Xbox One بخرید، بدون کینکت

Frobary

Loyal Member
xboxoneconsole640.jpg

فیل اسپنسر رئیس جدید بخش Xbox امروز رسما اعلام کرد که از این پس پک های بدون کینکت کنسول Xbox One راهی بازار خواهند شد. این پک جدید از روز برگزاری E3 یعنی 9 June با قیمت 399 دلار موجود خواهد بود. به علاوه کسانی که این پک رو تهیه کنند، در انتهای امسال می توانند کینکت را نیز به صورت مجزا خریداری کنند، هنوز قیمتی برای کینکت مشخص نشده است.

Delivering More Choices for Fans

آره اصلا خبر خاصی نیست :دی تاپیکش تو Neogaf در کمتر از یک ساعت، 40 صفحه رفته جلو :دی
===
آقا کینکت رو کلا نترکونده که، فروش اجباریش رو متوقف کرده. الان باز دست خود مایکروسافت هست که Developer ها رو راضی کنه واسه کینکت بازی بسازن تا ملت مجاب بشن واسه خرید کینکت.
با بحثتون کاری ندارم ولی همین یکی دو ماه پیش جلو رفتن صفحات گف رو کلی با اون بابک مسخره میکردین آخه ؟! :دی

پسر جون چه ربطی داره؟! بحث فروش دو کنسوله با بخش های دیگه کار نداریم!
حرف این که بخش ایکس باکس رو مایکروسافت واگذار کنه خیلی وقت شکل گرفته و اصلا هم بعید نیست رخ بده! چون اصلا این بخش در مقایسه با بخش های دیگه سودآوری لازم رو برا مایکروسافت نداشته!

اخه این دوستمون طوری از وضعیت مالی مایکروسافت و نگرانی سهام دارانش گزارش داد من فکر کردم اسماعیل فلاح از لندنه ، xbox با اون قیمت بالایی که نسبت به رقیبش داشت هنوز 1 سال نشده بالا 4.5 فروش داشته
بهترین سخت افزار مایکروسافت حساب میشه فروش نرم افزاریش هم خیلی خوب بوده چندتا بازی 1 به بالا فروختن ،با توجه به این تغییرات فروش بهتر از این هم میشه،فروش بخش xbox هم بارها گفته شد شایعه هست
شماها نگران مایکروسافت نباشید :دی

آقا کینکت رو کلا نترکونده که، فروش اجباریش رو متوقف کرده. الان باز دست خود مایکروسافت هست که Developer ها رو راضی کنه واسه کینکت بازی بسازن تا ملت مجاب بشن واسه خرید کینکت.
جواب اصلی رو که نمیشه داد :"> ولی باش تا این اتفاق بیافته :دی

کینکت تا زمانی که کارایی درست درمون تو بازی های درست درمون نداشته باشه با بازی های با متای 28 و این حدود به جایی نمیرسه :دی

با بحثتون کاری ندارم ولی همین یکی دو ماه پیش جلو رفتن صفحات گف رو کلی با اون بابک مسخره میکردین آخه ؟! :دی
بابک 8-7 ماه هست تو فروم نمیاد که 8-| حالا شما بگو من کجا اینو مسخره می کردم، اگه ثابت نکردی باید یکی از این آواتارهای I BELIEVE بزاری :دی

بابک 8-7 ماه هست تو فروم نمیاد که 8-| حالا شما بگو من کجا اینو مسخره می کردم، اگه ثابت نکردی باید یکی از این آواتارهای I BELIEVE بزاری :دی
همون 7-8 ماه چه فرقی داره . باو تو هم مسخره میکردی دیگه یادمه . الان واسه من مدرک میخاد تازه :دی

یک نکته به دوستان یاد آوری کنم:
دان متریک رفته به جاش فیل اسپنسر اومده :دی تغییر مدیریت هم اکثر اوقات تغییر سیاست با خودش میاره :دی

هر کی اومده تو این سمت یه مدیر بالا سر داره تقصیر کار اصلی اون رئس اینا هست که تصمیم اون الدنگی که این پیشنهاد رو داده بود رو پذیرفته بوده و الان مثل مدیر کل بدبخت نینتندو باید جواب گند کاریهای اون مردک رو به سرمایه گذارها بده.رئسا خودشون شاید از طراحی چیزی حالیشون نباشه ولی افراد مشاورهای خوبی باید استخدام کنن چون اخر کار اونا جوابگو هستن نه اقای متریک که فقط حداکثر مجازاتش اخراجه .الان پای یک مجموعه در میونه و اون در خطر ورشکستگی و ضرر هست.

تو ایران هم تقریبا همینه چون خودم با پیمانکارها سر و کار دارم و پول یه کاری رو بر میدارن و گند میزنن و فردا شما که ناظر بودی باید جواب بدی نه پیمانکار چون اون پولش رو گرفته و قرار داد رو تموم کرده و رفته پی کارش و شما باید پاسخگو باشی حتی امکان داره دادگاهی بشی و بری زندان.

همون 7-8 ماه چه فرقی داره . باو تو هم مسخره میکردی دیگه یادمه . الان واسه من مدرک میخاد تازه :دی
شما یه حرفی زدی خب ثابت کن دیگه :دی ثابت هم نکردی یه دونه I BELIEVE میچسبونی به آواتارت یا اینکه میای میگی اشتباه کردم :دی شاید هم گفته باشم، اگه شما ثابت کردی من میام میگم اشتباه کردم :دی
===
کنسول واسه فروش تو Amazon و GameStop و بقیه فروشگاه های اینترنتی قرار گرفت.
هر کی اومده تو این سمت یه مدیر بالا سر داره تقصیر کار اصلی اون رئس اینا هست که تصمیم اون الدنگی که این پیشنهاد رو داده بود رو پذیرفته بوده و الان مثل مدیر کل بدبخت نینتندو باید جواب گند کاریهای اون مردک رو به سرمایه گذارها بده.رئسا خودشون شاید از طراحی چیزی حالیشون نباشه ولی افراد مشاورهای خوبی باید استخدام کنن چون اخر کار اونا جوابگو هستن نه اقای متریک که فقط حداکثر مجازاتش اخراجه .الان پای یک مجموعه در میونه و اون در خطر ورشکستگی و ضرر هست.
اینا تو سیاست گذاریشون اشتباه کردن، الان هم دارن جبران میکنن. آدم که نکشتن 8-| بعضا یه جوری کامنت میدین آدم فکر میکنه تو این صنعت هیچ کس اشتباه نکرده و فقط مایکروسافت سر X1 خراب کرده!

بدون شک از بزرگترین Fan Service های تاریخ از روی ناچاری :دی البته من هنوز برای خرید XOne با کینکت رو برای خرید ترجیح میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or