امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
به نظرم همون ۸ الی ۸.۵ کما اینکه متا هم ۸۵ هست، بازیسنتر غالبا نزدیک به متا نمره میداد...حالا میشه گفت منتقد خوشش اومده
بازیسنتر قالبا نزدیک به متا نمره میده،
متا 85 شده، جای سواله جرا 8 نداده؟ 8 که به 8.5 نزدیکتره تا 9 به 8.5
همون، احتمالا منتقد خوشش اومده

بازیسنتر قالبا نزدیک به متا نمره میده،
متا 85 شده، جای سواله جرا 8 نداده؟ 8 که به 8.5 نزدیکتره تا 9 به 8.5
همون، احتمالا منتقد خوشش اومده
البته بحث بچه ها بیشتر این بود چرا ایرادات بازی به قدر کافی ذکر نشده تا اینکه نمره چند داده و اینکه متا شاید یکم پایینترم بره چون چند تا سایت خل و چل همرده این جیم لوطی هنوز هستن فکر کنم نمره ندادن

در کل حیف شد اینجا فکر میکنن همه فن سونی هستن که جشن گرفتن بعد اومدن نمرات، چیزی که به شخصه میخوام اینه که برن سراغ یه انجین خوب این ایرادا نباشه کلی منتظر اسکاریم بودم دیسک PS4 رو گرفتم گذاشتم کلی آپدیت اومد و باز ایرادات آشنایی که برای موتور بازی بود... این به چشم من که PS داشتم اون زمان بیشتر اومد

• Like
Reactions: Little John
جفتشون فاجعه بودن.
باید سازنده هاشون بازیا رو از اول تکمیل و بدون مشکل لانچ میکردن و این نباید رسم شه بازی رو با هزار تا عیب و ایراد عرضه کنن بعد بیان درستش کنن
هم گیمرها ضرر میکنن هم آبرو خودشون میره
درمورد استارفیلدم که وضعش البته از اینا خیلی بهتره و تو یه لیگ با اینا نیست (بازی خوبیه تو بعضی موارد هوش مصنوعی ایراد داره و باگ اونا توهین به شعور گیمر بودن موقع لانچ) با توجه به اینکه ایرادها از انجین بازیه یعنی حتی من یادمه اسکایریم نسل هشت ایرادا و باگاش برقرار بود اونم باز با کلی آپدیت، باید دید اصولا میشه امید واقعی به درست شدنش داشت یا خیر.
امیدواریم بشه و بعدش کلا بیخیال این انجین شن، TES هم ایشالا از نو بکوبن بسازن با یه انجین خوب
این مشکلات هوش مصنوعی و باگها والا بعضیاشون تو بازیهای مختار و مقاومتم قفله زشته به خدا و حیف این مشکلاتو‌ داشته باشن این بازیا

سلطان شما باگ های Elden Ring رو دیدی ؟ :D بازی که بیشترین تعداد GOTY رو آورده :D اگر ندیدی بگو که برات کلی لینک بذارم مثل یوتوبیا که میذارن اینجا ببینی ! :D
البته بحث مقایسه ER با SF نیست ، بحثم فقط اینکه بازی های با این وسعت این چیزا توشون زیاده.حالا چرا اینجا اینقدر بولد شده ؟ خوب مشخصا بحث هیتره.

سلطان شما باگ های Elden Ring رو دیدی ؟ :D بازی که بیشترین تعداد GOTY رو آورده :D اگر ندیدی بگو که برات کلی لینک بذارم مثل یوتوبیا که میذارن اینجا ببینی ! :D
البته بحث مقایسه ER با SF نیست ، بحثم فقط اینکه بازی های با این وسعت این چیزا توشون زیاده.حالا چرا اینجا اینقدر بولد شده ؟ خوب مشخصا بحث هیتره.
بولد شده چون قرار بود بازی ای بشه که همه استانداردها رو ببره جلو . بولد شده چون ازش به عنوان یه سوپر بازی و سوپر انحصاری حرف میزدن . بولد شد چون قرار بود متا بالای 92 بگیره ( نظر سنجی و رای رفقات رو دریاب ) . بولد شد چون تاد هاوارد با کمال وقاحت میاد میگه بازی اپتیمایز هست و شما باید pc تون رو آپگرید کنید ( نمومنه ایرانیش میشه , هرکی میگه فساد هست خودش فاسده )
از زمان morrowind تا الان دارن همین شکلی کار میکنن . حرف هم بزنیم میشیم هیتر .

