فقط میشه تو همین لحظه به جوگیر بودن سایتها اشاره کرد ! حقیقتا ! به بازی که بعضی از بازیسازها فقط بلدن یه hd بچپونن بهش سایتها خیلی راحت امتیازهای بالای 9 براش ردیف میکینن! ولی حالا که 343 اومده گرافیک بازی را کلا ارتقاء داده و یه بخش جدا مولتی براش اماده کرده و مثل بقیه هم دوست نداشته با قیمت فول بازی را بکنه تو حلقه مردم ! سرنوشت میشه این . سایتها ایرادی ازش گرفتن که بال دید امروزی با شوترهای امروزی مقایسه بشهو براش امتیاز میدند ! واقعا منطق جهانیه سایتها ادم را از خود به در میکنه
باریکلا >:d
این بود این همه سرو صدا ؟این بود این همه ارمانها؟ یک سایت بسیار معتبر( که به دلایل امنیتی از ذکر نامش معذورم) امتیاز هواپیما اتاری را بیشتر از این هالو ! ببخشید هیلو ثبت کرده است!منم که دیدم این بازی فوق %%%%%%%%%%%%%% برای پیشگیری از اخراج شدن از سایت خودم این سخنان شدیدا وقیح را سانسور کردم این همه طرفدار داره تصمیم گرفتم......... باقی تصمیم در پست بعدی!
این بود این همه سرو صدا ؟این بود این همه ارمانها؟ یک سایت بسیار معتبر( که به دلایل امنیتی از ذکر نامش معذورم) امتیاز هواپیما اتاری را بیشتر از این هالو ! ببخشید هیلو ثبت کرده است!منم که دیدم این بازی فوق %%%%%%%%%%%%%% برای پیشگیری از اخراج شدن از سایت خودم این سخنان شدیدا وقیح را سانسور کردم این همه طرفدار داره تصمیم گرفتم......... باقی تصمیم در پست بعدی!
An ambitious remake. One of the most memorable campaigns in the history of first person shooters can now be relived with wonderful HD graphics. And six of the best multiplayer maps from the original rounds off what is a fantastic package with great value.
There are no vehicle assaults or perks in Halo: Combat Evolved Anniversary but the original gameplay, brought again to life by a shiny new engine, is still so enjoyable that it seems a modern title.
خیر عزیز منظورم کله سایتهاست ! از این حرسم میگیره به یک remaster بسیار معمولی که فقط رزولیشن را میکنن hd امتیازات کامل و بالای 9 میدند ولی halo ce را به عنوان یک بازی جدید با بازی های روز مقایسه میکنند( که در کنارش یک ارتقاء گرافیکی فوق العاده با انلاین کاملا جدا با قیمت مناسب عرضه میکنند ) اینه که واقعا باید به حال و احوال سایت ها تاسف خورد .احیانا در مورد همون سایتی صحبت نمیکنید که نمره ی 10ـش به گرافیک ِ Rage ، وحی منزل بود ؟ :d
به نظر من که نمرات خوبه ، نمیدونم چرا اینقدر ناراحتن بعضی ها
خیر عزیز منظورم کله سایتهاست ! از این حرسم میگیره به یک remaster بسیار معمولی که فقط رزولیشن را میکنن hd امتیازات کامل و بالای 9 میدند ولی halo ce را به عنوان یک بازی جدید با بازی های روز مقایسه میکنند( که در کنارش یک ارتقاء گرافیکی فوق العاده با انلاین کاملا جدا با قیمت مناسب عرضه میکنند ) اینه که واقعا باید به حال و احوال سایت ها تاسف خورد .
آخه چندتا مورد هست، یکی از دوستان به یکیش اشاره کرد که چون توی این سبک بازی زیاده خواه ناخواه بازی مقایسه میشه(که البته کار اشتباهیه به نظر من :d ) ولی اون بازی های دیگه یا تو سبکشون اصلا نیست یا بازی کمه! :dخیر عزیز منظورم کله سایتهاست ! از این حرسم میگیره به یک remaster بسیار معمولی که فقط رزولیشن را میکنن hd امتیازات کامل و بالای 9 میدند ولی halo ce را به عنوان یک بازی جدید با بازی های روز مقایسه میکنند( که در کنارش یک ارتقاء گرافیکی فوق العاده با انلاین کاملا جدا با قیمت مناسب عرضه میکنند ) اینه که واقعا باید به حال و احوال سایت ها تاسف خورد .
حالا نمیشه این یکبار گذشت کنه نمره بده :d حیفه واقعا نمره ندهTheSixthaxis و Daily Joypad هم 9 دادن (اولی ثبت میشه، دومی رو نمیدونم).
GS کلا به ریمسترها و کالکشن ها نمره نمیده اگه اشتباه نکنمکلا تعداد نقد های بازی (در متا) هم فکر نکنم به 60 تا برسه آخرش.
Spaziogames نمره 7.5 داد![]()
فرخ قبول کن بعضی از بازیها واقعا ارزششون همون قدریه که امتیاز میگیرن. این بازی برا 10 سال پیشه حالا با یه گرافیک بهتر پس تا همینجاش هم شاخ گاومیش رو شکونده:dخیر عزیز منظورم کله سایتهاست ! از این حرسم میگیره به یک remaster بسیار معمولی که فقط رزولیشن را میکنن hd امتیازات کامل و بالای 9 میدند ولی halo ce را به عنوان یک بازی جدید با بازی های روز مقایسه میکنند( که در کنارش یک ارتقاء گرافیکی فوق العاده با انلاین کاملا جدا با قیمت مناسب عرضه میکنند ) اینه که واقعا باید به حال و احوال سایت ها تاسف خورد .