اخبار و شایعات مربوط به کنسول بعدی Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1625579392353.png

نزدیک به شش سال و نیم از عرضه کنسول محبوب نینتندو سوییچ می گذرد.
قابلیت های جالب، قیمت به صرفه و کاتالوگ شگفت انگیز بازی های متنوع و با کیفیت عواملی بودند که باعث شدند نینتندو سوییچ علی رغم عرضه در اوج عملکرد کنسول های نسل هشتمی سونی و مایکروسافت، سریعترین فروش بین کنسول های هم نسل خود را داشته باشد.

نینتندو بعد از عرضه Switch Lite در سال 2019 از سوییچ به عنوان «خانواده سوییچ» یاد می کند که تا حد زیادی بیانگر این است که احتمالا این خانواده اعضای دیگری نیز به غیر از سوییچ عادی و لایت در آینده داشته باشد.

کنجکاوی پیرامون کنسول بعدی خانواده سوییچ دو سه سالی است که باعث انتشار شایعات و اخبار متفاوتی در مورد دستگاه بعدی نینتندو می شود.

هدف این تاپیک جمع آوری، آرشیو، اشتراک و بحث در مورد اخبار و شایعات پیرامون کنسول بعدی خانواده نینتندو سوییچ یا کنسول نسل بعدی نینتندو به صورت کلی است

===========================

لیست اخبار، شایعات و اطلاعات منتشر شده

اطلاعات بدست اومده از دیتاماین کردن فریم 10.0.2 نینتندو سوییچ

اطلاعات لیک شده توسط Nate The Hate (عرضه 2021 و مشخصات کلی دستگاه)

گزارش سایت Sina از تولید کننده های مربوط

گزارش بلومبرگ از سفارشات نینتندو به سامسونگ جهت تولید صفحات OLED جدید

شایعات مربوط به توقف تولید چیپ های Tegra +X1 و Tegra X1 از طرف انویدیا

گزارش سوم بلومبرگ (غیرقابل دسترس از طرف عموم) در رابطه با تاریخ عرضه، قیمت و پیش بینی فروش + تکمیلی

شایعه استفاده از تکنولوژی معماری Ada Lovelace انویدیا در ورژن بعدی سوییچ

گزارش Nikkei از برنامه نینتندو برای سال مالی 2021 و تایید وجود کنسول قویتر از طرف نینتندو برای عرضه در این بازه زمانی

معرفی کنسول جدید سوییچ قبل از E3 2021 به گزارش تاکاشی موچیزوکی، یوروگیمر و امیلی راجرز

گزارش Vandal از تولید کننده چینی و مشخصات ظاهری کنسول جدید سوییچ + تکمیلی

اطلاعات در مورد خروجی تصویر سوییچ از تایوان (1440p/30FPS داک - 720p/120FPS دستی)

معرفی رسمی مدل OLED سوییچ توسط نینتندو + اطلاعات تکمیلی

11 دولوپر مختلف کامل به کیت 4K ـی سوییچ دسترسی داشته اند

4K ready بودن داک جدید مدل OLED

لو رفتن ویژگی های تراشه سوییچ بعدی (معماری Ampere، پشتیبانی از Ray Tracing و DLSS) براساس لیک های انویدیا

غیر قابل مشاهده شدن ویدیوهای معرفی مدل OLED و Lite و آغاز دوباره گمانه زنی ها

گزارش Nikkei از برنامه های نینتندو و مذاکرات این شرکت با کارخانه ها جهت تولید انبوه کنسول بعدی

گزارش VGC از برنامه نینتندو برای عرضه کنسول بعدی خود در سال 2024

گزارش VGC از نمایش نینتندو از کنسول نسل بعدی نینتندو با سازندگان در گیمزکام 2023 + امکان اجرای Matrix Awakens روی کنسول

لیک Nate the Hate از نمایش پشت پرده گیمزکام، اجرای Zelda: Breath of the Wild به صورت 4K60 بدون هیچ گونه لودینگ

گزارش یوروگیمر و دیجیتال فاندری از چیپ T239 (گرافیک احتمالی نسل بعد نینتندو) و توانایی های آن

لیک شدن تصاویر مادربورد کنسول نسل بعدی نینتندو و تایید وجود چیپ انویدیا و بردهای سامسونگ روی آن

لیک شدن تصاویر جویکان و تایید افزایش سایز، مغناطیسی بودن (عدم وجود ریل) و بزرگ تر شدن دکمه های SL و SR

معرفی رسمی Nintendo Switch 2 از طرف نینتندو با تریلری کوتاه از ظاهر سخت افزار

پست اول به مرور زمان با اخبار مختلف بروزرسانی می شود.​

آخرین ویرایش:
دوستان ما تو ایران زندگی میکنیم، سرزمین جاودانگی ارزش اجناس. تقریبا اینجا هر کالایی هرچقدر به ظاهر بی اهمیت سرمایه به حساب میاد.
همون اول سوییچ رو بگیری هکشم بیاد، 3-4 سال بعدش از اولد گرونتر میتونی بفروشیش :D

تا اولد هم صبر کنید ساپورت ترد پارتی ها تا اون موقع دیگه رمقش احتمالا افتاده به خاطر تغییر نسل کنسولای خونگی، دوباره باید صبر کنید تا نسخه بعدی سوییچ بیاد. کلا به نظرم یه چرخه باطله.

یعنی 4-3 سال صبر میکنی؟

میشه همین نسخه رو خرید و از امکانات و بازیهاش استفاده کرد ، بعد معرفی oled بفروشی و روش بزاری که اون رو بگیری.
مخصوصا اینکه نسخه های اولیه کرک خورشون خوبه و بعدها هم همچنان شاید قیمتشون رو حفظ میکنن.

