امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 972
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 432
آخرین ویرایش:
شاید فقط کاربرای فعال استیم باشن که بتونن آنالیز درستی از این موضوع داشته باشن . عددی که داری میبینی ( فعلا همینه ) و درسته ' اما قرار نیس اینو به عنوان فکت قرار بدیم . یچیز کاملا متغیره و فکر میکنم با گذشت زمان روند مثبت به خودش بگیره و از لحاظ rating در همسایگی عناوینی که اشاره کردی قرار بگیره . تجربه نشون داده خیلی وقتا کاربرای استیم از روی احساسات و بعضا لجبازی و یا چارچوبی که برای خودشون از بازی مد نظرشون دارن بازیا رو مورد لطف و عنایت قرار میدن :D یادمه سر red dead 2 امتیازات کاربرا تا 40% هم پایین اومده بود . که خیلیاش مربوط به پرفورمنس میشد . که اکثرا هم بخاطر ضعیف بودن سیستمشون باهاش مواجه میشدن . در صورتی که رو سیستم های بروز میشد تقریبا بدون مشکل بازی رو انجام داد . یا خیلی راه دور نریم بازی AC Valhalla بر عکس نسخه های قبلیش همچنان از فقدان سیستم اچیومنت تو استیم رنج میبره و خریدارا هم علاوه بر اعتراض 150 صفحه ای نسبت به این موضوع تو استیم امتیاز 64% رو به ثبت رسوندن . وای به حال این بازی که رو HDD در حد river raid آتاری اجرا میشه و کاربرا با انواع و اقسام باگها روبرو میشن . خیلی از کاربرای استیم یواش یواش باید بپذیرن با سیستمی که 6/7 سال پیش بستن و دارن 24/7 دوتا و CS میزنن نمیشه بازیای روز رو اجرا کنن . اون 1070 لعنتی رو ول کنید :D:D

حالا همه اینارو گفتیم یهو دیدید 2 روز دیگه به 50 هم رسید . از این جماعت هرچی بگیم بر میاد :D
در تکمیل حرف شما نمونه زنده :

1000002139.jpg
بازی اون اوایل قرمز بود و الان ۹۰ درصد.....

یا بازی زیر که دم لانچ فاجعه بود و الان اوضاع بهتری داره :

1000002140.jpg

شاید فقط کاربرای فعال استیم باشن که بتونن آنالیز درستی از این موضوع داشته باشن . عددی که داری میبینی ( فعلا همینه ) و درسته ' اما قرار نیس اینو به عنوان فکت قرار بدیم . یچیز کاملا متغیره و فکر میکنم با گذشت زمان روند مثبت به خودش بگیره و از لحاظ rating در همسایگی عناوینی که اشاره کردی قرار بگیره . تجربه نشون داده خیلی وقتا کاربرای استیم از روی احساسات و بعضا لجبازی و یا چارچوبی که برای خودشون از بازی مد نظرشون دارن بازیا رو مورد لطف و عنایت قرار میدن :D یادمه سر red dead 2 امتیازات کاربرا تا 40% هم پایین اومده بود . که خیلیاش مربوط به پرفورمنس میشد . که اکثرا هم بخاطر ضعیف بودن سیستمشون باهاش مواجه میشدن . در صورتی که رو سیستم های بروز میشد تقریبا بدون مشکل بازی رو انجام داد . یا خیلی راه دور نریم بازی AC Valhalla بر عکس نسخه های قبلیش همچنان از فقدان سیستم اچیومنت تو استیم رنج میبره و خریدارا هم علاوه بر اعتراض 150 صفحه ای نسبت به این موضوع تو استیم امتیاز 64% رو به ثبت رسوندن . وای به حال این بازی که رو HDD در حد river raid آتاری اجرا میشه و کاربرا با انواع و اقسام باگها روبرو میشن . خیلی از کاربرای استیم یواش یواش باید بپذیرن با سیستمی که 6/7 سال پیش بستن و دارن 24/7 دوتا و CS میزنن نمیشه بازیای روز رو اجرا کنن . اون 1070 لعنتی رو ول کنید :D:D

