا اگه من یکی فن بوی سونی باشم
همیشه انحصاریهای مایکرو رو بازی کردم
نسل ۷ برای آلن ویک ۳۶۰ خریدم
و همیشه رو PS دسته طرح ایکس باکس استفاده میکردم و...ّ

از این گروه سوم ها که بیشتر فن بازیها باشن تا شرکتهای کنسول ساز حداقل همینجا کم نداریم .
فقط هم مختص به بتسدا نمیشه.

مثل راکستار ، CDPR ، بتسدا ، Atlus ، ND ، جدیدا لارین و... واقعا فنهای خودش رو دارن .
بازیهایی که این استودیوها میسازن نمونه خارجی ندارن و خب همین مورد اینها رو متمایز میکنه .

خب حتما تو این طرفدارها آدم بی منطق و تندرو هم پیدا میشه (تو این انجمن نمونش رو داریم) و هم کسی که اصولی و منطقی میخواد بگه من فن بازیهای فلان کمپانیم (که همینجا زیاد داریم).

این بنظرم غیر منطقیه که هرکی که اینجاست و داره بعنوان فن بتسدا از بازی تعریف و تمجید میکنه (به رغم مشکلاتی هم که داره) رو فن مایکرو بدونیم.
این نگاه صفر و یکی از اصلا درست نیست.
الان یکی که عاشق Tlou هست و در عین حال به شدت مثلا از Days Gone بدش میاد هم فن سونیه و هم هیترش؟
یا در مورد مایکرو عاشق Gears باشه و بیزار از مثلا فورتزا.

در مورد ویدئوگیم فن بودن رو که من خیلی توصیه نمیکنمش ، نظر شخصیمه که بنظرم جای بحث داره.
ولی بنظرم فن استودیوی خاص بودن حداقل خیلی منطقی تره.
===================
اما در مورد اینکه فنهای بتسدا تا حالا کجا بودن:
The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)
Fallout 4
راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim
The Elder Scrolls IV: Oblivion

این تاپیکها رو که فرازمینی ها جلو نمیبردن؟
کاربرهای همینجا بودن و هستن.

خب کسی که چاه نمیکنه و فن بوجود نمیاد!
شما سالها با محصولات یک کمپانی زندگی میکنی ، اعتماد و دلبستگی بوجود میاد.
در آخر به خودت میگی فن.

از این گروه سوم ها که بیشتر فن بازیها باشن تا شرکتهای کنسول ساز حداقل همینجا کم نداریم .
فقط هم مختص به بتسدا نمیشه.

مثل راکستار ، CDPR ، بتسدا ، Atlus ، ND ، جدیدا لارین و... واقعا فنهای خودش رو دارن .
بازیهایی که این استودیوها میسازن نمونه خارجی ندارن و خب همین مورد اینها رو متمایز میکنه .

خب حتما تو این طرفدارها آدم بی منطق و تندرو هم پیدا میشه (تو این انجمن نمونش رو داریم) و هم کسی که اصولی و منطقی میخواد بگه من فن بازیهای فلان کمپانیم (که همینجا زیاد داریم).

این بنظرم غیر منطقیه که هرکی که اینجاست و داره بعنوان فن بتسدا از بازی تعریف و تمجید میکنه (به رغم مشکلاتی هم که داره) رو فن مایکرو بدونیم.
این نگاه صفر و یکی از اصلا درست نیست.
الان یکی که عاشق Tlou هست و در عین حال به شدت مثلا از Days Gone بدش میاد هم فن سونیه و هم هیترش؟
یا در مورد مایکرو عاشق Gears باشه و بیزار از مثلا فورتزا.

در مورد ویدئوگیم فن بودن رو که من خیلی توصیه نمیکنمش ، نظر شخصیمه که بنظرم جای بحث داره.
ولی بنظرم فن استودیوی خاص بودن حداقل خیلی منطقی تره.
===================
اما در مورد اینکه فنهای بتسدا تا حالا کجا بودن:
The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)
Fallout 4
راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim
The Elder Scrolls IV: Oblivion

این تاپیکها رو که فرازمینی ها جلو نمیبردن؟
کاربرهای همینجا بودن و هستن.

خب کسی که چاه نمیکنه و فن بوجود نمیاد!
شما سالها با محصولات یک کمپانی زندگی میکنی ، اعتماد و دلبستگی بوجود میاد.
در آخر به خودت میگی فن.
این راهنمای جامع اسکایریم تاپیکیه که من به خاطرش عضو انجمن شدم با اکانت قبلیم تو سال ۲۰۱۱ و طبعا فن بتزدا شدم و رفتم ابلیویون و فالوت ۳ رو هم بازی کردم. نمونه این تاپیک رو توی بازیهای سینگل پلیر نداریم تو انجمن.

