امتیازات REDFALL

پیش بینی شما از متاکریتیک بازی؟

• +90

رای‌ها: 5 2.4%
  • 85-89

رای‌ها: 11 5.3%
  • 80-84

رای‌ها: 57 27.3%
  • 75-79

رای‌ها: 70 33.5%
  • 70-74

رای‌ها: 45 21.5%
  • 65-69

رای‌ها: 11 5.3%
  • -65

رای‌ها: 10 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    209
  • نظرسنجی بسته شده است .
دستاورد اصلی این بازی تبلور ذوق و شوق و افزایش امید به زندگیه که میبینیم اینجا 100ها پست و هزاران خط فقط حول یک سوال که "مایکروسافت مقصرِ یا نه؟" شکل گرفته و مدام تکرار میشه و همه هم خوشحال و شادن.
جواب اینکه خیر، چرا که مایکرو با پول خرج کردن و تصاحب، شکل و استراکچر مدیریت در ویدیو گیم رو داره تغییر میده و حرفه ایش میکنه، بر عکس سونی که استدویهاش به شکل عرضی، دورَش کردن و هیئتی اداره میشن و بازی میسازن، مایکرو به عنوان هسته اصلی صنعت خودش رو از وسط گود کشیده بیرون و باقی فعالین صنعت از بزرگ تا کوچک، از استدیو تا ناشر و نقاد و سایت و ... تا خود سونی رو بصورت شبکه های اقماری، روابط طولی براشون تعریف کرده چرا که صنعت رشد کرده و اون سیستم هردمبیل سابق (سونی) ناکارآمد و گرونه و دیگه جواب نمیده و همه بازیها رو شبیه به هم میکنه و نیاز به یک آقا بالاسر و بزرگتر هست
با این توضیحات جایگاه مایکرو بهتر درک میشه، و این سوال "مایکروسافت مقصرِ یا نه؟" معنی ماهوی خودش رو از دست میده، چرا که کلا هر اتفاقی در این صنعت بیفته چه خوب چه بد، اصولا پای ماکرو وسط هست، و دیگه میشه گفت گیم یعنی مایکرو (ولی نه بر عکس)، حالا این سوال که فلان بازی خوب یا بد پس مایکرو (=کل ویدیو گیم) خوب یا بد، تشکیک در ذات نیست؟ آیا جز بیرون از کل قابل تعریف هست؟
(این چیزی که میگم فارغ از بحث حقوقی است مروبط به تجربه ی ما از گیم می باشد) یکی از ادله ی از خرید زنیمکس و اکتیویژن حمایت میکرداین بود که دستکم با افزودن یک لایه ی نظارتی روی ساختار سابق خروجی بهتر میشود و دستکم این اثار از بعد فنی به یک استاندارد خواهند رسید و این به افزایش اعتبار برند xbox کمک خواهد کرد ولی این شکا از مدیریت دقیقا مصداق هیئتی مدیریت کردن است خریده بعد به امان خدا رهایش کرده خب مرد حسابی اگر ان ساختار کارامد بود که فرام سافتور ارزشش از کل زنیمکس بیشتر نمیشد که پس قطعا مشکلاتی داشته که قیمتش تا این حد افت کرده پس باید مداخله کرد با این استدلالات معلوم نیست اگر استارفلید خوب باشد اعتبارش به xboxخواهد رسید یا نه یا اگر بد باشد چطور به نظر من نباید توجیه کرد

یه امتیاز جدید هم بذاریم :
IGN : 4/10
استدلال فن بوی فیل اسپنسر : نه عه ببین این 40 بوده ادیتور شاش داشته عجله کرده یه صفر کم گذاشته تو Review وگرنه بوخودا جیز کودَن و جف غوروب و بچه های بی طرف توییتر هم اینو تایید کردن ...

آخرین ویرایش:
من یک چیزی هم بگم. کل عملکرد مدیریتی آقای فیل اسپنسر رو میشه توی استودیوی اینشنیتیو خلاصه کرد. این استودیو دقیقا تو زمان ایشون احداث شد و توی تایم ایشون هم وضعیتش اون شکلی شد. نه میشه گردن دان متریک انداخت و نه میشه گفت که مال بتسداس و فرست پارتی سنتی نیست. استودیوعه سال 2018 تاسیس شده و الان که سال 2023 هستیم حتی یه فوتیج گیم پلی از بازیش ندیدیم. این خلاصه عملکرد مدیریتی آقای اسپنسره.

من یک چیزی هم بگم. کل عملکرد مدیریتی آقای فیل اسپنسر رو میشه توی استودیوی اینشنیتیو خلاصه کرد. این استودیو دقیقا تو زمان ایشون احداث شد و توی تایم ایشون هم وضعیتش اون شکلی شد. نه میشه گردن دان متریک انداخت و نه میشه گفت که مال بتسداس و فرست پارتی سنتی نیست. استودیوعه سال 2018 تاسیس شده و الان که سال 2023 هستیم حتی یه فوتیج گیم پلی از بازیش ندیدیم. این خلاصه عملکرد مدیریتی آقای اسپنسره.
این دان متریک بدبخت مگه غیر از خیر واسه برند ایکس باکس چیز هم داشته؟ همون 360 که اوج دوران xbox بود تو مدیریت اون شد. سر وان هم بدبخت همون اوایل عوض شد. نمیدونم چرا دیوار کوتاه تر از دان متریک پیدا نمیشه؟!

