امتیازات Marvel's Spider-Man 2

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    326
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت

Release Date: 20 October 2023

Developer: Insomniac Games

Publisher: Sony Interactive Entertainment

Platform: PlayStation 5

Genre: Action-Adventure

Screenshot 2023-10-16 183502.png

Screenshot 2023-10-16 183539.png

.......

پیام مدیریت: هر گونه ترول، اسپویل داستانی، بحث مقایسه ای و پست سونی vs مایکروسافت = بن مستقیم از بازی سنتر

Last edited by a moderator:
نمره ی فامیتسو :
10/10/9/9 [38/40]
میشه 95 از 100

تو متا ثبت نمیشه ظاهراً
به بازی نمره ای بالاتر از ماریو جدید داده ، هرجور حساب کنی چیزی جز خفن بودن اسپایدی به ذهن آدم نمیرسه.
کلا فامیتسو ژاپنی و ماریو شدیدا ژاپنی باز .

شما نبودی میگفتی این بازی گرافیکش مال دو نسل پیشه؟ و در عین حال معتقد بودی متا هیچ چیزی رو نشون نمیده و اهمیتی نداره؟ چطور شد الان از روی متایی که ارزش نداره متوجه شدی یک بازیه خوب دیگه منتشر شده؟
من توی تاپیک امتیازاتش هم گفتم که اگر کل بازی به سینمایی بودن تریلرش باشه و مشابه نسخه قبلی فقط 30 درصد اخرش اینطوری نباشه متاش بالای 90 می شه

اما شما و امثال شما می تونید به تمسخر کردنتون ادامه بدین

من توی تاپیک امتیازاتش هم گفتم که اگر کل بازی به سینمایی بودن تریلرش باشه و مشابه نسخه قبلی فقط 30 درصد اخرش اینطوری نباشه متاش بالای 90 می شه

اما شما و امثال شما می تونید به تمسخر کردنتون ادامه بدین
این قسمت رنگی رو 7-8 بار خوندم متوجه نشدم.یعنی میخام نتیجه بگیرم اون قسمت آخرش باز کار رو خراب میکنه :)

لامصب مگه چه ضریبی داده بهش متاکریتیک که انقد متا رو آورد پایین ، بازی رسما اومد رو مرز ۸۹ و ۹۰

این مرزها رو چجوری نگاه می کنید؟
چون این قالب جدید متاکریتیک معلوم نیست چجوری بازی هایی که تو متای یکسان اند رو به ترتیب مرتب می کنه. ممکنه هر چی تازه میاد تو بازه مثلا 90 رو میندازه ته لیست 90 ها.
کلا خیلی سایت داغون شده. نمیدونم چه مرزی داشتند قالب به اون تمیزی رو عوض کردن

• Like
Reactions: Natural Killer
View attachment 315285

ثبت شد و متا اومد روی 90
اقا جدا این سایت متا چش شده؟ قشنگ با اپدیت ماه پیش سایتشون گند زدن به همه چی
هیچ چیزی سر جاش نیست
چطور ممکنه با یه نمره 83، رتبه بازی 131عدد سقوط کنه :| الان فقط دو رتبه با متای ۸۹ فاصله داره :D

قبل ثبت نمره ۸۳

IMG_5382.png

بعد ثبت نمره ۸۳

IMG_5383.jpeg

لامصب مگه چه ضریبی داده بهش متاکریتیک که انقد متا رو آورد پایین ، بازی رسما اومد رو مرز ۸۹ و ۹۰
هر ضریبی هم داشت اصلا نمیتونست اینجوری بشه. نمیشه با یدونه 8.3 که امتیاز بدی هم نیست یهو از 91 بیاد مرز 89 که الان با یدونه 8 قطعا 89 میشه.

هر ضریبی هم داشت اصلا نمیتونست اینجوری بشه. نمیشه با یدونه 8.3 که امتیاز بدی هم نیست یهو از 91 بیاد مرز 89 که الان با یدونه 8 قطعا 89 میشه.
اصلا تخصص این سایت فیلمه چجوری اینقدر ضریب بالایی بهش دادن! تو سایتشون اصلا بخش بررسی گیم حتی توی منو اصلیشونم نیست! صرفا برچسبه باید خودت سرچ کنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or