اخبار و شایعات مربوط به کنسول بعدی Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1625579392353.png

نزدیک به شش سال و نیم از عرضه کنسول محبوب نینتندو سوییچ می گذرد.
قابلیت های جالب، قیمت به صرفه و کاتالوگ شگفت انگیز بازی های متنوع و با کیفیت عواملی بودند که باعث شدند نینتندو سوییچ علی رغم عرضه در اوج عملکرد کنسول های نسل هشتمی سونی و مایکروسافت، سریعترین فروش بین کنسول های هم نسل خود را داشته باشد.

نینتندو بعد از عرضه Switch Lite در سال 2019 از سوییچ به عنوان «خانواده سوییچ» یاد می کند که تا حد زیادی بیانگر این است که احتمالا این خانواده اعضای دیگری نیز به غیر از سوییچ عادی و لایت در آینده داشته باشد.

کنجکاوی پیرامون کنسول بعدی خانواده سوییچ دو سه سالی است که باعث انتشار شایعات و اخبار متفاوتی در مورد دستگاه بعدی نینتندو می شود.

هدف این تاپیک جمع آوری، آرشیو، اشتراک و بحث در مورد اخبار و شایعات پیرامون کنسول بعدی خانواده نینتندو سوییچ یا کنسول نسل بعدی نینتندو به صورت کلی است

===========================

لیست اخبار، شایعات و اطلاعات منتشر شده

اطلاعات بدست اومده از دیتاماین کردن فریم 10.0.2 نینتندو سوییچ

اطلاعات لیک شده توسط Nate The Hate (عرضه 2021 و مشخصات کلی دستگاه)

گزارش سایت Sina از تولید کننده های مربوط

گزارش بلومبرگ از سفارشات نینتندو به سامسونگ جهت تولید صفحات OLED جدید

شایعات مربوط به توقف تولید چیپ های Tegra +X1 و Tegra X1 از طرف انویدیا

گزارش سوم بلومبرگ (غیرقابل دسترس از طرف عموم) در رابطه با تاریخ عرضه، قیمت و پیش بینی فروش + تکمیلی

شایعه استفاده از تکنولوژی معماری Ada Lovelace انویدیا در ورژن بعدی سوییچ

گزارش Nikkei از برنامه نینتندو برای سال مالی 2021 و تایید وجود کنسول قویتر از طرف نینتندو برای عرضه در این بازه زمانی

معرفی کنسول جدید سوییچ قبل از E3 2021 به گزارش تاکاشی موچیزوکی، یوروگیمر و امیلی راجرز

گزارش Vandal از تولید کننده چینی و مشخصات ظاهری کنسول جدید سوییچ + تکمیلی

اطلاعات در مورد خروجی تصویر سوییچ از تایوان (1440p/30FPS داک - 720p/120FPS دستی)

معرفی رسمی مدل OLED سوییچ توسط نینتندو + اطلاعات تکمیلی

11 دولوپر مختلف کامل به کیت 4K ـی سوییچ دسترسی داشته اند

4K ready بودن داک جدید مدل OLED

لو رفتن ویژگی های تراشه سوییچ بعدی (معماری Ampere، پشتیبانی از Ray Tracing و DLSS) براساس لیک های انویدیا

غیر قابل مشاهده شدن ویدیوهای معرفی مدل OLED و Lite و آغاز دوباره گمانه زنی ها

گزارش Nikkei از برنامه های نینتندو و مذاکرات این شرکت با کارخانه ها جهت تولید انبوه کنسول بعدی

گزارش VGC از برنامه نینتندو برای عرضه کنسول بعدی خود در سال 2024

گزارش VGC از نمایش نینتندو از کنسول نسل بعدی نینتندو با سازندگان در گیمزکام 2023 + امکان اجرای Matrix Awakens روی کنسول

لیک Nate the Hate از نمایش پشت پرده گیمزکام، اجرای Zelda: Breath of the Wild به صورت 4K60 بدون هیچ گونه لودینگ