بولد شده چون قرار بود بازی ای بشه که همه استانداردها رو ببره جلو . بولد شده چون ازش به عنوان یه سوپر بازی و سوپر انحصاری حرف میزدن . بولد شد چون قرار بود متا بالای 92 بگیره ( نظر سنجی و رای رفقات رو دریاب ) . بولد شد چون تاد هاوارد با کمال وقاحت میاد میگه بازی اپتیمایز هست و شما باید pc تون رو آپگرید کنید ( نمومنه ایرانیش میشه , هرکی میگه فساد هست خودش فاسده )
از زمان morrowind تا الان دارن همین شکلی کار میکنن . حرف هم بزنیم میشیم هیتر .

مشخصه خودتون بازی کردین و باگ ها باعث شدن خیلی اذیت بشین و دراپ کردین :( :D :/

حالا نمیدونم این سوسول بازی ها چیه راه انداختید تا یه ذره بحث میشه بعد یه طرف کم میاره ننه من غریبم بازی ها شروع میشه. خو لامصب همین بحثا نباشه انجمن مرده بود. چقدر اخه سوسول شدید زمان ۳۶۰ خو بدتر اینا بود
بعد تا کم میارید بحث سن میارید الان مثلا فکر میکنی هر چی سنت بالاتر باشه بهتره؟ والا مردم تو دنیای واقعی حاضرن همه چیشونو بدن تا ۱۰ سال سنشون کمتر بشه شما تو توهمید.
کم میارید بحثو ادامه بدید نه اینکه یکی بیاد قهر کنه بگه من دیگه نمیام این تاپیک و انجمن چون احساسات لطیفم جریحه دار شده

سلطان من کلا 24-25 تا پست اینجا دارم ، نصفشم ماله قبله عرضه بازیه :D اصلا شرکت نکردم که بخوام خارج بشم ! از دید من این مدل بحثا و صبحتا و ترول کردنا ماله همون رنج سنی 20 ساله.

آخرین ویرایش:
وقتی اینطوری دستانا اینطوری پیش میاد ، مشخصا مطمین میشم خیلی ها اینجا عمرا سنشون ، چیزی که واقعا زدن ، باشه :D این چیزا ماله 16-17 تا 21-22 نهایت دیگه وسطای 20 سالگی باشه :D
حالا نمیدونم این سوسول بازی ها چیه راه انداختید تا یه ذره بحث میشه بعد یه طرف کم میاره ننه من غریبم بازی ها شروع میشه. خو لامصب همین بحثا نباشه انجمن مرده بود. چقدر اخه سوسول شدید زمان ۳۶۰ خو بدتر اینا بود
بعد تا کم میارید بحث سن میارید الان مثلا فکر میکنی هر چی سنت بالاتر باشه بهتره؟ والا مردم تو دنیای واقعی حاضرن همه چیشونو بدن تا ۱۰ سال سنشون کمتر بشه شما تو توهمید.
کم میارید بحثو ادامه بدید نه اینکه یکی بیاد قهر کنه بگه من دیگه نمیام این تاپیک و انجمن چون احساسات لطیفم جریحه دار شده

نقد رو روی صفحه اصلی سایت چک کنید نویسنده ش @John117 قید شده نه این دوستی که کوتش کردید البته
جالبه من یادمه یه کاربری با همین اسم بود آواتار مسترچیف داشت
به هر حال...;) (پستهای همین دوستمونم اگه نویسنده باشن بررسی کنید آقای پرتغال فروش رو پیدا میکنید)
کاش پرتغال فروش اینم👇 پیدا می کردی😂
IMG-20230911-WA0006.jpg
آهان ، اشاره می کنن چون این نمره ی دلخواه دوستان رو داده اوکیه... عکس پروفایل که هیچ می تونه گریم کنه کلا😂

این بازی از سر و روش fail بودن میبارید و دلیل این که اینجا اینقدر فدایی و غرق در ولایت داره این که برای ps نیومده وگرنه برید تاپیک fallout هارو نگه کنید که قبل خریده شدن بتزدا بودن سگ هم به اینا محل نمیداد :D بازیی که خوب باشه امتیازات بالایی هم میگیره و نیازی نمیشه فقط به یه عده سایت محدود و خودی کد بدن که از رودربایستی نمره بالا بدن و متای مهندسی شده درست کنن و وقتی دست سایت های معتبر مثل IGN Gamesport PCmag و digital trends برسه به قول لاوکنسول تقه بازی رو بزنن. یا چه میدونم با تعداد دفعاتی که روی دکمه دانلود زده شده (با احتساب همه دکمه زدنای اشتباهی رو تی وی و گوشی و غیره) پوستر بسازن که فلان قدر بازیکن داره.

