Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
دین ها ریجن بندی دارند
ریجن خاورمیانه این شکلیه
البته اون زمان فکرشو نمیکردند قانونی در مورد برابری حقوق جنسیت ها و رنگ پوست نوشته میشه
نمیشه تو ایران باشیم و اکانت مون رو با ریجن امریکا درست کنیم؟

از ادبیات نوشتنت مشخصه چه تیپ ادمی هستی.
تو لول من نیست جوابت و بدم.
خوش باشی.
دوست عزیز اخه یک حرفی میزنی ادم اعصابش خراب میشه و به شعورش توهین میشه...بابا دارن شیمیایی میزنن..رسما جنگ راه انداختن بعد شما میگی بیخیال همه اینا بشیم چون اونا اینحوری میخوان.هنوزم مشخص نیست این گازها تو دراز مدت چه عوارضی دارن
ببخشید اگر ناراخت شدید.پست رو ویرایش کردم

والا سر بحث مدرسه و گاز ها این قضایا
اول که الان وضعیت یه جوری شده همه مون یه راننده تاکسی تو وجودمون داریم(توهین نشه منظورم عادت راننده تاکسی هایی که کلا شکاک هستن و میگن کار خودشونه :D )
الان معلوم نیست دقیقا هدفشون چیه
یه فرضیه میگه میخوان دختران این سرزمین رو از تحصیل بازدارن
یه فرضیه میگه انتقامه چون دانش آموزها اومدن تو خیابون میخوان ازشون انتقام بگیرن
یه فرضیه دیگه میگه دارن دانش آموزان رو میترسونن که بگن اگه بیاید تو خیابون ما میتونیم راحت فلاتنون کنیم حتی در حین زندگی روزمره ...
ولی خوب بزرگ ترین اشتباه هر د.ی.ک.ت.ا.ت.و.ر.ی این تصمیمات عجولانه ست که کارشون رو تموم میکنه
البته EA خودش با تصمیماتش میخواد بره مردم هستن که دل به ظلم بستن و نمیذارن وگرنه هر کجای دنیا این اتفاقات تو مدرسه افتاده بود دنیا رو روی سر حکومت خراب میکردن ولی اینجا متاسفانه خیلی خوابشون سرده
مثلا چند هفته ست تو بلوچستان دارن یه تنه این شعله رو نگه میدارن کو استانی که بهشون بپیونده یا حمایت کنه؟
فقط بلدن جمعه تا جمعه تو اینستا زیر پست مربوطه بگن درود به مردم قهرمان بلوچ درود به مولانا،درود تو توی اینستا دردی رو دوا نمیکنه هموطن
در آخر بگم EA صد در صد رفتنیه ولی هر چی بیشتر لفتش بدیم بیشتر موردهایی همچون مسمومیت در مدرسه میبینیم

به دلیل زندگی در ایران و شرایط این کشور فلک زده و بخت برگشته، من هیچ وقت داخل این کشور باعث و بانی به وجود اومدن یه بچه نمیشم که فردا روزی بچه بزرگ بشه و بفرستمش تو این اجتماع سقوط کرده و زیر دست حکومتی سر تا پا روانی !

یعنی طرز فکر من اینه ( و خواهد بود ) به وجود آوردن فرزند در حال حاضر و شرایط کنونی ایران خیانتی بزرگ در حق موجودی هستش که میخوای باعث و بانی این بشی که به پا به این سرزمین بذاره !

حالا این مقدمه ای که گفتم، روز های اخیر اتقاقات تلخی که داره در مدارس ایران میفته که البته از دید من اصلا تعجب برانگیز نیست و انتظار هر کاری از EA رو میشه داشت و حتی کار هایی کثیف فراتر از این کارایی که دارن میکنن هم از دستشون بر میاد ! یعنی تکلیف ما با EA مشخصه !

اما .. اما روی صحبت اصلیم، پدر مادر های ایرانی هستش ! ( کلا جامعه ایران و بخشی از جامعه خنثی ایران !!!! ) واقعا شوکه کننده و باور نکردنی هستش که چه جوری بچه هاشون رو میفرستن مدرسه ؟ یعنی باور کنید هاج و واج موندم که چه جوری دارن این کار رو میکنن و با دیدن اخبار حمله شیمیایی به مدارس هنوز بچه هاشون رو میفرستن به مدرسه ؟

من به نظرم جامعه ایران انقدر تو فقر و فلاکت و بدبختی زندگی کرده، انقدر زندگی در بحران و ناپایداری شرایط اجتماعی، مردم براشون همه چیز عادی شده ( به طور مثال مرگ مردم ایران بر اثر تصادفات، که آماری اومده اگر جنگی رخ میداد انقدر سالانه ما کشته نمیدادیم که داریم بر اثر تصادفات تلفات میدیم ) و از دوران بچگی ( اکثریت ما ) انقدر در زندانی به نام ایران به دنیا اومدیم و توش بزرگ شدیم و به نوعی در این باتلاق دست و پا می زنیم که اصلا بی حسی گرفته بخش بزرگی از مردم رو !