این ترول‌ها به نظر من چیز خاصی نیست ولی اینکه میره رو مخ‌تون و ناراحتتون می‌کنه عجیبه! اینقدر تعصب دارید روی بازی/کنسول‌تون؟

حالا به بحثتون کاری ندارم، این MGS4 چی بود این وسط؟:D در جریانی که بازی سال 2008 اومده و نمراتش هم خیلی بالا بوده ایشالا؟ دیگه پای این بدبخت رو وسط نکشید سه نسل از داستانهاش گذشته:D
یادت رفته میگفتن کمپین رو ۴ ساعته میشه تموم کرد و نیم ساعت طول میکشه بازی نصب شه؟ :D خیال کردی بازی انحصاری میاد و از گزند ترول در امان می‌مونه؟ هرگز!

منباب این قضیه ترول یه نکته ای رو عرض کنم:دی

از قدیم و ندیم، ترولینگ و فن بازی تو این فروم یه چیز Turn Base بوده و هست:دی یعنی عرضه هر انحصاری، موعد هر کنفرانس و نمایش، و یا حتا خبرهای بزرگ (مثل خرید ناشرها که منحصرا در حیطه تخصصی مایکروسافته) مثل یه نوبت برای فن های اون برند بوده که حالا بسته به میزان عملکرد اون بازی انحصاری یا اون نمایش یا خبر.... تبدیل به راند حمله یا دفاعی میشه:دی

یعنی مثلا سر تایید خبر بلعیدن ABK و ریدمان اون سازمانه، نوبت فن های اونوری بود که تا میتونن جبهه دشمن رو بمباران کنن و از هیچ تلاشی هم دریق نشد. ترن بعدی عرضه استارفیلد بود که اگه +90 میشد باز نوبت جبهه اونور بود و کار کندن پوست اینوری هارو ادامه میدادن ولی از قضا دست چرخید و ماجرا برعکس شد:دی ترن بعدی میشه عرضه SM2 ـه:دی حالا اگه ایشون گند بزنه و متاش بشه 85 قطعا 100 صفحه اینوریا فحش میخورن و اگه نه باز همین منوال ادامه پیدا میکنه و حتم به یقین تو اون تایپک هم بحث استارفیلد و متاش در اون زمان وسط کشیده میشه:دی به TLoU2 و FFXVI و اینا هم میرسیم:دی

مخلص کلام اینکه اگه کلا این بازی کثیف رو دوست ندارید، نباید اصلا واردش بشید! صرفا از بازی ها لذت ببرید، به بعضی جوک ها هم بخندید و از کنار خیلی از ترول ها هم بی تفاوت بگذرید، همین. اما اگه خودتون تمام قد بخشی از این بازی هستید، دیگه واقعا غر زدن و محکوم کردن جبهه رقیب به ترولینگ و ... بی معناست واقعا:دی به هر حال صبر کنید نوبت شما هم میرسه:دی

دوستانی که در مورد امتیاز استیم گفتن ...

بله قطعا بحث پرفورمنس و باگ و گلیچ بیشترین تاثیر رو داره. اما طبق گفته بچه‌هایی که اینجا بازی رو تجربه کردن و DF و خیلی از نقدهای معتبر، این بازی مشکل خاصی نداره واقعا و میگن پالیش‌ترین بازی بتزداست.

مقایسه‌ش با سایبرپانک و تلو 1 که در ابتدا کثافت خالص بودن اصلا منطقی نیست!

من قبلا هم گفتم، استارفیلد بازی خیلی خوبیه، ولی انتظارات خیلی بیشتر از این بوده و همه با ذهنیت و توقع یه شاهکار رفتن سراغش و فکر میکنم امتیازات استیم هم بر همین اساس باشه.
بله پولیش ترین بازی بتزداست، با اختلاف ولی به معنی بی باگ بودن نیست. ولی چرا مقایسه اش با سایبرپانک اشتباست؟ مگه سایبرپانک قرار نبود Game 2.0 باشه؟ مگه نگفتن میشه یه ینچمارکی برای RPG سازها؟ امتیاز استمیش الان که خوبه.

