امتیازات REDFALL

پیش بینی شما از متاکریتیک بازی؟

• +90

رای‌ها: 5 2.4%
  • 85-89

رای‌ها: 11 5.3%
  • 80-84

رای‌ها: 57 27.3%
  • 75-79

رای‌ها: 70 33.5%
  • 70-74

رای‌ها: 45 21.5%
  • 65-69

رای‌ها: 11 5.3%
  • -65

رای‌ها: 10 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    209
  • نظرسنجی بسته شده است .
نکته ای که فراموش شد در مورد گیمپس: اول باید پلتفرم به فروش رود تا گیمپس رشد کند، گیمپس بر بستر یک پلتفرم است.

سوال اصلی: پلتفرم چگونه به فروش می‌رود؟ کمیت یا کیفیت؟

اگه یادتون باشه اسپنسر یبار گفت دیگه برای ما فروش کنسول مهم نیست، که خیلی ها نتیجه گرفتن چون تو کنسول وار عقبه و توان رقابت با برند پلی استیشن یا نینتندو رو نداره این حرفو زده، اما برعکس حرفش اشاره مستقیم به مدل بیزنسی گیم پس داشت. گیم پس بر بستر یک پلتفرم خاص نیست، برعکس سرویسی هست که سعی داره به واسطه حالا کلاد رو دیوایس های خیلی زیادی قابل استفاده باشه. کنسول هم از این جهت برای مایکرو دیگه حائز اهمیت نیست، چون یکی از پلتفرم های گیم پسه. برعکس سونی که مثلا برای PSN فقط کنسول هاشو داره عملا و PSNOw آن چنان چیز دندون گیری نیست.

پس گیم پس واقعا نیازمند فروش پلتفرم نیست تا رشد کنه، نیازمند کانتنت زیاده. در این مدل بیزنسی واقعا کمیت مهم تر از کیفیته و این تصمیم درستیه. هرچند که مثلا من نوعی نپسندم. شما باید برای تمام سلایق، و در همه ژآنرها، محتوا تولید کنی و بزاری رو سرویست تا کمیت مخاطب رو جذب کنه. مثل مثلا نت فلیکس، این همه فیلم و سریال میاد روش، شاهکار هم داره، عالی هم داره، خوب هم داره، آشغال هم تا دلت بخواد داره، اما مجموع این کانتنت ها و تنوعشون باعث میشه یه عالم کاربر داشته باشه.

مایکرو هم داره همین راهو میره دوستان. مخلص کلام ببخشید چندتا پست پشت سر هم دادم، سعی کردم منظورم رو کامل و روشن توضیح بدم، اینکه گیم پس ماهیتن چیه و نیازمند چه طیف بازی هست، در نتیجه در آینده نزدیک بازی های مثل ردفال رو هم زیاد خواهیم دید، و البته بازی های با کیفیت مثل استارفیلد رو هم همینطور، اما نسبت ردفال ها به استارفیلدها خیلی خیلی بیشتر خواهد بود.

شاهکار قرن بازی 500میلیونی که قرار بود ۱۰ سال ساپورت شه ٬ Halo infinite ٬ چرا تو لیست نیست ؟
هستش ولی یکم پایینه :D
Screenshot 2023-05-02 230225.png
البته این بازی بیشتره پلیراش روی خوده مایکروسافت استور هستن شاید اونجا وضعش خوب باشه

همین چندوقت پیش نسخه ریمستر دیسانرد رو دوباره رفتم و شخصیت پردازی و دنیا و المانهاش هنوزم تازگی داشت و یونیک بود!
حتی پری که علی‌رغم این که شباهتی به نسخه قبلیش نداشت و اون تریلر پری ۲ هنوزم حسرتشو میخورم که ساخته نشد ولی بازم خود بازی تجربه یونیکی بود!
باورم نمیشه که ارکین متای بازیش ۵۰ و خورده ای باشه! اگه یروزی میگفتن بازی با اسم ارکین این متارو میگیره قطعا فک میکردن چیزی زدی ولی واقعا درداوره این قضیه.