باور کنید منی که نه فرزندی دارم، فکر کنم دارم بیشتر حرص میخورم از دست این پدر مادر ها و واقعا در حیرتم بچه هاشون رو چه جوری میفرستن مدرسه ؟ که هر لحظه امکان مرگ فرزنداشون هست و امکان داره یه بلایی به سرشون بیاد ! این موضوع من فکر کنم جنبه روانی مردم ایران رو داره نشون میده و وضعیتی به شدت ترسناک هستش از دید من !

و اما درباره این که بخشی از مردم نظرشون اینه که EA دوست داره بچه ها مدرسه نرن ؟ ( این جا جون یه انسان در وسطه و اونم جون فرزندان این مردم ! ) اشتباه ! اشتباه دارین میکنین ! اتفاقات اعتراضات چند ماه اخیر و ... نشون داد که EA به شدت دنبال باز بودن مدارس و دانشگاه ها هستش و هم به پول مردم نیاز داره و هم میخواد شرایط کشور به سمت تعطیلی و اعتصاب کشیده نشه ! دیگه فکر کنم خبر ها رو داشتید که چه جوری حتی زمان اعتراضات EA هر طوری بود دانشگاه ها و مدارس رو تعطیل نمیکردن و اونم جاهایی که اعتراضات دانش آموز ها و دانشجو ها یکی از ارکان اصلی اعتراضات مردمی بود !

جامعه واقعا من فکر می کنم ( قشر خاکستری ) هنوز متوجه نیستن چه بلایی داره سرشون میاد ! یعنی فکر میکنن دارن زندگی میکنن ! فکر میکنن این اتفاقاتی که داره رخ میده چیزی نیست ! اینم میگذره ! اینم رد می کنیم ! و ... باقی داستان !

از لحاظ روحی و روانی جامعه ما در وضعیتی فاجعه بار هستش ! این متلاشی شدن روح و روان جامعه به شدت ترسناکه ! شما وقتی با وجود شنیدن و دیدن اخبار مدارس بچت رو میفرستی تو گله گرگ ها، این جا باید کمی تامل کرد که چه بلایی به سر روح و روان جامعه اومده که حتی دیگه دیدن و شنیدن این اخبار هم براشون عادی شده و در نهایت میگن چیزی نیست، میگذره ! برای ما که پیش نیومده و .......

وقتی در زندانی به دنیا میای و توش بزرگ میشی، رفته رفته بهش خو میگیری و عادت میکنی !

دین گوگول پرور که میگن اینه په... :D ولی خیلی باحال گفتی، کلی خندیدم، دمت گرم:-bd:D
داداش نصف این دین که میگن سره همین گوگول پروری هست.
توی همون اوایل کتابی که صاف از آسمون اومد خورد تو سرمون وعده دخترانی با س*نه های برجسته به مومنانش داده که از شدت روشن بودن پوستشون آبی که میخورن از توی گلوشون دیده میشه😂.

به دلیل زندگی در ایران و شرایط این کشور فلک زده و بخت برگشته، من هیچ وقت داخل این کشور باعث و بانی به وجود اومدن یه بچه نمیشم که فردا روزی بچه بزرگ بشه و بفرستمش تو این اجتماع سقوط کرده و زیر دست حکومتی سر تا پا روانی !

یعنی طرز فکر من اینه ( و خواهد بود ) به وجود آوردن فرزند در حال حاضر و شرایط کنونی ایران خیانتی بزرگ در حق موجودی هستش که میخوای باعث و بانی این بشی که به پا به این سرزمین بذاره !

حالا این مقدمه ای که گفتم، روز های اخیر اتقاقات تلخی که داره در مدارس ایران میفته که البته از دید من اصلا تعجب برانگیز نیست و انتظار هر کاری از EA رو میشه داشت و حتی کار هایی کثیف فراتر از این کارایی که دارن میکنن هم از دستشون بر میاد ! یعنی تکلیف ما با EA مشخصه !