دیگه ترول کردن نهادینه شده زیاد جدی نگیرید همین استارفیلد با این نمرات و باگها اگر انحصاری سونی بود سونی فن لگو بازی تتو میکردن زیرش میزدن For ever
ولی حالا جدای از شوخی این بازی با این همه وسعت و جزئیات اگر استودیو های سونی میخواستن بسازن قطعا مغزشون می سوخت البته سونی فن ها هم زیاد استقبال نمیکردن بازی های خطی کات سین محور بیشتر ترجیح میدن

یعنی به حدی رو مخ رفته که مطمئنم خیلی ها با این روند فروم رو ترک میکنند،

جالب (دردناک*) میدونی چیه؟ 90 درصد اینا بعد این تاپیک غیب میشن، در واقع 2 حالت دیده میشن:

پرستش x
تخریب y

مدت هاست غیر از این 2 حالت، شما اینارو اینجا میبینی؟ یعنی گروهی که مدت هاست حتی عضو ثابت و مهم این فروم هم نیست، فقط در مواقع حساس و کریتیکال (مثل انتشار بازی جدید BGS) میاد تاثیر منفی خودش رو اجرا میکنه، یا وقت انتشار بازی ناتی داگ میاد که دستاورد یک تیم امریکایی/بین المللی رو به نام خودش مصادره کنه (یعنی تصور میکنه فقط خودش بازی سونی رو (ظرفیتی) میخره و بقیه از صد کیلومتری ناتی هم رد نمیشن، همین قدر نابالغ و سر تو برف)

حالا همین گروه که کاری کرده که فن بیس کلاسیک BGS این طرفا پیداش نشه، و قطعا به اندازه کافی به این فروم اسیب زده، 2 روز دیگه خودشم غیب میشه تا ائین و مناسک پرستش بعدی (گوتی و امثالهم) از راه برسه.. و دافعه بیشتری برای بازی هایی که خیال میکنن فقط خودشون میخرن و عاشقش هستن، تولید کنند...

یعنی هرجوری خساب کنی.. اینا مضر هستند... و جز اسیب من نتیجه ای ازشون نمیبینم

*انصافا همین سایت کم سونی فن منطقی نداره، همه مون هم میشناسیم، یک سری از هاردکورترین ها، دانا و اگاه ترین ها، حقیقتا به نظرم اسیب این گروه اقلیت ولی هوچی گر و سطحی، اول از همه به همین مفهوم "سونی فن" میرسه...
داداش من تا حدودی تو رو توی این سایت خیلی قبول دارم و در کل نظراتت برام جذابه خودت بهتر میدونی تو اکثر نظراتت لایک من هست
ولی یه چیز رو هم در نظر بگیر نمیخوام پشت کسی در بیام یا... ولی
وقتی کنفرانس مایکروسافت برگذار شد و دقیقا بعد از کنفرانس شوکیس ضعیف سونی بود، تو تاپیک ایکس باکس داشتیم دنبال میکردیم دیگه ،چه ترول هایی که نشد
چه گیفِ نشون دادن درب خروجی که نفرستادن :D
دوستان ایکس باکسی سه سطر شکلک خنده میذاشتن میفرستادن
تو تاپیک اینور مینوشتن بریم اونور
میومدن تو تاپیک پلی استیشن میگفتن چرا اینجا خالیه سوت و کوره چرا از دو روز پیش کسی پیام نداده
دوباره بر می گشتن تاپیک شوکیس و ترول میکردن
اون زمان شما کجا بود؟ چرا چیزی نگفتی
اون زمان ایکس باکس فن ها سونی فن ها رو تگ میکردن میگفتن کجایی؟ چرا نیستی؟ تو غار نت نداری؟ چرا ساکتی؟ نگرانتم
الانم اومدن اینجا از نگرانی درشون بیارن دیگه:D
خلاصه سرت رو درد نیارم
هر کنشی واکنشی داره و در کل جواب های، هویه

دیگه ترول کردن نهادینه شده زیاد جدی نگیرید همین استارفیلد با این نمرات و باگها اگر انحصاری سونی بود سونی فن لگو بازی تتو میکردن زیرش میزدن For ever
ولی حالا جدای از شوخی این بازی با این همه وسعت و جزئیات اگر استودیو های سونی میخواستن بسازن قطعا مغزشون می سوخت البته سونی فن ها هم زیاد استقبال نمیکردن بازی های خطی کات سین محور بیشتر ترجیح میدن
قطعا ما مثل گروه مقابل که نزدیک ۱۵ ساله منتظر ظهور منجی موعود هستن، از حول هلیم نمی افتادیم تو دیگ و از هر بازی که معرفی میشه game0.2 و game 0.3 نمی سازیم.... و به هر بازی که میخواد برند محبوبمون منتشر کنه تا انتشارش و اومدن نقداش نمیگیم این بازی قراره بیاد انقلابی به پا کنه که گیمینگ رو به قبل و بعد خودش تقسیم کنه
من دقیقا یادمه سطح دمیج کنترل موقع انتشار tlou انقدر بالا بود که دیگه تهوع اور شده بود که صدای خودمون رو هم در اورد، این موضوع دمیج کنترل سر گاد ۲۰۱۸ و هورایزنم رخ داد....

