Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
برادر من تو جوی که شوخی هست شما در هر موردی پست بزنی قاعدتا شوخی ها هم می ره همون سمت. همونطور که یذره قبل اون دوستمون در مورد رابطه ش تو آزمایشگاه پست گزاشت و شوخی های مختلفی هم باهاش شد (از جمله کلمه لب و خب لفظ تسوندره که خودم استفاده کردم). کسی اینجا دوربین مدار بسته نزاشته که گرایش جنسی غیر معمول اگه پیدا شد سریع بیاد سر وقتش و بولیش کنه...
حالا کسی خوشش نمیاد از شوخی های یه نفر خیلی راحت همینطور که این دوستمون بلاک کرد، طرف رو بلاک می کنه و تمام. نیازی نیست ویچ هانت راه بیوفته و هر کس جیکش در اومده بی فرهنگ خطاب بشه...
شما اگر تفاوت تمسخر به خاطر صفاتی که طرف درش دخیل نیست با شوخی های دیگه متوجه نیستی من اصراری ندارم بیشتر توضیح بدم که قانع شی حرکت درستی نیست این
هنوز باید کلاس توجیهی گذاشت که چرا شوخی و تمسخر های قومیتی خوب نیست، در مورد گرایش خوب نیست، در مورد جنسیت و رنگ پوست و... خوب نیست

این دیگه واقعا از اون حرفا بودا!
برای چی رژیم نخواد که دختر بچه ها به مدرسه برن؟:-??
الان میاید میگید طرف مزدور و جیره خوار هستش ولی واقعم برام سواله که این سناریو چطور انقدر پروبال گرفته؟!
ممنون میشم اگه یکی از عزیز یک دلیل قانع کننده بیاره که چرا این رژیم نخواد دخترا به مدرسه برن
قتلهای زنجیره ای کار کی بود؟
آتیش زدن سفارت کار کی بود؟
کوی دانشگاه مقصر کی بود؟
چه گروهی جلوی کنسرتهارو میگیره در صورتی که وزارت اشارت مجوز میده؟
این آتش به اختیار ها کین ؟
اسید پاشی هایی که محکومیتی پشتش نیست.
و...

در ادامه همه اینها میشه این عبارت "چی به رژیم میرسه" آورد!

باور کنی یا نه بخشی از حکومت تو هزاران سال قبل زندگی میکنن و خط فکریشون خیلی عقب مونده تر از اینهایی هست که فکر میکنیم.
اینکه زن باید کنج خونه بشینه ، تو ادارات و... نباید حضور داشته باشه چون موجب فَساد میشه.
نباید مستقل باشه ، حقوق جدا داشته باشه و...
از حوصله خارجه همرو لیست کردن.

و خب این گروه ها قدرت ، سرمایه و نفوذ رو از رژیمی میگیرن که حامی مستقیم اونهاست.
ردیف بودجه دارن که سال به سال میره مجلس تصویب میشه.
حالا اگه ثابت بشه که این جنایت اخیر هم مسئولیتش با این بخش از تندرو هاست که حتی دولت هم به اونها دسترسی نداره و جوابگو نیستن ، ما نباید بگیم مسئولیت مستقیم این جنایت روی دوش رژیمه؟

شما اگر تفاوت تمسخر به خاطر صفاتی که طرف درش دخیل نیست با شوخی های دیگه متوجه نیستی من اصراری ندارم بیشتر توضیح بدم که قانع شی حرکت درستی نیست این
هنوز باید کلاس توجیهی گذاشت که چرا شوخی و تمسخر های قومیتی خوب نیست، در مورد گرایش خوب نیست، در مورد جنسیت و رنگ پوست و... خوب نیست
اتفاقا یه سری ها هم معتقدن با مقدسات نباید شوخی کرد و برای یه نویسنده بدبختی هم bounty تعیین کردن به خاطر کتابش :-" من اعتقادی ندارم تفکراتم الزاما درسته و کسی رو هم تفکرش رو سعی نمی کنم عوض کنم ولی امیدوارم آخر راه تفکر شما مثل اونا نشه...

