Xbox One بخرید، بدون کینکت

Frobary

Loyal Member
xboxoneconsole640.jpg

فیل اسپنسر رئیس جدید بخش Xbox امروز رسما اعلام کرد که از این پس پک های بدون کینکت کنسول Xbox One راهی بازار خواهند شد. این پک جدید از روز برگزاری E3 یعنی 9 June با قیمت 399 دلار موجود خواهد بود. به علاوه کسانی که این پک رو تهیه کنند، در انتهای امسال می توانند کینکت را نیز به صورت مجزا خریداری کنند، هنوز قیمتی برای کینکت مشخص نشده است.

Delivering More Choices for Fans

تصمیم خوب و به جایی بود هر چند بهتر بود که از اول این کارو کنن ولی به قول دوستان جلوی ضررو هر وقت بگیری منفعته
خیلیا هستن واقعا کینکت واسشون بی مصرفه و اون 100 دلار اضافم واسشون دردسر
ولی خدایی اینو میزاشتن نو e3 اعلام میکردن کنفرانس میترکید....e3 امسال واقعا دیدنیه:x
البته به شخصه کنسول با کینکت ترجیح میدم:d

از روز اول معرفی one ملت داد زدن این وسیله اضافس و فقط به درد یه عده میخوره که بخان باهاش حرکت بزنن دوستان مایکرو فن مارو به درک نکردن عظمت و ابعاد این تکنولوژی متهم کردن!
بعد هم که شد قلب و مغز دستگاه!
بعدم گفتن با تکامل و اشنایی قراره صنعت گیم رو کینکت زیر و رو کنه!
----------------
در نهایت معلوم شد حرف حساب جواب نداره و پرونده کینکت دوباره به همون بازیهای حرکت موزون و افراد کم و سن و سال ختم میشه مثل نسل قبلیش.
البته طبق معمول منتظر دوستان انتحاری مایکرو هستیم که باز ابعاد جدیدی رو برامون توضیح بدن :d

از روز اول معرفی one ملت داد زدن این وسیله اضافس و فقط به درد یه عده میخوره که بخان باهاش حرکت بزنن دوستان مایکرو فن مارو به درک نکردن عظمت و ابعاد این تکنولوژی متهم کردن!
بعد هم که شد قلب و مغز دستگاه!
بعدم گفتن با تکامل و اشنایی قراره صنعت گیم رو کینکت زیر و رو کنه!
----------------
در نهایت معلوم شد حرف حساب جواب نداره و پرونده کینکت دوباره به همون بازیهای حرکت موزون و افراد کم و سن و سال ختم میشه مثل نسل قبلیش.
البته طبق معمول منتظر دوستان انتحاری مایکرو هستیم که باز ابعاد جدیدی رو برامون توضیح بدن :d

امین کینکت که فقط برا حرکات موزون نیست

کلی فرمان صوتی و کارهای جانبی میشه باهاش کرد توی بازیهای AAA ، نمونش استفاده ی عالی از کینکت تو بازیهایی مثل مس افکت 3 یا Ghost Recon Future Soldier

در کنار اون بنظرم کینکت برای ورزش روزانه و شادابی تو دنیای امروز که همه دوست دارن تو خونشون باشن بنظرم بهترین چیزه ، من خودم بشخصه روزی یکی دو ساعت باهاش هم ورزش میکنم و هم بازی میکنم خیلی خوبه و باعث میشه استایل آدم حفظ شه :d

کینکت وان هم که کلی از ایرادات کینکت قبلی رو برطرف کرده و واقعا عالی از آب در اومده و دیگه اون تاخیرهای کذایی رو هم نداره و کاملا میشه ازش لذت برد

از این به بعد هم دیگه خریدش اختیاری میشه تا بهونه ای برای خرده گرفتن به ماکرو نباشه ...

