امتیازات Halo: Combat Evolved Anniversary

Behrooz

کاربر سایت
250px-Halo-combat-evolved-anniversary-dvd.jpg

gamrReview - 8.4/10

ComputerAndVideogames - 8/10

StrategyInformer - 6/10

BeefJack - 8.6/10

یادش بخیر اون زمانی که xbox داشتم با هیلو ریچ زندگی میکردم ..............تنها ip مایکرو که بهم لذت بازی انلاین رو برام چند برابر کرد

موضوع اینه که همه دارن روی امتیاز IGN مانور میدن که چرا کم داده و از ایرادهاش
این IGN از وقتی به یک شاهکار 10 داده زیاد از سوی اونوریا خوب به حساب نمیاد دیگه
تو فروم همسایه هم نگاه میکردم هی گیر میدادن به این امتیاز ign ...:d که نمیفهمه این حرفا ..خوبه والا چیزی که لایق یک بازی باشه همونه دیگه اینم
تا همین حد کافیه براش از سرش هم زیاده بره پیش داداش ریکوش با اون بازیش :d

این ign بعضی مواقع جوگیر میشه و نمرات تخیلی میده اونم تخیلی از نوع بلا دادنش :d
ولی در کل منتقدای خوبی داره فقط خوب :d
من خصوصا از اون بخش جدول آخره نقداش خیلی خوشم میاد
نقداشونم 90 درصدشون حرفه ای من معروفاشو میخونم اندازه gs حرفه اییه اونجوری نیست ولی منتقدای حرفه ای دارن ولی بعضی مواقع دیگه دیگه :d

این ign بعضی مواقع جوگیر میشه و نمرات تخیلی میده اونم تخیلی از نوع بلا دادنش :d
ولی در کل منتقدای خوبی داره فقط خوب :d
من خصوصا از اون بخش جدول آخره نقداش خیلی خوشم میاد
نقداشونم 90 درصدشون حرفه ای من معروفاشو میخونم اندازه gs حرفه اییه اونجوری نیست ولی منتقدای حرفه ای دارن ولی بعضی مواقع دیگه دیگه :d

ترجمه حرفتون اینه که در صورت لزوم میتونه حرفه ای یا جوگیر باشه.

• Like
Reactions: War Has Change
بستگی به جهت وزش باد داره :دی
مثلا چون به U3 نمره کامل داده جوگیره، چون به هیلو 6.5 داده غیر حرفه ایه و چون به بازی مثلا گیرز 9 داده یا به گرافیک هیلو 3 9 داده حرفه ایه :دی

مثلا چون به U3 نمره کامل داده جوگیره، چون به هیلو 6.5 داده غیر حرفه ایه و چون به بازی مثلا گیرز 9 داده یا به گرافیک هیلو 3 9 داده حرفه ایه :دی
شما خودتون دارید میگید من از این بازی نفرت دارم بعد میاید و در مورد امتیازاتش نظر میدید یه نکته ی دیگه ام که نظرم براتون فاجعه به حساب میاد اینکه از میانگین امتیاز 83 بازی خوشحالید البته عجیب نیست چون دو تا FPS شاخ سال 2011 تون تقریبا از نظر امتیازات در حد یه بازسازی 10 سال پیش هستن و خوب این خودش فاجعه و در نتیجه سوزش رو دربر داره باشد که یه روزی یه اول شخصتون به میانگین 97 برسه در ضمن IGN 8 داده نه 6.5

شما خودتون دارید میگید من از این بازی نفرت دارم بعد میاید و در مورد امتیازاتش نظر میدید یه نکته ی دیگه ام که نظرم براتون فاجعه به حساب میاد اینکه از میانگین امتیاز 83 بازی خوشحالید البته عجیب نیست چون دو تا FPS شاخ سال 2011 تون تقریبا از نظر امتیازات در حد یه بازسازی 10 سال پیش هستن و خوب این خودش فاجعه و در نتیجه سوزش رو دربر داره باشد که یه روزی یه اول شخصتون به میانگین 97 برسه در ضمن IGN 8 داده نه 6.5
به طرز عجیبی این دوستمون کلا امتیاز و ... رو اشتباه میبینه ! بار اولشون نبوده

حداقل اول یه بار بازی رو تموم کنید، بعد بیایید از نقدها انتقاد/تعریف کنید. جالبه طرف هنوز یه مرحله از Combat Evolved رو از نزدیک هم ندیده، بعد میاد با همه هم بحث میکنه.

