Xbox One بخرید، بدون کینکت

Frobary

Loyal Member
xboxoneconsole640.jpg

فیل اسپنسر رئیس جدید بخش Xbox امروز رسما اعلام کرد که از این پس پک های بدون کینکت کنسول Xbox One راهی بازار خواهند شد. این پک جدید از روز برگزاری E3 یعنی 9 June با قیمت 399 دلار موجود خواهد بود. به علاوه کسانی که این پک رو تهیه کنند، در انتهای امسال می توانند کینکت را نیز به صورت مجزا خریداری کنند، هنوز قیمتی برای کینکت مشخص نشده است.

Delivering More Choices for Fans

چند وقت پیش یه دوستی میگفت تکلیف اون 12 میلیونی که وان رو با کینکت خریدن چی و اینور و اونور یه سری میگفتن از محالاته و 1 بیسش کینکته و این حرفا و یه جوری برخورد میکردند که انگار معماری و بازار یابی این کنسول به عهده ـشونه و اگه این اتفاق بیوفته این عزیزان باید از جیب خودشون پول بدن ! البته اگه به بعضی دوستان باشه که از DRM و AO ـیه کنسول هم که قبلا بحثش بود همچنان دفاع میکردند :) !
_______ ________

دم اسپنسر گرم واقعا داره میترکونه ! تو این چندوقته که اومده تو این مقام جدید طوفان به پا کرده ! از عاقبت E3 امسال وحشت دارم :| !
رقابت واقعی شروع شد!!

ببین این کینکت چه ..... هست که این همه دارن از برداشتنش و در نتیجه کاهش قیمتش خوشحال میشن طوری که انگار مایکروسافت بدون برداشتن چیزی از جعبه ی کننسول 100 دلار قیمت رو آورده پایین :d
-----------
پ ن : اولین باری که E3 با کینکت و اون پروژه ی دروغ مایلو آشنا شدم یک آینده ی فوق العاده برا گیم متصور بودم که باعث میشه مایکرو یکه تاز این صنعت بشه اما امروز چیزی که میبینم خوشحالی بی حد عشاق مایکرو از برداشتن کینکت هست :d
به هر حال این اتفاق باید می فتاد!

مرحمت، رشادت، لطف و از خود گذشتگی :-/ :biggrin1: !
یک چیزی رو داشتن به زور به خورد ملت می دادن، حالا دارن برش می دارن :biggrin1:
اگه اون دان متریک هنوز رئیس بود معلوم نبود همچین اتفاقی بیفته :دی به هر حال سود فروش کنسول که تو جیب ما نمیره، ولی وقتی یه کنسول فروش خوبی داشته باشه سازنده های Third Party بازی هاشون رو واسش عرضه میکنن. حالا اگه اختلاف دو کنسول زیاد میشد ممکن بعد مثلا 3 سال دیگه یه سری بازی واسه X1 نیاد. ولی الان حداقل یه حرکتی زدن که اختلاف زیاد نشه :دی
ممد داری خودتو گول میزنی؟ 100 دلار کمتر شده قیمتش؟ اومدن یه دستگاه رو برداشتن از پک اصلی بعد میای میگی قیمت رو کم کردن؟؟؟
کم شدن قیمت زمانیه که همین پک ایکس باکس+کینکت باشه و قیمتش پایین بیاد. وگرنه این نشد کم کردن قیمت که. اومدن یه چیو برداشتن قیمتو کمتر کردن. همین. فکر میکنم همه‌ی ما هم میدونستیم که دیر یا زود بالاخره این اتفاق میوفتاد. به نظر من که همچین خبر خاصی هم نیست. این خبر فقط داره نشون میده که سیاست های مایکروسافت چقدر غلط و سطحی هست که مجبور شدن روی یک کنسولشون در طول یک سال چندین مرتبه سیاست هاشون رو عوض کنن و راحت حرف های قبلی خودشون رو پوچ جلوه بدن.
خب الان بده که کینکت رو برداشتن یا خوبه؟ :دی تازه 6 ماه هست کنسول عرضه شده و واسه Price drop های بعدی جا بازه.

من نمیدونم این مایکروسافت قبل ار معرفی و عرضه Xbox One یک شورای تامین سیاستی، چیزی تشکیل نداد که به عواقب سیاست گذاریهاش فکر کنه که اینجوری در صدد لغو تک تکشون برنیاد؟!!

به این میگن مدیریت افتضاح.فکر کنم ویروس مدیریت ایرانیها اونجا هم سرایت کرده.

اولش که میای بخاطر زور چپونی کینکت قیمت کنسول رو 499 دلار میزنی و مجبوری سخت افزار کنسول رو طوری انتخاب و طراحی کنی که قیمت تمام شدش با دخل و خرجش و سودش نره بالای 499 دلار یعنی عملا قدرت سخت افزاری کنسول که میتونست بیشتر از این باشه بخاطر هزینه اجباری کینکت فدا شد و کنسول از نظر قدرت پردازش حتی از رقیب جدیش هم عقب افتاد.بعدشم میای قیمت جدید بدون کینکت رو فقط 100 دلار کم میکنی و هم قیمت ps4 میدی در صورتی که ps4 سخت افزار قویتری داره حداقل تا اینجا که اینطور بوده تو اجرای بازیهای سنگین البته اگر باز اساتید به بهونهای واهی قصد پیچوندن این ماجرا رو نداشته باشن.