اما .. اما روی صحبت اصلیم، پدر مادر های ایرانی هستش ! ( کلا جامعه ایران و بخشی از جامعه خنثی ایران !!!! ) واقعا شوکه کننده و باور نکردنی هستش که چه جوری بچه هاشون رو میفرستن مدرسه ؟ یعنی باور کنید هاج و واج موندم که چه جوری دارن این کار رو میکنن و با دیدن اخبار حمله شیمیایی به مدارس هنوز بچه هاشون رو میفرستن به مدرسه ؟

من به نظرم جامعه ایران انقدر تو فقر و فلاکت و بدبختی زندگی کرده، انقدر زندگی در بحران و ناپایداری شرایط اجتماعی، مردم براشون همه چیز عادی شده ( به طور مثال مرگ مردم ایران بر اثر تصادفات، که آماری اومده اگر جنگی رخ میداد انقدر سالانه ما کشته نمیدادیم که داریم بر اثر تصادفات تلفات میدیم ) و از دوران بچگی ( اکثریت ما ) انقدر در زندانی به نام ایران به دنیا اومدیم و توش بزرگ شدیم و به نوعی در این باتلاق دست و پا می زنیم که اصلا بی حسی گرفته بخش بزرگی از مردم رو !

باور کنید منی که نه فرزندی دارم، فکر کنم دارم بیشتر حرص میخورم از دست این پدر مادر ها و واقعا در حیرتم بچه هاشون رو چه جوری میفرستن مدرسه ؟ که هر لحظه امکان مرگ فرزنداشون هست و امکان داره یه بلایی به سرشون بیاد ! این موضوع من فکر کنم جنبه روانی مردم ایران رو داره نشون میده و وضعیتی به شدت ترسناک هستش از دید من !

و اما درباره این که بخشی از مردم نظرشون اینه که EA دوست داره بچه ها مدرسه نرن ؟ ( این جا جون یه انسان در وسطه و اونم جون فرزندان این مردم ! ) اشتباه ! اشتباه دارین میکنین ! اتفاقات اعتراضات چند ماه اخیر و ... نشون داد که EA به شدت دنبال باز بودن مدارس و دانشگاه ها هستش و هم به پول مردم نیاز داره و هم میخواد شرایط کشور به سمت تعطیلی و اعتصاب کشیده نشه ! دیگه فکر کنم خبر ها رو داشتید که چه جوری حتی زمان اعتراضات EA هر طوری بود دانشگاه ها و مدارس رو تعطیل نمیکردن و اونم جاهایی که اعتراضات دانش آموز ها و دانشجو ها یکی از ارکان اصلی اعتراضات مردمی بود !

جامعه واقعا من فکر می کنم ( قشر خاکستری ) هنوز متوجه نیستن چه بلایی داره سرشون میاد ! یعنی فکر میکنن دارن زندگی میکنن ! فکر میکنن این اتفاقاتی که داره رخ میده چیزی نیست ! اینم میگذره ! اینم رد می کنیم ! و ... باقی داستان !

از لحاظ روحی و روانی جامعه ما در وضعیتی فاجعه بار هستش ! این متلاشی شدن روح و روان جامعه به شدت ترسناکه ! شما وقتی با وجود شنیدن و دیدن اخبار مدارس بچت رو میفرستی تو گله گرگ ها، این جا باید کمی تامل کرد که چه بلایی به سر روح و روان جامعه اومده که حتی دیگه دیدن و شنیدن این اخبار هم براشون عادی شده و در نهایت میگن چیزی نیست، میگذره ! برای ما که پیش نیومده و .......

وقتی در زندانی به دنیا میای و توش بزرگ میشی، رفته رفته بهش خو میگیری و عادت میکنی !
از کسی که یه خونه ۶۰ ۷۰ متری داره و برای برآورده شدن نیاز خودش بچه رو میفرسته مدرسه یا مهد که راحت کارشو برسه بکنه انتظار نگرانی در مورد این مسئله گاز و اینا نباید داشت...

