Xbox One بخرید، بدون کینکت

Frobary

Loyal Member
xboxoneconsole640.jpg

فیل اسپنسر رئیس جدید بخش Xbox امروز رسما اعلام کرد که از این پس پک های بدون کینکت کنسول Xbox One راهی بازار خواهند شد. این پک جدید از روز برگزاری E3 یعنی 9 June با قیمت 399 دلار موجود خواهد بود. به علاوه کسانی که این پک رو تهیه کنند، در انتهای امسال می توانند کینکت را نیز به صورت مجزا خریداری کنند، هنوز قیمتی برای کینکت مشخص نشده است.

Delivering More Choices for Fans

شما یک لطف بکن اسم تایتان نزار جفت COD و Battlefield فعلا همین تایتان یک تو دهنی خیلی محکم زد توی دهن اکیتویژن و سازندگان گاست. سازندگان با تایتان به اینا نشون دادن خلاقیت حرف اول میزنه و توی گرافیک یا محبوبیت یک بازی خلاصه نمیشه

مخاطب های هر سه بازی یه دسته هستن یه موقع اشتباه نکنی دارم از بازی بد میگما، اگر Xone بخرم تابستون حتما بازی رو میگیرم یا اگر روی PS4 بیاد، ولی به نظرم خیلی دیگه داره بیش از اندازه بهش بها داده میشه....شرکت های Activision و EA هم تفاوت چندانی باهم ندارن از نظر Policy ، شما بشین منتظر نسخه بعدی، اینجور بازیها هر چی جلوتر میرن میزان خلاقیتشون نسبت به نسخه قبل کمتر و کمتر و کمتر میشه، COD هم یه زمانی بهترین بود توی سبک خودش ولی الان یه جوکه....

مخاطب های هر سه بازی یه دسته هستن یه موقع اشتباه نکنی دارم از بازی بد میگما، اگر Xone بخرم تابستون حتما بازی رو میگیرم یا اگر روی PS4 بیاد، ولی به نظرم خیلی دیگه داره بیش از اندازه بهش بها داده میشه....شرکت های Activision و EA هم تفاوت چندانی باهم ندارن از نظر Policy ، شما بشین منتظر نسخه بعدی، اینجور بازیها هر چی جلوتر میرن میزان خلاقیتشون نسبت به نسخه قبل کمتر و کمتر و کمتر میشه، COD هم یه زمانی بهترین بود توی سبک خودش ولی الان یه جوکه....

میتونه توی 3 نسخه جمع کنه نه سالیانه بشه به هر حال دوست عزیز باید فقط منتظر ماند تا اینده

شما یک لطف بکن اسم تایتان نزار جفت COD و Battlefield فعلا همین تایتان یک تو دهنی خیلی محکم زد توی دهن اکیتویژن و سازندگان گاست. سازندگان با تایتان به اینا نشون دادن خلاقیت حرف اول میزنه و توی گرافیک یا محبوبیت یک بازی خلاصه نمیشه

گاست منظورتون Ghostــِ ؟ اگه منظورتون همینه فکر کنم گوست خونده شده (;

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or