امتیازات Marvel's Spider-Man 2

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    326
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت

Release Date: 20 October 2023

Developer: Insomniac Games

Publisher: Sony Interactive Entertainment

Platform: PlayStation 5

Genre: Action-Adventure

Screenshot 2023-10-16 183502.png

Screenshot 2023-10-16 183539.png

.......

پیام مدیریت: هر گونه ترول، اسپویل داستانی، بحث مقایسه ای و پست سونی vs مایکروسافت = بن مستقیم از بازی سنتر

Last edited by a moderator:
اصولا اين مدل بازيا رو كسى زياد جدى نميگيره مگه اينكه مال نينتندو باشن :D

همین میشه که همیشه حقمون رو میخورن مظلوم واقع میشیم:دی سر Psychonauts 2 هم باز حقمون رو خوردن GotY رو نبردیم که البته ایشالا خدا خودش شخصا حقشون رو بخوره.

دقت کنی صدرا یه مشت پیرمردیم و تو همه تاپیک ها در حال عجز و لابه برای KZ:D
یعنی اگه سونی بدونه چقدر برای یک کیلزون یا یک رزیستانس عطش داریم، فکر کنم فردا کلید بزنن برا ساختش.
وای که اون مرحله قطار رزیستانس 3 یادم افتاد. وای☹️

یعنی اگه سونی بدونه چقدر برای یک کیلزون یا یک رزیستانس عطش داریم، فکر کنم فردا کلید بزنن برا ساختش.

تو ایمیل هایی که سر دادگاه مایکرو/اکتی بیرون درز پیدا کرد، یجا جیمبو گفته بود نگران FPS نیستن چون دارن رو بازی های جالبی کار میکنن و به زودی رونمایی میشه. حتم به یقین بخش بزرگی از پروژه های آتی سونی که FPS هستن و هیچ بعید نیست یکی از اون ها KZ باشه. یکی دو بار هم تو این چند وقته KZ رو این اینسایدر شخمی ها تیز کردن. Resistance هم به نظرم شانس خوبی برای زنده شدن مجدد داره، Ins تو اینستاشون زیاد سیخ میکنه ملتو که اگه همینجوری باشه باید گفت واقعا کرم دارن:دی

من همش دوست دارم ببینم گوریلا و اینسامنیاک الان، با این توانایی دیزاین و داستان گویی و انجین هایی که دارن، چه FPS ـی میدن دست خلق الله؟:دی تصورش هم باعث میشه مو به تنم سیخ بشه:دی

اخ اصن گفتی اشکم درومد. رزیستنس ۳ تنها بازی بود که نسخه استیل بوکشو خریدم چه ذوقی داشتم وقتی میخواستم اولین بار اجراش کنم

به نظر من SM1 و بخصوص R&C:RA هم لایق +90 شدن بودن و در حقشون اجحاف شد.

رچت که تاپ ۵ من بوده تا اینجای نسل. چقدر لذت بردم ازین بازی. هیچ چیزی پیچیده و عجیب غریبی نداره. به معنای واقعی کلمه یه بازی شدیدا فان و سرگرم کننده بود. گیم‌پلی نرم و رَوون و سریع به همراه گرافیک عالی و چشم‌نواز و فریمی که تو شلوغترین صحنه‌ها هم دراپ نمیشد. من پدر این بازی رو دراوردم تا ببینم یه جا از ۶۰ بیاد پایین که من حس کنم ولی هیچی! اون همه اسلحه و افکت و پارتیکل و استفاده‌‌ی عالی از دوال سنس و خیلی چیزای دیگه. دقیقا همون حس خوب قدیما رو داشت که ریلکس میکردی و از بازی لذت میبردی. خیلی کار درسته این استودیو. واقعا مدیریتش باید در سطح جهانی الگو قرار بگیره :D

View attachment 315001

نه ببین سونی این نسل هیچی نداشته. جیم رایان هم گند زد تو پلی استیشن
قبل انچارتد 4، گاو 2018، پارت 2 هم موج ناامیدی داشتیم، که البته به نظرم به همون علاقه بیش از حد برمیگرده، همین چند روز پیشم همچنان این جو ادامه داشت :D

اما در کل همین که فضای اخرزمانی عجیب غریب بعد شوکیس اخیر از بین رفت هم باید خدا رو شکر کرد :D تا 2 خط مینوشتی دقیقا چرا اینطور ناامید شدید؟ بر اساس کدوم داده یا سابقه؟ میگفتن ماله کش :D حالا معلوم شد کی ماله کش بود، و کی دید درست تری به اوضاع داشت و تحت تاثیر جو منفی و استرس عمومی (که به شدت هم اشتباه بود و اکثرا هم هست) قرار نمیگرفت :D

