Xbox One بخرید، بدون کینکت

Frobary

Loyal Member
xboxoneconsole640.jpg

فیل اسپنسر رئیس جدید بخش Xbox امروز رسما اعلام کرد که از این پس پک های بدون کینکت کنسول Xbox One راهی بازار خواهند شد. این پک جدید از روز برگزاری E3 یعنی 9 June با قیمت 399 دلار موجود خواهد بود. به علاوه کسانی که این پک رو تهیه کنند، در انتهای امسال می توانند کینکت را نیز به صورت مجزا خریداری کنند، هنوز قیمتی برای کینکت مشخص نشده است.

Delivering More Choices for Fans

من فقط موندم تو E3 چه خبره که همچین خبری رو الان اعلام کردن :biggrin1: یعنی واقعا هایپ های اسپنسر درسته؟ اگه تو E3 سورپرایزهاشون در حد عادی باشه که همچین خبری می تونست یه سورپرایز بزرگ باشه، ولی وقتی اینو الان اعلام میکنن یعنی اینکه ممکنه تو E3 هم خبرهای بزرگی داشته باشن :biggrin1:​

واقعا برداشتن یه چیز زوری سورپرایزه؟:-/

به این میگن مدیریت افتضاح.فکر کنم ویروس مدیریت ایرانیها اونجا هم سرایت کرده.

اولش که میای بخاطر زور چپونی کینکت قیمت کنسول رو 499 دلار میزنی و مجبوری سخت افزار کنسول رو طوری انتخاب و طراحی کنی که قیمت تمام شدش با دخل و خرجش و سودش نره بالای 499 دلار یعنی عملا قدرت سخت افزاری کنسول که میتونست بیشتر از این باشه بخاطر هزینه اجباری کینکت فدا شد و کنسول از نظر قدرت پردازش حتی از رقیب جدیش هم عقب افتاد.بعدشم میای قیمت جدید بدون کینکت رو فقط 100 دلار کم میکنی و هم قیمت ps4 میدی در صورتی که ps4 سخت افزار قویتری داره حداقل تا اینجا که اینطور بوده تو اجرای بازیهای سنگین البته اگر باز اساتید به بهونهای واهی قصد پیچوندن این ماجرا رو نداشته باشن.

ماکروسافت هر چقدر نسل قبل خوب کار کرد تا حدودی
این نسل واقعا گند زد.

این حرکت شاید آخرین امید ماکرو برای رسوندن فروش X1 به PS4 بود تا حداقل فشار سهامدارای این شرکت رو کم کنه. چند روز پیش بیلی جون هم چراغ سبز رو به Nadella برای spinning off کردن X1 نشون داد. با تمام این تفاسیل باید همچین حرکتی زده میشد.

فکر نمی کردم بعد از اون همه سرمایه گذاری و پافشاری کینکت اینطوری حذف بشه ، با این کار اگه ذره ای امید برای سازنده ها بود که برای کینکت بازی بسازن به باد رفت ولی بنظرم جنبه مثبتش بیشتر هستش چون one رسما عقب افتاده بود و تنها راه نجات همین حذف کینکت و کاهش قیمت بود حتی اگر مایکروسافت با این کار ضرر زیادی هم بکنه. ( فکر کنم اولین کاهش قیمتی هستش که مدت کمی بعد از عرضه یک کنسول اتفاق میوفته ) در واقع این از تاثیرات رقابت هستش که همیشه در نهایت به نفع مصرف کننده تمام میشه ، حالا اینطوری رقابت داغ تر میشه :d

یکی از بزرگ ترین تغییر استراتژی های تاریخ بشریت بود! :دی دیگه از دستم در رفته که چند بار مسئولین مایکروسافت گفته بودن امکان نداره X1 بدون کینکت بفروشیم و این حرفا، آخرین موردش هم فکر کنم همین یکی دو ماه پیش بود! :دی
خیلی از دوستان توی بازیسنتر هم که همچین چیزی رو غیرممکن میدونستن و از مزایای خرید اجباری کینکت و قابلیت های فراوان این وسیله برای توسعه صنعت بازی و ... تعریف میکردن! :دی
ولی جدا از این حرفا کار خیلی خوبی بود و خوشبختانه زود به فکرش افتادن و الآن هر کسی حق انتخاب برای خرید کنسول با کینکت یا بدون اون رو داره. فیل اسپنسر کارش درسته و با این حرکت نشون داد روی اشتباهات مسئولین قبلی پافشاری نمیکنه. همچین کاری هم باعث میشه X1 فروشش بهتر بشه، هم سونی خودش رو بی رقیب ندونه و الآن که قیمت دو کنسول برابر شده، تلاشش رو از قبل بیشتر کنه. کلاً رقابت همیشه خوب چیزیه و این وسط مشتری بیشترین سود رو میبره! :دی