حالا همه اینارو گفتیم یهو دیدید 2 روز دیگه به 50 هم رسید . از این جماعت هرچی بگیم بر میاد :D
اتفاقا من با همون ۱۰۷۰ دارم بازی میکنم ، بسته به محیط حدود ۲۸ الی۵۰ فریم میگیرم تو ۱۰۸۰p mediumبا rs 75% که از یه کارت قدیمی انتظار بیشتری ندارم و بازی روانه .
مشکل از جایی شروع میشه که کارتهای جدید عملکری که انتظار میره رو به دلیل عدم بهینه سازی ندارن .
به عنوان مثال ،با یه کارتی مثل 4070ti تو 2k ultra وقتی نمیشه ۶۰ فریم ثابت گرفت.
Starfield PC Performance: How Much GPU Do You Need?
در کل برای محصولات رقیببamd بهینه سازی نشده . چه کارتهای انویدیا که ۸۰٪ از بازار تشکیل میدن و چه cpu ها و کارتهای اینتل .

تو بررسی df هم بهش اشاره میشه.

به جز این مورد برخی تنظیمات حداقلی مثل تغییر fov رو نداره .

درصد قابل توجهی ازکاربرهایsteam سر بهینه سازی به حق شاکی هستن.
با پچ بهینه سازی وضعیت نمره بهتر میشه ، چون واقعا بازی خیلی خوبیه

آخرین ویرایش:
هنوز نمره تایید نشده زیاد دارع
منتظریم روی 84-83 فیکس بشه بعدش شاید ازش کشیدیم بیرون
کسی ازت انتظار نداره بکشی بیرون یا نکشی، کسی اصن ازت کوچک ترین انتظاری نداره،

انتظاری که از تو و رفقات میشد داشت این بود که این تاپیک رو به گند بکشید، که با موفقیت این ماموریتتون رو انجام دادید، تنها کاری که ازتون برمیومد،

الانم بری نری واقعا فرقی نداره، اگه از اول نبودی باز یه چیزی، ولی الان دیگه رفتنتون فایده نداره... بمونید و از رنگ و بوی قهوه ای که به تاپیک زدید، لذت ببرید...

*دنیا در این تاپیک به پایان نمیرسه و ادامه داره... با سوابقی مشخص ادامه داره...

انتظاری که از تو و رفقات میشد داشت این بود که این تاپیک رو به گند بکشید، که با موفقیت این ماموریتتون رو انجام دادید، تنها کاری که ازتون برمیومد،

الانم بری نری واقعا فرقی نداره، اگه از اول نبودی باز یه چیزی، ولی الان دیگه رفتنتون فایده نداره... بمونید و از رنگ و بوی قهوه ای که به تاپیک زدید، لذت ببرید...

وقتی اینطوری دستانا اینطوری پیش میاد ، مشخصا مطمین میشم خیلی ها اینجا عمرا سنشون ، چیزی که واقعا زدن ، باشه :D این چیزا ماله 16-17 تا 21-22 نهایت دیگه وسطای 20 سالگی باشه :D

وقتی اینطوری دستانا اینطوری پیش میاد ، مشخصا مطمین میشم خیلی ها اینجا عمرا سنشون ، چیزی که واقعا زدن ، باشه :D این چیزا ماله 16-17 تا 21-22 نهایت دیگه وسطای 20 سالگی باشه :D
یکی سنش بیشتر از 14 سال باشه و هنوز پستای مسخره امیز و توهین کننده و ..... بذاره یه جای کاریش می لنگه (طرفدار هر چیزی هم میخواد باشه)پستای طرفداری و کل کل منظورم نیس که مشکلی نداره و فانم هست
منظور خواستم بگم 20 سال که گفتی خیلی زیاده:D

بابا بی خیال شین شما هم.....تاپیک رو رسوندین به صفحه 130 - اخرین پست من فک کنم صفحه 80 اینا بود و بعدش دیگه گفتم تو صفحه 90 اینا بحث جمع میشه ولی رسیده به صفحه 130 و همچنان بحث با قدرت ادامه داره

.