این دان متریک بدبخت مگه غیر از خیر واسه برند ایکس باکس چیز هم داشته؟ همون 360 که اوج دوران xbox بود تو مدیریت اون شد. سر وان هم بدبخت همون اوایل عوض شد. نمیدونم چرا دیوار کوتاه تر از دان متریک پیدا نمیشه؟!
یکی از کاربران یه حرف جالبی زد. گفت همین الان گیمپس رو از اکسباکس بگیر، یه دلیل بگو که کسی بره اکسباکس بخره.
حالا شما حساب کن نسل هفتم و اوایل نسل هشتم اکسباکس چی داشت که خیلی ها میرفتند اکسباکس میخریدن!
پاسخ بهش واقعا سخت نیست. هم مدیریت قوی داشتند هم بازیهای خوب.

ولی الان وضعیت یه طوری شده اگه یکی اصلا تو این بحثای فن کنسولها نباشه ، منظورم همون عده زیادی که فقط فیفا و کالاف و gta میخرن. چیزی که آمار نشون میده ۷۰-۸۰ درصد رو پلی استیشن بازیش میکنن. نسل قبل همین آمار بود و این نسل هم همینه.
حالا دیگه شما بگرد دنبال علت این قضیه می‌رسی به همونجایی که الان همه دارن راجبش حرف میزنن

Xbox One با کینکت اجباری و همیشه متصل و اتصال دائم به اینتترنت و هرکی دوست نداره بره 360 بخره هم جزو خیر حساب می شه؟

وضعیت برند ایکس باکس، کنسول XSX/S، بازی های فرست پارتی و سرویس گیم پس برای من دقیقا یک همچین عکسیه:

Screenshot 2023-05-04 124437.jpg

اقتصادی ترین سینی کباب که همه چی توش هست، کوبیده، میکس، جوجه، بال پاچین، کته کبابی، مرغ، گوجه، نوشابه، ماست موسیر، سالاد فصل و ... با یک میلیون برای 10 نفر

یعنی کیفیت فدای کمیت شده و بس. هر چند با امتیازات سبز 70 تا 90 ای که دیدم به این بازی دادن، دیگه به امتیازاتی هم که بازی های مایکروسافت میگیرن اطمینانی ندارم و خلاص!

Xbox One با کینکت اجباری و اتصال دائم به اینتترنت و هرکی دوست نداره بره 360 بخره هم جزو خیر حساب می شه؟
یعنی هر آدمی اشتباه نمیکنه؟ همین سونی هم کم اشتباه نکرده. اون اشتباه بود ولی مطمئن هستم تصمیم یه نفر هم نبود که بعد هم کنسل شد

وضعیت برند ایکس باکس، کنسول XSX/S، بازی های فرست پارتی و سرویس گیم پس برای من دقیقا یک همچین عکسیه:

View attachment 292043

اقتصادی ترین سینی کباب که همه چی توش هست، کوبیده، میکس، جوجه، بال پاچین، کته کبابی، مرغ، گوجه، نوشابه، ماست موسیر، سالاد فصل و ... با یک میلیون برای 10 نفر

یعنی کیفیت فدای کمیت شده و بس. هر چند با امتیازات سبز 70 تا 90 ای که دیدم به این بازی دادن، دیگه به امتیازاتی هم که بازی های مایکروسافت میگیرن اطمینانی ندارم و خلاص!
شما خیلی حال دادی به ایکس باکس من بیشتر یاد این ساندویچ های بمب میافتم که هر چی دم دست و زیرپاشون هست میریزن تو ساندویچ
Resturant.488.bombmehran.slider.2.jpg

نمی‌دونم دوستانی که نظر دادن بازی رو تجربه کردن یا فقط ویدیوهاش رو دیدن، من خودم هم از رویِ ویدیوها دارم می‌گم، بازی اگه بدترین بازیِ سال هم باشه، پر از مشکلِ گیم‌پلی، باگ و گرافیکِ فنیِ ضعیف، از نظرِ طراحیِ محیط و فضاسازیِ خاصِ خودش عالی هست. کاملاً هم مشخصه که نظرِ اصلی برایِ ساختِ بازی، بازیِ چندنفره بوده تا تک‌نفره.
همین فضاسازی و محیطِ نقشه اگه بدونِ مشکلِ تکنیکی و باگ، همراه با یکم گرافیکِ فنیِ قوی‌تر بود مطمئن باشین به عنوانِ بازیِ چندنفره‌یِ آنلاین یا آفلاینِ تقسیمِ‌صفحه، بازیکنایِ زیادی داشت.
بازی مشکل داره و هر نقدی بهش می‌شه کرد، اما طراحیِ محیط و فضاسازیش قوی هست (از آرکین هم همین انتظار می‌ره).
مشخص هم هست که به عنوانِ بازیِ چندنفره در نظر گرفتنش و بازی کردن همراهِ دوستان تویِ این نقشه و فضاسازی، واقعاً می‌تونه مفرح باشه.
سازنده نمی‌دونه بازیش مشکل داره؟ حتماً که می‌دونه ولی این که چرا از مشکل‌ها کم نکرده جایِ سؤال هست (چون ممکنه واقعاً سازنده توانِ رفعِ تمامِ مشکل‌ها رو نداشته باشه). نمی‌دونم بینِ استدیوها یا فرهنگِ غرب همچین چیزی رایج باشه یا نه، ولی اگه یه استدیو تصمیم گرفته کارِ جدیدی بکنه اما تو یه چیزایی ضعیف هست، می‌تونه به صورتِ موقت از استدیوهایِ دیگه کمک بخواد یا نفر قرض بگیره، چه ایرادی داره؟​