دوستانی که در مورد امتیاز استیم گفتن ...

بله قطعا بحث پرفورمنس و باگ و گلیچ بیشترین تاثیر رو داره. اما طبق گفته بچه‌هایی که اینجا بازی رو تجربه کردن و DF و خیلی از نقدهای معتبر، این بازی مشکل خاصی نداره واقعا و میگن پالیش‌ترین بازی بتزداست.

مقایسه‌ش با سایبرپانک و تلو 1 که در ابتدا کثافت خالص بودن اصلا منطقی نیست!

من قبلا هم گفتم، استارفیلد بازی خیلی خوبیه، ولی انتظارات خیلی بیشتر از این بوده و همه با ذهنیت و توقع یه شاهکار رفتن سراغش و فکر میکنم امتیازات استیم هم بر همین اساس باشه.

این بازی از سر و روش fail بودن میبارید و دلیل این که اینجا اینقدر فدایی و غرق در ولایت داره این که برای ps نیومده وگرنه برید تاپیک fallout هارو نگه کنید که قبل خریده شدن بتزدا بودن سگ هم به اینا محل نمیداد :D بازیی که خوب باشه امتیازات بالایی هم میگیره و نیازی نمیشه فقط به یه عده سایت محدود و خودی کد بدن که از رودربایستی نمره بالا بدن و متای مهندسی شده درست کنن و وقتی دست سایت های معتبر مثل IGN Gamesport PCmag و digital trends برسه به قول لاوکنسول تقه بازی رو بزنن. یا چه میدونم با تعداد دفعاتی که روی دکمه دانلود زده شده (با احتساب همه دکمه زدنای اشتباهی رو تی وی و گوشی و غیره) پوستر بسازن که فلان قدر بازیکن داره.
همین منتقد دیجیتال ترند به فاینال فانتزی نمره 6 داده ، به نظر دوستانی که بازی کردن نمره یه منطقی هست ؟

Final Fantasy XVI review: action and RPG clash in uneven epic | Digital Trends

کسی ازت انتظار نداره بکشی بیرون یا نکشی، کسی اصن ازت کوچک ترین انتظاری نداره،

انتظاری که از تو و رفقات میشد داشت این بود که این تاپیک رو به گند بکشید، که با موفقیت این ماموریتتون رو انجام دادید، تنها کاری که ازتون برمیومد،

الانم بری نری واقعا فرقی نداره، اگه از اول نبودی باز یه چیزی، ولی الان دیگه رفتنتون فایده نداره... بمونید و از رنگ و بوی قهوه ای که به تاپیک زدید، لذت ببرید...

*دنیا در این تاپیک به پایان نمیرسه و ادامه داره... با سوابقی مشخص ادامه داره...
من نمیدونم چرا اینقدر شما داخل این تاپیک خود خوری میکنی! 10 صفحه اول تاپیک از 90 تا 98 هایی که این بازی ردیف میکنه گفته شد که گوتی سال میشه و نابود کننده سونی و...

چه وعده وعید ها داده شد که با متای بالا، فن های سونی رو جر میدن و پاره میکنن و... که اگه یه درصد بازی بالای 90 میشد، این فن های ایکس باکس بودن که 130 صفحه تاپیک میبردن جلو و مارو تگ و منشن میکردن، عمرا که شماهم این همه در جای جای تاپیک به اینا اعتراض میکردی!

وقتی از سن و سال هم صحبت می‌کنید و منطقی و غیر منطقی و فن بوی و قهوه ای و... خندم میگیره!

20 صفحه اول تاپیک خرید اکتیویژن و همین بتسدا رو یه دور دیگه بخون، چه فن های منطقی و سن بالایی که سونی و پلی استیشن رو به سخره نگرفتن و با خوشحالی کارشو تموم ندونستن و کلی چیز دیگه.