اگه یادتون باشه اسپنسر یبار گفت دیگه برای ما فروش کنسول مهم نیست، که خیلی ها نتیجه گرفتن چون تو کنسول وار عقبه و توان رقابت با برند پلی استیشن یا نینتندو رو نداره این حرفو زده، اما برعکس حرفش اشاره مستقیم به مدل بیزنسی گیم پس داشت. گیم پس بر بستر یک پلتفرم خاص نیست، برعکس سرویسی هست که سعی داره به واسطه حالا کلاد رو دیوایس های خیلی زیادی قابل استفاده باشه. کنسول هم از این جهت برای مایکرو دیگه حائز اهمیت نیست، چون یکی از پلتفرم های گیم پسه. برعکس سونی که مثلا برای PSN فقط کنسول هاشو داره عملا و PSNOw آن چنان چیز دندون گیری نیست.

پس گیم پس واقعا نیازمند فروش پلتفرم نیست تا رشد کنه، نیازمند کانتنت زیاده. در این مدل بیزنسی واقعا کمیت مهم تر از کیفیته و این تصمیم درستیه. هرچند که مثلا من نوعی نپسندم. شما باید برای تمام سلایق، و در همه ژآنرها، محتوا تولید کنی و بزاری رو سرویست تا کمیت مخاطب رو جذب کنه. مثل مثلا نت فلیکس، این همه فیلم و سریال میاد روش، شاهکار هم داره، عالی هم داره، خوب هم داره، آشغال هم تا دلت بخواد داره، اما مجموع این کانتنت ها و تنوعشون باعث میشه یه عالم کاربر داشته باشه.

مایکرو هم داره همین راهو میره دوستان. مخلص کلام ببخشید چندتا پست پشت سر هم دادم، سعی کردم منظورم رو کامل و روشن توضیح بدم، اینکه گیم پس ماهیتن چیه و نیازمند چه طیف بازی هست، در نتیجه در آینده نزدیک بازی های مثل ردفال رو هم زیاد خواهیم دید، و البته بازی های با کیفیت مثل استارفیلد رو هم همینطور، اما نسبت ردفال ها به استارفیلدها خیلی خیلی بیشتر خواهد بود.
باید بگم کاملا مخالفم، حرف اسپنسر هم منظورش اونی که شما میخواید نتیجه بگیرید نیست باید در کانتکست سخنی که میگه حرفش رو تحلیل کرد نه این که یک تیکه نقل کنیم و نتیجه گیری کنیم.
حالا جاش اینجا نیست و بحث رو ادامه نمیدم ولی خب مقاله جز کوردن در این مورد خیلی ‌شفاف و خوب هست که در تاپیک اخبار ایکس باکس هست.

• Like
Reactions: Natural Killer
به همون د

نمیدونستم ارزش IP ردفال 7 میلیارد ـه !!!

View attachment 291854

View attachment 291855

View attachment 291857

View attachment 291860

وقتی سونی حاضر میشه یـ همچین چیزایی با این همه دبدبه و کبکبه لانچ کنه یـ کوچولو فقط یـ کوچولو احتمال بدید ماکرو هم از این شیطنتا بکنه
خودت موندی و اسپنسر :)

شیطون نشو‌ دیگه، حامله کردی سونی رو باید تا آخر پاش وایسی...شیر خشک و پوشک یادت نره بخری بیاری:DView attachment 291881
اولا که تو از کجا میدونی؟ شاید سونی از این ترفند استفاده کرده و باعث شده قرارداد کنسل بشه

بعد اینکه من حدس میزدم بازی ردفال خراب میکنه چه ربطی به حامله بودن سونی داره؟

این بی طرف فروم چجوری جرات داره اسم تلو رو میاره کنار redfail میزاره؟ نه جدی چطور؟
شوخی با پر افتخارترین ای پی دو نسل گذشته صنعت گیم هم شوخی آخه؟

کل جوایز بیست سال گذشته بازی‌های مایکرو رو با هم جمع کنی اندازه جوایز تلو نمیشه. چجوری می تونی همچین nerve یی داشته باشی این بازی رو ترول کنی؟ 😂

فقط از بی طرف فروم بر میاد البته.

