Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
یکی تو آفیسمونه
همش حی میخواد به همه بگه که آیفون داره
بالاشهر زندگی میکنه
حقوقه آفیس پول خورده واسش
50 میلیون هزینه مهد کودک پسرش شده
شوهرش خیلی ادم خوبیه
و...
فقط خواستم بگم که
دارم بالا میارم
ممنون.

یکی تو آفیسمونه
بالاشهر زندگی میکنه
شوهرش خیلی ادم خوبیه
و...
فقط خواستم بگم که
دارم بالا میارم
ممنون.
برو با شوهرش بریز رو هم تا بلکه درس عبرتی بشه براش دیگه فخر فروشی نکنه

این BoxBox یکی از بی آزارترین کاربرای اینجاست. هر موقع بنده خدا میاد پستی چیزی میزنه چند نفر شوخی های بی ربط و بی ادبانه میکنن باهاش. واقعا بعضی اوقات آدم میمونه وقتی همچین جایی که انتظار میره به لحاظ فرهنگی بالاتر از سطح جامعه باشه همچین رفتارایی میبینه چه انتظاری از اکثریت میره

یه unpopular بگم بعنوان آخرین پست چون حقیقتا دیگه نمیکشم
واقعا میشه گفت یکی از useless ترین کارای دنیا
فعالیت توی بازیسنتره : )

فکر نکنین بی جنبه ام یا چیزی، اتفاقا من یکی از با جنبه ترین ادمایی ام که تاحالا تو زندگیتون دیدین : ) )
فقط این حس رو دارم که کارای مهم تری واسه انجام دادن وجود دارن

پ.ن: اگه برای هر پست مثلا 50 تومن میومد تو حسابمون خب اونموقع میارزید : ) )

پ.ن: اگه برای هر پست مثلا 50 تومن میومد تو حسابمون خب اونموقع میارزید : ) )
یعنی اینایی که توی تاپیک اکتیویژن ۲۴ ساعته دارن میزنن تو سر هم و آمار و ارقام حساب کتاب میکنن, محض رضای خدا اینکارو‌ میکنن؟
will_poulter.png

یعنی اینایی که توی تاپیک اکتیویژن ۲۴ ساعته دارن میزنن تو سر هم و آمار و ارقام حساب کتاب میکنن, محض رضای خدا اینکارو‌ میکنن؟
View attachment 286337

نه حاجی اونا سهامدار سونی و مایکروسافتن :>

یکی تو آفیسمونه
بالاشهر زندگی میکنه
شوهرش خیلی ادم خوبیه
و...
فقط خواستم بگم که
دارم بالا میارم
ممنون.

همين كه به دفتر و محل كار ميگيد آفيس نشون ميده بايدم اينجور آدما توش باشن :D

یک ضرب المثلی میگن دزد فقط برای همسایست....حالا اینا فکر میکنن فقط بچه های بقیه مسموم میشن.!!!برای بچه های خودشون اتفاق نمیفته.!!!!؟؟نمیدونم.من که دیگه کلا رد دادن از این ملت نفهم..شنبه گفتن بچهاتونو نفرستید.باز عین بلانسبت ب..ز بچه هاشونو فرستادن!!

داداش نمیدونم اینو کی نوشتی ولی:
این داستان داره از امامتون تعریف میکنه؟
این امام اگه نژادپرست نبوده چطور واسه طرف سفید شدن رو از خدا طلب کرده؟
یعنی برداشتت از پستم این بود؟! :)

• Like
Reactions: MK_COD
یک ضرب المثلی میگن دزد فقط برای همسایست....حالا اینا فکر میکنن فقط بچه های بقیه مسموم میشن.!!!برای بچه های خودشون اتفاق نمیفته.!!!!؟؟نمیدونم.من که دیگه کلا رد دادن از این ملت نفهم..شنبه گفتن بچهاتونو نفرستید.باز عین بلانسبت ب..ز بچه هاشونو فرستادن!!
متاسفانه یه عمره خیلی از مردم رو بیشعور نگه داشتن، خودشون که نمیفهمن الان چکار بکنن هیچ اپوزیسیون خارجی هم درست راهنمایی نمیکنه.

من 36 سالمه.زمان دبیرستان یه پسری بود تو کلاسمون که هیچوقت 19.75 هم نمیگرفت.همه نمرهاش 20 بود.یه روز فهمیدیم خودکشی کرده :| قبلش همه کتاب و دفتراش رو آتیش زده بوده و نوشته بود تقصیر اینا هست.از بس پدر و مادر مریضش مجبورش کرده بودن درس بخونه که مثلا دکتر بشه.حالا حدود 20 سال گذشته و جنازه اش هم تجزیه شده در صورتی که میتونست الان زنده باشه و کاری که دوست داره انجام بده.

حالا که اوضاع بدتر شده و خود پدر مادرها شدن عامل بدختی و مشکلات روحی بچه ها...بچه ها شدن مسئول عقده ها و آرزوهای برآورده نشده والدین.پس تعجب نکن که به فلان جاشون هم نیست.

خدابیامرزه مادر خودم با وجود اینکه متولد 1339 بود از والدین الان هم جلوتر بود.چون همیشه کتاب میخوند با وجود اینکه خودش دیپلمه بود.یعنی اگه 100 تا مشکل هم داشته باشم باز آدم شادی هستم اساسا چون کودکی شادی داشتم.مثلا بازی ایران استرالیا مدیر اجازه نمیداد بچه ها برن خونه ولی مامانم گفت اصلا نمیخواد برید مدرسه.بشینید بازی رو ببینید:D

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or