Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
این نوابغی که شما می‌ فرمایید در‌دنیا بهشون می گن دزد
و کاری هم که می کنن بهش می کن فساد اقتصادی سازمان یافته در سطح کلان

شرکت دولتی/حکومتی اه
نرخ ارز هم دست دولت/حکومت اه
دولت/حکومت هم که وضعش مشخصه

حقیقا من اینجا نابغه ای نمی بینم فقط یک سری اشخاص رو می بینم که هزاران بار گزیده شدن و درس نگرفتن که هیچ بدترم شدن و آماده ان تا آخر عمر گزیده بشن.
این اشخاص رو من در مودبانه ترین حالت ساده لوح خطاب می کنم. دزدی از ساده لوح دزد رو نابغه نمی کنه.
درسته حالا شاید کلمه نوابغ اغراق باشه من پاکش میکنم ببینم از اون کلمه میکشید بیرون به اصل قضیه بچسبید یا نه
ولی در کل بازیچه شدن دو میلیون آدم خیلی دردناک و تلخه و اعصاب ادم خورد می‌کنه

درسته حالا شاید کلمه نوابغ اغراق باشه من پاکش میکنم ببینم از اون کلمه میکشید بیرون به اصل قضیه بچسبید یا نه
ولی در کل بازیچه شدن دو میلیون آدم خیلی دردناک و تلخه و اعصاب ادم خورد می‌کنه
اون بد بختی که خوشحاله ماشینی که صد تومن گرفته شده یه میلیارد شاید از این خوشحاله که حداقل چیزی که بابت خریدش زندگیش رو پاش گذاشت رفته روش افت نکرده، و گرنه هر پورفسوری الان میدونه چیزی که خریدی رو بفروشی باید یه چی بیشتر بزاری روش دوباره (دقیقا) همونو بگیری...!

دوستان از طریق کلود فلر و getafreenode سرور برای ویی 2 رِی درست کردید؟ جواب میده؟ من یکی ساختم وصل نشد اصلا ولی توی کانالهای تلگرام یه سری سرور رایگان بود تست کردم و جواب داد.
اگر درست کردید و آموزشش رو دارید لطفا لینکشو به من بدید و اینکه یه منبع که سرورهای خوب رایگان قرار میده هم معرفی کنید، ممنون

زندگی اصلی اونهای می کنند که علاقه به آهنگ های شماعی زاده و شهرام شهپره و امثالهم دارند :D
من تقریبا هر روز یا یک روز درمیان دو سه ساعتی آهنگ گوش میدم بعد 99 درصد از این آهنگ ها تکراری هستن و تا حالا n بار گوششان دادم و خیلی سخت وا جان کندن میرم سمت یک آهنگ جدید نمیدونم فقط من اینجوریم یا افرادی هم مثل من پیدا میشن؟ مثلا اگر موسیقی برام پلی تایم داشت شاید آهنگی توش داشته باشه که 20 سال مداوم دارم گوشش میدم!
من 5-6 ساله هر روز اهنگ 512 از Lamb of god رو گوش میدم
هر بار میگم بابا بسه دیگه اما باز فرداش هوس همون اهنگ رو میکنم

در راستای مفید بودن تاپیک و احتمالا شاید مشکل بقیه هم باشه:-":-"

این داخلی و خارجی کردن ای پی ها رسما منو دیونه کرده یه سایتی میرم میگه ای پی ایران باید باشه برای دانلود vp خاموش میکنم بعد میخوام توییتر چک کنم باز باید vp روشن کنم.
ایا میشه با خرید روتربرد و تعریف اکانت l2tp داخلش یک دامنه هایی رو مشخص کنیم که اون دامنه ها با ای پی ایران باز بشه ولی بقیه سایت ها با اکانت l2tp ?
اگه این کار امکان پذیر هست تنظیمات روتربرد خیلی سخته ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VICE and Z-fan
در راستای مفید بودن تاپیک و احتمالا شاید مشکل بقیه هم باشه

این داخلی و خارجی کردن ای پی ها رسما منو دیونه کرده یه سایتی میرم میگه ای پی ایران باید باشه برای دانلود vp خاموش میکنم بعد میخوام توییتر چک کنم باز باید vp روشن کنم.
ایا میشه با خرید روتربرد و تعریف اکانت l2tp داخلش یک دامنه هایی رو مشخص کنیم که اون دامنه ها با ای پی ایران باز بشه ولی بقیه سایت ها با اکانت l2tp ?
اگه این کار امکان پذیر هست تنظیمات روتربرد خیلی سخته ؟
اگه وی پی عنت split tunnel داره فعالش کن و سرویس های ایرانی رو بذار توی اون
مثلا من یه مرورگر کلا گذاشتم واسه چرت و پرت های داخلی مثل بانک و isp و این اراجیف
راحت ترین راهش همینه

اونموقع دلار 43 بود پریروز تا 47 هم اومد بالا
امروز یکی این قضیه ثبت نام قرعه کشی ایران خودرو بهم فرستاد گفت دو میلیون نفر حداقل 90m پول گذاشتن و در مجموع 18هزار میلیارد پول بلوکه شده دست ایران‌خودرو

