اخبار و شایعات مربوط به کنسول بعدی Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1625579392353.png

نزدیک به شش سال و نیم از عرضه کنسول محبوب نینتندو سوییچ می گذرد.
قابلیت های جالب، قیمت به صرفه و کاتالوگ شگفت انگیز بازی های متنوع و با کیفیت عواملی بودند که باعث شدند نینتندو سوییچ علی رغم عرضه در اوج عملکرد کنسول های نسل هشتمی سونی و مایکروسافت، سریعترین فروش بین کنسول های هم نسل خود را داشته باشد.

نینتندو بعد از عرضه Switch Lite در سال 2019 از سوییچ به عنوان «خانواده سوییچ» یاد می کند که تا حد زیادی بیانگر این است که احتمالا این خانواده اعضای دیگری نیز به غیر از سوییچ عادی و لایت در آینده داشته باشد.

کنجکاوی پیرامون کنسول بعدی خانواده سوییچ دو سه سالی است که باعث انتشار شایعات و اخبار متفاوتی در مورد دستگاه بعدی نینتندو می شود.

هدف این تاپیک جمع آوری، آرشیو، اشتراک و بحث در مورد اخبار و شایعات پیرامون کنسول بعدی خانواده نینتندو سوییچ یا کنسول نسل بعدی نینتندو به صورت کلی است

===========================

لیست اخبار، شایعات و اطلاعات منتشر شده

اطلاعات بدست اومده از دیتاماین کردن فریم 10.0.2 نینتندو سوییچ

اطلاعات لیک شده توسط Nate The Hate (عرضه 2021 و مشخصات کلی دستگاه)

گزارش سایت Sina از تولید کننده های مربوط

گزارش بلومبرگ از سفارشات نینتندو به سامسونگ جهت تولید صفحات OLED جدید

شایعات مربوط به توقف تولید چیپ های Tegra +X1 و Tegra X1 از طرف انویدیا

گزارش سوم بلومبرگ (غیرقابل دسترس از طرف عموم) در رابطه با تاریخ عرضه، قیمت و پیش بینی فروش + تکمیلی

شایعه استفاده از تکنولوژی معماری Ada Lovelace انویدیا در ورژن بعدی سوییچ

گزارش Nikkei از برنامه نینتندو برای سال مالی 2021 و تایید وجود کنسول قویتر از طرف نینتندو برای عرضه در این بازه زمانی

معرفی کنسول جدید سوییچ قبل از E3 2021 به گزارش تاکاشی موچیزوکی، یوروگیمر و امیلی راجرز

گزارش Vandal از تولید کننده چینی و مشخصات ظاهری کنسول جدید سوییچ + تکمیلی

اطلاعات در مورد خروجی تصویر سوییچ از تایوان (1440p/30FPS داک - 720p/120FPS دستی)

معرفی رسمی مدل OLED سوییچ توسط نینتندو + اطلاعات تکمیلی

11 دولوپر مختلف کامل به کیت 4K ـی سوییچ دسترسی داشته اند

4K ready بودن داک جدید مدل OLED

لو رفتن ویژگی های تراشه سوییچ بعدی (معماری Ampere، پشتیبانی از Ray Tracing و DLSS) براساس لیک های انویدیا

غیر قابل مشاهده شدن ویدیوهای معرفی مدل OLED و Lite و آغاز دوباره گمانه زنی ها

گزارش Nikkei از برنامه های نینتندو و مذاکرات این شرکت با کارخانه ها جهت تولید انبوه کنسول بعدی

گزارش VGC از برنامه نینتندو برای عرضه کنسول بعدی خود در سال 2024

گزارش VGC از نمایش نینتندو از کنسول نسل بعدی نینتندو با سازندگان در گیمزکام 2023 + امکان اجرای Matrix Awakens روی کنسول

لیک Nate the Hate از نمایش پشت پرده گیمزکام، اجرای Zelda: Breath of the Wild به صورت 4K60 بدون هیچ گونه لودینگ

گزارش یوروگیمر و دیجیتال فاندری از چیپ T239 (گرافیک احتمالی نسل بعد نینتندو) و توانایی های آن

لیک شدن تصاویر مادربورد کنسول نسل بعدی نینتندو و تایید وجود چیپ انویدیا و بردهای سامسونگ روی آن

لیک شدن تصاویر جویکان و تایید افزایش سایز، مغناطیسی بودن (عدم وجود ریل) و بزرگ تر شدن دکمه های SL و SR

معرفی رسمی Nintendo Switch 2 از طرف نینتندو با تریلری کوتاه از ظاهر سخت افزار

پست اول به مرور زمان با اخبار مختلف بروزرسانی می شود.​

آخرین ویرایش:
بنظرم Lenovo باید همه قابلیت هایی که برای کنسول دستیش درست کرده بود رو ثبت پتنت میکرد تا دهن نینتندو صاف بشه:دی عملا همه قابلیت های سوییچ 2 از Legion Go کپی شده ( هم جویکان مگنتی هم موس شدنشون)، اونوقت خود نینتندو اسلاید شدن جویکان ها رو پتنت کپی رایت کرده بود کسی جرئت نداشت کاری کنه باهاش!