نکته ای که فراموش شد در مورد گیمپس: اول باید پلتفرم به فروش رود تا گیمپس رشد کند، گیمپس بر بستر یک پلتفرم است.

سوال اصلی: پلتفرم چگونه به فروش می‌رود؟ کمیت یا کیفیت؟
جفتش مهمه، هم کیفیت و هم کمیت

باید بازی های با کیفیت اونقدر داشته باشی، که مخاطب نگه "اوکی حالا یه بازی خوب هم نزدم فدای سرم! "
وقتی تعداد بازی های خوبت بره بالا و مثلا بین مردم(یا آخر سال ، مدیا ، کلا هرجایی) بری بینی از بازی های X ، Y ، Z و ... تعریف داره میشه، مجاب میشی اون پلتفرم هم بخری! (وضعیت خیلی ساده ش برگشت PS3 به مبارزه بود، یا اصلا قوت گرفتن خود X360 بعد Xbox O )

حالا میگید بحث Vsی ولی داره بحث میشه بزارید نظرمون رو بگیم دیگه:))

الان مایکرو با خریدهای اخیرش، میشه گفت رسما سبک RPG و FPS رو تصاحب کرده، آره مثلا هنوز مترو مولتی پلتفرمه، بالدورز گیت یا بازی های بایوور مولتی هستن و ...
ولی اونقدر استودیو و IP نامی تو سبک RPG و FPS گرفته، که خواه ناخواه اونی که فن این سبک بازیه کشیده میشه به این پلتفرم(من خیلیا رو میبینم که به خاطر همین RPGها حداقل XSS به عنوان کنسول دوم خریدن یا تو برنامه شون هست بخرن ) ولی به شرطی که بازیه هم خوب باشه!

همینا مثلا اگر فقط آبسیدان خریداری میشد شاید نمیرفتن سراغ این کنسول، ولی وقتی کنار آبسیدان تو 4~5تا استودیو RPG ساز دیگه میبینی و فن این سبکی، خوب نظرت کاملا عوض میشه! (و اگر هر کدوم خراب کنند، دلیلت برای خرید هم کمتر میشه)

به نظرم مایکرو باید حداقل تو شروع نسل که اوضاع کمی مساوی تره وضعیت، چندین قرارداد ترد پارتی میبست با ناشرها برای بازی های انحصاری و پر کردن لایبرریش

اونطرف سونی بتسدا و اسکوئر رو گرفت برای پر کردن لیست بازی هاش با انحصاری های ترد پارتی
این سمت هیچ...(باز نسل قبل با هزار حرف و حدیث یه ROTR گرفتن)

و ببینید چقدر اوضاع خیطه تو جذب مخاطب، که اسکوئر برمیداره برای منتشر نشدن اکتوپث2 روی Xbox ، میگه ما شماره اول رو دادیم، ولی انقدر فروش پایین بود که حتی ارزش وقت و پول گذاشتن برای پورت شماره دوم رو هم نداشت! (تازه اینا دی وان گیم پس دادن و یه پولی برای این قرارداد به جیب زدن و ضرر خالص نبوده! و گیم پسم نتونسته بر خلاف افسانه های محلیه اینجا، برای همه بازی ها رشد فروش بیاره!)

یکی از بچه ها میگفت گویا کپکام هم سر کالکشن دوم ایس اترنی گفته کالکشن اولی حتی هزینه پورت رو هم در نیورده، برای همین کالکشن دوم رو ندادیم!

این حرفا خیلی فاجعستا :دی انقدر تو جذب مخاطب یا خریدار بازی افتضاح عمل کنی، که ناشرها برگردن بگن حتی ارزش پورت نداره بازیمون! :|

با این وضعیت اینا برن ناشر ژاپنی هم بخرن به نظرم فقط اون ناشره درش تخته میشه میره!

