امتیازات Halo: Combat Evolved Anniversary

Behrooz

کاربر سایت
250px-Halo-combat-evolved-anniversary-dvd.jpg

gamrReview - 8.4/10

ComputerAndVideogames - 8/10

StrategyInformer - 6/10

BeefJack - 8.6/10

خیر عزیز منظورم کله سایتهاست ! از این حرسم میگیره به یک remaster بسیار معمولی که فقط رزولیشن را میکنن hd امتیازات کامل و بالای 9 میدند ولی halo ce را به عنوان یک بازی جدید با بازی های روز مقایسه میکنند( که در کنارش یک ارتقاء گرافیکی فوق العاده با انلاین کاملا جدا با قیمت مناسب عرضه میکنند ) اینه که واقعا باید به حال و احوال سایت ها تاسف خورد .

سایت ها ؟ میگم میخوای کلا همه سایتها کاسه کوزشون رو جمع کنن ، بجای همه خودت یه سایت بزن به اسم GIMO ... ( مخفف Gartall IMO )

• Like
Reactions: shefer
فقط میشه تو همین لحظه به جوگیر بودن سایتها اشاره کرد ! حقیقتا ! به بازی که بعضی از بازیسازها فقط بلدن یه hd بچپونن بهش سایتها خیلی راحت امتیازهای بالای 9 براش ردیف میکینن! ولی حالا که 343 اومده گرافیک بازی را کلا ارتقاء داده و یه بخش جدا مولتی براش اماده کرده و مثل بقیه هم دوست نداشته با قیمت فول بازی را بکنه تو حلقه مردم ! سرنوشت میشه این . سایتها ایرادی ازش گرفتن که بال دید امروزی با شوترهای امروزی مقایسه بشه :lol: و براش امتیاز میدند ! واقعا منطق جهانیه سایتها ادم را از خود به در میکنه :)) باریکلا >:d
ببخشید جناب فرخ خان یه سوال تخصصی: احیانا همین سایت ها که الان مثل آب خوردن زیر سوال بردیشون همونایی نیستن که وقتی نقل قول لازم میشی 4 صفحه ازشون نقل قول ردیف میکنی؟
همینا الان Halo :CE A رو بهش لغب بهترین گرافیک کنسولی میدادن نقل قول هاشون رو تو چشم ما فرو نمیکردی؟
خیر عزیز منظورم کله سایتهاست ! از این حرسم میگیره به یک remaster بسیار معمولی که فقط رزولیشن را میکنن hd امتیازات کامل و بالای 9 میدند ولی halo ce را به عنوان یک بازی جدید با بازی های روز مقایسه میکنند( که در کنارش یک ارتقاء گرافیکی فوق العاده با انلاین کاملا جدا با قیمت مناسب عرضه میکنند ) اینه که واقعا باید به حال و احوال سایت ها تاسف خورد .
عزیز اون بازی ها فقط یک HD هستند و به همون نسبت نمره میگیرند.همونطور که مثلا ICO & SoTC چون 1080 پیکسل بودن نمراتشون از GOW Collection که 720 بودن بیشتر شد.
ولی این هیلو یک Remaster هست و باید با ریمستر ها مقایسه بشه نه با عناوین فقط HD شده.
اینکه شما فرق HD و Remaster و Remake و نمیدونی دیگه مشکل سایت ها نیست.

چه ایرادای مسخره ای گرفتن !
گرافیک بازی در حد بازیای جدید نیست ! :|
یه دفعه بیاین بگین چرا گرافیکش از crysis 2 پایینتره ! 8-|
هرچی باشه ما میخریم و بازی میکنیم ! اینم شد ایراد آخه !؟ حتما دو روز دیگه میگن چرا با کینکت نمیشه نشونه گیری کرد ...