اینکه میگید هوش مصنوعی بازی مشکلی نداره واقعا خنده داره،یکی از واضح ترین مشکل های بازی تو همون لیک های قبل انتشار هوش مصنوعی داغون بازی بود که اتفاقا همون موقع داخل تاپیک بازی گفتم ولی به مذاق دوستان خوش نیومد

اقلیت ولی هوچی گر و سطحی،
از اولشم کامنتات حس خوبی بهم نمیداد، و احساس میکردم یه چیز فیک و غیر واقعی پشت پست هات هست، ولی امروز نمیدونم چرا حس میکنم اکانت دوم یکی از مدیران یا ناظم های انجمنی...
حداقل در مورد این پستت اگه یکی از کابرای عادی انجمن از این کلمات استفاده کرده بود، نه تنها پستش پاک میشد، حداقل سه روزی بن میشد

منباب این قضیه ترول یه نکته ای رو عرض کنم:دی

از قدیم و ندیم، ترولینگ و فن بازی تو این فروم یه چیز Turn Base بوده و هست:دی یعنی عرضه هر انحصاری، موعد هر کنفرانس و نمایش، و یا حتا خبرهای بزرگ (مثل خرید ناشرها که منحصرا در حیطه تخصصی مایکروسافته) مثل یه نوبت برای فن های اون برند بوده که حالا بسته به میزان عملکرد اون بازی انحصاری یا اون نمایش یا خبر.... تبدیل به راند حمله یا دفاعی میشه:دی

یعنی مثلا سر تایید خبر بلعیدن ABK و ریدمان اون سازمانه، نوبت فن های اونوری بود که تا میتونن جبهه دشمن رو بمباران کنن و از هیچ تلاشی هم دریق نشد. ترن بعدی عرضه استارفیلد بود که اگه +90 میشد باز نوبت جبهه اونور بود و کار کندن پوست اینوری هارو ادامه میدادن ولی از قضا دست چرخید و ماجرا برعکس شد:دی ترن بعدی میشه عرضه SM2 ـه:دی حالا اگه ایشون گند بزنه و متاش بشه 85 قطعا 100 صفحه اینوریا فحش میخورن و اگه نه باز همین منوال ادامه پیدا میکنه و حتم به یقین تو اون تایپک هم بحث استارفیلد و متاش در اون زمان وسط کشیده میشه:دی به TLoU2 و FFXVI و اینا هم میرسیم:دی

مخلص کلام اینکه اگه کلا این بازی کثیف رو دوست ندارید، نباید اصلا واردش بشید! صرفا از بازی ها لذت ببرید، به بعضی جوک ها هم بخندید و از کنار خیلی از ترول ها هم بی تفاوت بگذرید، همین. اما اگه خودتون تمام قد بخشی از این بازی هستید، دیگه واقعا غر زدن و محکوم کردن جبهه رقیب به ترولینگ و ... بی معناست واقعا:دی به هر حال صبر کنید نوبت شما هم میرسه:دی

خیر این بازی که میگید یه ترن بیس منصفانه نیست، حداقل در این فرم...
یه گروه یه چیت اسکیل داره به اسم مولتیپل اکانت، و هر موقع نیاز باشه از این اکانت ها جهت توهین و تمسخر حتی اسپویل کردن 🤡طرف مقابل استفاده میکنه...
دوم اینکه سطح اسیب پذیری یک جناح به شدت بالاست به خاطر اینکه سالها چیزی برای از دست دادن نداشته و مثلا تو موفقیت رقیب هم حاضر میشه میگه ۹۵ پر ایراد... یا از دکل یوزر اسکور بالا میره، یا کلا جوایز رو زیر سوال میبره به لطف اون استاتوس استقامت و مقاومت

آخرین ویرایش:
نمیدانم، اطلاعی ندارم ۲:D
ایشون شاید فن بازیهای دیگه هم باشن نمیشناسمش دقیق:D
و نکته مهم اینه که دو تا رسانه مهم دیگه گیمینگ هم همین ۷ رو به بازی دادن، اسکرین شات اپن کرتیک تو پست اول معرف حضور هست
پس چطور وقتی به اشتباه فکر کردی john117 نقد بازی رو تو بازی سنتر نوشته ، فوری به عکس مسترچیف و کامنت هاش اشاره کردی و دنبال پرتغال فروش بودی؟ شاید اوشون هم فن بازی های دیگه هم بودند. استاندارد دوگانه کلا چیز خوبی نیست😂

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or