اتفاقا یه سری ها هم معتقدن با مقدسات نباید شوخی کرد و برای یه نویسنده بدبختی هم bounty تعیین کردن به خاطر کتابش :-" من اعتقادی ندارم تفکراتم الزاما درسته و کسی رو هم تفکرش رو سعی نمی کنم عوض کنم ولی امیدوارم آخر راه تفکر شما مثل اونا نشه...
نمیدونم کجای پستم اشاره داشت به مقدسات! چیزی که مطلقا وجود نداره
ولی منطق داخل پستت و ارتباط دادن صفاتی که انسان درش دخیل نیست به مقدسات خودش نشون میده چقدر تفکراتت درسته.
تمسخر قومی و گرایشی و... ایراد نداره چون با «مقدسات» هم میشه شوخی کرد! مرسی از منطق

قتلهای زنجیره ای کار کی بود؟
آتیش زدن سفارت کار کی بود؟
کوی دانشگاه مقصر کی بود؟
چه گروهی جلوی کنسرتهارو میگیره در صورتی که وزارت اشارت مجوز میده؟
این آتش به اختیار ها کین ؟
اسید پاشی هایی که محکومیتی پشتش نیست.
و...

در ادامه همه اینها میشه این عبارت "چی به رژیم میرسه" آورد!

باور کنی یا نه بخشی از حکومت تو هزاران سال قبل زندگی میکنن و خط فکریشون خیلی عقب مونده تر از اینهایی هست که فکر میکنیم.
اینکه زن باید کنج خونه بشینه ، تو ادارات و... نباید حضور داشته باشه چون موجب فَساد میشه.
نباید مستقل باشه ، حقوق جدا داشته باشه و...
از حوصله خارجه همرو لیست کردن.

و خب این گروه ها قدرت ، سرمایه و نفوذ رو از رژیمی میگیرن که حامی مستقیم اونهاست.
ردیف بودجه دارن که سال به سال میره مجلس تصویب میشه.
حالا اگه ثابت بشه که این جنایت اخیر هم مسئولیتش با این بخش از تندرو هاست که حتی دولت هم به اونها دسترسی نداره و جوابگو نیستن ، ما نباید بگیم مسئولیت مستقیم این جنایت روی دوش رژیمه؟
اینجا نمیشه خیلی باز و بی پرده صحبت کرد
فقط در تایید و ادامه حرف شما میخوام به یه نکته اشاره کنم
بالاترین مقام این کشور مهرماه 1401 گفتند:نوجوانانی را که به خیابان آمدند،میتوان با یک تنبیه متوجه کرد که اشتباه می کنند.
الان داریم تنبیه رو میبینیم

اینجا نمیشه خیلی باز و بی پرده صحبت کرد
فقط در تایید و ادامه حرف شما میخوام به یه نکته اشاره کنم
بالاترین مقام این کشور مهرماه 1401 گفتند:نوجوانانی را که به خیابان آمدند،میتوان با یک تنبیه متوجه کرد که اشتباه می کنند.
الان داریم تنبیه رو میبینیم
بنده به عنوان نماینده رسمی و قانونی پایگاه مقداد توی این تاپیک می‌تونم در جواب ادعای شما بگم همون مقام فرمودن که توطئه بعدی دشمن به تعطیلی کشاندن مدارس و دانشگاه هاست.
ضمن این که این کار رو وقتی در اوج قدرت بودن نکردن، الان که زارتشون در رفته برای چی باید همچین کاری بکنن؟

ضمن این که امروز خودم توی اخبار دیدم که گفتن خبری نبوده و یکی از بچه‌ها که شب قبل خوراک لوبیا خوردن از خودش بوی پی‌پی بی‌صدا در کرده و بچه‌ها هول کردن.

این دیگه واقعا از اون حرفا بودا!
برای چی رژیم نخواد که دختر بچه ها به مدرسه برن؟:-??
الان میاید میگید طرف مزدور و جیره خوار هستش ولی واقعم برام سواله که این سناریو چطور انقدر پروبال گرفته؟!
ممنون میشم اگه یکی از عزیز یک دلیل قانع کننده بیاره که چرا این رژیم نخواد دخترا به مدرسه برن