این IGN خیلی مزخرفه، به یه بازی مثه MW3 که فقط تکرار مکررات هست میاد 9 میده و بعد این ...
کلا یکی از مزخرف ترین وب سایت های نقد بازی همین IGN هست که منتقد هاش واقعا واقعا واقعا هیچی بارشون نیست.
چهار تا بچه دبستانی جمع کردن دور هم.
نظر منم همینه...مثلا به انچارتد۳ داد ۱۰ ...نمیگم حقش نبود ولی...انصافا تو نمره دادن به بعضی بازیها کوتاهی میکنه و بی دلیل نیست گیم اسپات بهترین سایت تو نمره دهی شناخته شده

سایت ها ؟ میگم میخوای کلا همه سایتها کاسه کوزشون رو جمع کنن ، بجای همه خودت یه سایت بزن به اسم GIMO ... ( مخفف Gartall IMO )
بیخیال بابا . تو برو با باری بُتت حال کن . اگه بخوام تو و دوستان را قانع کنم خودم را پیر میکنم .
فرخ قبول کن بعضی از بازیها واقعا ارزششون همون قدریه که امتیاز میگیرن. این بازی برا 10 سال پیشه حالا با یه گرافیک بهتر پس تا همینجاش هم شاخ گاومیش رو شکونده
yahoo_4.gif
مسئله اینه اگه ما میانگینHALO CE اورجینال را در نظر بگیریم و مقایسه کنیم با بازی های دیگه ( که بعدا فقط hd شدند ) به اولین سوالمون پاسخ دادیم ! و دومین مورد وقتی همون بازی ها که میانگینشون خیلی کمتر از HALO CE هست و فقط بازیساز میاد بازی را hd میکنه ( بدون هیچ زحمتی و با قیمت فول میکنه تو حلق گیمرها ) و سایتها میاند براش امتیازات 9 و بالاتر ردیف میکنند در مقایسه با HALO CE که کلا گرافیک را متحول میکنه و بخش انلاین و بهتر براش اضافه میکنه این امتیازات دور از منطق هست !
میخوام ببینم بینش سایتها بینHALO CE و ربقیه بازی تو چه شکل بوده ؟!

آخرین ویرایش:
نه بابا ما قانع شدیم ، اصن این سایتها شعور ندارن ، فقط بعضی وقتها باشعور میشن ، اکثرا نمیفهمن ... فقط الان داریم دنبال راه چاره میگردیم ... چه باید کرد ؟! مسئله اینست .
ای کاش همه این سایتها یکی مثل تو به عنوان سردیبر تحریریه داشتن ، اونموقع بود که همه امتیازها رو اصول ، انتخابها منصفانه و کلا دنیای Gaming بهشت میشد . حیف ....

خب فکر می کردم امتیازات بالاتری بگیره، ولی حالا که چند تا از نقدها رو خوندم و دیدم این بازی رو با شوترهای جدید مقایسه کردن و بعد این امتیازها رو بهش دادن بیشتر به ارزش های Combat Evolved پی بردم. یعنی اینکه بازی 10 سال پیش از خیلی از شوترهای این یکی، دو سال نمره بهتری گرفته یا اینکه در حد اونا بوده. دمت گرم Bungie :دی

ببخشید جناب فرخ خان یه سوال تخصصی: احیانا همین سایت ها که الان مثل آب خوردن زیر سوال بردیشون همونایی نیستن که وقتی نقل قول لازم میشی 4 صفحه ازشون نقل قول ردیف میکنی؟
همینا الان Halo :CE A رو بهش لغب بهترین گرافیک کنسولی میدادن نقل قول هاشون رو تو چشم ما فرو نمیکردی؟

عزیز اون بازی ها فقط یک HD هستند و به همون نسبت نمره میگیرند.همونطور که مثلا ICO & SoTC چون 1080 پیکسل بودن نمراتشون از GOW Collection که 720 بودن بیشتر شد.
ولی این هیلو یک Remaster هست و باید با ریمستر ها مقایسه بشه نه با عناوین فقط HD شده.
اینکه شما فرق HD و Remaster و Remake و نمیدونی دیگه مشکل سایت ها نیست.
کاملا برعکس گرفتی و اشتباه داری میگی!
Reboot : بازی همه چیزش نوع بشه (سبک و داستان و ...)
Remake : همون بازی رو عینن از اول بسازن
Remaster : انجین همون بازی رو بهینه و HD میکنن و تو هیچ چیز بازی دست نمیبرن

