امتیازات REDFALL

پیش بینی شما از متاکریتیک بازی؟

• +90

رای‌ها: 5 2.4%
  • 85-89

رای‌ها: 11 5.3%
  • 80-84

رای‌ها: 57 27.3%
  • 75-79

رای‌ها: 70 33.5%
  • 70-74

رای‌ها: 45 21.5%
  • 65-69

رای‌ها: 11 5.3%
  • -65

رای‌ها: 10 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    209
  • نظرسنجی بسته شده است .
این بلایی هست که استدیوی شاهکار سازی مثل آرکین بعد از خریده شدن توسط مایکروسافت به سرش اومده

خدارو شکر سونی اجازه نداد اکتیویژن رو بخره چون اونم بعد از یه مدت عرضه رایگان کال اف روی گیم پس گند میخورد توش .
داداش اجازه ش دست سونی نبوده.
خرید بخاطر بحث کلاد (کلود) به مشکل خورده :D

• Like
Reactions: Natural Killer
جالب اینه که همه میگن از اول مشخص بود گند میزنه و ما میدونستیم آشغاله و این حرفا ولی نظرسنجی همین تاپیک رو که میبینی فقط 4.8%یا به نوعی 10 نفر (که احتمالا بیشترشون سونی فن بودن) متا رو درست گفتن و 95.2% انتظار متای بیشتری داشتن ! هرچند همین متایی هم که گرفته بهش لطف شده

این بلا رو مایکروسافت واقعا سر آرکین نیاورده، بلکه ماحصل حرکت از سمت ژآنری که درش تخصص داری اما نیش هست و کم فروش، به سمت ساخت یه بازی عام پسند تر و پول ساز تره. مایکروسافت در اینکه بازی از نظر فنی ضعیفه و فرصت کافی برای پالیش کردنش رو ندادن کامل مقصره، گو اینکه طبق یه سری اخبار میدونستن وضعیت بازی بسیار بده و زودتر دادنش بیرون تا از شر تولیدش خلاص بشن. ولی فکر نمیکنم ایده ساخت بازی مال مایکروسافت باشه و اون ها از آرکین خواسته باشن همچین چیزی بسازه. چون با توجه به زمان تولید یه بازی، منظور از ایده تا اجرای نهاییه، یحتمل نطفه بازی قبل خرید بتزدا شکل گرفته باشه.

اما باز طبق همون خبر بالا آرکین لیون داره رو یه بازی خیلی بزرگ تر کار میکنه که شاید مثلا دیس آنرد 3 باشه، و اینجا مشخص میشه مایکروسافت اصلا دخالتی داره یا نه. یعنی اجازه میده کار خودشون رو بکنن یا بازی بعدی هم میفته تو ورطه سرویس محور بودن و ... که شخصا بعید میدونم.

در کل در وضعیت فعلی بازی مایکروساف صد در صد مقصره، میتونست با اختصاص بودجه بیشتر حداقل یه بازی بد اما از نظر فنی قابل دفاع بده بیرون، اما وقتی DNA بازی دچار مشکله و بویی از آنچه آرکین به خاطر ساختش معروف هست رو نبرده، احتمالا ربطی به مدیران مایکرو نداره.

پ.ن: یه نکته ای رو هم بگم، در خصوص بد عمل کردن بخش گیمینگ مایکروسافت، فحش ها رو در درجه اول باید Matt Booty بخوره و ایشون مقصر اصلی این شرایط هست، در گام بعدی به اسپنسر فحش بدیم. ایشون رو خواهشا جا نندازید و من شخصا امیدوار بودم بعد خریدن AB، بابی کوتیک رو بیارن جایگزین ایشون کنن:D
این استدیو تحت مالکیت مایکروسافت هست و ماکرو باید با مدیریت درست یه فکری به حال کیفیت محصول استدیو هاش بکنه مثلا چهار تا تستر بیاره تا بازی رو انجام بدن و اگر بازی مشکلاتی داره عرضه بازی رو تاخیر بزنن .

