امتیازات Marvel's Spider-Man 2

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    326
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت

Release Date: 20 October 2023

Developer: Insomniac Games

Publisher: Sony Interactive Entertainment

Platform: PlayStation 5

Genre: Action-Adventure

Screenshot 2023-10-16 183502.png

Screenshot 2023-10-16 183539.png

.......

پیام مدیریت: هر گونه ترول، اسپویل داستانی، بحث مقایسه ای و پست سونی vs مایکروسافت = بن مستقیم از بازی سنتر

Last edited by a moderator:
متای بازی 85 تا 88 میشه
بازی تو نمایش هایی که ازش دیدیم خیلی فان و باحال و سرگرم کنندس ولی wow و حیرت انگیز نبودن ( مگر پیسینگ و داستان بازی خیلی درگیر کننده و بی نقص باشه که اونوقت میشه به 90 امیدوارم بود)
.
کاملا اشتباه کردم در مورد متای بازی و البته خوشحالم که اشتباه کردم:D
با این نمراتی که گرفته انتظار برای ولورین سخت تر شد چون خشن ترم هست

.

واقعا ممنون از سونی ک تو این وضعیت و بی حوصلگی با همچین شاهکار هایی مارو مجبور میکنه بازی کنیم و برای چند ساعت هم ک شده از افکار منفی در بیایم 🥲

من همیشه یادم میره بیام تو تاپیک های امتیاز دهی رای پیشبینی بدم ولی اگه میومدم هم رای من 90-92 بود چون مشخص بود با چ شاهکاری طرف هستیم ، کاش سونی ب ما batman فنا هم ی حالی میداد.

اخرین بازی سوپر هیرویی که متای بالای 90 گرفت Batman: Arkham City بود ( 12 سال پیش متای 94 گرفت ) با وجود انتظارات عجیب و غریب منتقدا + سایت های برای دیده شدن نمرات پایین میدن بعید Spider-Man 2 به متای 90 برسه

تبریک به سونی فنا خب من خوشبختانه درست پیشبینی کردم و متا بالای ۹۰ شد

F8kV0eLXQAAufK-.jpeg
F8lUWW8WkAAWtO-.jpeg
خب به معنای واقعی کلمه حرکت رو به جلو و پیشرفت رو میشه تو این استدیو دید و معنی کرد ،بدون هایپ و شلوغ کاری الکی کاره خودشونو میکنن و یه شاهکار تحویل میدن :D
F8liAxyWkAAa7Ku.jpeg
F8lFxeSXwAE2Vkg.jpeg
F8lFxecXoAANCvL.jpeg
به نظرم بازی رو خیلی خوب به نسل جدید منتقل کردن تو برسی های تخصصی کامل و با ذکر جزییات اشاره کردن یوتوبرا و سایتا.
امیدوارم همه دوستان تجربش کنن فقط باید لذت برد ازین اثر فاخر و نااااب
تبلیغات بازی تو uk
F8obAoFXQAA0sjk.jpeg
F8obA8lXUAAlOgH.jpeg
F8obADrXIAAylfR.jpeg
F8obATpWYAATpe2.jpeg

Last edited by a moderator:
مطمئنم دو تا سایت در پیتی نشستن دارن میگن زرد بدیم یا قرمز که اون وسطا خود نمایی کنن و چهارتا کلیک بخورن و متای بازی رو بکشونن رو 90 یا پایین تر .
اون لبه ی لعنتی هم که یه 7 گذاشته کنار همون کافیه متا رو ببره رو 90 .

مطمئنم دو تا سایت در پیتی نشستن دارن میگن زرد بدیم یا قرمز که اون وسطا خود نمایی کنن و چهارتا کلیک بخورن و متای بازی رو بکشونن رو 90 یا پایین تر .
اون لبه ی لعنتی هم که یه 7 گذاشته کنار همون کافیه متا رو ببره رو 90 .
این که به انتظار چند تا سایت بشینیم تا متا بیاد پایین به نظرم چیز بی معنی ایه! این بازی از +۱۱۰ تا نمره میانگین ۹۱ اورده که نشون میده بازی شاهکاری ساختن و سایتی برا خودنمایی هم نمی تونه ارزششو کم کنه!

نسخه اول ریمستر و مایلز رو pc برا من جز یکی از بهترین بازیهایی بود که امسال رفتم. منتظر میشینیم تا بیاد رو پی سی 8-> ( حس خرید کنسول نیست:( )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or