الآن اینم Remaster هست

هی میگید با قیمت فول، با قیمت فول! :d کدومشون قیمتشون 60 دلار بوده ؟ GOW C ؟ SLY C ؟ Team ICO C ؟ SC C ؟ TR C ؟ GOW O C ؟ :d همشون 40 دلار بودن :d

نه بابا ما قانع شدیم ، اصن این سایتها شعور ندارن ، فقط بعضی وقتها باشعور میشن ، اکثرا نمیفهمن ... فقط الان داریم دنبال راه چاره میگردیم ... چه باید کرد ؟! مسئله اینست .
ای کاش همه این سایتها یکی مثل تو به عنوان سردیبر تحریریه داشتن ، اونموقع بود که همه امتیازها رو اصول ، انتخابها منصفانه و کلا دنیای Gaming بهشت میشد . حیف ....
دقیقا. مثلا سر هیلو 3 جوگیر شدن و در نهایت overrate شد، مگه نه؟:-/:دی

آره همون قدری سر گرافیک RAGE که اکثر سایتها براش میگن بهترین و تعریفات زیاد میکنند سایتها میشن بی شعور و چشمهای تو میشن پر از شعور و منطق و .......:lol::lol:
کلا گفتم شما و دوستان تو دنیا نظیر ندارید ;;)

دقیقا. مثلا سر هیلو 3 جوگیر شدن و در نهایت overrate شد، مگه نه؟:-/:دی

نه ، اون جژء باشعوری هاشون بوده ، البته بازم هرچی فرخ آقا بگه ...

آره همون قدری سر گرافیک RAGE که اکثر سایتها براش میگن بهترین و تعریفات زیاد میکنند سایتها میشن بی شعور و چشمهای تو میشن پر از شعور و منطق و .......
lol.gif
lol.gif

کلا گفتم شما و دوستان تو دنیا نظیر ندارید
yahoo_5.gif

خب بالاخره سایتها خوبن یا بدن ؟! بلدن یا نابلدن ؟! چیکار کنیم بالاخره ، میخوای یه حکم بدیم بهشون بگیم هرچی فرخ دوست داره ازش تعریف کنید و امتیاز بالا بدید ، هرچی دوست نداره بکوبونید ... خوبه اینجوری ؟
ضمنا نمیخوام بحث RAGE رو اینجا باز کنم ولی من هیچوقت سایتها رو زیر سوال نبردم ، نظرخودمو گفتم ، هیچوقت هم نگفتم RAGE گرافیک خاصی نداره یا خوب نیست یا ...

آخرین ویرایش:
اصلا واسه طرفداراش امتیاز و این چیزا مهم هست ؟ فکر نکنم ...
در مورد Remake و کالکشن HD و اینچیزا هم بگم که اون کالکشن HD ها معمولا 2-3 تا گیم هستن ( در مورد قیمت فول و این حرفها). این یک ... در ضمن مساله فقط گرافیک نیست . الان این God of war 1 رو من هر چی بازی میکنم سیر نمیشم از بس قشنگه ...درسته گرافیکش به نصبت بازی های امروزی کمتره ولی طراحی مراحل . موسیقی .داستان و گیم پلی واقعا هیچ کمو کسری نداره . نمیگم این هیلو ریمیک مشکل گیم پلی و اینچیزا داره ( من اصلا نه دیدمش نه چیزی میدونم ) ولی شاید سبک اول شخص از دید منتقد ها به نصبت اون زمان از نظر گیم پلی یا چیزای دیگه خیلی پیشرفت کرده واسه همین به نصبت بازی های الان شاید نشه امتیاز 9 و 10 داد بهش .

کاملا برعکس گرفتی و اشتباه داری میگی!
Reboot : بازی همه چیزش نوع بشه
Remake : همون بازی رو از اول بسازن
Remake : انجین همون بازی رو بهینه و HD میکنن و تو هیچ چیز بازی دست نمیبرن

الآن اینم Remaster هست

مگه دو تا ریمیک داریم..؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or