چرا راه دور بریم، تو تاپیک امتیازات یه بازی دیگه، میان کسایی که اینجا به قصد فان بازی و مشکلاتش رو ترول میکنن رو با القاب خیلی ناپسندیده ای خطاب قرار میدن، اتفاقا از فن های مثلا منطقی هم هستن!

ولی حرفم اینه که، امتیازات بازی اومد و تموم شد، اینجا راجع به چی حرف بزنیم؟ تو تاپیکش بریم باگ هارو نشون بدیم، بن میشیم، اینجا شما میای متون بلند بالا در مدح و ستایش BGS و اسپنسر مینویسی، شما خوشت اومده از بازی باگ و اینام برات نداره، خوشبحالت، ما یوتیوب و توییتر و استیم و متاکریتیک، نقد های بازی رو می‌بینیم همینجا بازگو میکنیم، تاپیک برای همین ساخته شده اصلا.

اینکه فن های ایکس باکس عصبانی میشن بابت چیه؟ اگه ما ترول الکی میکنیم و بازی عالیه، خب بازی کنید چرا فشار می‌خورید؟ اگه میاید می‌بینید امتیاز اومده پایین تر، خب داره از اون 98 فضایی میرسه به 84، تازه به لطف 10 تا نمره 9 به بالای ایکس باکسی ها، چرا خودتونو گول می‌زنید؟

جدا از اینکه ما سعی می‌کنیم ترول های خنده دار و فان انجام بدیم فضا عوض بشه، پست های من یکی بشخصه سعی کردم رو همین روند باشه، مگر اینکه چندتایی رو خطاب به اونایی که پای سونی و کنسولشو میکشن وسط و مسخره ش میکنن که جواب دادم.

سعی کردم هم محترمانه این کارو انجام بدم وگرنه دسترسیم باید تا الان بسته میشد!

در ضمن، پس من ترولم آره؟ توی تاپیک x و y فقط فعالم؟ من هیترم و چشمام چیزی جز این نمیبینه یا شمایی که نمیبینی تو ده تا تاپیک دیگه محتوا قرار میدم؟

من نمیدونم چرا اینقدر شما داخل این تاپیک خود خوری میکنی! 10 صفحه اول تاپیک از 90 تا 98 هایی که این بازی ردیف میکنه گفته شد که گوتی سال میشه و نابود کننده سونی و...

چه وعده وعید ها داده شد که با متای بالا، فن های سونی رو جر میدن و پاره میکنن و... که اگه یه درصد بازی بالای 90 میشد، این فن های ایکس باکس بودن که 130 صفحه تاپیک میبردن جلو و مارو تگ و منشن میکردن، عمرا که شماهم این همه در جای جای تاپیک به اینا اعتراض میکردی!

وقتی از سن و سال هم صحبت می‌کنید و منطقی و غیر منطقی و فن بوی و قهوه ای و... خندم میگیره!

20 صفحه اول تاپیک خرید اکتیویژن و همین بتسدا رو یه دور دیگه بخون، چه فن های منطقی و سن بالایی که سونی و پلی استیشن رو به سخره نگرفتن و با خوشحالی کارشو تموم ندونستن و کلی چیز دیگه.

چرا راه دور بریم، تو تاپیک امتیازات یه بازی دیگه، میان کسایی که اینجا به قصد فان بازی و مشکلاتش رو ترول میکنن رو با القاب خیلی ناپسندیده ای خطاب قرار میدن، اتفاقا از فن های مثلا منطقی هم هستن!

ولی حرفم اینه که، امتیازات بازی اومد و تموم شد، اینجا راجع به چی حرف بزنیم؟ تو تاپیکش بریم باگ هارو نشون بدیم، بن میشیم، اینجا شما میای متون بلند بالا در مدح و ستایش BGS و اسپنسر مینویسی، شما خوشت اومده از بازی باگ و اینام برات نداره، خوشبحالت، ما یوتیوب و توییتر و استیم و متاکریتیک، نقد های بازی رو می‌بینیم همینجا بازگو میکنیم، تاپیک برای همین ساخته شده اصلا.