یه مثال راجب کشور افغانستان میزنم با دقت بخون.
من به واسطه تحقیق هایی که داشتم و جز یکی از پروژه هام بود با کلی ادم که دختر داشتن و با اینکه هر روز گروه های تندرو اسلام گرای افغان با بمب واقعی و گاز های کشنده و حتی اسلحه به دخترها حمله میکردن و اعتقاد داشتن سواد، زن جماعت و از راه بدر میکنه صحبت کردم.
ببین با این همه مصیبت بازم بچه هاشون و میفرستادن مدرسه چون دیده بودن فقر و بدبختی و بیسوادی چی به روزشون اورده.
خیلی هاشون اعتقاد داشتن دولت ازشون محافظت نمیکنه و در واقع راه و باز میزاره واسشون که بهشون حمله بشه.
اینا گفتن ما خودمون از بین خودمون گروه های محافظ از بین اولیا انتخاب کردیم و به نوبت و در گروه های پر تعداد شروع کردیم به محافظت از بچه ها و علم جلوی تحجر.
------

شما ۱۰ دقیق جلو مدرسه دخترانه وایسی میان سراغت و میگیرنت تو تهران اونم وسط شهر
حالا چطور یه عده بمب و گاز میبرن تو سالن و کنار در کلاس میرنن و راحتم میرن اونم به این وسعت و ابعاد و کسی دستگیر نمیشه خیلی جای سوال داره.

داداش نصف این دین که میگن سره همین گوگول پروری هست.
توی همون اوایل کتابی که صاف از آسمون اومد خورد تو سرمون وعده دخترانی با س*نه های برجسته به مومنانش داده که از شدت روشن بودن پوستشون آبی که میخورن از توی گلوشون دیده میشه😂.
عرض سلام و تهنیت خدمت شما مرجع عالی قدر دامت افاضاته
کلام حضرت عالی آنقدر نفوذ و نورانیت داشت که بنده قصد بازگشت به دامان اس لام را دارم.(پس از غسل البته)
شماره حساب دفتر رو برای واریز وجوهات بفرمایید.

و من الله التوفیق

مولانا ==EA
این بشر هیچ فرقی با این جماعت نداره (اگه بدتر نباشه البته). کلا از این جماعت دی.نی هیچی در نمیاد الکی ازش دارن حمایت میکنن، گویا جنایاتی که کل این مدت توی اون منطقه کرده رو همه فراموش کردند و الان دارند واسه این به به چه چه میکنن.

شما ۱۰ دقیق جلو مدرسه دخترانه وایسی میان سراغت و میگیرنت تو تهران اونم وسط شهر
حالا چطور یه عده بمب و گاز میبرن تو سالن و کنار در کلاس میرنن و راحتم میرن اونم به این وسعت و ابعاد و کسی دستگیر نمیشه خیلی جای سوال داره.
حدس میزنم کار یه گروهی هست که به یکی از اشخاص خیلی کله گنده وصله و اینام بخاطر همین جرئت ندارن پیگیر بشن و دستگیر کنن.
ینی بعید میدونم دستور رسمی و آفیشال باشه. هرچند این فقط حدسه چون هیچ حماقتی از اینا بعید نیست.

بنده به عنوان نماینده رسمی و قانونی پایگاه مقداد توی این تاپیک می‌تونم در جواب ادعای شما بگم همون مقام فرمودن که توطئه بعدی دشمن به تعطیلی کشاندن مدارس و دانشگاه هاست.
ضمن این که این کار رو وقتی در اوج قدرت بودن نکردن، الان که زارتشون در رفته برای چی باید همچین کاری بکنن؟

ضمن این که امروز خودم توی اخبار دیدم که گفتن خبری نبوده و یکی از بچه‌ها که شب قبل خوراک لوبیا خوردن از خودش بوی پی‌پی بی‌صدا در کرده و بچه‌ها هول کردن.
پستت جدیه؟ اگه شوخیه که خیلی خوب بود چون دیدم چند نفر واکنش خنده داشتن به پستت ولی اگر جدیه، خعلی تاریکه، یاد سیاه چاله های مدرسه و روزگار امروزمون افتادم

به نظرم مهم ترین دستاورد این مدل جنایت ها توسط سیستم های EA مانند در طول تاریخ، (یعنی از 14 قرن پیش خود EA گرفته تا مثلا روسیه امروزی و ccp و غیره) اینه که از طریق ایجاد "بحران" میتونه ابتکار عمل در کنترل و هدایت مسیر و اوضاع و شرایط جامعه رو در دست خودش حفظ کنه،