بنظرم این عرضه day 1 روی گیم پس به ضرر کیفیت بازی ها هست . این مورد رو مدیران سونی و حتی مایکروسافت (گزارش اخیر ماکرو در مورد کاهش فروش بازی ها بخاطره گیم پس)تایید میکنن.

پرسشی دارم با توجه به این بازی از سال 2017 توسعه شروع شده چطور توانستند چنین اشغالی را از لحاظ فنی و گیم پلی تحویل بدهند من مشکلی ندارم با این که ایده شان ممکن است محبوب نباشد چون ایده یک مسئله ی ذهنی و ممکن است با هر کسی نسازد جدا از این که ایده ی بازی و جهان سازی اش چقدر میتواند مورد قبول چه تعداد گیمر قرار گیرد اما در بحث گرافیک و گیم پلی کارشون اصلا توجیه نداره در طی سه سال میشود یک بازی خوب و قابل قبول ساخت ولی اینکه دادن بیرون چگونه به این نقطه رسیده واقعا جای بررسی داره

• Like
Reactions: Natural Killer
این استدیو تحت مالکیت مایکروسافت هست و ماکرو باید با مدیریت درست یه فکری به حال کیفیت محصول استدیو هاش بکنه مثلا چهار تا تستر بیاره تا بازی رو انجام بدن و اگر بازی مشکلاتی داره عرضه بازی رو تاخیر بزنن .

بنظرم این عرضه day 1 روی گیم پس به ضرر کیفیت بازی ها هست . این مورد رو مدیران سونی و حتی مایکروسافت (گزارش اخیر ماکرو در مورد کاهش فروش بازی ها بخاطره گیم پس)تایید میکنن.

خوب این همونی هست که من میگم دیگه، بابت کیفیت بازی حتما مایکروسافت باید فحش بخوره. اما احتمالا ایده بازی قبل خریده شدن بتزدا توسط مایکرو شکل گرفته و ذاتن اینا نگفتن برید همچین آشغالی بسازید. ولی خوب میتونستن در این سال ها رو روند تولیدش نظارت کنن و در وهله اول وقتی دیدن انقدر فاجعه است کنسلش کنن، یا اگه عرضه اش رو داشتن بازی رو اصلاح کنن. با ریبوت کردنش، با تغییر در تیم تولید، یا دادن زمان بیشتر به سازنده ها که دستکم از نظر فنی انقدر ز...ی محصنه نباشه. ولی هیچ کدوم این کارهارو نکردن، چرا؟ چون همونطور که صفحات قبل گفتم بازی دی وان روی گیم پس میاد. همینکه یه بازی بدن بیرون بگن یه بازی AAA امده رو سرویس کافیه و کمیت به کیفیت ارجحیت داره.

مقصر اصلی این عملکرد ضعیف هم باز میگم اول مت بوتیه، بعد فیل اسپنسر که اصلا همچین آدم به وضوح بدرد نخوری رو گذاشته تو این پست و تغییرش هم نمیده. قبلا هم گفتم، اسپنسر از نظر مدیر به مثابه یک گیمر و کسی که دنیای گیم و به خصوص خواست گیمرها رو میشناسه کامل زیر خط فقره. بیشتر یه آدم فنی و بیزنسیه. از اون داغون ترم مت بوتیه که من هیتر درجه یکشم. مقایسه اش کنید با یوشیدا یا مثلا هرمان هالست که اصلا مستقیما از دل یه استدیو خیلی بزرگ امده بیرون و در درجه اول گیمره، بعد گیم دولوپر و مدیر استدیو و حالا شده مدیر استدیوهای فرست پارتی سونی.

