من فکر کنم خیلی واضح گفتم که رژیمی که از این گروه های تندرو حمایت میکنه مسئولیت کامل کارهایی که انجام میده روی دوشش هست.
دوباره همین پست رو بخون:
حالا هر اسمی که دوست داری به این گروه های سرخود بده.
رژیم حامی این خودمختارهاست ، این موارد رو ما روزانه تو دور و ور و محیطی که درش زندگی میکنیم میبینیم.
کاملا یجور تبعیض عقیدتی هست و این افراد هیچوقت پیگیری و محکوم نمیشن ، فقط صورت مسئله پاک میشه و به عوامل خارجی نسبت داده میشه.
اگه بخوای
میتونی ذهنت رو با ماله کشی های افرادی مثل دروغ پرداز بزرگ راعفی پور هم سو کنی ، خب کار همچین افرادی وارونه جلوه دادن حقیقت تو اذهان جامعست.
اینکه تو این موارد دنبال سود یا منفعت رژیم بگردین و...
ببینید چه گروهی از این حرکات منفعت میبره...
شما به من بگو محکوم نشدن اسیدپاشی های اصفهان چه سودی برای رژیم داشت؟
قتلهای زنجیره ای چه سودی برای رژیم داشت؟
خب مواردی از این دست رو دروغ پردازها میگن کار دشمنان خارجیه ، بر فرض که قبول کردیم ولی اینهارو چیکار کنیم:
- تخریب و سنگ انداختن تو روند برجام چه سودی براشون داشت؟
- نبستن قرارداد FATF چه منفعتی براشون داشت؟
- یکدست کردن دولت با پیکره خودشون و روی کار اومدن انقلابی ترین دولت بعد انقلاب چه منفعتی برای رژیم داشت؟
- حجاب اجباری ، گشت ارشاد و... چه سودی براشون داشت؟
و... الی آخر
نتیجه همه اینها شد فشار هر چه بیشتر روی ملت و فاصله انداختن مداوم بین ملت و نظام که الان این حجم از نارضایتی رو میبینیم.
من این سوال رو به خودت بر میگردونم تو این چهل و اندی سال شما یک حرکت از رژیم نام ببر که نهایتا به سودش بوده باشه.
از کدام گروه های تندرو؟منظورم همین کیس گازهای مسمومیت زا/شیمیایی هستش.الان کدوم گروه مسئولیتش رو به عهده گرفتن؟
قبول دارم میگی که با اسیدپاشان برخوردی نکرد(ننگ بر خودش و تمام عاملان اون جنایت) ولی آیا اون حادثه باعث میشه شما هرچی که اتفاق بیافته بگی کار خودشونه؟!
مثلا قبل از انقلاب ،ببین یک دیکتاتوری حاکم بود بر کشور.اعلی حضرت اونوقت(!) سابقه جنایتمثل تیرباران 9 نفر فدایی در تپه های اوین یا مثل اعدام های پس کودتای 28 مرداد رو داشتم در کارنامش + حدود 3 تا 4 هزار زندانی سیاسی.قطعا کارنامه ی ننگینی هستش و مطلقا جنایت(ولو در حد 1 نفر) جای دفاع و ماله کشی نداره(چه رژیم پهلوی و چه هر رژیم دیگه ای قبل و بعد از اون!) .ولی ببین اومدن و 400 نفر رو زنده و یکجا سوزوندن و راحت گفتن کار پهلویه در صورتی که کار اون حکومت جانی نبود!
اون موقع اگه میومدی این روایت رو زیر سوال میبردی عملا شما رو مزدور و جیره خوار پهلوی ذکر میکردن(مگه نه؟)
یا مثلا میگفتن اون اواخر رژیم در میدون ژاله چندهزار نفر رو کشته!فک کنم میگفتن حدود 3 هزار نفر ولی بقول یکی اصلا اون همه جمعیت نمیتونه تو یه میدون کشته بشه و حتی میشه برای اطمینان از 3 هزار نفر دعوت کردن که بیان و رو زمین بیافتن تا ببینیم اصلا 3 هزار جنازه اونجا جا میشه یا نه(یعنی میخوام بگم تعداد کشته هارو خیلی بردن بالا برای ضریب دادن به عواطف)
یه میگن در زمان شاه ما 150 هزار(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) زندانی سیاسی داشتیم که این ادعا دیگه حتی توسط براندازان همون زمان هم افشا شد و گفتن اونو عمدا ساختیم و رقم مطلقا واقعی نبوده!