فاصله این نسلم همین طور داره بیشتر میشه، و اگر نیمه دومم همین وضع بمونه حقیقتا نسل بعدم از الان بدتر میشه!
الان سال هاست تیم xbox داره وعده ی بهشت رو میفروشه!(و البته ارزشمند بودن گیم پس، منکرش نمیشم برای مخاطب ارزش داره... بالاخره اونقدر بازی داره برای هر سلیقه ای) این وعده رو باید عملیش کنند دیگه! و هرچی هم عقب تر بیفتن، بیشتر پلتفرمی میشن که ناشر میگه "ارزش پورت بازی نداره" ، "ارزش قرارداد برای تبلیغات و کانتت انحصاری نداره" و ...
اگرم عادت خرید از سر مخاطبای این کنسول بیفته(اصلا کاری به وضع فاجعه ایران ندارم، کلی منظورمه)، و از اونطرف سود فروش رو کنسول PS خوب، و قرار داد پیشنهادی مایکرو برای اومدن بازی رو گیم پس، بد باشه برای ناشر ، احتمال غش کردن ناشرها برای قرار داد، کانتت انحصاری ، کلا فقط تمرکز رو یک پلتفرم یا اولویت دادن PS برای انتشار (بدون مانی هت) هم بیشتر میشه

در اینکه بازی ترمال زده هیچ شکی نیست ! خودم هم به شخصه پیش بینیم این بود و متاسفانه درست در آمد ، هیچوقت از فیل شدن هیچ بازی خوشحال نشدم ، فرقی هم نداره کدوم پلتفرم باشه.
فقط یک نکته ای خواستم بگم ، چند نفر ادعا کردن بتسدا فن هستن و از الان نگران بازی های بتسدا و ... هستن ، چون که آرکین هم زیر مجموعه بتسدا هست و این بازی ترمال زده ، اوکی ـه قضیه ، واقعیت به شخصه خودم هم نگران هستم که استارفیلد چی میخواد بشه ! فقط یک قضیه ای ، شما که ادعا می کنی بتسدا فن هستی ، الانم سره این بازی نگران شدی ، این همم ترول و فلان می کنی ، آمدی دوتا پست توی تاپیک بازی Hi-Fi Rush بدی ؟ :D یه دوتا تعریف بکنی ؟ اصلا دوتا نظر بدی ! نوچ ! تانگو زیر مجموعه بتسدا نبود ؟ :D فقط آرکین زیر مجموعه بتسدا بود ؟ قربونتون بشم الکی تریپ فن بوی و نگرانی و ... بر ندارین :D تو فقط یک هیتری ! الکی فاز بتسدا فن و نگرانی و ... برندار :D این نقشا چیه آخه بازی می کنین جذابای شیطون بلا :x

آخرین ویرایش:
جفتش مهمه، هم کیفیت و هم کمیت

باید بازی های با کیفیت اونقدر داشته باشی، که مخاطب نگه "اوکی حالا یه بازی خوب هم نزدم فدای سرم! "
وقتی تعداد بازی های خوبت بره بالا و مثلا بین مردم(یا آخر سال ، مدیا ، کلا هرجایی) بری بینی از بازی های X ، Y ، Z و ... تعریف داره میشه، مجاب میشی اون پلتفرم هم بخری! (وضعیت خیلی ساده ش برگشت PS3 به مبارزه بود، یا اصلا قوت گرفتن خود X360 بعد Xbox O )

حالا میگید بحث Vsی ولی داره بحث میشه بزارید نظرمون رو بگیم دیگه:))

الان مایکرو با خریدهای اخیرش، میشه گفت رسما سبک RPG و FPS رو تصاحب کرده، آره مثلا هنوز مترو مولتی پلتفرمه، بالدورز گیت یا بازی های بایوور مولتی هستن و ...
ولی اونقدر استودیو و IP نامی تو سبک RPG و FPS گرفته، که خواه ناخواه اونی که فن این سبک بازیه کشیده میشه به این پلتفرم(من خیلیا رو میبینم که به خاطر همین RPGها حداقل XSS به عنوان کنسول دوم خریدن یا تو برنامه شون هست بخرن ) ولی به شرطی که بازیه هم خوب باشه!

