آخرین ویرایش:
شما یه سری حرف از طرف من میزنی بعد یه نتیجه هم از سر و ته حرفات میگیری
من نگفتم مایکروسافت ناجی صنعت گیمه
ناجی فقط سونیه
من والا انقدر جوگیر نیستم به کسی بگم خرابکار یا ناجی
متاسفانه یا خوشبختانه کنسل کردن کل پروژه ای ک تحت دولوپه کاریه ک مایکروسافت نکرده و به خود بتسدا واگدارش کرده
در ضمن بازم میگم ناجی فقط سونیه
جهت اطلاعت مت بوتی رییس استودیوهای داخلی مایکروسافت هست (Xbox Game Studios) و هیچ ارتباط و دخالتی در امور Bethesda نداره و Bethesda هم بطور مستقل عمل میکنه (چه خوب چه بد)
این متنه چرا... انقدر فاجعه ست؟
این میم اه.این متنه چرا... انقدر فاجعه ست؟
رو PC نزنید برید رو XSX بزنید؟ حاجی... در توانت نیست...واقعا نده(تمام سازنده های دیگه که پورت فاجعه دادن...بلی از جمله سونی اگر رسمی چنین حرفی زده!)
حالا کار نداریم که حتی XSS هم دایورت شده!
کلا خیلی متن فاجعه ای بود
اون دیز گان هم که تهش بود![]()
من بارها توی این تاپیک جواب شما فن بوی های سونی رو دادممن از طرف شما حرف نزدم استاد، جملات خود فیل اسپنسر رو تکرار کردم به مذاقتون خوش نیومد. ایشون بعد اعلام خبر خرید AB گفتن اینارو خریدیم تا آمازون و اپل نخرن و گند نخوره تو صنعت گیم و داریم این بیزنس رو از خراب شدن نجات میدیم. وگرنه که ولله از نظر من نتنها مایکروسافت ناجی صنعت گیم نیست، بلکه وضعیت کنسول ها و بازی هاش نشون میده شلوارش خودشم نمیتونه بکشه بالا و در طول این 4 نسل و با تکیه بر پولی که مایه مباهات و فخر فن هاش هست، نتونسته سر سوزنی با برند Playstation و Nintendo رقابت کنه. ناجی کجا بود بابا!
ولی حالا که فرمودید سونی ناجیه، همچین پر بیراه هم نیست این حرفت. دستکم اگه من بخوام با مایکروسافت مقایسه کنم، یه نگاه میندازم ببینم فرست پارتی های کدوم یکی رو کنسول ها بنچ مارک گرافیکیه، استانداردهای روایی رو جا به جا میکنه، استانداردهای گرافیکی، استانداردهای صداگزاری، کدوم یکی IP های موفق رو میسازه، کدوم یکی داره با موفقیت کنسول هاش در زمینه "کنسول گیمینگ" بازار رو داغ نگه میداره و .... بعد میبینم جواب ساده است. سونی داره صنعت رو پیش میبره. جایگاه و ارزش برندشم اینو به وضوح نشون میده. حالا چون من مثل اسپنسر جوگیر نیستم جایی هم عبارت "ناجی" رو به کار نمیبرم. صرفا میگم دم سونی گرم که هم کنسول خوب میده بیرون، هم بازی خوب میسازه، و دستکم یکی از ارکان گیمر باقی مونده من نوعیه.
مرسی که بهم گفتی مت بوتی کیه. جمله من رو بخون، گفتم مسبب اصلی وضع فعلی اکس باکس، نه ردفال، اینکه اکس باکس تو مهم ترین سال های عمر کنسول جدیدش نتونسته چندتا بازی خوب بده بیرون و بزرگترین IP ـش هم در این وضعه، مسلما دست پخت ایشونه. البته شماها که کلا زیر بار هیچی نمیرید، منم بحثی ندارم دیگه واقعا.
جمله شما:مرسی که بهم گفتی مت بوتی کیه. جمله من رو بخون، گفتم مسبب اصلی وضع فعلی اکس باکس، نه ردفال، اینکه اکس باکس تو مهم ترین سال های عمر کنسول جدیدش نتونسته چندتا بازی خوب بده بیرون و بزرگترین IP ـش هم در این وضعه، مسلما دست پخت ایشونه. البته شماها که کلا زیر بار هیچی نمیرید، منم بحثی ندارم دیگه واقعا.
جز همین الان یـ مقاله رفت منباب همین قضیه و گفت این شایعه که میگن Redfall برا ماکروسافت اهمیت نداشته اصلا صحت نداره منتهی این وسط شنیده زنیمکس به صورت کاملا مجزا از بخش Xbox Game Studios داره کار میکنه (چیزی که خودت گفتی و تقریبا از همون اول کما بیش میدونستیم منتهی عمقش ظاهرا خیلی زیاد ـه) . خرید ناشر یـ بحث ـه مرج کردنش یـ بحث دیگه . ماکرو صرفا بتزدا رو خریده ولی مرجش نکرده تو بخش Xbox (کمپانیا بزرگ معمولا همین کار رو میکنن چون مدیریت استدیو ها اینجوری راحت تر ـه)جهت اطلاعت مت بوتی رییس استودیوهای داخلی مایکروسافت هست (Xbox Game Studios) و هیچ ارتباط و دخالتی در امور Bethesda نداره و Bethesda هم بطور مستقل عمل میکنه (چه خوب چه بد)
مت بوتی از سال ۲۰۱۸ رییس استودیوهای داخلی مایکروسافت هستند، سالی که خریدهای گسترده استودیوهای مایکروسافت استارت خورد و خیلی از استودیوهای زیر دست ایشون هنوز هم مشغول توسعه بازیاشون هستند و هنوز زوده قضاوت در مورد عملکردش.
ایشون طراح، برنامه نویس و رییس استودیوی Midway بوده (1995-2010) که مهمترین بازیشون Mortal Combat هست پس این اقا هم از دل یه استودیوی مطرح اومده و در درجه اول گیمر، دولوپر و مدیر استودیو بوده...
لطفا اگه از یه چیزی اطلاعات ندارید قبلش در موردش جستجو کنید...