باید به Patcher ایمان میاوردیم :d:praying:
این رو که مولینیو هم گفته بود که باید کینکت رو بردارن! کلاً یه چیز واضحی بود و فقط یه سری از مسئولین مایکروسافت و بعضی از دوستان بازیسنتری عقیده داشتن که همچین چیزی نباید اتفاق بیفته. :دی
پکتر هم گفته بود 2015 نه 2014! :-"

Well well well :دی
خوب بخش جدا نشدنی هم جدا شد . ۱۰۰ دلار ارزونتر شدن کمک خوبی به فروشش میکنه .
ببین چه وضعی بوده که کلا بیخیال اون همه سرمایه شدن .
تبریک به اونایی که سر کینکت با ما بحث نکردن :دی

Sent from my C2105 using Tapatalk

100 دلار کمتر شدن قیمت اگه سورپرایز نیست پس چیه؟ :-/ :دی
مرحمت، رشادت، لطف و از خود گذشتگی :-/ :دی !
یک چیزی رو داشتن به زور به خورد ملت می دادن، حالا دارن برش می دارن :دی! داشتم کامنتای ملت رو می خوندم، ایشون حرفش درسته انصافا!
People thanking Phil for this...

No, you must thank people that don't bought console at 499€.
پ.ن:تصمیمشون به ضرر کینکت هست، ولی در کل تصمیم خوبی گرفتن.

یک نکته به دوستان یاد آوری کنم:
دان متریک رفته به جاش فیل اسپنسر اومده :دی تغییر مدیریت هم اکثر اوقات تغییر سیاست با خودش میاره :دی

100 دلار کمتر شدن قیمت اگه سورپرایز نیست پس چیه؟ :-/ :دی

ممد داری خودتو گول میزنی؟ 100 دلار کمتر شده قیمتش؟ اومدن یه دستگاه رو برداشتن از پک اصلی بعد میای میگی قیمت رو کم کردن؟؟؟
کم شدن قیمت زمانیه که همین پک ایکس باکس+کینکت باشه و قیمتش پایین بیاد. وگرنه این نشد کم کردن قیمت که. اومدن یه چیو برداشتن قیمتو کمتر کردن. همین. فکر میکنم همه‌ی ما هم میدونستیم که دیر یا زود بالاخره این اتفاق میوفتاد. به نظر من که همچین خبر خاصی هم نیست. این خبر فقط داره نشون میده که سیاست های مایکروسافت چقدر غلط و سطحی هست که مجبور شدن روی یک کنسولشون در طول یک سال چندین مرتبه سیاست هاشون رو عوض کنن و راحت حرف های قبلی خودشون رو پوچ جلوه بدن.

قیمت هنوز بالاس:d

در کل فک نکنم اوضاع تغییر زیادی یکنه .

x1 + کینکت + باندل تایتان فال یا x1 + کینکت + باندل فورزا = قیمت 450 دلار

بدون کینکت = x1 + یک بازی 60 دلاری = قیمت 450 دلار

یه جوری پیچوندن احساس میکنم :-/ والا الان هم قیمت x1 با باندل هاش همون بدون کینکت حساب میشه .

یه جورایی احساس میکنم سونی در مقابل این حرکت در e3 قیمت کنسول رو 399 دلار به همراه یک ps camera اعلام میکنه . یعنی دوربین میزاره تو پک با همون قیمت

بالاخره کار خودشو کرد
باید زودتر از اینا اینکارو میکرد:d
حداقل با این قیمت حالا میشه یه فکرایی برای خرید One کرد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or