مخصوصا موارد به شدت فشل و ناکارامدی مثل EA در طول تاریخ، همین الان به نظرتون بعد از گند اقتصادی اخیرشون، چه چیزی میتونست تا این حد جامعه رو "مشغول" کنه تا پردازش ان فاجعه اقتصادی به پشت پرده بره و در ارامش بیشتری انجام شه؟ یعنی اولویت های مهم تری به میون بیاد؟

چه چیزی بهتر از حمله به مدارس "دخترانه" تا چندین هدف با یک تیر زده شه؟ اول از همه "دختر" ها تو ذهن بخشی از جامعه (مثلا گروه a) میشن علت حواس پرتی مردم از وضعیت اقتصادی و یک دلیل به دلایل واهی EA برای زن ستیزی ریشه دار (ریشه دار در خود EA) در جامعه اضافه میشه، یعنی در امتداد شکاف های عدالت جنسیتی در جامعه، یک سری مولفه جدید به ضرر "زن" ها ایجاد میکنه، از طرف دیگه یک عده به شدت در طرفداری و عدالت خواهی برای دختران (مثلا گروه b) به میدان میان و به شکل عجیبی در دفاع از زنان تمام گروه های دیگر رو مورد حمله قرار میدند،

یعنی a و b با هم درگیر میشند (به جای اینکه a و b با هم متحد و با EA درگیر بشند)

این در حالی هست که هم a بخشی از حقیقت رو بیان میکنه و درخواست هاش درست و منطقیه، هم b دقیقا همچنین تا حد زیادی خواست های منطقی و درستی داره، یعنی 2 گروهی که باید بین اشتراکات به شدت زیادشون به توافق برسند و دشمن اصلی و مشترکشون رو هدف قرار بدند، به جای این کار با هم درگیر میشند و هم منابع اندکشون رو صرف این درگیری های پوچ میکنند، هم به دشمن اصلی یا EA فرصت ریکاوری و مهم تر از همه "کنترل" جامعه رو میدند،

این به نظرم مهم ترین دلیلی هست که کار های از نظر ما ابلهانه و به شدت اشتباه، به شکل پیاپی توسط EA انجام میشه، EA هیچ هدفی در این کار ها نداره جز مشغول کردن جامعه، به جون هم انداختن جامعه، ابتکار عمل از تنها روشی که توانشو داره، یعنی از طریق ایجاد بحران و تفرقه،

اختلاف و تفرقه بنداز و حکومت کن...

امیدوارم جامعه در مسیر رشد ارگانیک و پویای خودش، از این مرحله هم گذر کنه...

ببین دوست عزیز من با این شرایط مریضی که دارم اصلا حس و حال بحث در مورد این موضوع نداشتم ولی حالا که دوست عزیزمون جواب شما رو داد بزار خود من هم بدم

اولا از وقتی که جهان اطرافم رو درک کردم هیچوقت هیچ مشکلی با گرایش های جنسی افراد نداشتم
حتی با این که دوران نوجوونیم اواخر دهه هفتاد و اوایل هشتاد بود و جامعه خیلی بسته تر بود و این مسائل هیچ رقمه تو کت جامعه نمیرفت بازم شخص خودم برام عجیب بود که مردم چرا به گرایش های جنسی مردم حمله میکنن و اصلا به اونا چه ربطی داره
اینا رو گفتم که بدونی من هیچوقت تو زندگیم هیچ انسانی رو از رو گرایش جنسی قضاوت نکردم و این مسائل هزارم درصدی هم برام مهم نیست

دوما به نظر من هیچ چیزی تو این دنیا نیست که نشه در موردش شوخی کرد هیچ چیزی
نمیشه که اگر کسی اومد دین و اعتقادات یک ملتی رو مسخره کرد بشه کول و باحال ولی اگر یکی بیاد با مسائل دگرباشان و رنگین پوستان شوخی کنه بشه بی فرهنگ و عقب مونده
از اون ور بوم نیوفتین دیگه...این جو مسخره که با دگرباشان و رنگین پوستان شوخی نکنیم و مثل فیلم های مسخره هالیوودی این روزا هر جوری شده این دو مسئله رو وارد فیلم ها کنیم دیگه حال بهم زن شده

در مورد این دوستمون هم خودش با شوخی و ترول داره روزمرگی های زندگیش رو با چاشنی طنز بیان میکنه که احتمالا خیلی هاش رو هم پیاز داغش رو زیاد میکنه تا واسه مخاطب جذاب تر بشه
کاملا مشخصه ریز هم داره هممون رو ترول میکنه

