Last edited by a moderator:
به نظر من SM1 و بخصوص R&C:RA هم لایق +90 شدن بودن و در حقشون اجحاف شد.
اصولا اين مدل بازيا رو كسى زياد جدى نميگيره مگه اينكه مال نينتندو باشن![]()
یعنی اگه سونی بدونه چقدر برای یک کیلزون یا یک رزیستانس عطش داریم، فکر کنم فردا کلید بزنن برا ساختش.دقت کنی صدرا یه مشت پیرمردیم و تو همه تاپیک ها در حال عجز و لابه برای KZ![]()
یعنی اگه سونی بدونه چقدر برای یک کیلزون یا یک رزیستانس عطش داریم، فکر کنم فردا کلید بزنن برا ساختش.
وای که اون مرحله قطار رزیستانس 3 یادم افتاد. وای![]()
اخ اصن گفتی اشکم درومد. رزیستنس ۳ تنها بازی بود که نسخه استیل بوکشو خریدم چه ذوقی داشتم وقتی میخواستم اولین بار اجراش کنمیعنی اگه سونی بدونه چقدر برای یک کیلزون یا یک رزیستانس عطش داریم، فکر کنم فردا کلید بزنن برا ساختش.
وای که اون مرحله قطار رزیستانس 3 یادم افتاد. وای![]()
به نظر من SM1 و بخصوص R&C:RA هم لایق +90 شدن بودن و در حقشون اجحاف شد.
به نظر من این واکنش رو باید میزاشت بعد از نمره ادج و اون دو سه تا سایت دیگه
قبل انچارتد 4، گاو 2018، پارت 2 هم موج ناامیدی داشتیم، که البته به نظرم به همون علاقه بیش از حد برمیگرده، همین چند روز پیشم همچنان این جو ادامه داشت
اخ اصن گفتی اشکم درومد. رزیستنس ۳ تنها بازی بود که نسخه استیل بوکشو خریدم چه ذوقی داشتم وقتی میخواستم اولین بار اجراش کنم
به نکته کاملا مهم و کلیدی اشاره کردید.یکی از گلایه های اینسومنیاک به سونی در زمان ساخت و عرضه نسخه سوم بازی دقیقا همین بود که چرا سونی به اندازه کافی برای بازی انحصاری که اینسومنیاک داره می سازه کار مارکتینگ رو انجام نمی ده در حالیکه هم زمان برای کیل زون 3 خیلی بودجه مارکتینگ تخصیص داده شده بود.کلا از فرق گذاشتن بین خودشون با گوئریلا شاکی بودن حالا بماند که اون موقع فرست پارتی سونی نبودن.پس رزیستنس هم در صورتی که رو اصول ساخته و مارکتینگش انجام شه، با توجه به موفقیت خیره کننده پلی استیشن، حتما میتونه به اندازه کافی و بسیار زیاد بفروشه...