«نه شما درک نمیکنی این فقط یه کل کل دوستانست» 🤡

اینکه بعد اومدن یه سری امتیازات یه گیمر هنوز منتظر باشه تا نمره ی یه گیم پایین بیاد دو حالت داره: یا اون شخص گیمر واقعی نیست و صرفا اسمشو یدک می کشه یا تحت فشار زیادی از طرف اون بازی یا شرکت سازنده و یا پشتیبان و هرچیش بوده.

یعنی به حدی رو مخ رفته که مطمئنم خیلی ها با این روند فروم رو ترک میکنند،

جالب (دردناک*) میدونی چیه؟ 90 درصد اینا بعد این تاپیک غیب میشن، در واقع 2 حالت دیده میشن:

پرستش x
تخریب y

مدت هاست غیر از این 2 حالت، شما اینارو اینجا میبینی؟ یعنی گروهی که مدت هاست حتی عضو ثابت و مهم این فروم هم نیست، فقط در مواقع حساس و کریتیکال (مثل انتشار بازی جدید BGS) میاد تاثیر منفی خودش رو اجرا میکنه، یا وقت انتشار بازی ناتی داگ میاد که دستاورد یک تیم امریکایی/بین المللی رو به نام خودش مصادره کنه (یعنی تصور میکنه فقط خودش بازی سونی رو (ظرفیتی) میخره و بقیه از صد کیلومتری ناتی هم رد نمیشن، همین قدر نابالغ و سر تو برف)

حالا همین گروه که کاری کرده که فن بیس کلاسیک BGS این طرفا پیداش نشه، و قطعا به اندازه کافی به این فروم اسیب زده، 2 روز دیگه خودشم غیب میشه تا ائین و مناسک پرستش بعدی (گوتی و امثالهم) از راه برسه.. و دافعه بیشتری برای بازی هایی که خیال میکنن فقط خودشون میخرن و عاشقش هستن، تولید کنند...

یعنی هرجوری خساب کنی.. اینا مضر هستند... و جز اسیب من نتیجه ای ازشون نمیبینم

*انصافا همین سایت کم سونی فن منطقی نداره، همه مون هم میشناسیم، یک سری از هاردکورترین ها، دانا و اگاه ترین ها، حقیقتا به نظرم اسیب این گروه اقلیت ولی هوچی گر و سطحی، اول از همه به همین مفهوم "سونی فن" میرسه...

در تکمیل حرف شما نمونه زنده :

View attachment 308666
بازی اون اوایل قرمز بود و الان ۹۰ درصد.....

یا بازی زیر که دم لانچ فاجعه بود و الان اوضاع بهتری داره :

View attachment 308667
جفتشون فاجعه بودن.
باید سازنده هاشون بازیا رو از اول تکمیل و بدون مشکل لانچ میکردن و این نباید رسم شه بازی رو با هزار تا عیب و ایراد عرضه کنن بعد بیان درستش کنن
هم گیمرها ضرر میکنن هم آبرو خودشون میره
درمورد استارفیلدم که وضعش البته از اینا خیلی بهتره و تو یه لیگ با اینا نیست (بازی خوبیه تو بعضی موارد هوش مصنوعی ایراد داره و باگ اونا توهین به شعور گیمر بودن موقع لانچ) با توجه به اینکه ایرادها از انجین بازیه یعنی حتی من یادمه اسکایریم نسل هشت ایرادا و باگاش برقرار بود اونم باز با کلی آپدیت، باید دید اصولا میشه امید واقعی به درست شدنش داشت یا خیر.
امیدواریم بشه و بعدش کلا بیخیال این انجین شن، TES هم ایشالا از نو بکوبن بسازن با یه انجین خوب
این مشکلات هوش مصنوعی و باگها والا بعضیاشون تو بازیهای مختار و مقاومتم قفله زشته به خدا و حیف این مشکلاتو‌ داشته باشن این بازیا

