آخرین ویرایش:
خداییش این دیگه بی ربط بود
اره واقعا قبول دارم کار خیلی بدی کردن از بازی و استودیو خودشون حمایت کردن... شرم آوره واقعا...اگر مایکرو نخواسته بازی رو کنسل کنه تا جو منفی دورش ایجاد بشه پس چرا اینهمه تبلیغ کردن بازی رو ؟؟ چرا اینهمه اسپنسر مایه گذاشت با زبون خودش از بازی که ردفال اینطوریه و اونطوریه و ....؟ خیلی ساده از کنار بازی میگذشتن.
در مورد آزادی عمل هم معنیش این نیس که اصن چک نکنی ببینی استودیوهات چیکار میکنن - آزادی عمل یعنی آزادشون بذاری ایده هاشون رو پیاده کنن ولی در کنارش روشون نظارت هم بکنی(نه اینکه زور بگی) مایکرو همچنین نظارتی هم نداره.
در مورد فاتحه خووندن هم تقریبا نزدیک 2 نسله که طرفدرای ایکس باکس میگن اگر سال بعد رو هم خراب کرد باید فاتحشو خووند ولی همیشه یه فرصت دیگه هم بهش میدن که در نوع خودش جالبه و خوش شانسیه XB و اسپنسر رو میرسونه
.
مطمئنید اینو آرکین که دیسانرد داده بود ساخته ؟گویا چیزی به اسم دور زدن دور آبجکتا مشخص نشده واسه هوش مصنوعی
View attachment 291916
رو بالاترین درجه سختی هم هست، اونایی که تفنگ دارن هم وسط خیابون وایمیسن بدون کاورگیری تیر میزنن.
دقیقا چون مایکروسافت مدیریتش افتضاحه به نظر شوخی میاد انتقادات برای شماها.اره واقعا قبول دارم کار خیلی بدی کردن از بازی و استودیو خودشون حمایت کردن... شرم آوره واقعا...
واقعا جدی این حرفارو میزنید یا شوخیه؟ تبلیغ نکن بازی خودشون رو؟ کدوم ماست فروشی میگه ماست من ترشه؟ انتظار داشتید بگن نه این بازی بدرد نمیخوره نخرید لطفا؟!
این بازی تبلیغش هم در حد نرمال بود.
در مورد نظارت و آزادی عمل هم خوبه که تو هستی اونجا میدونی چه خبر بوده بیا یکم بیشتر از داخل استودیو ها برامون بگو...
اوکی ارزش این استودیو مثل سانتا نیست، ولی بلایی که سر سانتا اومد هم عمرا سر این استودیو میومد( ضرر صد میلیونی! با این پول بازی میدادن بیرون ملتببین واقعا مقایسه سانتامونیکا با آرکین درست نیست. سانتامونیکا قدیمیترین استودیو سونی هست و برای برند پلیاستیشن بسیار تایین کننده و عجیب نیست که مدیریتش مستقیما با سران Playstation باشه و اینکه اونجا استودیو بعد این تصمیم نترکیده پس اشکالی نداره این کار! این حرف منطقی نیست و واقعا اگه منصف باشی یکم فکر کنی در موردش میبینی کنسل کردن بازی آرکین بعد از خریدشون خیلی خیلی جو بدی رو تو کل مجموعه بتسدا ایجاد میکرد و حتی نکته منفی برای استودیوهایی که قراره در اینده بخرن. مایکروسافتی که نسل قبل کلی بخاطر کنسلی و بستن استودیوهاش بهش انتقاد شده بود و میخواستن اشتباهات گذشته اشون رو دیگه تکرار نکنن و به استودیو ها آزادی عمل و زمان بدن.
در مورد قبل و بعد خریده شدن هم واقعا فرق میکنه! چه تو مملکت خودمون باشه یا هرجای دیگه مهم سطح ریــدمانهکه اینجا توی نقدها مشخص که بازی سطح ریــدمانش اونقدری بالا بوده که با یک یا حتی دوسال تاخیر هم دردی ازش دوا نمیکرد قطعا و تاخیر بیشتر و زمان دادن فقط سطح انتظارات رو بالاتر میبرد و فقط بودجه وقت استودیو رو حروم میکرد
بازی اگر مشکلاتش فقط فنی بود اره میشد با زمان دادن بازی بهتری تحویل داد.
در مورد دان متریک و نسل قبل هم واقعا با تغییر نسل یهو همه چی درست نمیشه که. ببین درسته و من هم قبول دارم که برنامه ریزی خوبی برای شروع نسل نداشتن و اشتباهاتی داشتن مثل معرفی زودهنگام بازیاشون و ایجاد هایپ بیخود وقتی میدونی دستت تا مدت ها خالیه ولی اینو هم در نظر بگیر که همیشه به مایکروسافت کلی انتقاد بود که چرا به استودیو هاش زمان و آزادی عمل نمیده و ساخت بازی با کیفیت زمان میخواد و ....
ببین هر کس دیگه ای هم بود برای ساخت استودیو ها و بازی های با کیفیت نسبت به خرابه ای که دان متریک و یاران بجا گذاشتن هم همینقدر باید به استودیوهاش زمان و ازادی عمل میداد. پس بنظرم هنوز میشه به آینده تیم فعلی xbox خوشبین بود و اگر باز اینا امسال و سال بعد خراب کنن و شرایط فرستپارتی بهتر نشه اونموقعست که باید فاتحه رو خوند![]()
یا خدا باورم نمیشه ! این دیگه چی بود !!!؟
این بلایی هست که استدیوی شاهکار سازی مثل آرکین بعد از خریده شدن توسط مایکروسافت به سرش اومده
ارکین شاید تو بحث گرافیک top level نبوده اما گرافیک فاجعه بار هم هیچوقت تحویل نداده و قابل قبول بود. در واقعیت اینجا اصلا بحث گرافیک رو نمیشه کرد چون به شدت فاجعه هست بخوام حتی با l4d2 هم بعد این همه سال مقایسه کنم شرایط بدتر میشه.خداییش این دیگه بی ربط بود
سازنده های بازی متفاوته
ارکین هیچوقت تو بحث گرافیک زبانزد نبوده با این که گرافیک هنریه بازیاش بشدت عالی بوده مثل پری یا دیسانرد ۲
آقا از متا ایراد نگیرید الان بیکارشون که علاقه شدیدی به چک کردن اصل و نسب هر کاربر داره میاد میگه باید شجره نامه خانوادگی بیارید که اصالتا جد شما با یکی از اعضای بتزدا نسبت داره یا نه! نسبت نداشته باشه اون دائمالفشارو ول میدن سمتتون که نه تو فن بتزدا نیستی!این ویدیو هارو میبینم قشنگ مشخصه بازی امتیازش 20 هم نیست! چطور 9 گرفته و مسترپیس شناخته شده الله اعلم! منتقد با علم به اینکه شاید اینم مثل سایبرباگ یک سال دیگه اوکی بشه بهش جلو جلو نمره داده؟