ماکروسافت هر چقدر نسل قبل خوب کار کرد تا حدودی
این نسل واقعا گند زد.
اتفاقاً این یه نمونه مدیریت فوق العاده است :دی هرچقدر اون دان متریک حمال گند زد ، گندکاری هاش رو این بنده خدا داره به درستی جبران میکنه :دی

این ها بر میگرده به اون سیاست ها و دید غلطی که از روز صفُرم پشت کنسول بوده !! :دی

الان اعلام کردن برای اینکه بتونن پیش خرید بگیرن دیگه ......
دیگه 4 هفته زودتر چیزی نیست که بخواد ارزششو داشته باشه.
من فکر میکنم دلیلش میتونه این باشه که با این خبر قبل E3 ملت رو بیشتر از قبل برای نمایش E3 مایکروسافت هیجان زده میکنه

يعني سياست هايي كه در قبال XBOX ONE اتخاذ شده اصلا خوب نبوده.الان مايكرو داره يك كنسول ميده با قيمت مشابه با رقيب كه هيچ مزيتي نسبت به اون نداره.

باز قبلا اگه مزيتي نداشت حداقل تفاوت داشت.

اگه از همون اول اينكار رو ميكردن حداقل ميتونستن روي قدرت كنسول بيشتر تمركز كنند.

مگر اينكه از در و ديوار انحصاري بريزه مايكرو وگرنه اميدي نيست.

100 دلار کمتر شدن قیمت اگه سورپرایز نیست پس چیه؟ :-/ :دی

یعنی اگه نمیشد کنسولو نمیخریدی؟:-/ تازه تو ایران همین الان هم قیمت دو کنسول اصلا 100 دلار اختلاف نداره! والا!:d
پ.ن : البته من خودم به ضخه از تصمیمشون خوشم اومد درسته اشتباهاتی داشتند ولی همین که سرعقل اومدند خوبه! ارزش خرید کنسول رفت بالاتر.

خب الان بده که کینکت رو برداشتن یا خوبه؟
:biggrin1:
تازه 6 ماه هست کنسول عرضه شده و واسه Price drop های بعدی جا بازه.

من نظری راجع به اینکه این کارشون اصلا خوبه یا بد یا به نفع ـه مخاطباس یا توهین بهشون ـه ندارم. فقط دارم میگم که تو میگی این اتفاق سورپرایز ـه، چون 100 دلار کاهش قیمت داشته ولی صحبت من اینه که برداشتن کینکت از جعبه کاهش قیمت حساب نمیشه. به طور کلی این خبر سورپرایز حساب نمیشه!

حرکت بسیار خوب و خفنی بود.
فقط من قبل از عرضه X1 تو همین فروم فکر کنم خوندم که یکی از سران مایکروسافت گفته بود که X1 بدون کینکت روشن نمیشه، یا کار نمی‌کنه، یا یه همچین چیزی. اگه کسی لینکش رو داره برام بفرسته.

من نظری راجع به اینکه این کارشون اصلا خوبه یا بد یا به نفع ـه مخاطباس یا توهین بهشون ـه ندارم. فقط دارم میگم که تو میگی این اتفاق سورپرایز ـه، چون 100 دلار کاهش قیمت داشته ولی صحبت من اینه که برداشتن کینکت از جعبه کاهش قیمت حساب نمیشه. به طور کلی این خبر سورپرایز حساب نمیشه!
آره اصلا خبر خاصی نیست :دی تاپیکش تو Neogaf در کمتر از یک ساعت، 40 صفحه رفته جلو :دی
===
آقا کینکت رو کلا نترکونده که، فروش اجباریش رو متوقف کرده. الان باز دست خود مایکروسافت هست که Developer ها رو راضی کنه واسه کینکت بازی بسازن تا ملت مجاب بشن واسه خرید کینکت.

علاوه بر این:

• از ماه June به بعد، بازی های مجانی گلد برای وان هم عرضه می شوند. Max: The Curse of Brotherhood و Halo: Spartan Assault اولین بازی های مجانی هستند.
  • همچنین از ماه June دارندگان گلد می تونن از تخفیف های مایکروسافت برای بازی‌ها استفاده کنند. اولین بازی ها Forza Motorsport 5 و Ryse: Son of Rome (و چند سورپرایز دیگر) که بین 50 تا 70 درصد تخفیف خواهند داشت!
  • در آخر، اکثر آپ‌‌های معروف لایو مانند Netflix، یوتیوب و ESPN از این به بعد برای اجرا شدن نیازی به گلد ندارند.
چه کولاکی کرد فیل عزیز قبل E3 :x خدا می دونه E3 چه خبره :bighug:

واقعا مسولان ماکروسافت نمی فهمن که دارن چی کار می کنند؟!!الان خیلی از بازی ها که بر پاییه کینکت کار میکنن چه طوری باید اجرا بشن؟؟
تکلیف اون کسانی که به اجبار کینکت خریدن چی میشه؟؟؟؟

بالاخره این سکی سیاستش هم کنار کنار گذاشت مایکرو... خب از اون چیزایی که توی مراسم رونمایی گفتن چند تاش باقی مونده ؟ :دی
ولی خداییش خبری جالب و خوبی بود ... فن هاش رو خوشحال کرد :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or