گزارش یوروگیمر و دیجیتال فاندری از چیپ T239 (گرافیک احتمالی نسل بعد نینتندو) و توانایی های آن

پست اول به مرور زمان با اخبار مختلف بروزرسانی می شود.​

آخرین ویرایش:
حالت دستی پیشرفتش برای من مهم نیست ولی امیدوارم تو dock خیلی قوی باشه
حالا برعکس من دوس دارم قشنگ توی بخش دستی بترکونه و یه هندهلد فوق العاده بشه:دی همین الان من سوییچ رو 90 درصد اوقات دستی بازی میکنم

منم بعید میخورم به درد بخوره
ولی اگه یه چیزی از بازی هایی مثل Ring Fit Adventure فهمیدم اینه که نینتندو یه دونه... شده یه دونه بازی سیستم سلر با این فیچرهای لعنتی میسازه و میفروشه :D
کاریه که فقط از نینتندو برمیاد :D

ولی کلا کامنت دوم این یارو خیلی بوی Damage Control میده
Necropile هم میگه تماما ردفلگ ـه این لیکه
کلا یکی از لذت های کنسول جدید همین شایعاتشه دیگه :D

ولی این شایعات دوربین داشتن سویچ جدید قبلا هم اومده بود.
این عشق نینتندو به دوربین به زمان Gameboy بر می گرده :D

حالا برعکس من دوس دارم قشنگ توی بخش دستی بترکونه و یه هندهلد فوق العاده بشه:D همین الان من سوییچ رو 90 درصد اوقات دستی بازی میکنم

منم شدید امیدوارم تو حالت دستی قوی باشه. منم 90 درصد تو حالت دستی بازی می کنم

کلا یکی از لذت های کنسول جدید همین شایعاتشه دیگه :D

ولی این شایعات دوربین داشتن سویچ جدید قبلا هم اومده بود.
این عشق نینتندو به دوربین به زمان Gameboy بر می گرده :D

نه نمیگم نذارید. ولی خب منم به عنوان elephant in the room هر از گاهی مجبورم لیک های مشکوک رو از مطمئن جدا کنم که سوء تفاهم پیش نیاد :D
البته این یکی به گفته یارو کلا یه شایعه است و حتی اگه طرف هم آدم مطمئنی باشه خودش میگه حرفش 100 درصدی مطمئن نیست

با توجه به کات پرایس احتمالی (سال بعد) کنسول‌های دوتا شرکت دیگه، اگر بخواد کنسولی گرونتر از ۴۰۰ دلار بفروشه، خیلی به داستان می‌خوره. مگر اینکه کنسول خیلی قوی‌تر از شایعاتش باشه. یجورایی هم رده کنسول‌های همین نسل باشه‌.

• Like
Reactions: Sega_genesis
منم شدید امیدوارم تو حالت دستی قوی باشه. منم 90 درصد تو حالت دستی بازی می کنم
این سوییچ یکاری کرده که من هر عنوان ایندیی که میخوام بازی کنم اول میگردم ببینم ورژن سوییچ داره یا نه که بشینم هندهلد بزنمش:دی بیخود نیست که استیم دک و رفقا انقد یهو محبوب شدن.
اتفاقا الان وقتشه که نینتندو حتی بیشتر از قبل رو هندهلد مانور بده.