آخرین ویرایش:
به نظرم همون ۸ الی ۸.۵ کما اینکه متا هم ۸۵ هست، بازیسنتر غالبا نزدیک به متا نمره میداد...حالا میشه گفت منتقد خوشش اومده
بازیسنتر قالبا نزدیک به متا نمره میده،
متا 85 شده، جای سواله جرا 8 نداده؟ 8 که به 8.5 نزدیکتره تا 9 به 8.5
همون، احتمالا منتقد خوشش اومده

بازیسنتر قالبا نزدیک به متا نمره میده،
متا 85 شده، جای سواله جرا 8 نداده؟ 8 که به 8.5 نزدیکتره تا 9 به 8.5
همون، احتمالا منتقد خوشش اومده
البته بحث بچه ها بیشتر این بود چرا ایرادات بازی به قدر کافی ذکر نشده تا اینکه نمره چند داده و اینکه متا شاید یکم پایینترم بره چون چند تا سایت خل و چل همرده این جیم لوطی هنوز هستن فکر کنم نمره ندادن

در کل حیف شد اینجا فکر میکنن همه فن سونی هستن که جشن گرفتن بعد اومدن نمرات، چیزی که به شخصه میخوام اینه که برن سراغ یه انجین خوب این ایرادا نباشه کلی منتظر اسکاریم بودم دیسک PS4 رو گرفتم گذاشتم کلی آپدیت اومد و باز ایرادات آشنایی که برای موتور بازی بود... این به چشم من که PS داشتم اون زمان بیشتر اومد

• Like
Reactions: Little John
جفتشون فاجعه بودن.
باید سازنده هاشون بازیا رو از اول تکمیل و بدون مشکل لانچ میکردن و این نباید رسم شه بازی رو با هزار تا عیب و ایراد عرضه کنن بعد بیان درستش کنن
هم گیمرها ضرر میکنن هم آبرو خودشون میره
درمورد استارفیلدم که وضعش البته از اینا خیلی بهتره و تو یه لیگ با اینا نیست (بازی خوبیه تو بعضی موارد هوش مصنوعی ایراد داره و باگ اونا توهین به شعور گیمر بودن موقع لانچ) با توجه به اینکه ایرادها از انجین بازیه یعنی حتی من یادمه اسکایریم نسل هشت ایرادا و باگاش برقرار بود اونم باز با کلی آپدیت، باید دید اصولا میشه امید واقعی به درست شدنش داشت یا خیر.
امیدواریم بشه و بعدش کلا بیخیال این انجین شن، TES هم ایشالا از نو بکوبن بسازن با یه انجین خوب
این مشکلات هوش مصنوعی و باگها والا بعضیاشون تو بازیهای مختار و مقاومتم قفله زشته به خدا و حیف این مشکلاتو‌ داشته باشن این بازیا

سلطان شما باگ های Elden Ring رو دیدی ؟ :D بازی که بیشترین تعداد GOTY رو آورده :D اگر ندیدی بگو که برات کلی لینک بذارم مثل یوتوبیا که میذارن اینجا ببینی ! :D
البته بحث مقایسه ER با SF نیست ، بحثم فقط اینکه بازی های با این وسعت این چیزا توشون زیاده.حالا چرا اینجا اینقدر بولد شده ؟ خوب مشخصا بحث هیتره.

