آخرین ویرایش:
میدونستی این لِوِل از ماله کشی و مقایسههای تخیلی و پیوند دادن گودرز و شقایق برای باطرفها هم قفله ؟ شما که بیطرفی دوست عزیز...به همون د
نمیدونستم ارزش IP ردفال 7 میلیارد ـه !!!
View attachment 291854
View attachment 291855
View attachment 291857
View attachment 291860
وقتی سونی حاضر میشه یـ همچین چیزایی با این همه دبدبه و کبکبه لانچ کنه یـ کوچولو فقط یـ کوچولو احتمال بدید ماکرو هم از این شیطنتا بکنه
یاد بگیر بفهمی اون جعبه ای که خریدی انحصاری خودت نیست. همه بازیا قرار نیست مطابق سلیقه یه نفر باشن. یعنی یکی از هایفای راش تعریف نکرده پس هیتره؟ تانگو حداقل برای من یکی بعد اویل ویتین ۲ هیچ اهمیتی نداشت چون همین نسخه دوم یه کلون درجه ۲ از اویل بود عملا. گوست وایر هم که ناامید کننده بود بعد اون تریلر رونمایی که دادن. خلاصه فکر نکن فقط خودت و رفیقات میتونین اینارو تجربه کنین.در اینکه بازی ترمال زده هیچ شکی نیست ! خودم هم به شخصه پیش بینیم این بود و متاسفانه درست در آمد ، هیچوقت از فیل شدن هیچ بازی خوشحال نشدم ، فرقی هم نداره کدوم پلتفرم باشه.
فقط یک نکته ای خواستم بگم ، چند نفر ادعا کردن بتسدا فن هستن و از الان نگران بازی های بتسدا و ... هستن ، چون که آرکین هم زیر مجموعه بتسدا هست و این بازی ترمال زده ، اوکی ـه قضیه ، واقعیت به شخصه خودم هم نگران هستم که استارفیلد چی میخواد بشه ! فقط یک قضیه ای ، شما که ادعا می کنی بتسدا فن هستی ، الانم سره این بازی نگران شدی ، این همم ترول و فلان می کنی ، آمدی دوتا پست توی تاپیک بازی Hi-Fi Rush بدی ؟یه دوتا تعریف بکنی ؟ اصلا دوتا نظر بدی ! نوچ ! تانگو زیر مجموعه بتسدا نبود ؟
فقط آرکین زیر مجموعه بتسدا بود ؟ قربونتون بشم الکی تریپ فن بوی و نگرانی و ... بر ندارین
تو فقط یک هیتری ! الکی فاز بتسدا فن و نگرانی و ... برندار
![]()
اینکه شما به دیابلو و WOW علاقه داری و داخل تاپیکهاش فعالیت داشتی، دلیل میشه که پس ما هم بگیم که چرا تو تاپیک COD فعالیت نداری؟ اگه تو تاپیک COD نیستی پس بلیزارد فنم نیستی! چون ناشر همشون مشترکه و اکتیویژن بلیزارده دلیل نمیشه با کل عناوینشون اوکی باشی!
نه EW 1 نه ۲ش بازی مورد علاقه من یکی نبودن و هیچکدومم تموم نکردم.پس ساخته تانگو برای من ارزشی نداشته چون طرفدار بازیاش نبودم!
اینکه من طرفدار فالوت و الدر و ولف و دووم و اون حال و هوای بازیای ارکین هستم، چه ربطی به های فای راش داره؟ های فای راش چه سنمی به نقش آفرینی و شوتر و آثار ارکین داره؟تانگو تو تاریخش کی بازی شبیه اینا ساخته که من برای های فای راشش ذوق کنم؟ IP جدید با اون عناوینی که اسم بردم در یه سطح قرار میگیرن؟ ۲تا استودیو متفاوت زیر پرچم ۱ ناشر؟ پس شمام COD و WOW جفتش به یه اندازه باید برات ارزشمند باشه چون جفتش اسم اکتیویژن بلیزارد به صورت مشترک میخوره روش؟
منطق شما از بیخ نه که غلط باشه ها، خندهداره کلا.
یاد بگیر بفهمی اون جعبه ای که خریدی انحصاری خودت نیست. همه بازیا قرار نیست مطابق سلیقه یه نفر باشن. یعنی یکی از هایفای راش تعریف نکرده پس هیتره؟ تانگو حداقل برای من یکی بعد اویل ویتین ۲ هیچ اهمیتی نداشت چون همین نسخه دوم یه کلون درجه ۲ از اویل بود عملا. گوست وایر هم که ناامید کننده بود بعد اون تریلر رونمایی که دادن. خلاصه فکر نکن فقط خودت و رفیقات میتونین اینارو تجربه کنین.