ببین ماکان جان اشتباه نکن من بحثم نه دفاع از پهلویه و نه از رژیم اسلامی!دارم میگم که چطور میشه یه روایت (احیانا جعلی رو) با پمپاژ رسانه و پروپاگاندا بین مردم جا انداخت.اونم مردمی که 40 سال تحت بدترین شرایط بودن.اونم با سابقه خراب حاکمیت در دروغ گوی و چیزهای دیگه که نمیشه تایپ کرد!و از همه مهم تر این که جامعه چنان مستاصل شده که دیگه گویا قدرت تفکرش رو کاملا از دست داده.من هنوزم نفهمیدم رژیم از نرفتن دخترا به مدرسه چه سودی میبره؟
چون قبلا دروغ گفته پس هرچیزی رو میشه بهش نسبت داد؟
شما احتمال نمیدی که این قضایا از طرف گروه های مخالف با رژیم انجام شده باشه؟
چرا 40 سال پس اجازه دادن دخترا برن مدرسه؟
بازم میگم این سناریوی نفرستادن یا جلوگیری از تحصیل دخترا به شدت احمقانه و مضحک هستش ولی توی شرایط استیصال حتی مسخره ترین ایده ها هم ممکنه موجه به نظر بیان!راجب موارد قبلی هم بازم میگم من نه قصدم ماله کشی هستش نه انکار.ولی میگم دیگه این یه مورد(نفرستادن دخترا به مدرسه) هییییییییچ سودی نداره برای حاکمیت.اون قبلیا
از نظر خود افراد درون سیستم(نه الزاما منافع مردم) یه توجیهی(
از نظر خودشون) داشت یا
دسته کم خیال میکردن سودش از فایدش بیشتره یا عواقبش قابل کنترل هستش.ولی این یه مورد الان هیچ فایده ای براشون نداره
ماکان عزیز یه بخشی رو تو متن شما قرمز کردم.
ببین برادر عزیز تفکر شما هم همینه که اگه شما به رسانه های خارجی گوش ندی حتما داری رائفی پور یا صداوسیمای رژیم یا فارس و تابناک میخونی
یعنی اگه کسی بیاد اون روایت جمعی ایجاد شده رو زیر سوال ببره حتما مزدور یا فریب خورده و از این حرفا هستش
یا به آشغالای رائفی پور گوش میده
به این میگن انجماد فکری ماکان عزیز
نه عزیز بی اعتمادی به این رژیم حال مردم رو خراب نمیکنه، چیزای دیگه حال مردم رو خراب کرده.
ویرایش: عزیز شما خودت اول منکر شدی؛ ولی من شدید دارم بوی ساندیس میگیرم از پستتا...
محسن جان صرفا با روایت جمعی همرا نشدن،از نظر شما یعنی اون فرد ساندیس خوره؟
خوب فرق شما با اون بسیجی که اگه کسی مثل خودش فکر نکنه(به اصلاح ولایی نباشه)،میگه حتما مزدور غربه چیه؟
متاسفانه افراد به جای تفکر و نقد یک بحث یا اندیشه های یک فرد یا گروه و جریا فقط به دنبال ایجاد هیجان های کاذب و جو های زودگذر هستند و فکر میکنند با این کار(به وجود آوردن نوعی دیکتاتوری در بیان عقاید)حتما به پیروزی هم خواهند رسید!
یعنی خدایی بعد این همه مدت هنوز نفهمیدین با سای*ری ها نباید بحث کرد؟ واقعا چرا؟ فازتون چیه؟
در اینکه
کار خودشونه که هیچ شکی نیست و اصلا بحث نمیخواد فقط فعلا معلوم نیست هدف اصلی از این کار چیه.
اخه این چه حرفیه؟
گروهای تندرو مستقل دیگه یعنی چی؟ ما با تندرو ترین و جنا*ت کار ترین سیستم تاریخ طرفیم هرکاری ازشون بر میاد و از این بدتر هم انجام دادن.