من زلدا totk نسخه فیزیکی رو خریدم، منتظرم سوییچ ۲ بیاد بتونم ۶۰ فریم با رزولوشن بالاتر بازیش کنم. البته اگه آپدیت بشه رو کنسول جدید😅.
فک کنم نینتندو بگه باید ۲۰ دلار بدی، یا اینکه باید ۷۰ دلار بدی نسخه مربوط به سوییچ ۲ رو بخری..!

یه سوالی که به ذهنم میرسه اینکه بعد منتشر شدن سوییچ 2 قراره که پلیرهای سوییچ 2 مثل پلیرهای PC طبقه بندی بشن؟
روی چه اصولی میخوان تفاوت قائل بشن بین کسی که از حالت معمولی و شبیه گیم پد سوییچ 2 استفاده میکنه و یکی که جویکان رو جدا میکنه و مثل موس بازی میکنه؟
غیر از این aim assist تو این حالت چطور کار میکنه؟

قراره که برای این کاربرها لابی های جدا داشته باشیم؟

این قضیه کراس پلی/پلتفرم تو یه سری بازی جای سوال داره.

باید دید خود نینتندو برای این چه راهکاری داره و همینطور جواب سونی/مایکرو برای این چیه.

برای بازیهای رقابتی مثل COD/BF/R6 و... این خیلی میتونه تفاوت ایجاد کنه.
Input based crossplay رو همین الان هم بعضی بازیا دارن و مچ میکینگ شون بر اساس موس و کیبورد یا کنترلر هست. مثلا COD اینجوریه که توی تنظیمات بازی باید مشخص کنی که موس کار کنه یا کنترلر و هر کدوم رو انتخاب کنی اون یکی تو بازی از کار می افته و این آپشن رو حین بازی نمیشه تغییر داد. همین کار رو سازنده ها با سنسور اپتیکال جوی کان هم میتونن انجام بدن.

• Like
Reactions: SMM9
دوستان اینکه کارتریج (بازی فیزیکی) سویچ رو میشه روی سویچ دو گذاشت خبر رسمی خود نینتندو بود یا شایعات و گمانه زنی های انسایدر ها بود؟
چون اگه صد در صد کار میکنه یکی از آشناها بازی داره و بازی نمیکنه
چند ماه دیگه هم میخواد بره جایی فکر کنم یکی دو سالی در دسترس نباشه
اگه صد در صد کار میکنه من از همین الان بازی هاشو ازش قرض بگیرم

• Like
Reactions: Z-fan
دوستان اینکه کارتریج (بازی فیزیکی) سویچ رو میشه روی سویچ دو گذاشت خبر رسمی خود نینتندو بود یا شایعات و گمانه زنی های انسایدر ها بود؟
چون اگه صد در صد کار میکنه یکی از آشناها بازی داره و بازی نمیکنه
چند ماه دیگه هم میخواد بره جایی فکر کنم یکی دو سالی در دسترس نباشه
اگه صد در صد کار میکنه من از همین الان بازی هاشو ازش قرض بگیرم
رسمیه خود نینتدونست.
ولی همه بازیها قطعی نیستن.

این الان مشخص نشده دقیقا چه سخت افزاری داره؟
آخه من خیلی بعید میدونم در حد PS5 باشه بخاطر سابقه نینتندو!
اگه باشه ولی...
حتی میشه انتظار پورت GTA VI هم روش داشت! :دی

من حالا الان میگم نمیخرم ولی وقتی اتلوس یه بازی انحصاری بزنه... یا زلدای جدید مگه میشه مقاومت کرد:دی

این الان مشخص نشده دقیقا چه سخت افزاری داره؟
آخه من خیلی بعید میدونم در حد PS5 باشه بخاطر سابقه نینتندو!
اگه باشه ولی...
حتی میشه انتظار پورت GTA VI هم روش داشت! :دی

من حالا الان میگم نمیخرم ولی وقتی اتلوس یه بازی انحصاری بزنه... یا زلدای جدید مگه میشه مقاومت کرد:دی
PS5 ؟؟!!

ماکزیمم تو بازه PS4 معمولی شاید کمی قویتر روش حساب باز کن.
باقی زحمات رو DLSS میکشه.

GTA و... که روش حتما میاد ولی خب با چه شرایطی مهمه.

اگه سوییچ 2 رو میخوای برای ثردپارتیها بخری به نظرم کمی بیشتر در موردش فکر کن.
از رییس نینتندو هم بپرسی همین رو بهت میگه:دی

PS5 ؟؟!!

ماکزیمم تو بازه PS4 معمولی شاید کمی قویتر روش حساب باز کن.
باقی زحمات رو DLSS میکشه.

GTA و... که روش حتما میاد ولی خب با چه شرایطی مهمه.

