Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
یعنی برداشتت از پستم این بود؟! :)
این امام اگه بین سیاه و سفید فرقی نمیزاشت هیچ دلیلی نداشت واسه سفید شدن طرف دعا کنه.
این داستان تخیلیها همه همینقدر تضاد دارن و بیشتر تخریبن تا تعریف
تا دلت بخواد واسش مثال دارم

منم دیگه بعد یک سال واقعاً نمی‌تونم تو خودم نگه دارم و یه پست طویل و بی ربط رو با اجازه همینجا می‌فرستم کمی تخلیه شم: :D

آقا من از پارسال عاشق یه دختره تو لبمون شده بودم و این خیلی سیگنالای متناقضی می‌فرستاد و تا 1 سال با اینکه رو یه پروژه بودیم من اصلاً نمی‌تونستم تشخیص بدم این از من متنفره یا اونم علاقه داره و این سیگنالایی که حس می‌کنم توهم من نیست!

فکر کنم آخرین آپدیتی که راجع به این موضوع فرستادم تابستون بود که یه پروژه مشترک باهاش داشتم! خلاصه همینطور من هیچی نگفتم و در حد سلام و بحث صرفاً کاری ادامه داشت رابطمون تا اینکه این ترم شروع شد! اول ترم خود این دختره آیدی فیسبوک منو از دوستم گرفته بود که باهام کانکت بشه. بعد من یکی دوبار آیدی کارت دانشگاه رو یادم رفته بود بیارم و نمی‌تونستم وارد ساختمون لب بشم و تو مسنجر فیسبوک به این پیام می‌دادم که اگر هست در رو برام باز کنه و اینطوری آروم آروم ارتباطمون تو مسنجر بیشتر شد. از طرفیم من کلاً این ترم زمانبندی درس و زندگیم خیلی نابود شده و خیلی روزایی که می‌خوام برم لب، ساعت 4-5 بعد از ظهر می‌رم و شب ساعت 12-1 برمی‌گردم. تو اون تایم معمولاً همه‌ی بچه‌های لب رفتن خونه غیر از من و این فرد مورد نظر! خلاصه این دختره شروع کرد چندبار وقتی همه رفته بودن به بهونه‌های مختلف صحبت رو شروع کردن و منم که از خدا خواسته با روی خیلی خوش صحبتو ادامه می‌دادم، جوری که هربار صحبت می‌کردیم قشنگ 3-4 ساعت حرف می‌زدیم و باهم از لب می‌رفتیم تا جایی که مسیرمون یکی بود!

همینطور برای 3 ماه گذشته این داستان ادامه دار بوده. من معمولاً یه روز درمیون می‌رم لب و تقریباً هرروزی که نمی‌رم بهم پیام می‌ده یا سوالی می‌پرسه یا همینطوری می‌گه امروز نمیای؟ در کل هربارم من نمی‌رم لب توی پیامش میگه امروز حالش بابت فیدبک سوپروایزر یا اینکه نتونسته خوب کار کنه بده و من هربار کلی بهش اعتماد به نفس باید بدم که نه خیلیم کارت خوبه و نباید بابت همچین چیزی ناراحت باشی و فلان. علاوه بر اون، حتی سر کلاس مشترکون یا میتینگای گروهی لب هم با اینکه کنار هم می‌شینیم، بهم کلی تکست می‌دیم. خیلی روزا هم می‌ریم باهم کافی می‌گیریم وسط کار و تقریباً خیلی روتین شده این داستان.

حالا مشکلی که هست اینه که این طرف جلوی بقیه بچه‌های لب یا کلاس برخوردش با من زمین تا آسمون فرق داره تا وقتی تنهاییم. مثلاً می‌رم تو کلاس سلام می‌کنم حتی جواب سلامم نمی‌ده و 5 دقیقه بعدش تو فیسبوک تکست می‌ده! از اون طرفم اکثر وقتایی که می‌خواد باهام صحبت کنه بهم می‌گه می‌تونی بیای بیرون لب صحبت کنیم. اگر هدفش فقط یه دوستی عادی بین دوتا همکار تو لب هست نمی‌دونم چرا دوست نداره کسی متوجه بشه!

الان حس می‌کنم سیگنالایی که دارم می‌گیرم دیگه واقعاً خیلی قوی ترن. مثلاً اوایل هفته من پرزنتیشن داشتم سر کلاس و اصلاً نتونسته بودم بخوام و شبش که برگشته بودم خونه تکست داده بود لطفاً خوب بخواب که خواب خوب قدم اوله برای productive بودن. این یه گربه هم داره و دیروز گربشو برده بوده یه جراحی کرده بودن. امروز که پیام داد میای لب یا نه گفتم خستم و از خونه کار می‌کنم و حال گربشو پرسیدم. بعدش جواب داده حال گربه خوبه و امیدوارم یه وقتی که تایمت آزاده بیای خونم و گربه رو ببینی. منم جواب دادم حتماً و خیلی دوست دارم گربتو ببینم و دیگه چیزی نگفت! برام سواله که مثلاً چرا نگفته گربه رو بیارم بیرون یه بار ببینی!

