امتیازات Halo: Combat Evolved Anniversary

Behrooz

کاربر سایت
250px-Halo-combat-evolved-anniversary-dvd.jpg

gamrReview - 8.4/10

ComputerAndVideogames - 8/10

StrategyInformer - 6/10

BeefJack - 8.6/10

فقط میشه تو همین لحظه به جوگیر بودن سایتها اشاره کرد ! حقیقتا ! به بازی که بعضی از بازیسازها فقط بلدن یه hd بچپونن بهش سایتها خیلی راحت امتیازهای بالای 9 براش ردیف میکینن! ولی حالا که 343 اومده گرافیک بازی را کلا ارتقاء داده و یه بخش جدا مولتی براش اماده کرده و مثل بقیه هم دوست نداشته با قیمت فول بازی را بکنه تو حلقه مردم ! سرنوشت میشه این . سایتها ایرادی ازش گرفتن که بال دید امروزی با شوترهای امروزی مقایسه بشه :lol: و براش امتیاز میدند ! واقعا منطق جهانیه سایتها ادم را از خود به در میکنه :)) باریکلا >:d

احیانا در مورد همون سایتی صحبت نمیکنید که نمره ی 10ـش به گرافیک ِ Rage ، وحی منزل بود ؟ :d

به نظر من که نمرات خوبه ، نمیدونم چرا اینقدر ناراحتن بعضی ها

این بود این همه سرو صدا ؟این بود این همه ارمانها؟ یک سایت بسیار معتبر( که به دلایل امنیتی از ذکر نامش معذورم) امتیاز هواپیما اتاری را بیشتر از این هالو ! ببخشید هیلو ثبت کرده است!منم که دیدم این بازی فوق %%%%%%%%%%%%%% برای پیشگیری از اخراج شدن از سایت خودم این سخنان شدیدا وقیح را سانسور کردم این همه طرفدار داره تصمیم گرفتم......... باقی تصمیم در پست بعدی!

این بود این همه سرو صدا ؟این بود این همه ارمانها؟ یک سایت بسیار معتبر( که به دلایل امنیتی از ذکر نامش معذورم) امتیاز هواپیما اتاری را بیشتر از این هالو ! ببخشید هیلو ثبت کرده است!منم که دیدم این بازی فوق %%%%%%%%%%%%%% برای پیشگیری از اخراج شدن از سایت خودم این سخنان شدیدا وقیح را سانسور کردم این همه طرفدار داره تصمیم گرفتم......... باقی تصمیم در پست بعدی!

نشان مخصوص حاکم بزرگ میتی کومون !! احترام بگذارید !

کاملا مشخصه تو سبک شوتر دست رو دست زیاده و خود بخود مقایسه بوجود میاد و نتیجش میشه این امتیاز ها.
بطور مثال بازی هایی مثل SOTC که نمونه ای مشابه ندارن و نمیشه با بازیی دیگری مقایسش کرد میتونه امتیاز خوبی بگیره.
در کل بنظرم امتیاز ها در این موارد کمترین ارزش رو دارند.این بازی میتونه یک تجربه خوب برای من باشه که جزء ریچ هیچکدوم رو تجربه نکردم.

حالا چرا ترسیدی با id خودت بیای پست بدی؟!

Eurogamer Sweden و Multiplayer.it هم 90 دادند و ثبت شدند.

An ambitious remake. One of the most memorable campaigns in the history of first person shooters can now be relived with wonderful HD graphics. And six of the best multiplayer maps from the original rounds off what is a fantastic package with great value.
There are no vehicle assaults or perks in Halo: Combat Evolved Anniversary but the original gameplay, brought again to life by a shiny new engine, is still so enjoyable that it seems a modern title.

IGN کلا نقد نکنه بهتره بخدا نمیگیم همچین سایتی وجود خارجی نداره زده رو دست یوروگیمر این چه نقدی بود آخه جلوی بچه بزاری از شدت خنده فوت میکنه دوستان هم از آب گل الود لطفا ماهی نگیرند عنوان ریمستر هست ریمیک نیست که انقدر جوگیر شدید
آدم نقد EDGE میخونه کیف میکنه
چرا GS نمره نمیده؟ :-/

احیانا در مورد همون سایتی صحبت نمیکنید که نمره ی 10ـش به گرافیک ِ Rage ، وحی منزل بود ؟ :d

به نظر من که نمرات خوبه ، نمیدونم چرا اینقدر ناراحتن بعضی ها
خیر عزیز منظورم کله سایتهاست ! از این حرسم میگیره به یک remaster بسیار معمولی که فقط رزولیشن را میکنن hd امتیازات کامل و بالای 9 میدند ولی halo ce را به عنوان یک بازی جدید با بازی های روز مقایسه میکنند( که در کنارش یک ارتقاء گرافیکی فوق العاده با انلاین کاملا جدا با قیمت مناسب عرضه میکنند ) اینه که واقعا باید به حال و احوال سایت ها تاسف خورد .