سلطان شما باگ های Elden Ring رو دیدی ؟ :D بازی که بیشترین تعداد GOTY رو آورده :D اگر ندیدی بگو که برات کلی لینک بذارم مثل یوتوبیا که میذارن اینجا ببینی ! :D
البته بحث مقایسه ER با SF نیست ، بحثم فقط اینکه بازی های با این وسعت این چیزا توشون زیاده.حالا چرا اینجا اینقدر بولد شده ؟ خوب مشخصا بحث هیتره.
بولد شده چون قرار بود بازی ای بشه که همه استانداردها رو ببره جلو . بولد شده چون ازش به عنوان یه سوپر بازی و سوپر انحصاری حرف میزدن . بولد شد چون قرار بود متا بالای 92 بگیره ( نظر سنجی و رای رفقات رو دریاب ) . بولد شد چون تاد هاوارد با کمال وقاحت میاد میگه بازی اپتیمایز هست و شما باید pc تون رو آپگرید کنید ( نمومنه ایرانیش میشه , هرکی میگه فساد هست خودش فاسده )
از زمان morrowind تا الان دارن همین شکلی کار میکنن . حرف هم بزنیم میشیم هیتر .

بولد شده چون قرار بود بازی ای بشه که همه استانداردها رو ببره جلو . بولد شده چون ازش به عنوان یه سوپر بازی و سوپر انحصاری حرف میزدن . بولد شد چون قرار بود متا بالای 92 بگیره ( نظر سنجی و رای رفقات رو دریاب ) . بولد شد چون تاد هاوارد با کمال وقاحت میاد میگه بازی اپتیمایز هست و شما باید pc تون رو آپگرید کنید ( نمومنه ایرانیش میشه , هرکی میگه فساد هست خودش فاسده )
از زمان morrowind تا الان دارن همین شکلی کار میکنن . حرف هم بزنیم میشیم هیتر .

مشخصه خودتون بازی کردین و باگ ها باعث شدن خیلی اذیت بشین و دراپ کردین :( :D :/

حالا نمیدونم این سوسول بازی ها چیه راه انداختید تا یه ذره بحث میشه بعد یه طرف کم میاره ننه من غریبم بازی ها شروع میشه. خو لامصب همین بحثا نباشه انجمن مرده بود. چقدر اخه سوسول شدید زمان ۳۶۰ خو بدتر اینا بود
بعد تا کم میارید بحث سن میارید الان مثلا فکر میکنی هر چی سنت بالاتر باشه بهتره؟ والا مردم تو دنیای واقعی حاضرن همه چیشونو بدن تا ۱۰ سال سنشون کمتر بشه شما تو توهمید.
کم میارید بحثو ادامه بدید نه اینکه یکی بیاد قهر کنه بگه من دیگه نمیام این تاپیک و انجمن چون احساسات لطیفم جریحه دار شده

سلطان من کلا 24-25 تا پست اینجا دارم ، نصفشم ماله قبله عرضه بازیه :D اصلا شرکت نکردم که بخوام خارج بشم ! از دید من این مدل بحثا و صبحتا و ترول کردنا ماله همون رنج سنی 20 ساله.

آخرین ویرایش:
حالا نمیدونم این سوسول بازی ها چیه راه انداختید تا یه ذره بحث میشه بعد یه طرف کم میاره ننه من غریبم بازی ها شروع میشه. خو لامصب همین بحثا نباشه انجمن مرده بود. چقدر اخه سوسول شدید زمان ۳۶۰ خو بدتر اینا بود
بعد تا کم میارید بحث سن میارید الان مثلا فکر میکنی هر چی سنت بالاتر باشه بهتره؟ والا مردم تو دنیای واقعی حاضرن همه چیشونو بدن تا ۱۰ سال سنشون کمتر بشه شما تو توهمید.
کم میارید بحثو ادامه بدید نه اینکه یکی بیاد قهر کنه بگه من دیگه نمیام این تاپیک و انجمن چون احساسات لطیفم جریحه دار شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or