وقتی یه کنسول نینتندو می‌خری
برای همون یک عدد کنسول ، فقط برای خودش کلی ماریو میاد
از mario pinball بگیر ، Mario tennis , Mario golf , دکتر ماریو ، ماریو فوتبال ، ماریو المپیک , ماریو بیسبالی و ....
( تازه اینا غیر از نسخه ها ماریو که برای pc اومده بوده هست )

حالا روی سوئیچ هم ماریو های خودش هست
هم ماریو ها wii u و wii مثل گلگسی ۱ یا 3d world
هم ماریوهای کنسول‌های قدیمی‌تر نینتندو
تو بکوارد سوئیچ هست
اون نسخه‌هایی هم که نیست شاید بتونی با شبیه ساز اجرا کنی رو سوییچ

s-l1600.jpg
ممنون عالیه اکثرا هم امتیاز هاشون بالای ۹۰ ه
منتظرم سویچ ۲ معرفی و منتشر بشه تا واسه خریدش برنامه ریزی کنم ممکنه یکی دو سال زمان ببره اما بعدش دیگه مثل دوران کودکی تو دنیای نیتندو خودمو غرق می کنم
فقط امیدوارم کنسول بعدی در کناره قدرت عالی قیمت مناسبی هم داشته باشه
یکی از ارزو هام ارشیو نسخه های فیزیکی ماریو ه
از اونجایی که نسخه سوویچ هر کدوم ۳ تومنه باید به گور ببرمش

ممنون عالیه اکثرا هم امتیاز هاشون بالای ۹۰ ه
منتظرم سویچ ۲ معرفی و منتشر بشه تا واسه خریدش برنامه ریزی کنم ممکنه یکی دو سال زمان ببره اما بعدش دیگه مثل دوران کودکی تو دنیای نیتندو خودمو غرق می کنم
فقط امیدوارم کنسول بعدی در کناره قدرت عالی قیمت مناسبی هم داشته باشه
یکی از ارزو هام ارشیو نسخه های فیزیکی ماریو ه
از اونجایی که نسخه سوویچ هر کدوم ۳ تومنه باید به گور ببرمش
من این رو که میگم کاملا نظر شخصی منه و ممکنه افراد دیگه مخالف باشن ولی به نظر من اگر انلاین بازی کردن روی سوییچ برات مهم نباشه( چون من خودم انلاین بازی میکنم) الان یه oled بگیری و هک کنیش با کوهی از بازی های first&third party روبرو میشی که میتونی بازی کنی و هنوزم که بازی داره میاد و حداقل 2 سال اینده رو جواب میده پس به نظر من ارزش داره و کلا هم ارشیو نسخه های فیزیکی رو بزار کنار چون برای زمانی بود که بازی رو به صورت فیزیکی میتونستی بخری 200 هزار تومن نه 3 فاکین میلیون تومن و با توجه به شناختی که ازت دارم داخل سایت ادم زندگیشو داخل ایران نمیزاه برای ارشیو فیزیکی بازی نینتندو.

اومدم فقط بگم که اکثر بحث هایی که می کنید رو میتونید این جا انجام بدید
موضوعات عمومی در خصوص نینتندو -Nintendo General Discussion

خیلی حرف هایی که می زنید به کنسول بعدی نینتندو و حواشی اش ربطی نداره

=====================

حالا برای این که اسپم نشه :دی

نینتندو گرفته ویدیوی معرفی کنسول سوییچ (اونی که اکتبر 2016 نشون داد) رو از لیست ویدیوهاش حذف کرده و پرایوت اش کرده
آخرین بار که این کار رو کرده بود برمیگشت به زمان معرفی Switch OLED
ممکنه خبری نباشه. ولی ممکنه هم یه معرفی ای در کمین مون باشه. نینتندو اصولا برای عدم گیج کردن مخاطب موقع معرفی محصول جدید از این تاکتیک استفاده می کنه

یه ساعت میشینن بحث می کنن که شایعات اخیر چقدر پرت و پلاست. البته میگه دو SKU بودن سوییچ و این که یکیش دیجیتالی باشه بعید نیست ولی قیمت و این که یکیش بکوارد کامپتیبل نباشه و اینا واقعا پرت و پلاست
آخرش Nate تایید می کنه که کنسول بعدی تکنولوژی Ray Reconstruction انویدیا رو داره رو چیپ اش و این دفعه چیپ گرافیکی سوییچ کامل Custom Made و اختصاصیه

