Xbox One بخرید، بدون کینکت

Frobary

Loyal Member
xboxoneconsole640.jpg

فیل اسپنسر رئیس جدید بخش Xbox امروز رسما اعلام کرد که از این پس پک های بدون کینکت کنسول Xbox One راهی بازار خواهند شد. این پک جدید از روز برگزاری E3 یعنی 9 June با قیمت 399 دلار موجود خواهد بود. به علاوه کسانی که این پک رو تهیه کنند، در انتهای امسال می توانند کینکت را نیز به صورت مجزا خریداری کنند، هنوز قیمتی برای کینکت مشخص نشده است.

Delivering More Choices for Fans

ای بابا، یه عده می گفتن ایکسباکس وان بدون کینکت اصلا مفهومی نداره که:( و اصلا عضو جدا ناشدنیه از اونه.
یهو اوضاع قمر تو عقرب شد مفهوم پیدا کرد؟
اون از به خاک سیاه نشستن HD-DVD و بی خیال شدنش، بعد از اون اول همین نسل، قضیه ی Always Online و اینا، الانم ایکس باکس بدون کینکت... کلا خوب یاد گرفتن هر جا گند میزنن یه "غلط خوردم نامه" رو امضا کنن! قابل ستایش هست این مایکروسافت!:دی

ای بابا، یه عده می گفتن ایکسباکس وان بدون کینکت اصلا مفهومی نداره که:( و اصلا عضو جدا ناشدنیه از اونه.
یهو اوضاع قمر تو عقرب شد مفهوم پیدا کرد؟
اون از به خاک سیاه نشستن HD-DVD و بی خیال شدنش، بعد از اون اول همین نسل، قضیه ی Always Online و اینا، الانم ایکس باکس بدون کینکت... کلا خوب یاد گرفتن هر جا گند میزنن یه "غلط خوردم نامه" رو امضا کنن! قابل ستایش هست این مایکروسافت!:دی
=))
اگه از این حماقتا نکنه ک دوستان با نظرات تخصصیشون موجبات شادی و خنده بقیه رو فراهم نمیکنن:d

من فقط موندم تو E3 چه خبره که همچین خبری رو الان اعلام کردن :دی یعنی واقعا هایپ های اسپنسر درسته؟ اگه تو E3 سورپرایزهاشون در حد عادی باشه که همچین خبری می تونست یه سورپرایز بزرگ باشه، ولی وقتی اینو الان اعلام میکنن یعنی اینکه ممکنه تو E3 هم خبرهای بزرگی داشته باشن :دی

من از اول با جدا شدن کینکت از x1 مخالف بودم چون عقیده داشتم این کار به کینکت ضربه میزنه،تصمیمیه که گرفته شده اسمشو گذاشتن حق انتخاب ولی x1 با کینکت خیلی کامل تر میشد:)

کاملا مشخص بود تو E3 مشخص میشه و کینکت میره کنار ولی خوب فیل زودتر اومد اعلامش کرد . و تمام .
الان به نفع خودشونم هست و فیل برند xbox دوباره از جاده خاکی اورد به جاده اصلی و خوبه.

من فقط موندم تو E3 چه خبره که همچین خبری رو الان اعلام کردن :دی یعنی واقعا هایپ های اسپنسر درسته؟ اگه تو E3 سورپرایزهاشون در حد عادی باشه که همچین خبری می تونست یه سورپرایز بزرگ باشه، ولی وقتی اینو الان اعلام میکنن یعنی اینکه ممکنه تو E3 هم خبرهای بزرگی داشته باشن :دی
گفتن این خبر در کل شاید 5 دقیقه از وقت کنفرانسو بگیره :d خیلی راحت میشد اینو به عنوان یکی از بمب های E3 گفت دلیل این که امروز این خبرو گفتن برای پیشخرید این باندله !
( این XBone بدون کینکت یک باندل یا دیگه کلا کنسولی با کینکت تولید نمیشه ؟:-/ )

واقعا که !

من واقعاً معنی این پست رو نمی‌فهم. اول که مایکروسافت کنسولش رو با کینکت عرضه می‌کرد، همه از جمله‌ خودِ شما شروع به ترول کردین و این حرکت رو غیر هوشمندانه توصیف کردید. حالا که مایکروسافت کینکت رو برداشته و تقریباً خواسته‌ی بیشتر طرفداراش رو برآورده کرده، باز این پست رو می‌دین؟ در ضمن نگفت که حتماً باید بخرن، گفت اگه می‌خواستند، می‌تونند به صورت مجزا بخرند.

کلاً من واقعاً نمی‌فهم هدف بعضی‌ها از این پست‌ها چیه؟

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

در کنار Quantum Break، اگه Alan Wake 2 معرفی بشه، من دیگه هیچی از زندگی نمی‌خوام (البته عمراً اگه معرفی بشه) چون عنوان بزرگ و فوق‌العاده‌ی Quantum Break داره Remedy می‌سازه:دی

Sunset Overdrive هم که بدجوری هایپ کرده منو تا الآن!

حالا مگه کلی امکانات برا کینکت نزاشتن همه ر ور میدارنl-)

امکاناتی نذاشتن که کینک یه امر حیاتی براش باشه بلکه یه امر فرعی مخسوب میشه و همین الانم میتونید با رفتن به گزینه ی ستینگ کینکت رو کامل خاموش کنید!

بهترین کار ممکن بود همین الان کینکت خاموشه تا موقعی که به خودشون بیان و یه بازی متناسب با پتانسیل های این وسیله عرضه کنن! ، کینکت با توجه به اوضاعش و با توجه به بازی هایی که داره قشر کژوال رو بیشتر راضی میکنه تا هاردکور رو! بی شک میگم کینکت بهترین وسیله برای جمع خانوادگی و برای تفریح چند ساعتس ولی برای گیمری که بیشتر بازی های هاردکور بازی میکنه هیچ استفاده ای نداره مگر از قابلیتاش بهتر و بیشتر تو این چنین بازیا استفاده بشه! ، حالا یکی دوست داره با گفتن "Xbox One , On" دستگاه رو روشن کنه و تو پروفایلش Sign In کنه یکیم دوست نداره ، اون دیگه برمیگرده به سلیقه ی طرف و میزان اعصابی که داره:d

دیگه ببین E3 چه خبره که مطلب به این مهمی رو قبلش تایید کردن (این اسپنسر یه باغ گل و بلبل رو برام ایجاد کرده تو ضمیر ناخودآگام):dاحتمال زیاد هم مثل نسل قبل کنسول تو دو باندل با کینکت و بدون کینکت عرضه میشه که با این حساب کینکت نباید بیشتر از 100 دلار قیمت داشته باشه که قیمت خیلی عالی هست براش!

#I bileve in Phil Spencer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or