امتیازات Halo: Combat Evolved Anniversary

Behrooz

کاربر سایت
250px-Halo-combat-evolved-anniversary-dvd.jpg

gamrReview - 8.4/10

ComputerAndVideogames - 8/10

StrategyInformer - 6/10

BeefJack - 8.6/10

IGN 8/10

67161886932247302727.jpg

این IGN خیلی مزخرفه، به یه بازی مثه MW3 که فقط تکرار مکررات هست میاد 9 میده و بعد این ...
کلا یکی از مزخرف ترین وب سایت های نقد بازی همین IGN هست که منتقد هاش واقعا واقعا واقعا هیچی بارشون نیست.
چهار تا بچه دبستانی جمع کردن دور هم.

معمولا بازیهای Remake در همین حدود امتیاز میگیرن.ولی با Contentـهایی که CEA داشت انتظار بیشتری داشتم.
البته اینا برداشتن با شوترهای جدید مقایسش کردن!! خُب معلومه بازی 10 سال پیش از شوترهای الان نباید بهتر باشه:دی باید با ریمسترها مقایسه بشه و همینطور بازیهای 40 دلاری. البته خودم فردا بازی رو میگیرم ببینم چجوریه:دی

البته اینا برداشتن با شوترهای جدید مقایسش کردن!! خُب معلومه بازی 10 سال پیش از شوترهای الان نباید بهتر باشه:دی باید با ریمسترها مقایسه بشه و همینطور بازیهای 40 دلاری. البته خودم فردا بازی رو میگیرم ببینم چجوریه:دی
نکته عجیبش هم اینه که گرافیک بازی رو معمولا اینجوری توصیف کردن اکثرا :
خوبه ، اما نه در حد شوتر های روز !!!!!!!
الآن مگه این رو باید با شوترهای روز مقایسه کنیم ؟

آره اینم موضوع عجیبیه:دی مثلا IGN برداشته گرافیک بازیِ ریمیک شده رو با بازیهای روز و حتی ریچ مقایسه کرده! انگار قرار بوده یه ریمیک بیاد بهترین گرافیک سال بشه!!:|

کجان کسایی که گرافیک بازی رو بهتر از Reach میدونستن ؟
واقعا همچین کسایی وجود داشتن ؟! :دی
گرافیک Reach قورت میده اینو .
----------------------------------
نمرات هم خیلی خوبه ولی خب انتظار بیشتری داشتم ...

---------- نوشته در 06:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:28 PM ارسال شده بود ----------

NZGamer هم به بازی 9/10 داد .
میانگین 83.08 هست تو GR .

IGN جان کاشکی بازی رو اجاره میکردی، بهش 4 از 10 میدادی اما نمیگفتی :
"The new engine is pretty solid, But doesn't look quite as good as many modern shooters ... "

مقایسه ی گرافیک یه ریمیک با شوتر های مدرن :دی اسم این IGN هستش اسم اون بنده خدا پیاز ... البته من به سایت ها حق میدم که حتی از یه ریمیک هیلو هم انتظار پرفکت بودن داشته باشن. یعنی این انتظاری هستش که خود سری هیلو به وجود آورده برای منتقد ها و طرفدار ها.

Edge : 9/10
به هیلو های شماره دار 10 میده، یه هیلو های جنبی 9، نه یکی کمتر نه بیشتر :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or