برای کسایی که نمیدونن Ray Reconstruction چیه این ویدیو رو می تونن ببینن

خلاصه این که جای پروسه deNoizer ها واسه پرداخت RT از AI و Tensor Core ها استفاده میشه
لذا با قدرت کمتر Ray Tracing بهتری روی بازی پیاده میشه (که تو صحنه هایی که RT شدید دارن میتونه حتی پرفورمنس بازی رو از حالت بدون RR بهتر هم کنه)

اگه این تکنولوژی ها واقعا رو سوییچ سوار شده باشه بهش خیلی برتری میده با توجه به قدرت کم اش (ما هنوز نمیدونیم دقیقا چقدر قدرت داره کنسول ولی خب اگه فرم فکتور هیبریدی داشته باشه طبیعتا نمیتونه خیلی قدرتمند باشه)
این همکاری انویدیا و نینتندو داره به چیزهای خوبی ختم میشه. اگه بتونیم روی یه کنسول هیبریدی بالاخره ری تریسینگ کامل ببینیم محشر میشه

تا زمانی که انویدیا روی این کنسوله قدرتش تضمین شدش دستش به کم نمی ره

می گن قدرتش از ps5 هم بیشتره dlss هم با ray tracing 3.5 که همین خیلی جدیده هم هست ساپورت می کنه
قطعا گرافیکی بهتر از 5 روش شاهد هستیم فقط حیف که بازی هاش خیلی گرونن اگه هک نشه برای ماها خرید بازیش خیلی سخته

• Poker Face
Reactions: Z-fan

می گن قدرتش از ps5 هم بیشتره dlss هم با ray tracing 3.5 که همین خیلی جدیده هم هست ساپورت می کنه
قطعا گرافیکی بهتر از 5 روش شاهد هستیم فقط حیف که بازی هاش خیلی گرونن اگه هک نشه برای ماها خرید بازیش خیلی سخته
داداش بر چه مبنایی همچین نظری دادید؟
همیشه نینتندو نشون داده که اولویتش اصلا گرافیک های آنچنانی و این داستان ها نبوده و تا جایی که من یادمه همیشه قدرت کنسول هاش به نسبت کنسول های پلی استیشن هم نسل خودش کم تر بوده
الان هم شایعات بیشتر حول این محور هستن که قدرت سویچ جدید احتمالا اندازه PS4 یا در بهترین حالت که اکثرا براشون غیرقابل باوره در حد Xbox SS باشه چجوری میتونه از لحاظ گرافیکی عملکرد بهتری به نسبت PS5 داشته باشه؟ (البته نه که نتونه کنسول در حد PS5 بسازه دلیلی نمی بینه بسازه)
کلا سیاست و راه و روش نیتندو یه چیز دیگه ست
نقاط قوت نینتدو هرگز قدرت سخت افزاری یا گرافیک های آنچنانی نبوده قدرت نینتندو بازی های جذاب،فن بیس قوی،قیمت کمتر کنسول و نو آوریش بوده

منبع:
View attachment animation.gif.mp4

یه چیزایی میگید بعدا خودتون میمونید موقع معرفی کنسول ها :دی

دست انویدیا که اتفاقا به قدرت کم خوب میره اگه بصرفه. اون به کنار
این که "میگن قدرتش از PS5 هم بیشتره" کلا ممکن نیست. آقا چپ بریم راست بیاییم کنسول بعدی نینتندو هم حالت دستی داره. اصلا شما نمیتونی تو این فرم فکتور با قیمت آدمیزادی کنسول به قدرت PS5 بدی

