کسی ازت انتظار نداره بکشی بیرون یا نکشی، کسی اصن ازت کوچک ترین انتظاری نداره،
انتظاری که از تو و رفقات میشد داشت این بود که این تاپیک رو به گند بکشید، که با موفقیت این ماموریتتون رو انجام دادید، تنها کاری که ازتون برمیومد،
الانم بری نری واقعا فرقی نداره، اگه از اول نبودی باز یه چیزی، ولی الان دیگه رفتنتون فایده نداره... بمونید و از رنگ و بوی قهوه ای که به تاپیک زدید، لذت ببرید...
*دنیا در این تاپیک به پایان نمیرسه و ادامه داره... با سوابقی مشخص ادامه داره...
من نمیدونم چرا اینقدر شما داخل این تاپیک خود خوری میکنی! 10 صفحه اول تاپیک از 90 تا 98 هایی که این بازی ردیف میکنه گفته شد که گوتی سال میشه و نابود کننده سونی و...
چه وعده وعید ها داده شد که با متای بالا، فن های سونی رو جر میدن و پاره میکنن و... که اگه یه درصد بازی بالای 90 میشد، این فن های ایکس باکس بودن که 130 صفحه تاپیک میبردن جلو و مارو تگ و منشن میکردن، عمرا که شماهم این همه در جای جای تاپیک به اینا اعتراض میکردی!
وقتی از سن و سال هم صحبت میکنید و منطقی و غیر منطقی و فن بوی و قهوه ای و... خندم میگیره!
20 صفحه اول تاپیک خرید اکتیویژن و همین بتسدا رو یه دور دیگه بخون، چه فن های منطقی و سن بالایی که سونی و پلی استیشن رو به سخره نگرفتن و با خوشحالی کارشو تموم ندونستن و کلی چیز دیگه.
چرا راه دور بریم، تو تاپیک امتیازات یه بازی دیگه، میان کسایی که اینجا به قصد فان بازی و مشکلاتش رو ترول میکنن رو با القاب خیلی ناپسندیده ای خطاب قرار میدن، اتفاقا از فن های مثلا منطقی هم هستن!
ولی حرفم اینه که، امتیازات بازی اومد و تموم شد، اینجا راجع به چی حرف بزنیم؟ تو تاپیکش بریم باگ هارو نشون بدیم، بن میشیم، اینجا شما میای متون بلند بالا در مدح و ستایش BGS و اسپنسر مینویسی، شما خوشت اومده از بازی باگ و اینام برات نداره، خوشبحالت، ما یوتیوب و توییتر و استیم و متاکریتیک، نقد های بازی رو میبینیم همینجا بازگو میکنیم، تاپیک برای همین ساخته شده اصلا.
اینکه فن های ایکس باکس عصبانی میشن بابت چیه؟ اگه ما ترول الکی میکنیم و بازی عالیه، خب بازی کنید چرا فشار میخورید؟ اگه میاید میبینید امتیاز اومده پایین تر، خب داره از اون 98 فضایی میرسه به 84، تازه به لطف 10 تا نمره 9 به بالای ایکس باکسی ها، چرا خودتونو گول میزنید؟
جدا از اینکه ما سعی میکنیم ترول های خنده دار و فان انجام بدیم فضا عوض بشه، پست های من یکی بشخصه سعی کردم رو همین روند باشه، مگر اینکه چندتایی رو خطاب به اونایی که پای سونی و کنسولشو میکشن وسط و مسخره ش میکنن که جواب دادم.
سعی کردم هم محترمانه این کارو انجام بدم وگرنه دسترسیم باید تا الان بسته میشد!
در ضمن، پس من ترولم آره؟ توی تاپیک x و y فقط فعالم؟ من هیترم و چشمام چیزی جز این نمیبینه یا شمایی که نمیبینی تو ده تا تاپیک دیگه محتوا قرار میدم؟