این طرز فکر شما خطرناکه.
میشه مثل قضیه خودرو که44سال مردمو از داشتن خودرو درست حسابی محروم کردن جان و مال مردمو گرفتن ولی همش میگن تقصیر مافیای خودرو و هنوز معلوم نکردن این مافیا کی هستن چرا جلوشو نمیگیرن چرا هنوز قوی تر از همیشه ادامه میدن؟
یا قاچاقچی یا دلال یا اختلاس گر و..
اینا همشون خود سیستم هستن میخورن و میچاپن میندازن گردن کسی که نمیشه یقشو گرفت.
الان اگه حرف شما رو قبول کنیم باید مثل همون مافیا خودرو چند سال شاهد همچین جن*یت های باشیم و بهش عادت کنیم؟
که یه گروهی وجود داره که با تحصیل دختران مخالفه و.. ولی هیچوقت معلوم نمیشه کی هستن یا هرچند وقت یه بار چندتا بی گناه و میارن اعت*اف اج*اریشون رو نشون میدن و میگن کار ایناست و..
مثلا سال1404صدا و سیما خبر میذاره اخرین مدرسه دخترانه هم بخاطر حمله گروهای تندرو تعطیل شد!
کسی که نظر مخالف شما داشت میشه سایبری؟
البته اگه تعریف شما اینه من مشکلی ندارم سایبری نامیده بشم
بله کار خودشونه و هیچ شکی هم نیست!مطلقا شکی هم نیست!! هرکی هم شک کرد خوب معلومه که مزدوره!!! اصلا شک کردن چه معنی داره!؟!
باید فقط جو ایجاد کرد و گفت بله ما داریم پیروز میشیم و انقلاب داره پیروز میشه و همشون دارن فرار میکن به ونزوئلا و چیزی تا فتح تهران نمونده و بله ما داریم یه انقلاب زنانه سازمان میدیم وَ وَ وَ ....
کسی هم بیاد بگه که ببین حرکت بدون سازمان دهی و تفکر و اندیشه نمیتونه پیروز بشه و فقط تعداد کشته ها رو بیشتر میکنه میشه مزدور و ضدعنقلاب!کما اینکه قبلا همچین بحثی داشتم در اینجا و همون موقع هم چندتا از عزیزانی که
خودشون توخونه نشسته بودن و خودشون
حاضر نبودن برن تو خیابون و هزینه بدن میگفتن که تو داری ناامید میکنی و از این حرفا
پست های شما هم تو همین تاپیک اغلب از جنس همون هیجانات سطحی و اولیه هستند دوست کُرد عزیز
من اعتقاد ندارم کار خودشونه و از طرفی هم اعتقاد ندارم کار خودشون نیست.
در واقع خود در مورد اون سیستم وجود نداره (بر خلاف تصور عمومی). مجموعهای از گروههای کاملا جدا این سیستم رو تشکیل دادن که دیدگاههای کاملا متفاوت و اهداف گاهی متناقض دارن اما همپوشانی برخی از منافع اساسی اونها رو کنار هم گذاشته.
اتفاقی هم که الان داره میافته به نظرم حتی کار یک دسته هم نیست. یه تئوری توی جامعه شناسی هست به اسم پنجره شکسته یا همچین چیزی. یعنی وقتی یه خونه متروکهای یه پنجرهاش میشکنه، بعد از یه مدت بقیه شیشهها هم میاد پایین.
یه تعدادی از این اتفاقات کار یه دسته است (مثلا ۵۰-۶۰ درصد موارد) و بقیهاش کار افرادی با انگیزههای کاملا مختلف. از مزاحمین بلخ تا ولایی و انقلابی و برانداز و ور انداز تا خل و چل.
