یادش بخیر اون زمانی که xbox داشتم با هیلو ریچ زندگی میکردم ..............تنها ip مایکرو که بهم لذت بازی انلاین رو برام چند برابر کرد
این ign بعضی مواقع جوگیر میشه و نمرات تخیلی میده اونم تخیلی از نوع بلا دادنش :d
ولی در کل منتقدای خوبی داره فقط خوب :d
من خصوصا از اون بخش جدول آخره نقداش خیلی خوشم میاد
نقداشونم 90 درصدشون حرفه ای من معروفاشو میخونم اندازه gs حرفه اییه اونجوری نیست ولی منتقدای حرفه ای دارن ولی بعضی مواقع دیگه دیگه :d
بستگی به جهت وزش باد دارهترجمه حرفتون اینه که در صورت لزوم میتونه حرفه ای یا جوگیر باشه.
شما خودتون دارید میگید من از این بازی نفرت دارم بعد میاید و در مورد امتیازاتش نظر میدید یه نکته ی دیگه ام که نظرم براتون فاجعه به حساب میاد اینکه از میانگین امتیاز 83 بازی خوشحالید البته عجیب نیست چون دو تا FPS شاخ سال 2011 تون تقریبا از نظر امتیازات در حد یه بازسازی 10 سال پیش هستن و خوب این خودش فاجعه و در نتیجه سوزش رو دربر داره باشد که یه روزی یه اول شخصتون به میانگین 97 برسه در ضمن IGN 8 داده نه 6.5بستگی به جهت وزش باد داره
مثلا چون به U3 نمره کامل داده جوگیره، چون به هیلو 6.5 داده غیر حرفه ایه و چون به بازی مثلا گیرز 9 داده یا به گرافیک هیلو 3 9 داده حرفه ایه![]()
به طرز عجیبی این دوستمون کلا امتیاز و ... رو اشتباه میبینه ! بار اولشون نبودهشما خودتون دارید میگید من از این بازی نفرت دارم بعد میاید و در مورد امتیازاتش نظر میدید یه نکته ی دیگه ام که نظرم براتون فاجعه به حساب میاد اینکه از میانگین امتیاز 83 بازی خوشحالید البته عجیب نیست چون دو تا FPS شاخ سال 2011 تون تقریبا از نظر امتیازات در حد یه بازسازی 10 سال پیش هستن و خوب این خودش فاجعه و در نتیجه سوزش رو دربر داره باشد که یه روزی یه اول شخصتون به میانگین 97 برسه در ضمن IGN 8 داده نه 6.5
شاید :dترجمه حرفتون اینه که در صورت لزوم میتونه حرفه ای یا جوگیر باشه.
نه ناموسا اینجوری نیست :dبستگی به جهت وزش باد داره
مثلا چون به U3 نمره کامل داده جوگیره، چون به هیلو 6.5 داده غیر حرفه ایه و چون به بازی مثلا گیرز 9 داده یا به گرافیک هیلو 3 9 داده حرفه ایه![]()
حداقل باز من که میام میگم از بازی نفرت دارم و راجبش نظر میدم باز خیلی بهتره از کسانی که میان میگن فن فلان بازی هستن و Stealth Trolling انجام میدن.شما خودتون دارید میگید من از این بازی نفرت دارم بعد میاید و در مورد امتیازاتش نظر میدید یه نکته ی دیگه ام که نظرم براتون فاجعه به حساب میاد اینکه از میانگین امتیاز 83 بازی خوشحالید البته عجیب نیست چون دو تا FPS شاخ سال 2011 تون تقریبا از نظر امتیازات در حد یه بازسازی 10 سال پیش هستن و خوب این خودش فاجعه و در نتیجه سوزش رو دربر داره باشد که یه روزی یه اول شخصتون به میانگین 97 برسه در ضمن IGN 8 داده نه 6.5
نه دوست عزیز باور کن قصدی ندارم فقط ذهنه و بعضی وقت ها اشتباه میکنه دیگه چه میشه کرد... الان هم 8ـی که IGN به این بازی داده با 6.5ـی که به اساسین داده قاطی کردم.sorry. البته نمره ی 8 نمره ی خوبیه و زیاد جای بحث نداره.به طرز عجیبی این دوستمون کلا امتیاز و ... رو اشتباه میبینه ! بار اولشون نبوده
حالا شاید شما اینجوری نباشی ولی خیلیا هستنشاید :d
نه ناموسا اینجوری نیست :d
کلا از نقداش خوشم میاد و امتیازاشم خدایی خوب داره میده ولی بعضی مواقع ( 10٪:d) جو میگیرتش دیگه که عادی شده برامون انقدر پیاز و کوسه از ان کارا کردن :d
IGN به هر دو نسخه ی AC: R امتیاز 8.5 داده.الان هم 8ـی که IGN به این بازی داده با 6.5ـی که به اساسین داده قاطی کردم.sorry.