امتیازات Halo: Combat Evolved Anniversary

Behrooz

کاربر سایت
250px-Halo-combat-evolved-anniversary-dvd.jpg

gamrReview - 8.4/10

ComputerAndVideogames - 8/10

StrategyInformer - 6/10

BeefJack - 8.6/10

حالا فعلی این نمره های یه بازیه انحصاری البته نه به صورت نسخه اصلیش هست....که همین جوری میانگینش از ۱-۲ از انحصاریهای ps3 بیشتره

GameSpot هم امتیاز 8 داد .

پس یعنی gamespot بازی رو به عنوان یه بازی جدید نقد کرده ! مدال ویژوال هم داده به بازی ! اما تکنیکی نه !

If you've ever played an Xbox in your life, then odds are that you've played Halo: Combat Evolved, which launched the system and captivated millions of players. But the question isn't "How good was it then?" It's "How good is it now?" The answer: It's still really, really good. The campaign tells an intriguing story full of fluid action, fierce enemies, stirring music, and thrilling moments. The overhauled visuals look great; flipping between the classic and remastered presentation modes not only makes you realize what a thorough and faithful job the artists have done, but it also makes you appreciate how well the original art design stands the test of time.

خدایی 8 اینها بیشتر به دل آدم میشینه ! مثل آدم نقد کردن !

پس یعنی gamespot بازی رو به عنوان یه بازی جدید نقد کرده ! مدال ویژوال هم داده به بازی ! اما تکنیکی نه !
خدایی 8 اینها بیشتر به دل آدم میشینه ! مثل آدم نقد کردن !
بله ثابت شد به عنوان یه بازی جدید نقدش کردند چون گیم اسپات اصولا بازی های ریمستر و کالکشن و....... را نقد نمیکنه .
با این حال نقدها بسیار راضی کننده هست و برام خیلی جالبه بازیه 10 سال پیش که گیم پلی بازی دست نخورده و فقط ارتقاء گرافیکهتقریبا امتیازاتش با شوترهای روز و مدعی گر برابری میکنه :)
فقط برام عجیبه که چرا سایتها به عنوان بازی جدید نگاه کردند چون خود 343 هم گفته بود بازی فقط گرافیکش ارتقاء داده میشه .
جالبتر از همه گیم اسپات نه به halo3 و نه ریچ مدال گرافیکی بصری نداده بود ولی به این داده !:دی باز رجوع شود به تاپیک بازی که روی همین مسئله داشتم بحث میکردم که گرافیک این بهتر از ریچ و بقیست و چشم نوازتره حالا باز بیان بحث کنن :دی فقط منو تو بودیم که هم فکر بودیم :دی

Planet Xbox360 :96/100
Gaming Age :91/100
Eurogamer Purtugal :90/100
Eurogamer Sweden:90/100
Multiplaye.it:90/100
Gaming XP:90/100
NZGamer:90/100
Edge Magazine:90/100
Official Xbox Magazine UK:90/100
Destructoid:90/100
IncGamers:90/100
Cheat Code Central:86/100
Game Informer:85/100
Meristation:85/100
Official Xbox Magazine:85/100
Vandal Online:85/100
3DJuegos:83/100
Game Trailers:80/100
Digital Spy:80/100
GamePlanet:80/100
Metro GameCentral:80/100
Machinima:80/100
GamePro:80/100
Guardian:80/100
Eurogamer Italy:80/100
ViedoGamer:80/100
IGN:80/100
Game Radar:80/100
Computer and Video Games:80/100
Eurogamer:80/100
SpazioGames:75/100
1UP:75/100
AusGamers:74/100
Strategy Informer:60/100
این کل امتیازاتی که بازی گرفته. میانگین امتیازاتشم تا الان 83 هست از 34 نقد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: happypooya
بازی عالیه واقعا برای منی که از نسخه دوم این سری بازی رو شروع کردم نعمتیه نسخه اول رو با این گرافیک بازی کردن . همچنین مکانهایی که تو نسخه دوم بازی کرده بودم رو با این گرافیک بازی کردم .

مدال Visual Design و : "Remastered visuals feature beautiful lighting and environmental detail"

پس مشکل از چشم من نبود و هی با خودم میگفتم این چرا انقدر گرافیکش خوشگله، میگفتن انقدر تعریف نکن:دی شاید از لحاظ تکنیکی از Reach بهتر نباشه، ولی به شدت بازی خوشگله. کلا رنگ ها و نورپردازی و اینا یه حالت خیلی شفافی دارن که واقعا آدم لذت میبره، در صورتی که Reach با اینکه تکنیک های پیشرفته تری داشت، ولی یه مقدار گرافیکش کدر و مُرده بود و نورپردازیش هم به زیبایی این نبود.

اینم داشته باشید که هی میگفتم بازی هنوزم بعد این همه سال لذت بخشه: "Campaign is still exciting and satisfying"

عظمت و بزرگی یه بازی اینجا خودشو نشون میده ....HALO انقدر گندست که نسخه 10 سال پیشش این نمره های فوق العاده رو میگیره....
بدون شک بهترین بازی سال 2012 ,HALO 4 میشه.:x

مجله Edge به بازی امتیاز داد :

Halo: Combat Evolved Anniversary – 9
باورم نمیشه این بازی از Edge نمره ی 9 گرفته باشه ...
نگید از زیر خاک کشید بیرونا ...چون بازی رو تازه دیروز گرفتم و بخاطر همین زیباییش طالب شدم نمراتش رو ببینم ...
مثل اینکه واقعا 343 با halo 4 رسما میترکونه ...

باورم نمیشه این بازی از Edge نمره ی 9 گرفته باشه ...
نگید از زیر خاک کشید بیرونا ...چون بازی رو تازه دیروز گرفتم و بخاطر همین زیباییش طالب شدم نمراتش رو ببینم ...
مثل اینکه واقعا 343 با halo 4 رسما میترکونه ...
کلا EDGE با سری HALO بدجوری حال میکنه :دی این نمراتی هست که به سری HALO داده :
HaloCE:10
HALO2:9
HALO3:10
Halo 3 ODST:9
Halo Reach:9
HALO CEA:9
سال پیش هم HALO را بهترین بازی دهه یعنی 10 سال اخیر انتخاب کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or