Xbox One بخرید، بدون کینکت

Frobary

Loyal Member
xboxoneconsole640.jpg

فیل اسپنسر رئیس جدید بخش Xbox امروز رسما اعلام کرد که از این پس پک های بدون کینکت کنسول Xbox One راهی بازار خواهند شد. این پک جدید از روز برگزاری E3 یعنی 9 June با قیمت 399 دلار موجود خواهد بود. به علاوه کسانی که این پک رو تهیه کنند، در انتهای امسال می توانند کینکت را نیز به صورت مجزا خریداری کنند، هنوز قیمتی برای کینکت مشخص نشده است.

Delivering More Choices for Fans

شما یه حرفی زدی خب ثابت کن دیگه :دی ثابت هم نکردی یه دونه I BELIEVE میچسبونی به آواتارت یا اینکه میای میگی اشتباه کردم :دی شاید هم گفته باشم، اگه شما ثابت کردی من میام میگم اشتباه کردم :دی
من الان اتهام زدم بهت :دی تو باید خلافشو ثابت کنی نه من :دی اگه هم پیدا نکردی باید بگی اشتباه کردم یا از این PS ها بزنی :دی

واقعا مسولان ماکروسافت نمی فهمن که دارن چی کار می کنند؟!!الان خیلی از بازی ها که بر پاییه کینکت کار میکنن چه طوری باید اجرا بشن؟؟
تکلیف اون کسانی که به اجبار کینکت خریدن چی میشه؟؟؟؟

می تونید به نشانی پستی Redmond, WA 98052-6399 نامه بزنید یا این که شخصاً به دفتر مرکزی شرکت مایکروسافت حضور پیدا کنید و از یک بحران بزرگ نرم افزاری در حال وقوع به سبب حماقت و خودسری شخص جناب اسپنسر، مایکروسافت رو با خبر سازید. باشد که ما نیز به شما افتخار خواهیم کرد.

آخرین ویرایش:
شما یه حرفی زدی خب ثابت کن دیگه :دی ثابت هم نکردی یه دونه I BELIEVE میچسبونی به آواتارت یا اینکه میای میگی اشتباه کردم :دی شاید هم گفته باشم، اگه شما ثابت کردی من میام میگم اشتباه کردم :دی
===
کنسول واسه فروش تو Amazon و GameStop و بقیه فروشگاه های اینترنتی قرار گرفت.

اینا تو سیاست گذاریشون اشتباه کردن، الان هم دارن جبران میکنن. آدم که نکشتن 8-| بعضا یه جوری کامنت میدین آدم فکر میکنه تو این صنعت هیچ کس اشتباه نکرده و فقط مایکروسافت سر X1 خراب کرده!

بعضی موقعها دیگه نمیشه جبران کرد و اب رو برگردوند .مثال بارزش هم نینتندو بود که از عرش به فرش رسید تو زمینه کنسول خونگیش.

ضمن این نکته که گیمیر واقعی جاش رو صندلی ـه!!!

منظور؟

یعنی اینکه الان دیگه کار مایکروسافت تمومه؟
biggrin1.gif
اوکی منتظر می مونیم تا یکی دو سال دیگه بهتر قضیه مشخص میشه
biggrin1.gif

کار ماکروسافت تموم نیست ولی عقب افتادن زیاد فروش از حریفش از صد تا فحش برای صاحبان و مدیران کل یک ابر شرکت به اون پولداری و عظمت بدتره با اون همه سرمایه و سرمایه گذاری.

آخرین ویرایش:
بعضی موقعها دیگه نمیشه جبران کرد و اب رو برگردوند .مثال بارزش هم نینتندو بود که از عرش به فرش رسید تو زمینه کنسول خونگیش.

منظور؟
یعنی اینکه الان دیگه کار X1 تمومه؟ :دی اوکی منتظر می مونیم تا یکی دو سال دیگه بهتر قضیه مشخص میشه :دی

هان؟ :-o PS3 و 360 اندازه هم فروختن، 20 میلیون از کجا اومد؟ :-/

آها یعنی الان دیگه کارش تموم شده؟ :دی اوکی :دی
همون موقع که وقتی 360 70 میلیون دستگاه فروخته بود PS3 حدود 50-55 میلیون فروخته بود(حدود 2-3 سال پیش). یعنی کیه که میخواد این فکت تاریخی رو زیر سوال ببره:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or