برای سرگرمی خواستم ببینم این وسط چه اتفاقی افتاد، جهش دلار از 43 به 47 تقریبا میشه 9/3% حالا چون ایران‌خودرو میگیم 10%
تو یک هفته ایران خودرو هزار هشتصد میلیارد تومان بدون روشن کردن یک لامپ درآمد داشت
یه صفر توی محاسباتت کم گذاشتی. میشه ۱۸۰ همت. عدد دقیقش رو هم این کانال‌های تلگرامی حساب کردن. یادم نیست ۱۱۰ همت بود یا ۲۱۰ همت.
دوستان از طریق کلود فلر و getafreenode سرور برای ویی 2 رِی درست کردید؟ جواب میده؟ من یکی ساختم وصل نشد اصلا ولی توی کانالهای تلگرام یه سری سرور رایگان بود تست کردم و جواب داد.
اگر درست کردید و آموزشش رو دارید لطفا لینکشو به من بدید و اینکه یه منبع که سرورهای خوب رایگان قرار میده هم معرفی کنید، ممنون
من ساختم و روی ایرانسل خوب جواب میداد. روی زیتل هم بگیر نگیر داره اما وقتی کار می‌کنه خیلی سرعتش خوبه.
برای سرور رایگان هم توی تلگرام wbnet رو پیگیری کن.

خبر آمد که یک معلم خانم در قائم شهر به خاطر پخش موسیقی از آموزش و پرورش اخراج کردن ولی خبر بسیار مهم تر این بود که باشگاه نساجی مازندران این خانم استخدام کرده اگر این روند ادامه پیدا کنه و یک سری از سلبریتی ها اینجوری از مردم حمایت کنند و به صورت علنی اعلام کنند خیلی جلو میریم مثلا اعلام بشه فلان شخص توسط علی دایی استخدام شد یا اینقدر کمک دریافت
ما توشهرمان تو روز تعطیلی ها یکی دوتا هایپرمارکت کامل تعطیل کردن و بعدش EA اونها پلمپ کرد اما مردم حمایت کردن و همه خریدهاشون از اونجا میکنند طوری دیگه 100 برابر شلوغ تر شده من خودم تو روز تعطیلی ها رفتم قدم زدم یک معدود مکانی ها باز بودن که شناسایی کردم و دیگه بمیرم هم ازشون خرید نمیکنم

اگه تو آمریکا بودیم میرفتم به جرم آسیب روحی ازت شکایت میکردم. رفتم اپارات اینی رو که گفتی دیدم مطمعنم دیگه اون ادم سابق نمیشم .شیم ان یو:D

این طرف از این که من میام دولت موقت تشکیل می دم می رم پی کارم رسید به جمهوری تشکیل دادن بعد امروز لول آپ کرده گفته حالا سلطنت هم بد نیست اگر موروثی نباشه در پ.ن هم عرض کردن که دخترم ولیعهده :))
این حرف ها رو یه بنده خدایی هم چند دهه پیش می گفت که من اومدم فقط نجاتتون بدم بعد برم تو خونم بشینم تارکه دنیا کنم بعد دیدم چی شد. تو که هنوز نیومده داری نقشه راهه همونو می گی!
خب فقط ما یه شانس کوچولو آوردیم که نمونه کار امثال این بنده خدا رو قبلا دیدیم و یه مقایسه کوچولو با انتر های فعلی بکنیم یکم سبک سنگینش میاد دستمون.

شما روح بزرگی داری.
منم فوق العاده با 512 اه Lamb of God حال می کنم.

اگه تو آمریکا بودیم میرفتم به جرم آسیب روحی ازت شکایت میکردم. رفتم اپارات اینی رو که گفتی دیدم مطمعنم دیگه اون ادم سابق نمیشم .شیم ان یو:D

معروفه این موزیک ویدئو ها The Devil in I اه Slipknot اه :D

من خیلی راک گوش ندادم ولی قطعه زیر رو به همه پیشنهاد میکنم ،واقعا زیباس

eloy - Poseidon's creation

اول بذارید اون تیکه ی زائد حذف بشه بعد میاییم اینجا و جاهای دیگه راجع به آینده تا دلتون بخواد، با هم صحبت میکنیم و همین بحث ها باعث پیشرفت جامعمون میشه.
نگران نباشید.

این طرف از این که من میام دولت موقت تشکیل می دم می رم پی کارم رسید به جمهوری تشکیل دادن بعد امروز لول آپ کرده گفته حالا سلطنت هم بد نیست اگر موروثی نباشه در پ.ن هم عرض کردن که دخترم ولیعهده :))
این حرف ها رو یه بنده خدایی هم چند دهه پیش می گفت که من اومدم فقط نجاتتون بدم بعد برم تو خونم بشینم تارکه دنیا کنم بعد دیدم چی شد. تو که هنوز نیومده داری نقشه راهه همونو می گی!
حالا حکومت پادشاهی پارلمانی مشکلش چیه دقیقا؟؟؟!!شما مکر مهاجرت نکردی!!.دیگه چیکار داری حکومت بعدی چیه.برو پی زندگیت عزیز دل.خود مردم ایران انتخاب میکنن نوع حکومت رو البته از نو ع سکولارش

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or