آخرین ویرایش:
از قدیم گفتن اختیار قابل تفویضه ولی مسئولیت هیچوقت قابل تفویض نیست.شما یه سری حرف از طرف من میزنی بعد یه نتیجه هم از سر و ته حرفات میگیری
من نگفتم مایکروسافت ناجی صنعت گیمه
ناجی فقط سونیه
من والا انقدر جوگیر نیستم به کسی بگم خرابکار یا ناجی
متاسفانه یا خوشبختانه کنسل کردن کل پروژه ای ک تحت دولوپه کاریه ک مایکروسافت نکرده و به خود بتسدا واگدارش کرده
در ضمن بازم میگم ناجی فقط سونیه
اگه اینجوریه که واقعا خاک عالم بر سر مایکروسافت!!! به هر حال این بازی قراره زیر برند مایکروسافت عرضه بشه و چه دخالت کنن چه نکنن به پای این شرکت نوشته میشه و میره تو لیست بازی های انحصاری این شرکت.View attachment 291964
View attachment 291965
جز کوردن هم تایید کرد که مایکرو در انتشار یا تاخیر بازی هیچ دخالتی نداشته
من فکر میکنم به قول جز کوردن عملکرد فیل اسپنسر ب حدی بزرگ بوده توی اکس باکس که با خراب کردن ردفال که مشخصا بازی بوده که نمیخواستنش زیر سوال نمیرهاز قدیم گفتن اختیار قابل تفویضه ولی مسئولیت هیچوقت قابل تفویض نیست.
عملکرد REDFALL خواسته ناخواسته پای مایکروسافت نوشته میشه، چون بازی انحصاری این کنسول و محصول یکی از استودیوهای تحت مالکیت مایکرو هست. حالا هر اتفاقی این وسط افتاده باشه(اسپنسر حالش خوب نبوده، دلش نمیخواسته، سرما خورده بوده، فلانی قهر کرده از استودیو رفته و ....) به پای مایکرو و کنسولش نوشته میشه.
تازه اونم وقتی که مشکل بازی فقط داستان یا گیم پلی نیس که بگی نمیشد با تاخیر یا تغییراتی تو پروسه ساخت کاریش کرد- خیلی از مشکلات بازی طوریه که با تاخیر قابل تحمل کردن حداقل بازی رو و این مساله نشون میده مایکرو کلا اهمیتی به مخاطب بازی نداده و با خودش گفته فقط منتشر کنید بره تو بازار تا گیم پس خالی بنظر نیاد.
و همین طرز تفکر اسپنسر و تیم مدیریتی ضربه میزنه به اعتبار برند و این اجتناب ناپذیره ( و این طرز تفکر رو اسپنسر بارها پیاده کرده تو بازیهای مختلف و بجر طرفدارای سرسخت XB همین طرز فکرش به اعتبار برند XB لطمه زده)
.
جهت اطلاعت مت بوتی رییس استودیوهای داخلی مایکروسافت هست (Xbox Game Studios) و هیچ ارتباط و دخالتی در امور Bethesda نداره و Bethesda هم بطور مستقل عمل میکنه (چه خوب چه بد)مقصر اصلی این عملکرد ضعیف هم باز میگم اول مت بوتیه، بعد فیل اسپنسر که اصلا همچین آدم به وضوح بدرد نخوری رو گذاشته تو این پست و تغییرش هم نمیده. قبلا هم گفتم، اسپنسر از نظر مدیر به مثابه یک گیمر و کسی که دنیای گیم و به خصوص خواست گیمرها رو میشناسه کامل زیر خط فقره. بیشتر یه آدم فنی و بیزنسیه. از اون داغون ترم مت بوتیه که من هیتر درجه یکشم. مقایسه اش کنید با یوشیدا یا مثلا هرمان هالست که اصلا مستقیما از دل یه استدیو خیلی بزرگ امده بیرون و در درجه اول گیمره، بعد گیم دولوپر و مدیر استدیو و حالا شده مدیر استدیوهای فرست پارتی سونی.
ماکرو کاره ای نبوده ؟از قدیم گفتن اختیار قابل تفویضه ولی مسئولیت هیچوقت قابل تفویض نیست.
عملکرد REDFALL خواسته ناخواسته پای مایکروسافت نوشته میشه، چون بازی انحصاری این کنسول و محصول یکی از استودیوهای تحت مالکیت مایکرو هست. حالا هر اتفاقی این وسط افتاده باشه(اسپنسر حالش خوب نبوده، دلش نمیخواسته، سرما خورده بوده، فلانی قهر کرده از استودیو رفته و ....) به پای مایکرو و کنسولش نوشته میشه.
تازه اونم وقتی که مشکل بازی فقط داستان یا گیم پلی نیس که بگی نمیشد با تاخیر یا تغییراتی تو پروسه ساخت کاریش کرد- خیلی از مشکلات بازی طوریه که با تاخیر قابل تحمل کردن حداقل بازی رو و این مساله نشون میده مایکرو کلا اهمیتی به مخاطب بازی نداده و با خودش گفته فقط منتشر کنید بره تو بازار تا گیم پس خالی بنظر نیاد.
و همین طرز تفکر اسپنسر و تیم مدیریتی ضربه میزنه به اعتبار برند و این اجتناب ناپذیره ( و این طرز تفکر رو اسپنسر بارها پیاده کرده تو بازیهای مختلف و بجر طرفدارای سرسخت XB همین طرز فکرش به اعتبار برند XB لطمه زده)
.