• Like
Reactions: ( Layken )
یعنی هر آدمی اشتباه نمیکنه؟ همین سونی هم کم اشتباه نکرده. اون اشتباه بود ولی مطمئن هستم تصمیم یه نفر هم نبود که بعد هم کنسل شد
این به قول شما اشتباه تیشه به ریشه Xbox زد. هرچی توی دوران 360 کاشته بودن ترکید.
Xbox با اتصال دائم کینکت و اینترنت رسما به عنوان دستگاه جاسوسی داشت ازش یاد می شد.

مایکروسافت به وضوح نشون داده که به مدیران بحش های مختلف اختیار کامل می ده. همونطور که الان اسپنسر اختیار کامل داره من دلیلی نمی بینم که mattrick قبلا این اختیار رو نداشته که خودش تصمیم بگیره آینده Xbox به چه سمتی می ره. به خصوص این که مایکروسافت در اون زمان شدیدا روی توسعه کسب و کار Cloud اشم تمرکز داشت و mattrick هم می خواست از این فرصت استفاده کنه.

در کل اینجا تاپیک امتیازات Redfall اه. خیلی به این بحث ها ربطی نداره :)

آخرین ویرایش:
طرف دو دقیقه رفته تو استودیو و گفته نسخه ps5 رو تعطیل کنید بعدش سوار ماشین شده و دیگه برنگشته اونجا :D
ناجی صنعت گیم‌ به نظرت با ابهتش حضوری میره

فیل یزرگ‌ دستور میفرماین 😂😂😂

نمی‌دونم دوستانی که نظر دادن بازی رو تجربه کردن یا فقط ویدیوهاش رو دیدن، من خودم هم از رویِ ویدیوها دارم می‌گم، بازی اگه بدترین بازیِ سال هم باشه، پر از مشکلِ گیم‌پلی، باگ و گرافیکِ فنیِ ضعیف، از نظرِ طراحیِ محیط و فضاسازیِ خاصِ خودش عالی هست. کاملاً هم مشخصه که نظرِ اصلی برایِ ساختِ بازی، بازیِ چندنفره بوده تا تک‌نفره.
همین فضاسازی و محیطِ نقشه اگه بدونِ مشکلِ تکنیکی و باگ، همراه با یکم گرافیکِ فنیِ قوی‌تر بود مطمئن باشین به عنوانِ بازیِ چندنفره‌یِ آنلاین یا آفلاینِ تقسیمِ‌صفحه، بازیکنایِ زیادی داشت.
بازی مشکل داره و هر نقدی بهش می‌شه کرد، اما طراحیِ محیط و فضاسازیش قوی هست (از آرکین هم همین انتظار می‌ره).
مشخص هم هست که به عنوانِ بازیِ چندنفره در نظر گرفتنش و بازی کردن همراهِ دوستان تویِ این نقشه و فضاسازی، واقعاً می‌تونه مفرح باشه.
سازنده نمی‌دونه بازیش مشکل داره؟ حتماً که می‌دونه ولی این که چرا از مشکل‌ها کم نکرده جایِ سؤال هست (چون ممکنه واقعاً سازنده توانِ رفعِ تمامِ مشکل‌ها رو نداشته باشه). نمی‌دونم بینِ استدیوها یا فرهنگِ غرب همچین چیزی رایج باشه یا نه، ولی اگه یه استدیو تصمیم گرفته کارِ جدیدی بکنه اما تو یه چیزایی ضعیف هست، می‌تونه به صورتِ موقت از استدیوهایِ دیگه کمک بخواد یا نفر قرض بگیره، چه ایرادی داره؟​
بازی حتی تجربه ی گیم پلی خوبی را هم نمیده هوش مصنوعی دشمنان رسما تو دیوار است اگر مشکل فقط گرافیک و اینا بود که تاخیر میزدن مشکل بسیار برزگتر از گرافیک است

استانداردهای دوگانه میدونی یعنی چی؟یعنی با دخالت خودت نسخه ps5 رو کنسل کنی به اجبار بخش داستانی رو به تیم سازنده تحمیل کنی که اضافه کنن ولی به رسانه های طرفدارت رشوه بدی که ماله بکشن بگن بتزدا مستقله و مسیح زمانه تقصیری نداره

• Like
Reactions: Little John

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or