بسیار هم عالی

به نظرم من هنوز برای این کار زود بود و فقط به ضرر Kinect شد :|
فقط اون قابلیت Record کردن بازی ها چجوری بدون Kinect انجام میشه؟:d

فقط میخوام اینو بگم که علت این تصمیم مایکروسافت اون کسایی بودن و هستن که به سیاست های نادرستش انتقاد داشتند نه اون کسایی که از همون اول چه از DRM و چه از باندل شدن کینکت دفاع میکردن ( و جالبه که الان هم خوشحالن ). در ابتدا مایکورسافت یه تغییر برد-برد هم برای خودش و هم برای طرفداراش بوجود اورد که هم آمار فروش خودش رو بهبود بده هم به فیدبک بازار گوش داده باشه ولی درکل به نظر من روی کینکت ضرر خواهد کرد چون همینجوری که باندل بود 3rd party ها زیاد سراغش نمیرفتن، حالا هم که جدا شد دیگه بدتر.
با چیزایی که تو این مدت از اومدن فیل اسپنسر روی کار دیدم انتظار دارم که مایکروسافت از نظر عناوین انحصاری یه تکونی به خودش بده و از همین E3 امسال شاهد عناوین انحصاری بیشتری باشیم چون فیل اسپنسر آدم باهوشی به نظر میاد و حتماً اینو میدونه حتی با وجود کم شدن قیمت بازهم جلوی کنسول رقیب، کنسولشون مزیت خاصی نداره، حتی ضعیفتر هم هست و تنها راه در رفتن از این منجلاب همین بازیهای انحصاری ـه.
درکل رقابت جالبی درپیش هست و نتیجه ی تمام اینا به نفع گیمراست.

امین کینکت که فقط برا حرکات موزون نیست

کلی فرمان صوتی و کارهای جانبی میشه باهاش کرد توی بازیهای AAA ، نمونش استفاده ی عالی از کینکت تو بازیهایی مثل مس افکت 3 یا Ghost Recon Future Soldier

در کنار اون بنظرم کینکت برای ورزش روزانه و شادابی تو دنیای امروز که همه دوست دارن تو خونشون باشن بنظرم بهترین چیزه ، من خودم بشخصه روزی یکی دو ساعت باهاش هم ورزش میکنم و هم بازی میکنم خیلی خوبه و باعث میشه استایل آدم حفظ شه :d

کینکت وان هم که کلی از ایرادات کینکت قبلی رو برطرف کرده و واقعا عالی از آب در اومده و دیگه اون تاخیرهای کذایی رو هم نداره و کاملا میشه ازش لذت برد

از این به بعد هم دیگه خریدش اختیاری میشه تا بهونه ای برای خرده گرفتن به ماکرو نباشه ...

بسیار هم عالی
ببین امید بحث من استفاده تو عمده بازیها بود نه فقط چند عنوان!
مورد بعد بحث حق انتخاب بود.
اگه سونی هم میومد و دوربین و موو رو اجباری میکرد همون قدر من بهش بد و بیراه میگفتم.
بحث نوع سلیقه خریدار و احترامه.
الان مثلن یکی فن (منطقی) مایکرو باشه و عاشق هیلو و گرز و ... علاقه ای هم به کینکنت نداشته باشه"مجبور" بود خریداریش کنه ولو اینکه بدون استفاده بمونه!
بنظرم بهترین تصمیم ممکن رو گرفتن و نشون دادن حالیشونه :d
در کل میگم اغراق های دوستان همون موقع هم بی دلیل بود و مشخص بود همون طور که کینکت 1 مورد استقبال اکثر هاردکور جماعت قرار نگرفت شماره 2ش هم نمیتونه شور و شوقی ایجاد کنه.
در مورد بازیهای ورزشی درست میگی امید ولی شاید تو ایران ورزش تو خونه بهتر باشه ولی اونور اب با توجه به امکانات خوب ;) من دوست داشتم واسه ورزش بزنم بیرون :d

اشتباه کردن ، شکست خواهند خورد
اگر ماکرو می خواست جبران کنه باید قیمت رو با کینکت کم می کرد نه اینکه کینکت رو برداره و فقط 100 دلار کم کنه

حرکت بسیار خوبیه چون همه کس از kinect و قابلیت هاش استفاده ای نمیکنن و به نظر من انتخاب با مشتری باشه و هرکس که دوس داره اونو تهیه کنه خیلی خوبه و این یعنی احترام به نظر مشتری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or