TEARS OF THE KINGDOM ALREADY LEAKED | Last of the Nintendogs 095
از دقیقه 11:20

( شایعه)طبق گفته جف گراب، مایکروسافت هیچ اعتقادی به Redfall نداشت ولی اجازه داد که آرکین آزادانه عمل کنه و تصمیم رو بخودشون واگذار کرد
هرچند به نظر گراب، این سیاست اشتباه بوده و باید کنسلش میکردند
WTF :| :|

TEARS OF THE KINGDOM ALREADY LEAKED | Last of the Nintendogs 095
از دقیقه 11:20

( شایعه)طبق گفته جف گراب، مایکروسافت هیچ اعتقادی به Redfall نداشت ولی اجازه داد که آرکین آزادانه عمل کنه و تصمیم رو بخودشون واگذار کرد
هرچند به نظر گراب، این سیاست اشتباه بوده و باید کنسلش میکردند
WTF :| :|
والا منم صبح شنبه فهمیدم
کار رو سپرده بودم به خودشون

فیل اسپنسر پس از انتشار رد فال

آخرین ویرایش:
همین چند ساعت پیش با تایید کردن گراب تقریبا مشخص شد که مایکروسافت جهانخوار اصلا دنبال ساخت ردفال نبود و واسه همین هم دوست نداشت پروموتش کنه
البته تهش دوستان سونی فن‌ یه ترولی چیزی از توش درمیارن و مقصرش رو آمریکای جهانخوار میدونن

آدم احساس میکنه این استودیو هایی که مایکروسافت خریده کارکنانش تمایلی به ساخت بازی برای Xbox ندارن که یا روند ساخت بازیها کنده و خبری ازشون نیست یا کیفیتشون میشه اینجوری با متای زرد و سراسر ایراد که اصلا قابل باور نیست...به نظرم مدیریت و نظارت روی استودیو ها ضعیفه باید یه تجدید نظری بکنن تو این زمینه..

• Like
Reactions: Taha75
همین چند ساعت پیش با تایید کردن گراب تقریبا مشخص شد که مایکروسافت جهانخوار اصلا دنبال ساخت ردفال نبود و واسه همین هم دوست نداشت پروموتش کنه
البته تهش دوستان سونی فن‌ یه ترولی چیزی از توش درمیارن و مقصرش رو آمریکای جهانخوار میدونن

خوب به فرض که این حرف شما و نتیجه گیری از سخنان گراب درست باشه، دقیقا نشون دهنده حجم بالای حماقت مایکروسافت در مدیریته دیگه، از چی دفاع میکنید آخه؟

طرف از بازی خوشش نمیومده، میدونسته آشغاله، میدیده آشغاله و جز آبروریزی هیچی نداره، اما عوض کنسل کردن یا دستور برای تاخیر و بهتر شدن وضع صرفا مثل بچه دبستانی ها قهر کرده گفته نوموخام، پروموتتون هم نمیکنم، خودتون بدید بیرون؟ با این فرمون اینا شدن ناجی صنعت گیم و ناشر نمونه که سعی داره با پولش همه مارو به رستگاری برسونه؟

یه چیزهایی نگید که کلا از ویدئو گیم زده بشیم.

