دقیقا مسئله همینجاست که از جبهه خودت را مشخص کنی بعد بقیه را متهم کنی ! وگرنه فقط با نظرات شما سایتها معتبر و غیر معتبر و...نمیشن ! خلاصه بگم تمام عقل شعور فقط تو شما جمع نشده و من و بقیه بشیم بی شعور و نا منطق !نه ، اون جژء باشعوری هاشون بوده ، البته بازم هرچی فرخ آقا بگه ...
عزیز اون بازی ها فقط یک HD هستند و به همون نسبت نمره میگیرند.همونطور که مثلا ICO & SoTC چون 1080 پیکسل بودن نمراتشون از GOW Collection که 720 بودن بیشتر شد.
ولی این هیلو یک Remaster هست و باید با ریمستر ها مقایسه بشه نه با عناوین فقط HD شده.
اینکه شما فرق HD و Remaster و Remake و نمیدونی دیگه مشکل سایت ها نیست.
خب منم که دقیقا همینو گفتمکاملا برعکس گرفتی و اشتباه داری میگی!
Reboot : بازی همه چیزش نوع بشه (سبک و داستان و ...)
Remake : همون بازی رو عینن از اول بسازن
Remaster : انجین همون بازی رو بهینه و HD میکنن و تو هیچ چیز بازی دست نمیبرن
الآن اینم Remaster هست
دقیقا مسئله همینجاست که از جبهه خودت را مشخص کنی بعد بقیه را متهم کنی ! وگرنه فقط با نظرات شما سایتها معتبر و غیر معتبر و...نمیشن ! خلاصه بگم تمام عقل شعور فقط تو شما جمع نشده و من و بقیه بشیم بی شعور و نا منطق !
وقتی یه بازی نمره بالا میگیره مثله halo 3 براش میگی امتیازاتش overrate شده و میای تو تاپیکش میگی من براش 7.5 میدم ! (مراجعه شود به تاپیک امتیازات halo 3 اگر وجود خارجی داشته باشه ؟!)
یا میای به حرفهای همه سایتها که در مورد گرافیک rage میگن و ایراد میگیری و میگی من خودم مهمم! و میری با عناوین قبل 2009 مقایسش میکنی ! ok پس وقتی یکی اومد اینجا نظر داد حقه اینو نداری خورده بگیری !
خب ریمستر و HD یه دسته حساب میشن :d منظورم این بود که داری Remaster رو میبری تو Remakeخب منم که دقیقا همینو گفتمفقط تو جمله ی آخر یک کلمه ی Remake رو اضافه تر آوردم :d
خب شما همین سوال را دقیقا از خودت بپرس جواب بده منم جواب بدم !خب من دارم میگم مگه همین سایتها نبودن که به میانگین Halo 3 شد 93 یا 94 ؟ مگه همینا نبودن که از RAGE تعریف کردن ، خب الان چرا بد شدن ؟! بالاخره خوبن یا بدن ؟
دلیلش میدونی چیه؟ مثلا GoW Collection یا ICO Collection بالاتر گرفتن؟ اصلا ربطی به خاص بودن نداره.از اول متوجه نیستی دارم چی میگم چطور به بازیهای دیگه فقط بلدن بازی را hd کن در قبال HALO CEA نه تنها HD شده بلکه کلی ارتقاء گرافیکی یا اضافات مثل مولتی داره , میاند امتیازات بالاتری میدن ولی به این نه ؟! میخوام بدونم اون نوعه دیدی که سایتها به اون بازیها داشتند روی HALO CEA چطور بینشی بوده ؟!
وقتی میگی HALO3 کلا Overrated یعنی چی ؟ یعنی حداقل 80 درصد سایتها را زیر سوال بردی ! یا وقتی حرفه همه سایتها که میان از ریج تعریف میکنن قبول ندااری خب بازم یعنی حرفه 80 درصد سایتها را قبول نداری دیگه !من کی تا حالا گفتم سایتها خوشحالن یا ... ؟!! من یه بار حالا 4 سال پیش گفتم Halo 3 یه عنوان Overrated ه ... ولی ربطی به این نداره کلیت سایتها رو زیر سوال ببرم ، یا مثلا همین Killzone 2 هم با میانگین 90 من گفتم حقش نیست بنظرم و خودم بخوام امتیاز بدم 8 بیشتر نمیدم ... سر Rage هم حرفی از اینکه سایتها نمیفهمن یا ... نزدم ( حالا راجع به RAge هم توی همون تاپیک نوشتم برو ببین ) در کل هم مشکلی ندارم با کلیت سایتها با اینکه همیشه هم با نظر خودم همسو نبوده ... ولی کسی که میاد علنا میگه همه سایتها خوشحالن و ... خب یعنی چی ؟!!