اون قسمتیش که حرفهای و با عوارض شدید بوده کار یه گروهه و بقیه اش کار افراد مختلف
در واقع چون این حس ایجاد شده که حاکمیت در مقابل این اتفاقات زنجیرهای دچار انفعال، استصیال یا همراهیه، افرادی با انگیزههای مختلف بر اساس برداشت خودشون حادثه رو گسترش میدن. چیزی شبیه ماجرای آتش زدن ماشینها توی پاریس اما با ابعاد گستردهتر (مثالم نامربوطه اما به جهت بیش از حد انتزاعی بودن حرف این رو گفتم)
شخصا فکر میکنم محتلترین حالت اینه که زرنگترین دسته از اهالی مجمع الجزایر مشترک المنافع سیستم دارن این کار رو میکنن و در آینده بر اساس طرف برنده نهایی ماجرای ۱۴۰۱، یه مقصر برای این اتفاقات تراشیده میشه و ما هیچ وقت عامل اصلی رو نخواهیم شناخت.
فقط یه روزی یه کاشفی برای طرف برنده این ماجراها یه صورتحساب میفرسته و هزینههاش رو میگیره.
اگر طرف برنده این ماجرا، همین برندگان گذشته باشن، یه پوشه میاد روی میز رییس که یه عده خودسر/مزاحمین بلخ/تروریست یا هرچی این کار رو کردن و البته «عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد و همزمان به لطف خدا هم دشمن جنایتکار یا دوست نادان رو بیش از پیش شناختیم و هم به برکت این اتفاقات ناآرامیها و اغتشاشات خوابید و بچهها هم تنبیه شدن و سرشون به درس و مشقشون گرم شد»
و اگر برندگان گذشته شکست بخورن و رییس جدید بیاد، پرونده دیگهای میاد روی میزش: «این کار ولاییون تندرو بود این هم اسم و انگیزههاشون و به این ترتیب برگ جدیدی از جنایاتشون رو توی تاریخ ثبت خواهیم کرد.»
در هر دو صورت، همراه این پرونده یه صورتحساب درشت هم صادر میشه.
همون طور که میبینی الان هر دو طرف میکروفن دار این ماجراها از این اتفاقات ابراز ناراحتی میکنن و البته در یک قسمت از بدنشون عروسیه. بنابراین فکر میکنم برنامه ریز انقدر زرنگ باشه که بتونه در هر صورتی فاکتور خودش رو نقد کنه.
البته همه اینها خیالبافی منه. دلیلی نداره واقعیت داشته باشه. فقط با شناخت من از آدمهایی که فکر میکنم میشناسمشون ( و البته شاید نمیشناسم و خیال میکنم میشناسم) بیشتر تطبیق داره تا تئوریهای رایجی که انگاره میکنند یه عده داعشی بی مغز همه چی رو دست گرفتن.
ممنون.نظر جالبی بود.نمیدونم واقعا چی بگم در مورد جز به جزئش ولی اون تئوری پنجره شکسته رو تازه الان دیدمش و رفتم که کمی مطالعش کنم
منم بحثم دفاع از حکومت مطلقا نیست و نبوده.فقط میگم دوستان حاضر نیستند به هیچ روایت یا احتمال دیگه،حتی فکر کنند!
کسی که کوچکترین مخالفتی بکنه مزدور خطاب میشه!
به نظرم فرقی نمیکنه گروه های وابسته به EA، درون سیستم، برون سیستم، رسمی غیر رسمی،
فرقی نمیکنه کار چه کسی باشه و با چه هدف یا نیتی در "اجرا" باشه، تا زمانی که ان کار بر اساس "اراده" سیستم تمامیت خواه باشه، یعنی کار سیستم تمامیت خواه حساب میشه، مسئولیت 100 درصدی با خودشه، به عنوان متهم اصلی....
بود و نبود این مرز رو EA و اراده EA مدیریت میکنه، تمام...
نظر شخصی...
*همچنین به نظرم این دست کار ها برای EA و ذات تروریستیش، منفعت و فایده زیاد داره...
آره اصلا فرقی نداره کی انجام داده باشه! به هیچ وجه اهمیتی نداره که مثلا شاید یه گروه خارجی این کارو کرده باشن! هییییچ مهم نیست!!!
این نوع تفکر که هیچ جای شکی رو نمیپذیره خیلی خطرناکه.امیدوارم دوستان کمی ذهن باز تری داشته باشند و بتونن کمی واقع گرایانه تر تحلیل کنند
هرچند که خودشون حاضر نیستند در عمل هیچ هزینه ای بدن