همینا مثلا اگر فقط آبسیدان خریداری میشد شاید نمیرفتن سراغ این کنسول، ولی وقتی کنار آبسیدان تو 4~5تا استودیو RPG ساز دیگه میبینی و فن این سبکی، خوب نظرت کاملا عوض میشه! (و اگر هر کدوم خراب کنند، دلیلت برای خرید هم کمتر میشه)

به نظرم مایکرو باید حداقل تو شروع نسل که اوضاع کمی مساوی تره وضعیت، چندین قرارداد ترد پارتی میبست با ناشرها برای بازی های انحصاری و پر کردن لایبرریش

اونطرف سونی بتسدا و اسکوئر رو گرفت برای پر کردن لیست بازی هاش با انحصاری های ترد پارتی
این سمت هیچ...(باز نسل قبل با هزار حرف و حدیث یه ROTR گرفتن)

و ببینید چقدر اوضاع خیطه تو جذب مخاطب، که اسکوئر برمیداره برای منتشر نشدن اکتوپث2 روی Xbox ، میگه ما شماره اول رو دادیم، ولی انقدر فروش پایین بود که حتی ارزش وقت و پول گذاشتن برای پورت شماره دوم رو هم نداشت! (تازه اینا دی وان گیم پس دادن و یه پولی برای این قرارداد به جیب زدن و ضرر خالص نبوده! و گیم پسم نتونسته بر خلاف افسانه های محلیه اینجا، برای همه بازی ها رشد فروش بیاره!)

یکی از بچه ها میگفت گویا کپکام هم سر کالکشن دوم ایس اترنی گفته کالکشن اولی حتی هزینه پورت رو هم در نیورده، برای همین کالکشن دوم رو ندادیم!

این حرفا خیلی فاجعستا :D انقدر تو جذب مخاطب یا خریدار بازی افتضاح عمل کنی، که ناشرها برگردن بگن حتی ارزش پورت نداره بازیمون! :|

با این وضعیت اینا برن ناشر ژاپنی هم بخرن به نظرم فقط اون ناشره درش تخته میشه میره!

فاصله این نسلم همین طور داره بیشتر میشه، و اگر نیمه دومم همین وضع بمونه حقیقتا نسل بعدم از الان بدتر میشه!
الان سال هاست تیم xbox داره وعده ی بهشت رو میفروشه!(و البته ارزشمند بودن گیم پس، منکرش نمیشم برای مخاطب ارزش داره... بالاخره اونقدر بازی داره برای هر سلیقه ای) این وعده رو باید عملیش کنند دیگه! و هرچی هم عقب تر بیفتن، بیشتر پلتفرمی میشن که ناشر میگه "ارزش پورت بازی نداره" ، "ارزش قرارداد برای تبلیغات و کانتت انحصاری نداره" و ...
اگرم عادت خرید از سر مخاطبای این کنسول بیفته(اصلا کاری به وضع فاجعه ایران ندارم، کلی منظورمه)، و از اونطرف سود فروش رو کنسول PS خوب، و قرار داد پیشنهادی مایکرو برای اومدن بازی رو گیم پس، بد باشه برای ناشر ، احتمال غش کردن ناشرها برای قرار داد، کانتت انحصاری ، کلا فقط تمرکز رو یک پلتفرم یا اولویت دادن PS برای انتشار (بدون مانی هت) هم بیشتر میشه
بله کیفیت در کنار کمیت مهم هست، اون ثبات بازی های باکیفیت باعث رشد گیمپس میشود
بازی‌هایی مثل ردفال در رشد گیمپس هیچ اثری ندارد حتی برعکس باعث آسیب به برند ایکس باکس و گیم پس می‌شود.
حالا لازم نیست حتما ابر شاهکار +95 باشند ولی کیفیت خوب مثل بازی هایی که در سال 2021 عرضه کرد داشته باشند. سال 2021 برای ایکس باکس یک سال طلایی بود، امیدها همه برگشته بود
بله برای گیمپس کمیت مهم هست و ABK برای همین نیاز هست. کلاود و دیوایس های دیگر حداقل 15 سال دیگر کار دارند تا جای کنسول را بگیرند. بازار PC هم نسبت به کنسول محدود تر است ولی همین حالا کاربران گیمپس PC بیشتر هستند!
به هر حال هزینه اشتراک این سرویس ها کم نیست ماهی 15 دلار و کسی که وفادار به پلتفرم های دیگر می شود خیلی سخت شاید به سمت دیگر متمایل شود ! بازی هایی مثل ردفال باعث پروندن مشتری می‌شوند، ایکس باکس باید در کاربران خود وفاداری ایجاد کند، اون هم فقط با کمیت ممکن نیست.
گیمپس فقط باعث چالش بیشتر برای مایکروسافت می‌شود و البته بیزینس مدلی هست که با اقبال عمومی همراه بوده است.