--

تو همین 6 ماه اخیر رزیستنس 3 رو 2 بار تموم کردم (پلی ترو دوم سوپرهیومن اخراشه)، پارسال یهو دلم براش تنگ شد و رو PS3 خریدمش، رزیستنس 2 هم خیلی دوست داشتم همیشه و دارم، 1 هم همینطور، یک شوتر کلاسیک علمی تخیلی حقیقتا رو به انقراض، به شدت دوست دارم FPS جدیدشون در دنیای رزیستنس باشه، وقتی همچین پتانسیل خفنی وجود داره که تو جایی مثل ایران هم چنین طرفدارانی داره، و چه بسا در تمام دنیا همین باشه طوری که خود اینسامنیاک همه اش برای تبلیغات توییتریشم روش مانور میده، خب چرا باید بیخیالش شن و برند سراغ لزوما ای پی جدید؟ چون قبلا خوب نمیفروخت؟ الان اینسامنایک نباید اسپایدرمن رو ادامه میداد چون قبلا متابگیر نبود؟ خب مگه الان متابگیر نشد؟ پس رزیستنس هم در صورتی که رو اصول ساخته و مارکتینگش انجام شه، با توجه به موفقیت خیره کننده پلی استیشن، حتما میتونه به اندازه کافی و بسیار زیاد بفروشه...

حقیقتا همیشه خیالم از بابت سونی بیش از حد راحت بوده، تنها چیزی که ازش میخوام همین برگشت بازی های خفنی مثل رزیستنس یا کیلزونه، وگرنه واقعا خیالم از بابت اینده پلی استیشن راحت بود همیشه که هیچ، این برام یک موضوع به شدت عادی و پیش پا افتاده هم بود، دیگه مسلم تر و مشخص تر از این که پلی استیشن امروز در بهترین حالت قرار داره به نظرم نداریم.... (حتی اگر عملکردش با سلیقه ما همراه نباشه)

من یک پشیمونی بزرگ دارم سر تمام حرف هایی که بعد دیدن اولین تریلر زدم :دی
ولی خب سونی با همین سخت گیری فن ها به اینجایی که هست رسیده و با به‌به چه‌چه های الکی توی تاریخ هیچ شرکتی موفق نبوده .

متای 91 رو تو خواب هم نمیدیدم و لحظه ی اعلام نمرات و حسی که داشتم برام جزو خاطرات فراموش نشدنی گیمم شد ❤️ حالا هم سخت ترین کار صبر کردن این 3 روز هستش تا این شاهکار نسل 9ای رو بازی کنیم 🔥

اخ اصن گفتی اشکم درومد. رزیستنس ۳ تنها بازی بود که نسخه استیل بوکشو خریدم چه ذوقی داشتم وقتی میخواستم اولین بار اجراش کنم

من دارمش هنوز...

قاب نارنجی طورش با دور سفید بودنش و دیسک اش که طرح دیسک های گرامافون قدیمی بود...:x

پس رزیستنس هم در صورتی که رو اصول ساخته و مارکتینگش انجام شه، با توجه به موفقیت خیره کننده پلی استیشن، حتما میتونه به اندازه کافی و بسیار زیاد بفروشه...
به نکته کاملا مهم و کلیدی اشاره کردید.یکی از گلایه های اینسومنیاک به سونی در زمان ساخت و عرضه نسخه سوم بازی دقیقا همین بود که چرا سونی به اندازه کافی برای بازی انحصاری که اینسومنیاک داره می سازه کار مارکتینگ رو انجام نمی ده در حالیکه هم زمان برای کیل زون 3 خیلی بودجه مارکتینگ تخصیص داده شده بود.کلا از فرق گذاشتن بین خودشون با گوئریلا شاکی بودن حالا بماند که اون موقع فرست پارتی سونی نبودن.

به نام خداوند تار آفرین
بنده هم یکی از اون 75 نفری هستم که درست حدس زدیم.
اما نمره Ign و Gamespot برام کمی حساسیت زا شده.اینکه چرا نظر مثبتی رو بخش اپن وورد بازی ندارن بعضی ها.نسخه اول جزو بهترین اپن وورد هایی بود که بازی کردم و یکی از 25 بازی برتری بود که تو اون تاپیک لیست کردم.سوالی که برام پیش اومده اینه که یعنی این بخش ضعیف تر از نسخه اوله؟چون اکثر منتقدها میگن تو همه بخش های دیگه پیشرفت داشته بازی.متای بالاتر هم اینو نشون میده.پس قاعدتا باید اپن وورد ضعیف تر شده باشه که برخی منتقدها مثل این دوتا کمتر از نسخه اول نمره دادن.
خودم باید بازی کنم ببینم جواب این سوالات چیه.
به هر حال واقعا خوشحالم و تبریک میگم.همونطور که دوستان هم گفتن،صبر کردن برای وولورین سخت تر شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or