بهترین پست این تاپیک بوده تا الان به نظر من. به یه نکته ای این دوستمون Nevermore اشاره کرد که من به عنوان یه هیلو فن بهش دقت نکرده بودم.درسته گرافیکش به نصبت بازی های امروزی کمتره ولی طراحی مراحل . موسیقی .داستان و گیم پلی واقعا هیچ کمو کسری نداره . نمیگم این هیلو ریمیک مشکل گیم پلی و اینچیزا داره ( من اصلا نه دیدمش نه چیزی میدونم ) ولی شاید سبک اول شخص از دید منتقد ها به نصبت اون زمان از نظر گیم پلی یا چیزای دیگه خیلی پیشرفت کرده واسه همین به نصبت بازی های الان شاید نشه امتیاز 9 و 10 داد بهش .
منظورم God Of War 1 هست ولی نکته حرفم این بود که طراحی مراحل و گیم پلی و موسیقی و داستان God of war اصلا قدیمی نشده یعنی از اون زمان پیشرفت خاصی نداشتیم تو این سبک و هنوزم که آدم بازی رو انجام میده واسش قشنگه ( حتی بهتر از هم سبک هاش تو این زمان هست به نظر من ) ولی Halo 1 تو سبک Fps بوده و یه جورایی به نصبت اون زمان الان Fps ها پر زرق و برق تر شدن و شاید اون طراحی مراحل و گیم پلی Halo 1 به نصبت الان خیلی عالی نباشه . اگه God of war 1 رو با گرافیک God of war 3 بدن بیرون امتیازاش بهتر میشه ولی تو هیلو اینطوری نشد همش هم بر میگرده به پیشرفت سبک ( به نظر من )درسته گرافیکش به نصبت بازی های امروزی کمتره ولی طراحی مراحل . موسیقی .داستان و گیم پلی واقعا هیچ کمو کسری نداره
دلیلش میدونی چیه؟ مثلا GoW Collection یا ICO Collection بالاتر گرفتن؟ اصلا ربطی به خاص بودن نداره.
به خاطر اینه که عنوان جدیدی از اونها منتشر نشده. GoW Collection موقعی عرضه شد که هنوز GoW III عرضه نشده بود، پس هنوز توسط اون Overshadow هم نشده بود. The Last Gaurdian هنوز نیومده، پس ICO ها قدیمی نشدن، چون چیزی بعد از اونا نیومده که بگیم ICO قدیمی شده! مطمئن باش اگه ICO Collection هم مثلا سال 2013 میومد (یعنی بعد از TLG) امتیازاتش همین حدودا میشد.
بعد از Combat Evolved ما چهار تا هیلوی دیگه داشتیم که همشون قبلی رو ارتقا دادن. اصلا همون هیلو 2 خودش کلی پیشرفت به هیلو 1 داشت، چه برسه به بقیشون! تازه اینم در نظر بگیر که اونا دو تا بازی بودن، این یه دونه.
چند تا نقد خوندم این موضوع رو متوجه شدم و به نظرم راست میگن.
البته برای من که فرقی نداره، من 4-5 بار CE رو تموم کردم و دقیقا میدونم با چی طرفمبه بقیه هم شدیدا پیشنهاد میکنم این بازی رو که زمان خودش تحولی تو سبک FPS انجام داد رو بازی کنند. بازی به هیچ وجه گیم پلیش برای همین الان هم بد نیست و مخصوصا با گرافیک جدید اگه برید، اصلا احساس نمیکنید دارید یه بازی سال 2001 رو بازی می کنید! امتیازاتش هم اینو نشون میده.
اونا فرق دارن با این. RE5 که تازه به نظر خیلی ها ضعیفتر از 4 بودنه دیگه ربطی نداره re 4 یا gow*** جدیده که تبدیل psp بوده که تازه اومده اینا همش دلیش هایپه بیش از حده
در ضمن من مشکل فریم ندیدم دقیقا کجاش داره؟