• Like
Reactions: Captain America
شاید :d
یکم صحبتم ایهام داشته :d
گفتم که من 90 درصده منتقدا و نقداشون و امتیازاشونو قبول دارم ولی اون 10 درصدو برای جوگیری و امتیاز تخیلی دادن از نوع بالا میذاریم کنار براش :d
که نسبت به نقد بقیه سایتا و مجلات معتبر دیگه مانند:GS-GT-GI-EDGE-GSPY-OXM-OPM و..... جوگیریش کمتره بنظرم :d

---------- نوشته 16-11-2011 در 12:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 15-11-2011 در 11:58 PM ارسال شده بود ----------

نه ناموسا اینجوری نیست :d
کلا از نقداش خوشم میاد و امتیازاشم خدایی خوب داره میده ولی بعضی مواقع ( 10٪‌:d) جو میگیرتش دیگه که عادی شده برامون انقدر پیاز و کوسه از ان کارا کردن :d

حداقل باز من که میام میگم از بازی نفرت دارم و راجبش نظر میدم باز خیلی بهتره از کسانی که میان میگن فن فلان بازی هستن و Stealth Trolling انجام میدن.
امسال غیر از MW3 و نسخه PC bf3 تمام FPS ها میانگینشون 84 شده.تازه این 2 بازی عمرا به اندازه ی کرایسیس 2 و BF3 ادعا نداشتن.پس متای 84 زیاد هم فاجعه بار نیست.در مورد امتیاز پست پایین رو بخون.
به طرز عجیبی این دوستمون کلا امتیاز و ... رو اشتباه میبینه ! بار اولشون نبوده
نه دوست عزیز باور کن قصدی ندارم فقط ذهنه و بعضی وقت ها اشتباه میکنه دیگه چه میشه کرد... الان هم 8ـی که IGN به این بازی داده با 6.5ـی که به اساسین داده قاطی کردم.sorry. البته نمره ی 8 نمره ی خوبیه و زیاد جای بحث نداره.
شاید :d
نه ناموسا اینجوری نیست :d
کلا از نقداش خوشم میاد و امتیازاشم خدایی خوب داره میده ولی بعضی مواقع ( 10٪‌:d) جو میگیرتش دیگه که عادی شده برامون انقدر پیاز و کوسه از ان کارا کردن :d
حالا شاید شما اینجوری نباشی ولی خیلیا هستن :دی
در کل به در گفتیم دیوار بشنوه :دی

این بازی یک سورپرایز برای فن ها و طرفدارن هیلو هست که 343 با یک سیاست خیلی خوب و قابل تقدیر، بازی را با همان گیم پلی و داستان و مشخصات کلاسیکش فقط با تغییر گرافیکی آن هم به بهترین شکل ممکن که تا الان سابقه نداشته منتشر کرده ، به نظر من امتیازات منتشر شده برای این عنوان خوب بوده و نکته ای که خیلی برام اهمیت داره اینه که 343 با این کاری که ارائه داده خودی نشون داده و امیدها را برای Halo 4 زنده نگه داشته .
امکان نداره اگر بازی های 10 سال پیش امسال نقد شوند چنین نمراتی بگیرند این عنوان هم همان بازی 10 سال پیش است و صرفا ً گرافیک آن به روز شده ! ولی امسال نقد شده و چنین امتیازات خوبی گرفته که از خیلی از شوترهای جدید هم متای بالاتری دارد ...
واقعا ً کدام یک از ریمسترها این قابلیت را دارند که به یک دکمه به گرافیک 10 سال قبل برگردند و آیا چنین آیتمی اصولا ً چرا در یک بازی امروزی گنجانده شده غیر از اینکه سازنده با انتشار این بازی خواسته اند ارادت و احترامش را به فن ها و طرفداران این بازی نشان دهند !؟ چراکه فقط طرفدارن بازی هستند که تمایل می کنند با گرافیک و حال و هوای نسخه ی کلاسیک و قدیمی نیز بازی را داشته باشند وگرنه اگر سازنده به دنیال امتیازات و غیره بود وجود چنین آیتمی توجیهی نداشت ...
ضمن اینکه وجود فایل های ویدیویی مخفی در لابلای بازی که به هیلو 4 می پردازد و همین طور اضافه شدن قابلیت Co op split Screen اضافاتی بوده اند که باعث جذابیت بیشتر بازی شده اند بدون اینکه اصالت بازی را تغییر دهند ...
در هر حال به تمام دوستان پیشنهاد می کنم حتما ً بازی را تهیه کنند و از بهترین ریمستر تاریخ بازی های رایانه ای لذت ببرند و انتظارتشان را برای امتیازات کوبنده برای Halo 4 نگه دارند ...
باری چندمین بار عرض می کنم بازی را تهیه کنید شک نکنید از کیفیت و لذتی که خواهید برد متعجب خواهید شد ؛ بازی فراتر از انتظاراتتان خواهد بود .

والا امتیازات خیلی هم خوبه ...شما چند تا ریمستر سراغ داری که امتیازاتش از اینا بیشتر باشه اخه وقتی امتیازش از بقیه ریمسترها بدتر بود بیا بگو امتیازات بده ...

کسی هم که اصلا هنوز رنگ کاور هیلو هم از نزدیک ندیده نظر نده سنگین تره ها...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .Evanescence.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or