Xbox One بخرید، بدون کینکت

Frobary

Loyal Member
xboxoneconsole640.jpg

فیل اسپنسر رئیس جدید بخش Xbox امروز رسما اعلام کرد که از این پس پک های بدون کینکت کنسول Xbox One راهی بازار خواهند شد. این پک جدید از روز برگزاری E3 یعنی 9 June با قیمت 399 دلار موجود خواهد بود. به علاوه کسانی که این پک رو تهیه کنند، در انتهای امسال می توانند کینکت را نیز به صورت مجزا خریداری کنند، هنوز قیمتی برای کینکت مشخص نشده است.

Delivering More Choices for Fans

کلا به نظر من Kincet واسه ما ایرانیا اضافیه چون نه رقصیدن جلوش واسمون جذابیتی داره نه زبونمون بهش میخوره نه میشه باهاش چیزی سفارش داد.فرض کنید بخوایم بگیم Xbox Watch Tv یا Xbox Play Games
اصلشو بخوای باید بگیم Xbox خاموش شو!در این صورت میشه نهایت استفاده رو برد.سرویس های سفارش غذا و کانال های ESPN هم که واسه ما تعطیله پس به نظر من اضافیه و استفاده آنچنانی نداره

یک کلام مدیر قبلی بخش بازی مایکروسافت همش روی دور کینکت بود یعنی عشقش کینکت بود ، ولی الانه همه چیز دست فیل اسپنسر هست که خودش هارد کور بازه و مستقیم گفته دیگه معیارم بازی های هاردکور هست ، و تا الان هم ایشون رئیس شده PS4 حتی یک روز هم نتوسنه بیشتر Xbox One فروش کنه
برید یه آمار بگیرید از وقتی که تایتان فال امده PS4 نتونسته فروش بیشتر نبست به One داشته باشه ،
خدایش تعصبی قضابت نکنید PS4 نسبت به One بازیی نداره

آخرین ویرایش:
"مایکروفت همچنین با از میان برداشتن عضویت Gold Membership، تمامی خدمات ایکس‌باکس لایو را برای کاربران کسنول‌های وان و ۳۶۰ رایگان اعلام کرد."

این خبر صحت داره؟
:-o

بیشتر از این که خوشحال کننده باشه، ناراحت کننده است. وقتی یه جنسی دو گزینه مختلف داشته باشه، در بازار (دزد بازار) ایران فاجعه ها پیش میاد:دی

ها؟!!! این الان یعنی چی؟ جان من خودت هم فهمیدی چی گفتی؟!
دوست خوبم كامنت هاى دوستان مبنى بر سورپرايز و كاهش قيمت خونده باشي متوجه حرف ميشى... خيلى كوته فكريه اگر برداشتن كينكت كاهش قيمت ديده شه.... به نظر من تازه به قيمت أصلى رسيده... كاهش قيمت إيشالا one slim

آخرین ویرایش:
هیچ سورپرایزی هم نبوده ،! در تعجبم بعضی ها میگن سورپرایز ، چیزی اجبازی تو پک با خود کنسول داشتن میفروختن ، و دیدن که مردم ناراضی ان و نمیخوان به اجبار پول اضافی واسه کینکت بدن ، از پک ورش داشتن و حالا دارن از حق انتخاب حرف میزنن ! در حالی که حق انتخاب این بود که از اول کینکت در بسته نبود و هزینه رو بالا نمیبرد و هر کی میخواست جدا میخرید .

برید یه آمار بگیرید از وقتی که تایتان فال امده PS4 نتونسته فروش بیشتر نبست به One داشته باشه ،
خدایش تعصبی قضابت نکنید PS4 نسبت به One بازیی نداره

بچه ها من رو میشناسن اصلا تعصب واژه اش به قیافه من هم نمیخوره ولی کنسول مایکروسافت هنوز که هنوزه عقب هستش توی فروش از PS4 و به جان خودم Titanfall اونقدر فوق العاده نیست، بازی عالی هستش! اصلا حرفی ندارم ولی این بازیهای شوتر Mainstream هیچ آش دهن سوزی نیستن و هیچوقت هم نبودن....الان تعداد انحصاری های دو تا کنسول به یه اندازه هستش، من نمی دونم دقیقا اینکه نسبت به One بازیی نداره بر اساس چی هستش :-/

بچه ها من رو میشناسن اصلا تعصب واژه اش به قیافه من هم نمیخوره ولی کنسول مایکروسافت هنوز که هنوزه عقب هستش توی فروش از PS4 و به جان خودم Titanfall اونقدر فوق العاده نیست، بازی عالی هستش! اصلا حرفی ندارم ولی این بازیهای شوتر Mainstream هیچ آش دهن سوزی نیستن و هیچوقت هم نبودن....الان تعداد انحصاری های دو تا کنسول به یه اندازه هستش، من نمی دونم دقیقا اینکه نسبت به One بازیی نداره بر اساس چی هستش :-/
کاملا منطق از نظرات گوهر بارت میباره عزیز:d

ایشون چی میگه؟ :|:-b

کاملا منطق از نظرات گوهر بارت میباره عزیز:d

خب نیست دیگه، بازی خیلی خوبی هستش ولی اون هیولای Unstopabble ای که خیلی ها دوست دارن نقش نگاریش بکنن نیست....نمی دونم چرا راجع به این سبک بازیها توی فروم یه جوری صحبت میشه که انگار هنرمندانه ترین و خلاقانه ترین و بهترین بازیهای دنیا هستن.....اینهمه شرکت ها زحمت میکشن بازیهای که از همه لحاظ( گرافیک، داستان، گیم پلی، ....) بهترین هستن میسازن ولی وقتی پای صحبت دوستان میشینی کلا چشم ها فقط Titanfall و COD و Battlefield رو میبینه که بزرگترین Achievement شون این بوده که بازیهای Fun ی هستن (همین)

خب نیست دیگه، بازی خیلی خوبی هستش ولی اون هیولای Unstopabble ای که خیلی ها دوست دارن نقش نگاریش بکنن نیست....نمی دونم چرا راجع به این سبک بازیها توی فروم یه جوری صحبت میشه که انگار هنرمندانه ترین و خلاقانه ترین و بهترین بازیهای دنیا هستن.....اینهمه شرکت ها زحمت میکشن بازیهای که از همه لحاظ( گرافیک، داستان، گیم پلی، ....) بهترین هستن میسازن ولی وقتی پای صحبت دوستان میشینی کلا چشم ها فقط Titanfall و COD و Battlefield رو میبینه که بزرگترین Achievement شون این بوده که بازیهای Fun ی هستن (همین)

شما یک لطف بکن اسم تایتان نزار جفت COD و Battlefield فعلا همین تایتان یک تو دهنی خیلی محکم زد توی دهن اکیتویژن و سازندگان گوست. سازندگان با تایتان به اینا نشون دادن خلاقیت حرف اول میزنه و توی گرافیک یا محبوبیت یک بازی خلاصه نمیشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or