Last edited by a moderator:
به بازی نمره ای بالاتر از ماریو جدید داده ، هرجور حساب کنی چیزی جز خفن بودن اسپایدی به ذهن آدم نمیرسه.نمره ی فامیتسو :
10/10/9/9 [38/40]
میشه 95 از 100
تو متا ثبت نمیشه ظاهراً
من توی تاپیک امتیازاتش هم گفتم که اگر کل بازی به سینمایی بودن تریلرش باشه و مشابه نسخه قبلی فقط 30 درصد اخرش اینطوری نباشه متاش بالای 90 می شهشما نبودی میگفتی این بازی گرافیکش مال دو نسل پیشه؟ و در عین حال معتقد بودی متا هیچ چیزی رو نشون نمیده و اهمیتی نداره؟ چطور شد الان از روی متایی که ارزش نداره متوجه شدی یک بازیه خوب دیگه منتشر شده؟
این قسمت رنگی رو 7-8 بار خوندم متوجه نشدم.یعنی میخام نتیجه بگیرم اون قسمت آخرش باز کار رو خراب میکنهمن توی تاپیک امتیازاتش هم گفتم که اگر کل بازی به سینمایی بودن تریلرش باشه و مشابه نسخه قبلی فقط 30 درصد اخرش اینطوری نباشه متاش بالای 90 می شه
اما شما و امثال شما می تونید به تمسخر کردنتون ادامه بدین
لامصب مگه چه ضریبی داده بهش متاکریتیک که انقد متا رو آورد پایین ، بازی رسما اومد رو مرز ۸۹ و ۹۰
لامصب مگه چه ضریبی داده بهش متاکریتیک که انقد متا رو آورد پایین ، بازی رسما اومد رو مرز ۸۹ و ۹۰
معلوم نیست داستان چیه سایت indiwire اصلا نمره نمیده معلوم نیست این ۸۳ از کجا اومده !
احتمالا B+ دادن بهش، چون سیستم نمره دهیشون حروفیهمعلوم نیست داستان چیه سایت indiwire اصلا نمره نمیده معلوم نیست این ۸۳ از کجا اومده !
‘Spider-Man 2’ Review: Sony’s Brilliant Video Game Sequel Understands Spidey Better Than the MCU Ever Has
‘Spider-Man: Miles Morales’ Review: PlayStation Offers the Perfect Antidote to a Year Without Marvel Movies
هر ضریبی هم داشت اصلا نمیتونست اینجوری بشه. نمیشه با یدونه 8.3 که امتیاز بدی هم نیست یهو از 91 بیاد مرز 89 که الان با یدونه 8 قطعا 89 میشه.لامصب مگه چه ضریبی داده بهش متاکریتیک که انقد متا رو آورد پایین ، بازی رسما اومد رو مرز ۸۹ و ۹۰
اصلا تخصص این سایت فیلمه چجوری اینقدر ضریب بالایی بهش دادن! تو سایتشون اصلا بخش بررسی گیم حتی توی منو اصلیشونم نیست! صرفا برچسبه باید خودت سرچ کنی!هر ضریبی هم داشت اصلا نمیتونست اینجوری بشه. نمیشه با یدونه 8.3 که امتیاز بدی هم نیست یهو از 91 بیاد مرز 89 که الان با یدونه 8 قطعا 89 میشه.