خیلی ها اینجا دیسانرد و پری از بهترین تجربه های گیمینگ بوده براشون و خب قطعا نگرانی داره که استدیو افتاده به این وضع. دت لوپ به هیچ وجه با سلیقه من سازگار نبود و بعد ۲ ساعت دراپ شد. ولی خب نمراتی که گرفت حداقل برای من یکی خیلی خوشحال کننده بود چون قراره آزادی عمل و بودجه بیشتری داده بشه ارکین. ارکین زیر نظر مدیریت لجن بتسدا باز به نسبت تونست ریشه های خودشو حفظ کنه(منهای وولف یانگ بلاد). دیسانرد/ پری/ دت لوپ رو دادن و اتفاقا یه نکته مثبتی که خرید بتسدا داشت این بود که اینا دیگه اون فشار بازی سرویس محور ساختن یا بودجه کم رو ندارن و میتونن کامل از پتانسیل تلنتی که دارن استفاده کنن بدون نگرانی سهامداران زنیمکس. حداقل این گیم پس میتونست بهونه خوبی باشه تا حداقل ۱ سال تاخیر بزنن تا یه چیز درست حسابی تحویل بدن. مقصر ردفال قطعا مدیریت اکس باکسه که گذاشت تو همچین وضعیتی بازی منتشر بشه. سعی کن همه چی رو vs نبینی آنقدر. چون خراب شدن وجه ارکین/ماشین گیمز/Id یا بتسدا برای هیچ کس خوب نیست. کلی ایپی لگسی با کیفیت خوب ساختن که افت اینا قطعا به ضرر همه میشه
های فای و تانگو چه ربطی به بازیای بتسدا دارند ؟در اینکه بازی ترمال زده هیچ شکی نیست ! خودم هم به شخصه پیش بینیم این بود و متاسفانه درست در آمد ، هیچوقت از فیل شدن هیچ بازی خوشحال نشدم ، فرقی هم نداره کدوم پلتفرم باشه.
فقط یک نکته ای خواستم بگم ، چند نفر ادعا کردن بتسدا فن هستن و از الان نگران بازی های بتسدا و ... هستن ، چون که آرکین هم زیر مجموعه بتسدا هست و این بازی ترمال زده ، اوکی ـه قضیه ، واقعیت به شخصه خودم هم نگران هستم که استارفیلد چی میخواد بشه ! فقط یک قضیه ای ، شما که ادعا می کنی بتسدا فن هستی ، الانم سره این بازی نگران شدی ، این همم ترول و فلان می کنی ، آمدی دوتا پست توی تاپیک بازی Hi-Fi Rush بدی ؟یه دوتا تعریف بکنی ؟ اصلا دوتا نظر بدی ! نوچ ! تانگو زیر مجموعه بتسدا نبود ؟
فقط آرکین زیر مجموعه بتسدا بود ؟ قربونتون بشم الکی تریپ فن بوی و نگرانی و ... بر ندارین
تو فقط یک هیتری ! الکی فاز بتسدا فن و نگرانی و ... برندار
این نقشا چیه آخه بازی می کنین جذابای شیطون بلا
![]()
های فای راش هروقت تونست در حد و اندازه الدر و دووم و فالوت و دیسانرد و ... ظاهر بشه حتما خبرت میکنم که بیای و واکنشارو ببینی.شاید باورت نشه ، ولی WoW و Diablo جفتشون هم سازندش هم ناشرشون Blizzard هستشCOD هم سازندش هم ناشرش Blizzard نیستش
که جفتشونم زیرمجموعه یک شرکت دیگه (Vivendi) هستند.کلا هیچ ربطی بهم ندارن.
اگه فن بتسدا بودین ، همونقدر که الان خودتونو به آب و آتیش زدین باسه ترول و فلان ، همونقدر هم دوتا تعریف و خوشحالی از اون یکی بازی دیگه بتسدا می کردینولی نوچ ! فن که خوشحال نمیشه از موفقیت یک بازی ، فقط ترول می کنه از شکست یک بازی
نمی تونم خیلی قبول کنم خیلی ها که ادعا می کنن فن بتسدا هستن ، فن هستن ! صرفا فقط فن شدن که ترول کنن![]()
اگه به بن شدن باشه که من بشم و یه کاربری که معلوم نیست از حرص دائمالفشاره یا چی که از ریاکشن خندههاش مشخصه نرمال نیست راست راست بگرده که خب دم ناظمش گرم.یه زمانی یه مدیر سونی فنی ، نزدیک اینو نوشت برای یکی از کاربرا "میگن عقل نباشد جان در عذاب است خود تویی" ، رنگ سبزشو ازش گرفتن یه چند مدتم بن شد
در ضمن فسار نیست ، فشاره سلطان![]()
ببین واقعا مقایسه سانتامونیکا با آرکین درست نیست. سانتامونیکا قدیمیترین استودیو سونی هست و برای برند پلیاستیشن بسیار تایین کننده و عجیب نیست که مدیریتش مستقیما با سران Playstation باشه و اینکه اونجا استودیو بعد این تصمیم نترکیده پس اشکالی نداره این کار! این حرف منطقی نیست و واقعا اگه منصف باشی یکم فکر کنی در موردش میبینی کنسل کردن بازی آرکین بعد از خریدشون خیلی خیلی جو بدی رو تو کل مجموعه بتسدا ایجاد میکرد و حتی نکته منفی برای استودیوهایی که قراره در اینده بخرن. مایکروسافتی که نسل قبل کلی بخاطر کنسلی و بستن استودیوهاش بهش انتقاد شده بود و میخواستن اشتباهات گذشته اشون رو دیگه تکرار نکنن و به استودیو ها آزادی عمل و زمان بدن.سونی هم برداشت بازی سانتا مونیکا رو کنسل کرد نسل پیش، دومین استودیو مهم سونی، و دیدیم چه افرادی از استودیو رفتن ... میشه گفت اون موقع قشنگ فاتحه ی سانتا رو میشد خوند از اسم ها و افرادی که خارج شدن از استودیو بعد ده سال و سه گانه GOW رو تحویل داده بودن
نتیجه بعدش چی بود؟ ساخت یکی از بهترین بازی های نسل ، به شدت محبوب تر شدن GOW و ...
