Last edited by a moderator:
ظاهرا 2 3 نفر به ملکوت پیوستن بچه ها میترسنحکومت نظامی راه انداختن؟
چه جو مسخره ایی ساختن، شل کنید بابا
View attachment 315182
123اُمین نقد
View attachment 315183
البته خطرناکاش تو همون ۲۰ تای دیگه ان، ادج، تام چیک، استوویور ...خوشم میاد تاپیک تو 20 صفحه جمع شد. نه بحثی نه حرفی، نه حدیثی، نه هیچی... وقتی عملکردت با میزان هایپت تناسب داشته باشه، همچین داستان هایی پیش نمیاد که هیچ، خود به خود هایپ هم میکنی
چه کاربرایی که پشت در این تاپیک انتظار میکشیدن جبران مافات کنن ولی خب به نتیجه نرسیدنآخرین شانس هم از دست رفت دیگه
به نظرتون چندتا سایت دیگه نمره میدن؟ 20 تا دیگه تمومه؟
نه من سعی کردم چند بار ترول کنم یکم بحث پیش بیارم ولی مدیران سریع پاک میکردن : دیخوشم میاد تاپیک تو 20 صفحه جمع شد. نه بحثی نه حرفی، نه حدیثی، نه هیچی... وقتی عملکردت با میزان هایپت تناسب داشته باشه، همچین داستان هایی پیش نمیاد که هیچ، خود به خود هایپ هم میکنی
چه کاربرایی که پشت در این تاپیک انتظار میکشیدن جبران مافات کنن ولی خب به نتیجه نرسیدنآخرین شانس هم از دست رفت دیگه
به نظرتون چندتا سایت دیگه نمره میدن؟ 20 تا دیگه تمومه؟
شما نبودی میگفتی این بازی گرافیکش مال دو نسل پیشه؟ و در عین حال معتقد بودی متا هیچ چیزی رو نشون نمیده و اهمیتی نداره؟ چطور شد الان از روی متایی که ارزش نداره متوجه شدی یک بازیه خوب دیگه منتشر شده؟با 119 نقد متا 91 بدون یک نقد زرد حتی
حقیقتا جای تبریک داره
یک بازی خوب دیگه که حسابی قراره باهاش حال کنیم
یه نکته جالب که الان دیدم اسپایدرمن ۲۰۱۸ کلا 8 نمره کامل داشت و 6 نقد Mixed از ۱۲۱ نقد