حالا 2 تا داستان هست که من همچنان مطمئن نیستم نیت فرد مورد نظر چیه: یکی اینکه ایشون از وایفوهای شرق آسیا هستن و من نمی‌دونم این دعوت به خونه برای دیدن گربه و صحبت 3 ساعته در روز با کسی توی کالچر اینا به معنی اینه که اونم به من علاقه ای داره یا صرفاً می‌خواد باهام دوست عادی باشه! دومین داستانم اینه که اون اوایل چندبار گفته بود ازدواج کرده و شوهرش تو یه دانشگاه دیگست و تو لانگ دیستنسن. یه پسری ماهی یه بار مثلاً میاد تو لب که کنار هم دارن گیم می‌زنن تو لب (!) و میرن غذا می‌خورن و میان، جالبم هست روزایی که اون طرف تو لبه حتی منو می‌بینه سلامم نمی‌کنه و یه بارم یه تکستی داده بودم اون روزی که پسره اومده بود و تا چندروز بعد حتی seen هم نکرد تکستمو. ولی این دوتا اصلاً صدای حرفاشون که میاد یا رفتارشون جوری نیست که مطمئن باشم شوهرشه! یعنی فقط گیم می‌زنن و هیچ ارتباط فیزیکالی من ندیدم بینشون. مثلاً یه بارم تو صحبتاش می‌گفت خیلی منتظرم پروژه جدیدم تموم شه و یه هفته با دوستام برم مسافرت، خیلی برام عجیبه که اگه واقعاً ازدواج کرده چرا مثلاً نمی‌گه دوست دارم با شوهرم برم مسافرت؟ واقعاً هم می‌ترسم این سوال رو مستقیم ازش بپرسم و جوابی بگیرم که دوست ندارم بشنوم و emotional damage سنگینی بخورم. فرض رو همون گذاشتم که با طرف فقط دوسته و ارتباطشونم زیاد نیست!

خیلی پست طولانی شد! در کل من به شدت به این طرف علاقه دارم و تو این 1سال انقدر فکرم پیش این بوده که به هیچ دختر دیگه ای فکرم نمی‌کنم! اگر احیاناً پیشنهادی دارید که تو این وضعیت چیکار باید کرد که به فنا نرم به شدت استقبال می‌کنم! با تشکر :D

اگه مطمئن هستی طرف متأهل هست بیخیال شو.
ممکنه جونتو یا اینده ی خودتو سر این داستان از دست بدی.

من موندم این پدر مادرای احمق برای چی بچه هاشونو میفرستن مدرسه..بابا بسه حماقت...حالا ما رفتیم مدرسه و دانشگاه کحای دنیا رو گرفتیم.
یک هفته بچه هاتنو نفرستید مدرسه..مگر حالیتون میشه
این همون چیزیه که اونا میخوان دیگه، نرفتن دختر بچه ها به مدرسه.

آخرین ویرایش:
این امام اگه بین سیاه و سفید فرقی نمیزاشت هیچ دلیلی نداشت واسه سفید شدن طرف دعا کنه.
این داستان تخیلیها همه همینقدر تضاد دارن و بیشتر تخریبن تا تعریف
تا دلت بخواد واسش مثال دارم
کی گفته فرقی نیست بینشون! سفیدا خوشگل تر و گوگولی ترن .اگه سفید بود که برده یا غلام نمیشد.حتما حکمتی داشته دیگه :)

• Poker Face
Reactions: N0o0bSmoke
یه unpopular بگم بعنوان آخرین پست چون حقیقتا دیگه نمیکشم
واقعا میشه گفت یکی از useless ترین کارای دنیا
فعالیت توی بازیسنتره : )

فکر نکنین بی جنبه ام یا چیزی، اتفاقا من یکی از با جنبه ترین ادمایی ام که تاحالا تو زندگیتون دیدین : ) )
فقط این حس رو دارم که کارای مهم تری واسه انجام دادن وجود دارن

پ.ن: اگه برای هر پست مثلا 50 تومن میومد تو حسابمون خب اونموقع میارزید : ) )
نه اینکه اونای که تو اینستاگرامند پول میگیرند؟
اتفاقا من عاشق فروم هستم
بی دلیل این فرم برام بازه
هر وقت حرفی سوالی داشتم اولین گزینه که به ذهنم میرسه اینجاست
هر فرمی بودیم تعطیل شد
فروم > اینستاگرام و فیسبوک و....

کی گفته فرقی نیست بینشون! سفیدا خوشگل تر و گوگولی ترن .اگه سفید بود که برده یا غلام نمیشد.حتما حکمتی داشته دیگه :)
اره مخصوصا تو بهشت وعده داده شده اسلام که همه سفید و گوگولی ان
کلا علاقه به گوگولی بازی یکی از الزامات دینداریه

اره مخصوصا تو بهشت وعده داده شده اسلام که همه سفید و گوگولی ان
کلا علاقه به گوگولی بازی یکی از الزامات دینداریه
دین ها ریجن بندی دارند
ریجن خاورمیانه این شکلیه
البته اون زمان فکرشو نمیکردند قانونی در مورد برابری حقوق جنسیت ها و رنگ پوست نوشته میشه

در مورد این حملات شیمیای هم یه نکته بگم.تا الان بالای ۱۰۰ تا مدرسه حمله شده و امکان نداره شهروند عادی یا دوربین مغازه ای از اینا فیلم نگرفته باشه و بیرون نداده باشن.به قطع یقین میشه گفت حمله از داخل مدرسه هستش و از طرف فردی که قشنگ با مدرسه و جای دوربین مدار بسته های داخل مدرسه آشنایی داره

چاره فقط نرفتن نیست،باید یه فکر دیگه کرد
اتفاقا نباید برن، مشکل اینه که پسرا اهمیت نمیدن (که اونم باز یه آسیب شناسی دیگه داره کاری ندارم) اگه پسرا نمیرفتن دخترا هم نمیرفتن یه حرکت خیلی بزرگی میشد و ریده میشد به هیکلشون. الان اتفاقی که افتاده صرفا یه سری از دخترا نمیرن مدرسه، خب این اصلا جلوه اعتراضی نداره فقط از ترسه.

• Like
Reactions: Nameless King
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or