اینجا آیا نمیشد مدیریت درست کرد و اگر بازی واقعا مشکل داره و درست جمع و جور نمیشه، چنین بازیی که معرفی هم نشده رو کنسل کرد؟
برای نرفتن افراد از استودیو، مثل قرارداد سونی و بانجی، نمیشد آپشن های تشویقی گذاشت؟
الان حالا که رد فال گذشت(گذشت که نه، احتمالا چندماهی سر ساپورت و فیکس بازی حداقل گیر هستند) ، بازیه بعدی این استودیو رو میشه تضمین کرد که بتونه موفقیتی حالا مثل GOW بعد اون داستان ها نه، ولی موفقیت بزرگ و قابل قبولی بیاره که کنسل نشدن این بازی به فال نیک گرفته بشه؟
کلا Xbox برنامه ریزی چندان خوبی نداشته، و خدا میدونه از کی میتونه روی ریل بیفته
خیلی وقته استودیوهای زیادی خریده، و باید تا الان پروژه هاشون دیگه آماده میشد که حداقل تاخیر زدن یک بازی اونقدر براشون وجهه بدی پیدا نمیکرد
ببینیم از استارفیلد به بعد درست میشه اوضاع یا نه!
در مورد اینکه این بازی مربوط به قبل از خریده و فللن و بیسار ، خواهشا استایل مملکت خودمون بهانه نیارید دیگه! که هرچی میشه میگن کم کاری ایجاد شده به خاطر رئیس قبلیه...
کل نسل قبل بهانه "وضعیت به خاطر دان متریک هست" پا بر جا بود، و این نسل بهانه استودیوها از قبل خرید داشتن میساختن و ...
یه عالمه استودیو هم قبل تر خریداری شدن خو...
اولین بازی نسل فعلی که معرفی شد Hellblade 2 بود، و ما یک سوم یا بیشتر این نسل رو رفتیم و هنوز این بازی منتشر نشده!
و حس میکنم بازی اونقدر هم تو همه ابعاد بازی بزرگتری نشده باشه که انقدر وقت گرفته باشه!(شاید اشتباه کنم البته ... ولی این وسط یه عالمه IP جدید، بازی های بزرگ در ابعاد بزرگ معرفی و منتشر شدن رفتن! ...نگفتم بازی بدیه ها، 4 روز دیگه نگید بازی رو کوبوندن!)
اگر مایکرو نخواسته بازی رو کنسل کنه تا جو منفی دورش ایجاد بشه پس چرا اینهمه تبلیغ کردن بازی رو ؟؟ چرا اینهمه اسپنسر مایه گذاشت با زبون خودش از بازی که ردفال اینطوریه و اونطوریه و ....؟ خیلی ساده از کنار بازی میگذشتن.در مورد قبل و بعد خریده شدن هم واقعا فرق میکنه! چه تو مملکت خودمون باشه یا هرجای دیگه مهم سطح ریــدمانهکه اینجا توی نقدها مشخص که بازی سطح ریــدمانش اونقدری بالا بوده که با یک یا حتی دوسال تاخیر هم دردی ازش دوا نمیکرد قطعا و تاخیر بیشتر و زمان دادن فقط سطح انتظارات رو بالاتر میبرد و فقط بودجه وقت استودیو رو حروم میکرد
بازی اگر مشکلاتش فقط فنی بود اره میشد با زمان دادن بازی بهتری تحویل داد.
ببین هر کس دیگه ای هم بود برای ساخت استودیو ها و بازی های با کیفیت نسبت به خرابه ای که دان متریک و یاران بجا گذاشتن هم همینقدر باید به استودیوهاش زمان و ازادی عمل میداد. پس بنظرم هنوز میشه به آینده تیم فعلی xbox خوشبین بود و اگر باز اینا امسال و سال بعد خراب کنن و شرایط فرستپارتی بهتر نشه اونموقعست که باید فاتحه رو خوند![]()