اینکه فن های ایکس باکس عصبانی میشن بابت چیه؟ اگه ما ترول الکی میکنیم و بازی عالیه، خب بازی کنید چرا فشار می‌خورید؟ اگه میاید می‌بینید امتیاز اومده پایین تر، خب داره از اون 98 فضایی میرسه به 84، تازه به لطف 10 تا نمره 9 به بالای ایکس باکسی ها، چرا خودتونو گول می‌زنید؟

جدا از اینکه ما سعی می‌کنیم ترول های خنده دار و فان انجام بدیم فضا عوض بشه، پست های من یکی بشخصه سعی کردم رو همین روند باشه، مگر اینکه چندتایی رو خطاب به اونایی که پای سونی و کنسولشو میکشن وسط و مسخره ش میکنن که جواب دادم.

سعی کردم هم محترمانه این کارو انجام بدم وگرنه دسترسیم باید تا الان بسته میشد!

در ضمن، پس من ترولم آره؟ توی تاپیک x و y فقط فعالم؟ من هیترم و چشمام چیزی جز این نمیبینه یا شمایی که نمیبینی تو ده تا تاپیک دیگه محتوا قرار میدم؟
باشه

اگه با تندروی یه نفر قراره بهم بریزید که کارتون خیلی سخت میشه.کلا هم کلید کردید رو رفتار یه کاربر.در مورد امتیاز هم انتظار نداشته باشید تو تاپیک اختصاصی امتیازات در مورد بازی که امتیازاتش خیلی پایینتر از توقع ملت بوده شروع به، به به و چه چه کنیم.
امتیاز بازی هم نسبت به هایپش نا امید کننده بوده.حالا شما ۱۰۰ سال بیاید بگید نه خوب بوده و ماها هیتریم

همین منتقد دیجیتال ترند به فاینال فانتزی نمره 6 داده ، به نظر دوستانی که بازی کردن نمره یه منطقی هست ؟

Final Fantasy XVI review: action and RPG clash in uneven epic | Digital Trends
Digital Trends
Final Fantasy VII Remake 7.0
Elden Ring 8.0
God of War Ragnarok 8.0
Resident Evil Village 6.0
Hogwarts Legacy 5.0
رفیق همون طور که مشاهده می کنی «متای واقعی» این بازی هایی که ذکر شده همین نمره سایت فوق تخصصی و یک شبه قبله عالم شده دیجیتال ترند هست.امیدوارم دوستان از این به بعد فقط نمرات این سایت رو ملاک قرار بدهند و به نمرات متا که مهندسی شده است اعتنایی نکنند.بنابراین یادداشت می کنیم که نمره واقعی God of War Ragnarok و Elden Ring همان ۸۰ است و سایر نمرات این دو بازی مهندسی شده هستند.

وقتی اینطوری دستانا اینطوری پیش میاد ، مشخصا مطمین میشم خیلی ها اینجا عمرا سنشون ، چیزی که واقعا زدن ، باشه :D این چیزا ماله 16-17 تا 21-22 نهایت دیگه وسطای 20 سالگی باشه :D
شمام مارو با سن و سال و عدد و رقم و ریاضی دیوانه کردی دیگه!

فن بودن سن و سال نداره، من شاید از 20 سالگی وارد انجمن شدم، 5 سال طول کشیده تا اخت بشم با انجمن و فضاش و بحثاش، 3 سال طول کشیده تا کنسولم رو بین ایکس باکس و پلی استیشن انتخاب کنم، الان من تو 17 سالگی باید ترول میکردم، شدم 31 حق ترول کردن ندارم؟

بعدشم کار اشتباهی نمیکنم، شما قاضی مشخصا نیستی، مدیر انجمن یا ناظمش هم همینطور، اگه این اشخاصی که سمت دارن، تشخیص دادن کار من و... اشتباهه، پاک میکنن پست رو، بن میکنن شخص رو یا کلا تاپیک رو میبندن.

وقتی با رعایت یه سری اصول ما اینجا ترول میکنیم این بازیو، یعنی کسایی که اعتراض میکنن دارن فشاری میشن!

شوخ طبعی، بعضی ها با این شوخ طبعی به دنیا میان، تا روزی که 109 سالگی هم بمیرن همینجوری ان، ممکنه تو 60 سالگی سخت افزار ایکس باکس سری xxx رو من ترول کنم، اونجام میای میگی اه سیمین، اینا برای سی سالگیت بود بکش بیرون؟ خب چیزی که خنده دار و جو الکی و... دورش بوده و خلافش ثابت شده باید بهش خندید تا خنده روی لب دیگران بیاد😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or