Xbox One بخرید، بدون کینکت

Frobary

Loyal Member
xboxoneconsole640.jpg

فیل اسپنسر رئیس جدید بخش Xbox امروز رسما اعلام کرد که از این پس پک های بدون کینکت کنسول Xbox One راهی بازار خواهند شد. این پک جدید از روز برگزاری E3 یعنی 9 June با قیمت 399 دلار موجود خواهد بود. به علاوه کسانی که این پک رو تهیه کنند، در انتهای امسال می توانند کینکت را نیز به صورت مجزا خریداری کنند، هنوز قیمتی برای کینکت مشخص نشده است.

Delivering More Choices for Fans

کار ماکروسافت تموم نیست ولی عقب افتادن زیاد فروش از حریفش از صد تا فحش برای صاحبان و مدیران کل یک ابر شرکت به اون پولداری و عظمت بدتره با اون همه سرمایه و سرمایه گذاری.

اختلاف 2 میلیونِ , اونقدری نیست که نتونه با باندل و انحصاری جبران کنه ... یکی 7 تا فروخته یکی 5 تا
تازه مایکرو با وضع آفسایدش و گندکاریای دان متریک 5 تا فروخته
من نظرم خیلی مثبته در این حرکت هر چند بهتر بود از اول نمیذاشتن یا اگرم گذاشتن دیگه حذفش نمیکردن جالب تر بود

تاپیکهای E3 رو هنوز بوکمارک دارم . کینکت اگه از وان جدا بشه دستورالعملها و نرم افزارها و توسعشو آسمونو زمین یکی میشه :d

از این خوشم میاد در هر دو حالت فنای مایکرو خیلی خوب دفاعیه میچینن مثل خود مایکرو . از E3 2013 تا 2014 یک سال گذشته برای ما . انگار همین دیروز بود :d ولی گویا برای شما یک عمر گذشته .

ما هم خوشحال شدیم دوربین کودکانه ازش جدا شده .

اختلاف 2 میلیونِ , اونقدری نیست که نتونه با باندل و انحصاری جبران کنه ... یکی 7 تا فروخته یکی 5 تا
تازه مایکرو با وضع آفسایدش و گندکاریای دان متریک 5 تا فروخته
من نظرم خیلی مثبته در این حرکت هر چند بهتر بود از اول نمیذاشتن یا اگرم گذاشتن دیگه حذفش نمیکردن جالب تر بود
این 5 تا آمار شیپ هست حالا هی بگو

كينكت جدا مطمئنا بيش از ١٠٠ دلار قيمت مى خوره، فكر ميكنم حدود ١٥٠ دلار قيمتش باشه، بالاخره بايد يه جورى قيمت بزنن كه باعث بشه ملت برن به سمت باندل با كينكت.

تاپیک مجددا باز میشه.
نزدیک 40 تا پست پاک شد و 2 نفر هم اخطار گرفتن. اگه میخواین نفر بعدی شما باشین، بازم همین روند رو توی تاپیک ادامه بدین:)

در مورد موضوع تاپیک بحث کنین.

این 5 تا آمار شیپ هست حالا هی بگو
حالا چرا میزنی باو :دی در کل اختلاف 10 20 میلیونی نیست که نتونه برسه ... بخاطر فن بوییسم و این حرفا نمیگم :دی
سونی نسل پیش تو یه بازه ای تو فروش عقب افتاد ولی خب مگه الان شکست خورده؟! :| بزارید 4 تا انحصاری سونی بده 4 تا هم مایکرو تا بعد ببینیم چن چندیم...اینجوری که شما پرونده ی نسلُ با کمتر از یه سال میبندین خیلی عجیبه بخدا :دی
مسلما مایکرو میتونه با انحصاری و ساپورت خوب به فروش خوبی هم برسه ...هر کمپانی با این المانها میتونه به فروش خوب برسه حقیقتا :دی

یعنی یاد اون موقع هایی که میگفتیم این کینکت پول زور هست و چیزی که نمیخوایم رو بهمون میدن بعد یه سری دوستان میگفتن کینکت آینده کنترلر هاست و ... میوفتم اشک تو چشام حلقه میزنه :(

فقط برا من این جالبه که ماکرو طرفداراش رو گدا میبینه. این یه توهینه.
هر سیاستی رو که تصویب کرده و حالا رد میکنه مث ... میندازه جلوی طرافداراش.
به جای اینکه سیاستهای ماکرو باعث شرمندگیش بشه ، با زیرکی کاری میکنه که عوام دعاگوش هم باشن.
هیشکی به این فکر نمیکنه که این اسباب بازی 100 دلاری با پولش میتونست چه کارایی با cpu و gpu دستگاه بکنه .
حداقل دیگه اسمش xbone و 720 نمیشد.
این خبر رو هم الان فاش کرده به این خاطر که به مردم بقبولونه تو E3 خبرهای مهمتری داره.
ولی من فکر میکنم باز قراره یه جای دیگه گندی بزنه و بندو اب بده واسه همین داره فشار یوزرها رو یکم کمتر میکنه.

خبر که خبر خیلی خوبیه ... ولی متاسف شدم برای دستگاه انقلابی و اخرت تکنولوژی کینکت ... رسما گیمر ها به این وسیله های جنگولک بازی ویموت و موو و کینکت پشت کردن ... و همون کنترل های متداول رو ترجیح دادن ... ولی مایکرو باید بیشتر کاهش قیمت میداد ... الان پکی که میفروشه هیچ فرقی با مال سونی نداره ....به جر کیفیت و محتویات خود دستگاه که کمان نمیکنم 400 دلار عادلانه باشه ...

فقط یه مسئله ... هر جا این یه ساله میگفتی که مایکرو این کارش اشتباهه ... یه عده میومدن میگفتن شرکت به اون عظمت با اون همه کارشناس تو بهتر میفهمی ... خوب مشخص شد کی بیشتر میفهمه ... اون کارشناسا یا اون کسایی مثل یوسف مهدی ... یا گیمر های ساده ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or