TheSixthaxis و Daily Joypad هم 9 دادن (اولی ثبت میشه، دومی رو نمیدونم).
چرا GS نمره نمیده؟
GS کلا به ریمسترها و کالکشن ها نمره نمیده اگه اشتباه نکنم:دی کلا تعداد نقد های بازی (در متا) هم فکر نکنم به 60 تا برسه آخرش.

Spaziogames نمره 7.5 داد:|

خیر عزیز منظورم کله سایتهاست ! از این حرسم میگیره به یک remaster بسیار معمولی که فقط رزولیشن را میکنن hd امتیازات کامل و بالای 9 میدند ولی halo ce را به عنوان یک بازی جدید با بازی های روز مقایسه میکنند( که در کنارش یک ارتقاء گرافیکی فوق العاده با انلاین کاملا جدا با قیمت مناسب عرضه میکنند ) اینه که واقعا باید به حال و احوال سایت ها تاسف خورد .

خب دیگه ، سایت ها هم سلیقه ای نمره میدن ، این بازی هم مسلما ارزش بازی کردن داره . با توجه به این که دارن با نسخه های جدید ِ FPS مقایسش میکنن و باز هم میانگین 85 رو داره حتما بازی خوبی هست . بخصوص برای کسی که نسخه ی XBox شو بازی نکرده یا مثه من که این نسخه رو فقط روی PC بازی کردم اونم با گرافیک نسل قبل. مطمئنا تجربش با کیفیت بهتر لذت بخش خواهد بود.
چیزی که مشخصه اینه که اکثرا این نسخه رو بازی کردن ، ارزش بازی در زمان خودش مشخص شد ، الان هم با کیفیت بهتر برای کسایی که بازی رو تجربه نکردن یا دوس دارن با کیفیت بهتر تجربه کنن عرضه شده . کاملا هم مشخصه به چه عنوانی رو به رو هستیم ، حالا مثلا IGN نمره ی 10 بده یا 8 توی حقیقت مساله تفاوتی ایجاد نمیشه .
اگه یه عنوان جدید بود ، اون موقع نمرات ارزش حرص خوردن رو داشت . با این حال من هنوز هم میگم نمرات خوب هستن.

خیر عزیز منظورم کله سایتهاست ! از این حرسم میگیره به یک remaster بسیار معمولی که فقط رزولیشن را میکنن hd امتیازات کامل و بالای 9 میدند ولی halo ce را به عنوان یک بازی جدید با بازی های روز مقایسه میکنند( که در کنارش یک ارتقاء گرافیکی فوق العاده با انلاین کاملا جدا با قیمت مناسب عرضه میکنند ) اینه که واقعا باید به حال و احوال سایت ها تاسف خورد .​

آخه چندتا مورد هست، یکی از دوستان به یکیش اشاره کرد که چون توی این سبک بازی زیاده خواه ناخواه بازی مقایسه میشه(که البته کار اشتباهیه به نظر من :d ) ولی اون بازی های دیگه یا تو سبکشون اصلا نیست یا بازی کمه! :d
اون قیمت مناسب رو هم تا حالا همه ی کالکشن ها داشتن، و نکته ی دیگش هم همینه! اونا معمولا 2 یا 3 بازی هستش برای همین فکر کنم موقع امتیاز دادن این هم در نظر گرفته میشه!

اصلا به نظر من به کالکشن ها نباید دوباره امتیاز بدن :d یکبار نقد شدن رفته! حالا فوقش یک توضیح کوچیکی بدن که بازی چقدر تغییر کرده و این چیزا :d

TheSixthaxis و Daily Joypad هم 9 دادن (اولی ثبت میشه، دومی رو نمیدونم).

GS کلا به ریمسترها و کالکشن ها نمره نمیده اگه اشتباه نکنم:دی کلا تعداد نقد های بازی (در متا) هم فکر نکنم به 60 تا برسه آخرش.

Spaziogames نمره 7.5 داد:|
حالا نمیشه این یکبار گذشت کنه نمره بده :d حیفه واقعا نمره نده
این سایته چی میگه دیگه :|

فرخ قبول کن بعضی از بازیها واقعا ارزششون همون قدریه که امتیاز میگیرن. این بازی برا 10 سال پیشه حالا با یه گرافیک بهتر پس تا همینجاش هم شاخ گاومیش رو شکونده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or