• Like
Reactions: Nameless King
این همون چیزیه که اونا میخوان دیگه، نرفتن دختر بچه ها به مدرسه.
این دیگه واقعا از اون حرفا بودا!
برای چی رژیم نخواد که دختر بچه ها به مدرسه برن؟:-??
الان میاید میگید طرف مزدور و جیره خوار هستش ولی واقعم برام سواله که این سناریو چطور انقدر پروبال گرفته؟!
ممنون میشم اگه یکی از عزیز یک دلیل قانع کننده بیاره که چرا این رژیم نخواد دخترا به مدرسه برن

• Like
Reactions: m.a.t
داداش نصف این دین که میگن سره همین گوگول پروری هست.
توی همون اوایل کتابی که صاف از آسمون اومد خورد تو سرمون وعده دخترانی با س*نه های برجسته به مومنانش داده که از شدت روشن بودن پوستشون آبی که میخورن از توی گلوشون دیده میشه😂.
لعنتی خوب فانتزی میزده :D

• Like
Reactions: Mohsen GT
البته من در اینجور مسائل کارشناس نیستم و در مورد موضوع مورد بحث هم به هیچ کدوم از نظریه‌های مطرح شده اطمینانی ندارم. اما از دلایل قانع کننده:
2-223.png

• Like
Reactions: Changed_Man 50
این BoxBox یکی از بی آزارترین کاربرای اینجاست. هر موقع بنده خدا میاد پستی چیزی میزنه چند نفر شوخی های بی ربط و بی ادبانه میکنن باهاش. واقعا بعضی اوقات آدم میمونه وقتی همچین جایی که انتظار میره به لحاظ فرهنگی بالاتر از سطح جامعه باشه همچین رفتارایی میبینه چه انتظاری از اکثریت میره
ما این همه کاربر بی آزار دیگه هم داریم کسی هم کار به کارشون نداره :-" بگذریم که ذات فروم کلا روابط بین کاربراس شما اگه می خوای روزمرگی بنویسی کسی هم جیکش در نیاد کانال تلگرام راهش هست نه پست تو فروم...
در رابطه با شوخی هم، اتفاقا جو دوستانه اینجا بستر رو براش فراهم کرده و این دوستمون هم بار اولش نیست که اینجا پیام می ده و خوب می دونه جو اینجا چطور هست. من نمی دونم چطور شما فکر می می کنی درسته کسی رو اینطور بی فرهنگ خطاب کنی صرف یه جمله شوخی کردن اونم تو فروم...

ما این همه کاربر بی آزار دیگه هم داریم کسی هم کار به کارشون نداره :-" بگذریم که ذات فروم کلا روابط بین کاربراس شما اگه می خوای روزمرگی بنویسی کسی هم جیکش در نیاد کانال تلگرام راهش هست نه پست تو فروم...
در رابطه با شوخی هم، اتفاقا جو دوستانه اینجا بستر رو براش فراهم کرده و این دوستمون هم بار اولش نیست که اینجا پیام می ده و خوب می دونه جو اینجا چطور هست. من نمی دونم چطور شما فکر می می کنی درسته کسی رو اینطور بی فرهنگ خطاب کنی صرف یه جمله شوخی کردن اونم تو فروم...
اینکه طرف هر پستی میزنه گرا*ش جنسی ش و پسر بودنش و... مورد تمسخر یه عده قرار میگیره چیزی نیست که به عنوان جو دوستانه ازش اسم ببری! زیر پستش عکس داده که طرفو بلاک کرده بعد جو دوستانه ست؟
مصداق بارز بولی کردن طرف به خاطر گرایش و... هست دیگه. این اگر بافرهنگیه من نمیدونم دیگه چی نیست!

اینکه طرف هر پستی میزنه گرا*ش جنسی ش و پسر بودنش و... مورد تمسخر یه عده قرار میگیره چیزی نیست که به عنوان جو دوستانه ازش اسم ببری! زیر پستش عکس داده که طرفو بلاک کرده بعد جو دوستانه ست؟
مصداق بارز بولی کردن طرف به خاطر گرایش و... هست دیگه. این اگر بافرهنگیه من نمیدونم دیگه چی نیست!
برادر من تو جوی که شوخی هست شما در هر موردی پست بزنی قاعدتا شوخی ها هم می ره همون سمت. همونطور که یذره قبل اون دوستمون در مورد رابطه ش تو آزمایشگاه پست گزاشت و شوخی های مختلفی هم باهاش شد (از جمله کلمه لب و خب لفظ تسوندره که خودم استفاده کردم). کسی اینجا دوربین مدار بسته نزاشته که گرایش جنسی غیر معمول اگه پیدا شد سریع بیاد سر وقتش و بولیش کنه...
حالا کسی خوشش نمیاد از شوخی های یه نفر خیلی راحت همینطور که این دوستمون بلاک کرد، طرف رو بلاک می کنه و تمام. نیازی نیست ویچ هانت راه بیوفته و هر کس جیکش در اومده بی فرهنگ خطاب بشه...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or