نکته این جاست که چی فرق می کنه که ما این جاییم و این قدر امیدوار؟
سال 2016/2017 نینتندو تو یه شرایط قمر در عقربی مجبور شد چرخه انتشار Wii U رو تو 4.5 سال قطع کنه و این یعنی به طور قطع زمانی که لازم داشنتد تا کنسول جدید رو طراحی کنن اون قدره زیاد نبوده، لذا حدس من اینه همکاری شون با انویدیا جوری بوده که نینتندو خیلی دست پایین تر رو داشته
انویدیا بهشون چیپ Tegra X1 رو میندازه و اگه یادتون باشه همون زمان یه سری بازی های کلاسیک نینتندو مثل سوپر ماریو گلکسی روی انویدیا شیلد عرضه میشن و اینا
وضع خیلی خوب نبوده. چیپ تگرا X1 هم میدونیم چیپ سال 2015 بود و تا همون زمان عرضه سوییچ گوشی های پرچمدار ازش جلو زده بودن

الان سال 2023/2024 ـیم. زمانی که نینتندو موفق شده 130 فاکینگ میلیون کنسول با اون چیپ بفروشه. یه امپراطوری ای تشکیل بده که توش جزو سودده ترین پلتفرم هولدرهای کل تاریخ ویدیو گیم باشه و 7 سال این امپراطوری رو نگه داشته و حالا میخواد کنسول جدید طراحی کنه...
الان به نظرتون اگه بخواد با انویدیا همکاری کنه دست پایین رو داره این دفعه؟ :دی

واسه همین این دفعه این همه شایعه داریم که دیگه انویدیا به نینتندو چیپ ننداخته بلکه با هم روی یه چیپ گرافیکی کاستوم دارن کار می کنن
قوی تر از PS5 می تونه باشه؟ عمراً! مگه الان Portable PC به قدرت PS5 داریم که بخوایم یه کنسول ارزون قیمت تر به اون قدرت داشته باشیم؟
ولی انویدیا و نینتندو الان 4 سال از لحاظ تکنولوژی های گرافیکی میتونن از PS5 جلو بزنن. نه تو قدرت بلکه تو تکنیک. البته تو همون تکنیک هم به خاطر فرم فکتور محدودیت هست. من بعید میدونم درایو حافظه سوییچ به سرعت و شگفت انگیزی PS5 شه. نه که تکنولوژی بهش نرسیده باشه بلکه صرفا پیاده کردن همچین چیزی تو فرم فکتور کوچیک سوییچ با قدرت مصرفی محدودش مممکن نیست.

لغت کلیدی تکنولوژی ـه و به نظرم این جا نینتندو میتونه حرکت هایی بزنه که نه مثلا "از PS5 قوی تر شه" ولی یهو ببینی برخلاف نسل قبل که تو زمینه هیچ بازی AAA مولتی پلتفرمی کنار PS4 و Xbox One نمیتونست وایسته ببینی این جا اکثرشون برای کنسول بعدی نینتندو میاد.
DLSS کمک می کنه
نسل جدید CPU ها کمک می کنه
RAM 12 گیگ بدون احتیاج به رندر بازی تو 4K کمک می کنه
الان همین Ray Reconstruction رو گذاشتم صفحه پیش. اونم کمک می کنه
از اون طرف اسکیل پذیر تر بودن UE5 کمک میکنه

اینا همه ابزارهایی اند که کمک می کنند. هیچ کدوم معجزه قرار نیست کنن که کنسول از PS5 قویتر شه. ولی اگه این گزارش ها درست باشن. اگه نینتندو تونسته باشه پشت در بسته دموی ماتریکس رو روی سخت افزار هدف کنسولش اجرا کنه یا لودینگ های BotW رو از صفحه هستی محو کنه... یعنی این دفعه خبری از «یه چیپ پرتابل رو دستگاه مون که ارزونه بندازیم» نیست.
این دفعه هم نیننتدو هم انویدیا یحتمل نشستن رو هر تکنولوژی ای که میشده بیارن رو کنسول فکر کردن. نتیجه اش عمرا به قدرت PS5 برسه ولی ممکنه به طرز معجزه آسایی کاری کنه که همون جور که PS5 با ترافلاپس کمتر از XSX پیشی گرفت اینم بتونه با همون احتلاف تو نسل نهم دووم بیاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or