جف گراب هم احتمالاً بعد از مصرف مواد مرغوب یه چیزی گفته! :D
فیل اسپنسر همین ۴،۵ ماه پیش گفت Redfall بازی خیلی مهمی برامون محسوب می‌شه. البته هرگز نباید زود قضاوت کرد و شاید فرزندش رو گروگان گرفته بودن و چاره‌ای جز این صحبت‌ها نداشته...
گذشته از این قضیه، واقعیت اینه که از دوران پیدایش مفهوم کنفرانس در صنعت بازی، دو بخش از کنفرانس‌ها هستن که بیشترین اهمیت رو دارن: اول و آخر کنفرانس. یعنی با اینکه اون وسط‌ها هم چیزهای جالبی نشون می‌دن، ولی معمولاً اولش رو با یه چیز عظیم شروع می‌کنن که ملت میخکوب بشن و آخرش رو هم با یه سورپرایز خفن تموم می‌کنن که یاد و خاطره خوبی توی ذهن بیننده‌ها بمونه و بگن عجب مراسمی بود.
توی آخرین لحظات کنفرانس E3 2021، فیل اسپنسر اومد روی سن و گفت قبل از اینکه برم، یه چیز دیگه هم مونده که می‌خوام نشون بدم (همچین جمله‌ای رو معمولاً برای بزرگ‌ترین سورپرایزها می‌گن که ملت هیجان‌زده بشن و فکر کنن یعنی چه بمبی می‌تونه باشه). بعدش هم گفت این پروژه جدید آرکین هستن و مثل Starfield، انحصاری اکس باکس محسوب می‌شه و دل دارندگان پلی استیشن بسوزه (البته این تیکه پلی استیشن رو فقط توی دلش گفت) و بعد هم تریلر پخش شد و کنفرانس تموم شد.
یه سال بعد توی رویداد ۲۰۲۲ هم Redfall یکی از بهترین بخش‌های مراسم یعنی ابتدای اون رو به خودش اختصاص داده بود و این دفعه، رویداد با نمایش گیم‌پلی بازی شروع شد و موقعیت خفنی در حد افتتاحیه مراسم رو بهش اختصاص داده بودن.
همچین وضعیتی فقط برای بزرگ‌ترین بازی‌ها با بیشترین هایپ به کار می‌ره که شرکت‌ها خیلی بهشون امید دارن و می‌خوان به طرفدارهاشون بگن ما همچین محصولات جذابی داریم. وگرنه اون وسط مسطا مینداختنش و به روی خودشون نمی‌آوردن، نه یه بار آخر کنفرانس و یه بار هم اول و بعد هم جناب گراب بگه اصلاً کسی این Redfall رو آدم حساب نمی‌کرد و یه زباله‌ای بود که داشت بو می‌گفت و اسپنسر دلش به رحم اومد و گفت حیفه بفرستیمش مرکز بازیافت زباله و به جاش منتشرش می‌کنیم. :D

به نظرتون این توجیح یکم مسخره نیست؟ مگه میشه منه مدیر که تحت فشاره همه جانبه هستم بخاطر نبود بازی با کیفیت، بگم من اعتقادی به این بازی ندارم و میدونم که زبالست، اما شما به ساخت زباله ادامه بده و با تمام مشکلاتی که داره منتشرش کن روی پلتفورمم؟
شما بری یه محصولی از یه فروشگاه بزرگ بخری بعد بیای خونه ببینی انقضاش تموم شده، میری اون فروشگاه یقه فروشنده رو میگیری یا مدیرشو؟

اینکه فلانی تایید کنه ماکروسافت مقصر نیست برای کاربراش شد گیم؟ خب خیالم راحت شد که ماکرو مقصر نیست پس من بازم منتظر میمونم...؟

خوب به فرض که این حرف شما و نتیجه گیری از سخنان گراب درست باشه، دقیقا نشون دهنده حجم بالای حماقت مایکروسافت در مدیریته دیگه، از چی دفاع میکنید آخه؟

طرف از بازی خوشش نمیومده، میدونسته آشغاله، میدیده آشغاله و جز آبروریزی هیچی نداره، اما عوض کنسل کردن یا دستور برای تاخیر و بهتر شدن وضع صرفا مثل بچه دبستانی ها قهر کرده گفته نوموخام، پروموتتون هم نمیکنم، خودتون بدید بیرون؟ با این فرمون اینا شدن ناجی صنعت گیم و ناشر نمونه که سعی داره با پولش همه مارو به رستگاری برسونه؟

یه چیزهایی نگید که کلا از ویدئو گیم زده بشیم.
شما یه سری حرف از طرف من میزنی بعد یه نتیجه هم از سر و ته حرفات میگیری
من نگفتم مایکروسافت ناجی صنعت گیمه
ناجی فقط سونیه
من والا انقدر جوگیر نیستم به کسی بگم خرابکار یا ناجی
متاسفانه یا خوشبختانه کنسل کردن کل پروژه ای ک تحت دولوپه کاریه ک مایکروسافت نکرده و به خود بتسدا واگدارش کرده
در ضمن بازم میگم ناجی فقط سونیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or