اگه سوییچ 2 رو میخوای برای ثردپارتیها بخری به نظرم کمی بیشتر در موردش فکر کن.
از رییس نینتندو هم بپرسی همین رو بهت میگه:دی
البته من قصدم برای استفاده تو حالت دستیه فقط نه داک و خونگی
قطعا تو حالت خونگی نمیشه انتظار زیادی ازش داشت که GTA VI رو 4K و 60fps اجرا کنه ولی اینو در نظر بگیر حداقل در حد همین کنسولهای دستی ویندوزی فعلیم باشه حدودا، تو‌ حالت دستی (نه خونگی) میتونه نسل نه رو هم شاید بکشه

برای کسایی مثل من که دیگه نمیتونن پای کنسول و کامپیوتر تو خونه زیاد بشینن عالیه
خب آپشن دیگه ای ندارم جز این و کنسول دستی مایکرو که مشخص نیست کی بیاد
این الان دیدم بکوارد بازیهای سوییچ قبلی رو داره خیلی نظرمو جلب کرد.
هکم فکر کنم احتمال زیاد همون اوایل بشه دیگه چه شود.

این حرف هم قابل تامله از سوی راک استار:
https://www.reddit.com/r/NintendoSw...a_6_publisher_plans_to_support_switch_2_says/

قطعا خبرایی هست

منظورم اینه که بازیهای نسل 9 هم روش میاد ولی خب انتظار فریم/رزولوشن بالا و ... رو نباید داشته باشی.
قطعا سوییچ بهترین کنسول دستیه ولی خب اگه هدف بیشتر بازی کردن ثردپارتی ها بشه حتما بهترین گزینه نمیتونه باشه.

خب الان درمورد چیپ T239 سرچ کردم گویا در حد RTX 2050 یا 3050 هست فقط رم سوییچ۲ کاش جای ۱۲ یه کم بیشتر ۱۶ میبود
که اونم میشه اینطور زیر سیبیلی رد کرد که کنسوله و اپتمایز میکنن بازیا رو که همینم هست.
کلهم اجمعین این بار نینتندو ارتقای خوبی داده و حداقل بازیهای JRPG و بازیهای خودش که گرافیک سل شید و انیمیشنی دارن قطعا فول فریم اجرا میشن بدون مشکل با بهترین کیفیت که خواست اصلی منم از این دستگاه همینه، و قطعا اتلوس و یه سری JRPG ساز دیگه باید انتظار داشته باشیم سر همین توجه دو چندان بهش کنن و انتظار انحصاری های بیشتر در نتیجه ازشون داشته باشیم
ضمن اینکه در حالت دستی میتونه ثرد پارتی های نسل نه رو راحت با رزولوشن پایینتر اجرا کنه، این مشخصات سخت افزاری چیز دست و پا بسته ای نیست اصلا.
احتمالا باید سیل بازیهای ثرد پارتی نسل نه قدیم و جدید رو موقع ریلیزش شاهد باشیم.
این چیپ انحصاری انویدیا که من میبینم اونم سفارشی برای کنسول راحت در حد کنسولهای دستی ویندوزی درست و حسابی الان هست تو حالت داک هم قویتر میشه ولی انتظار مثلا 4K تو بازیهای متوسط و سنگین نسل نه رو نمیشه داشت.

خب الان درمورد چیپ T239 سرچ کردم گویا در حد RTX 2050 یا 3050 هست فقط رم سوییچ۲ کاش جای ۱۲ یه کم بیشتر ۱۶ میبود
که اونم میشه اینطور زیر سیبیلی رد کرد که کنسوله و اپتمایز میکنن بازیا رو که همینم هست.
کلهم اجمعین این بار نینتندو ارتقای خوبی داده و حداقل بازیهای JRPG و بازیهای خودش که گرافیک سل شید و انیمیشنی دارن قطعا فول فریم اجرا میشن بدون مشکل با بهترین کیفیت که خواست اصلی منم از این دستگاه همینه، و قطعا اتلوس و یه سری JRPG ساز دیگه باید انتظار داشته باشیم سر همین توجه دو چندان بهش کنن و انتظار انحصاری های بیشتر در نتیجه ازشون داشته باشیم
ضمن اینکه در حالت دستی میتونه ثرد پارتی های نسل نه رو راحت با رزولوشن پایینتر اجرا کنه، این مشخصات سخت افزاری چیز دست و پا بسته ای نیست اصلا.
احتمالا باید سیل بازیهای ثرد پارتی نسل نه قدیم و جدید رو موقع ریلیزش شاهد باشیم.
این چیپ انحصاری انویدیا که من میبینم اونم سفارشی برای کنسول راحت در حد کنسولهای دستی ویندوزی درست و حسابی الان هست تو حالت داک هم قویتر میشه ولی انتظار مثلا 4K تو بازیهای متوسط و سنگین نسل نه رو نمیشه داشت.
به نظر من این کنسول واسه داشتن کنار یه کنسول دیگه یا یه پی سی خوبه
مثلا من میخوام بازی های سنگین تر و ترد پارتی ها رو روی PS5 م برم و اینو بگیرم واسه انحصاری هاش و بازی های ایندی و...
در بهترین حالت قدرتش در حد PS4 و در حالت داک حدود 4 پرو باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or