• Like
Reactions: dark souls
در اینکه بازی ترمال زده هیچ شکی نیست ! خودم هم به شخصه پیش بینیم این بود و متاسفانه درست در آمد ، هیچوقت از فیل شدن هیچ بازی خوشحال نشدم ، فرقی هم نداره کدوم پلتفرم باشه.
فقط یک نکته ای خواستم بگم ، چند نفر ادعا کردن بتسدا فن هستن و از الان نگران بازی های بتسدا و ... هستن ، چون که آرکین هم زیر مجموعه بتسدا هست و این بازی ترمال زده ، اوکی ـه قضیه ، واقعیت به شخصه خودم هم نگران هستم که استارفیلد چی میخواد بشه ! فقط یک قضیه ای ، شما که ادعا می کنی بتسدا فن هستی ، الانم سره این بازی نگران شدی ، این همم ترول و فلان می کنی ، آمدی دوتا پست توی تاپیک بازی Hi-Fi Rush بدی ؟ :D یه دوتا تعریف بکنی ؟ اصلا دوتا نظر بدی ! نوچ ! تانگو زیر مجموعه بتسدا نبود ؟ :D فقط آرکین زیر مجموعه بتسدا بود ؟ قربونتون بشم الکی تریپ فن بوی و نگرانی و ... بر ندارین :D تو فقط یک هیتری ! الکی فاز بتسدا فن و نگرانی و ... برندار :D
اینکه شما به دیابلو و WOW علاقه داری و داخل تاپیکهاش فعالیت داشتی، دلیل میشه که پس ما هم بگیم که چرا تو تاپیک COD فعالیت نداری؟ اگه تو تاپیک COD نیستی پس بلیزارد فنم نیستی! چون ناشر همشون مشترکه و اکتیویژن بلیزارده دلیل نمیشه با کل عناوینشون اوکی باشی!(اکتی و بیلزارد زیر ۱ پرچمن در حدی که جفتشون قرار بود برن زیر نظر مایکروسافت).
نه EW 1 نه ۲ش بازی مورد علاقه من یکی نبودن و هیچکدومم تموم نکردم.پس ساخته تانگو برای من ارزشی نداشته چون طرفدار بازیاش نبودم!
اینکه من طرفدار فالوت و الدر و ولف و دووم و اون حال و هوای بازیای ارکین هستم، چه ربطی به های فای راش داره؟ های فای راش چه سنمی به نقش آفرینی و شوتر و آثار ارکین داره؟تانگو تو تاریخش کی بازی شبیه اینا ساخته که من برای های فای راشش ذوق کنم؟ IP جدید با اون عناوینی که اسم بردم در یه سطح قرار میگیرن؟ ۲تا استودیو متفاوت زیر پرچم ۱ ناشر؟ پس شمام COD و WOW جفتش به یه اندازه باید برات ارزشمند باشه چون جفتش اسم اکتیویژن بلیزارد به صورت مشترک میخوره روش؟
منطق شما از بیخ نه که غلط باشه ها، خنده‌داره کلا.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or