اگه بحث نقص ، خرابی و... باشه که همشون همینجا تعمیر میشن و از اون بابت نگرانی نیست.
خلاصه میخوام بگم تو این مملکت جنس که میخری ضرر نمیکنی.
حرفت درسته
اما سوییچ ۱
من ۲ بار خرید کردم اول نسخه معمولی
بعد اولد
کلی صفحه نمایش کیفیتش بهتر بود
در مورد کپی خور کلا اهلش نیستم همیشه خرید میکنم حتی رو کنسولهای دیگه

صحبت های زیادی شد
من بر خلاف عده ای از دوستان از کنسول خوشم اومد
معرفیش هم دیگه لازم بود چون کم کم داشت کامل لیک میشد و باید سریع خودشون معرفی میکردن
قابلیت موس شدنش هم نمیدونم چقدر بشه روش حساب باز کزد ولی واسه بازی های شوتر اول شخص میتونه جذاب باشه
تنها چیزی که ازش خوشم نیومد اون بیرون زدگی شبیه به کابل لایتنینگه که جوی کان رو به کنسول وصل میکنه چون استرس شکستن رو بهم میده ولی از طرفی چون جویکان ها سر و تهش حال کرو دارن و قشنگ توش فیکس میشن یه کم از نگرانیم از بابت درست جا زدن رو کم می‌کنه
بعضی دوستان گفتن اگه اولد نباشه شاید صبر کنن تا احتمالا مدل اولد بیاد ولی من ان شاء الله اگه مشکلی پیش نیاد حتما این کنسول رو می گیرم نهایتش مدل جدید اومد میفروشیم دیگه
تو ایران متاسفانه هر چیزی ارزش داره غیر از پول ، به اون دوستان که میگن پولمون رو حروم نمیکنیم و صبر میکنیم اولد بیاد برادرنه پیشنهاد میدم تو ایران کلا پول تو دستت نباشه هر چیزی بخری از پول نگه داشتن بهتره به قول بابای دوستم پول نگه ندار اگه نمیدونی چی بخری چهار تا گونی کود حیوانی بخر جایی نگه دار فردا گرونتر ازت میخرن باز بهتره از اینکه ریال ایران دستت باشه
در مورد بازی هم از اونجایی که نسل های قبل نینتندو رو نداشتم و پول بازی هم ندارم احتمالا 2 تا بازی بخرم و اونا رو هی تعویض کنم و از طرفی خدا رو شکر از بکوارد پشتیبانی میکنه میتونم مدتی بازی های دسته سویچ 1 رو بگیرم مثل زلدا اینا یا از دوستی آشنایی کسی قرض بگیرم

صحبت های زیادی شد
من بر خلاف عده ای از دوستان از کنسول خوشم اومد
معرفیش هم دیگه لازم بود چون کم کم داشت کامل لیک میشد و باید سریع خودشون معرفی میکردن
قابلیت موس شدنش هم نمیدونم چقدر بشه روش حساب باز کزد ولی واسه بازی های شوتر اول شخص میتونه جذاب باشه
تنها چیزی که ازش خوشم نیومد اون بیرون زدگی شبیه به کابل لایتنینگه که جوی کان رو به کنسول وصل میکنه چون استرس شکستن رو بهم میده ولی از طرفی چون جویکان ها سر و تهش حال کرو دارن و قشنگ توش فیکس میشن یه کم از نگرانیم از بابت درست جا زدن رو کم می‌کنه
بعضی دوستان گفتن اگه اولد نباشه شاید صبر کنن تا احتمالا مدل اولد بیاد ولی من ان شاء الله اگه مشکلی پیش نیاد حتما این کنسول رو می گیرم نهایتش مدل جدید اومد میفروشیم دیگه
تو ایران متاسفانه هر چیزی ارزش داره غیر از پول ، به اون دوستان که میگن پولمون رو حروم نمیکنیم و صبر میکنیم اولد بیاد برادرنه پیشنهاد میدم تو ایران کلا پول تو دستت نباشه هر چیزی بخری از پول نگه داشتن بهتره به قول بابای دوستم پول نگه ندار اگه نمیدونی چی بخری چهار تا گونی کود حیوانی بخر جایی نگه دار فردا گرونتر ازت میخرن باز بهتره از اینکه ریال ایران دستت باشه
در مورد بازی هم از اونجایی که نسل های قبل نینتندو رو نداشتم و پول بازی هم ندارم احتمالا 2 تا بازی بخرم و اونا رو هی تعویض کنم و از طرفی خدا رو شکر از بکوارد پشتیبانی میکنه میتونم مدتی بازی های دسته سویچ 1 رو بگیرم مثل زلدا اینا یا از دوستی آشنایی کسی قرض بگیرم
متاسفانه تو ایران کنسولی مثل نینتندو زیاد جا نیفتاده یعنی شما از 5تا مغازه بری شاید یکیش نینتندو سوییچ داشته باشه، لوازم جانبیاشم که فقط باس اینترنتی سفارش بدی این تجربه من تو چند ماهه داشتن نینتندو سوییچ بود، خوشبختانه سوییچ 1 کپی خوره و بازیاشو اگه بلد باشی میشه خیلی راحت ریخت، حالا فکرشو کن سوییچ 2 وقتی وارد شه که اگه خودشو بشه خرید لوازم جانبی و بازیاشو به سختی میشه گیر اورد یا خدا تومن قیمت دارن یکم زمان می‌بره تا اینجا جا بیفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or