پس وقتی تو جوی که اکثرا جوون های بین ۱۵ تا ۳۵ سال هستن و همه هم باحال و شوخ،این حرفا و مسائل کوچیک بیان میشه مطمئن باش به کسی برنمیخوره

در ضمن پست من تماما شوخی بود و اینقدر تابلو بود حتی دلیلی ندیدم استیکر هم آخرش بزارم

ببین دوست عزیز من با این شرایط مریضی که دارم اصلا حس و حال بحث در مورد این موضوع نداشتم ولی حالا که دوست عزیزمون جواب شما رو داد بزار خود من هم بدم

اولا از وقتی که جهان اطرافم رو درک کردم هیچوقت هیچ مشکلی با گرایش های جنسی افراد نداشتم
حتی با این که دوران نوجوونیم اواخر دهه هفتاد و اوایل هشتاد بود و جامعه خیلی بسته تر بود و این مسائل هیچ رقمه تو کت جامعه نمیرفت بازم شخص خودم برام عجیب بود که مردم چرا به گرایش های جنسی مردم حمله میکنن و اصلا به اونا چه ربطی داره
اینا رو گفتم که بدونی من هیچوقت تو زندگیم هیچ انسانی رو از رو گرایش جنسی قضاوت نکردم و این مسائل هزارم درصدی هم برام مهم نیست

دوما به نظر من هیچ چیزی تو این دنیا نیست که نشه در موردش شوخی کرد هیچ چیزی
نمیشه که اگر کسی اومد دین و اعتقادات یک ملتی رو مسخره کرد بشه کول و باحال ولی اگر یکی بیاد با مسائل دگرباشان و رنگین پوستان شوخی کنه بشه بی فرهنگ و عقب مونده
از اون ور بوم نیوفتین دیگه...این جو مسخره که با دگرباشان و رنگین پوستان شوخی نکنیم و مثل فیلم های مسخره هالیوودی این روزا هر جوری شده این دو مسئله رو وارد فیلم ها کنیم دیگه حال بهم زن شده

در مورد این دوستمون هم خودش با شوخی و ترول داره روزمرگی های زندگیش رو با چاشنی طنز بیان میکنه که احتمالا خیلی هاش رو هم پیاز داغش رو زیاد میکنه تا واسه مخاطب جذاب تر بشه
کاملا مشخصه ریز هم داره هممون رو ترول میکنه

پس وقتی تو جوی که اکثرا جوون های بین ۱۵ تا ۳۵ سال هستن و همه هم باحال و شوخ،این حرفا و مسائل کوچیک بیان میشه مطمئن باش به کسی برنمیخوره

در ضمن پست من تماما شوخی بود و اینقدر تابلو بود حتی دلیلی ندیدم استیکر هم آخرش بزارم
حالا شما منظور خاصی شاید نداشتی و خیلی هم قصد ناراحت کردن کسیو نداشتی
ولی وقتی چندین بار مستقیم طرف داره ابراز ناراحتی میکنه به خاطر این شوخی و تمسخر ها یه مقدار هم خودتونو جای طرف بذارید. بعد هم با آدم ها شوخی های مختلف میکنن، ولی وقتی یه شوخی ثابت مدام تکرار میشه اونم در مورد همچین چیزی که نقشی تو انتخابش نداشته این دیگه بولی کردنه اسمش. حالا شما شاید قصدش رو نداشتی یا اولین بارت بود من قبول میکنم.
در مورد دین و اعتقادات هم واقعا یه مبحث کاملا متفاوته. دین و اعتقادات همونطور که تو مملکتمون پیاده میشه چیز شخصی ای نیست، رسما فرو کردن به ما! و غیر از این کاملا انتخابیه، حتی اگر اثرات منفی ش مستقیما به ما نمیرسید باز هم قابل تغییره

عرض سلام و تهنیت خدمت شما مرجع عالی قدر دامت افاضاته
کلام حضرت عالی آنقدر نفوذ و نورانیت داشت که بنده قصد بازگشت به دامان اس لام را دارم.(پس از غسل البته)
شماره حساب دفتر رو برای واریز وجوهات بفرمایید.

و من الله التوفیق
مرسی داداش😄.
ولی دقیق متوجه نشدم داری ترولم میکنی و معتقدی سخت در اشتباهم یا حرفات در تایید پستم بود...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or