Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
اینجا تاپیک VS نیست اشتباه اومدی. ;)

من نمی دونم توی مدارس به یک سری درست خوندن یاد ندادن گویا!
من دارم می گم یک بنده خدایی اول یک حرفی می زد الان یه حرف دیگه می زنه و نمونه این موضوع رو پدر و مادر های ما چند دهه پیش دیدن بعد طرفدار جان بر کفش اومده می گه مشکل تو با فلان نظام چیه :)) کی حرف از نوع نظام زد اصلا :))

اینی که بنده چی کار کردم چی کار نکردم هم به شما ربط نداره عزیز.
الان طبق حرف خودت، خودت فقط نشستی در دیوار نگاه می کنی که یک تغییری حاصل بشه:

الان تو که هیچ کاری نمی کنی به امید فلان زنده ای مردم ایران حساب می شی من نه؟ :))

فقط محض اطلاعت می گم نه جایی که من هستم برای اتباع ایرانی قانون تک ملیتی داره نه اصلا خود ایران قانون تک ملیتی داره در نتیجه چه شما دلت بخواد چه نخواد بنده تا آخر عمر جزو مردم ایران حساب می شم.
همونطور که افراد دیگه که این چند وقته خارج از کشور بودن و اون تجمع پشم ریزون برلین رو راه انداختن کماکان مردم ایران حساب می شن.

دفعه بعد از این موارد خواستید بدید یا پیاید پروفایل ام یا پیام خصوصی چون همونطور که گفتم این بحث رو من دوست ندارم ادامه بدم. دفعه قبل که اینجا بحث می شد نتیجه جالبی نداشت.
پستاتو دنبال میکنم.مدام داری با حرفای بی سرو تهت این خیزش مردم رو به تمسخر میگیری.نمیدونم مشکلت چیه!!؟؟

آخرین ویرایش:
اومدم براتون قصه بگم.
قصه یه رپر خیلی مردمی رو.

یکی بود یکی نبود.
یه رپری بود به اسم پوریا پوتک.
پوریا پوتک خیلی مردمی بود.
آهنگ سیاسی می خوند.
دیش استارلینک می خرید می فرستاد ایران.
کمک می کرد به زلزله زده های خوی
و ....

پوریا پوتک اتفاقا خیلی هم محبوب بود. 2M فالوور اینستا داشت. 732k ساب یوتوب داشت. تویچ رو استارت نزده فقط 5.7k فالوور جذب کرد.
منتها پوریا پوتک یک مشکل خیلی کوچیک داشت. اونم این بود که سایت بت داشت. یعنی خود ملت رو تیغ می زد یکمی از پولشون به خودشون بر می گردوند.
طرفدار هاش اما باور نمی کردن تا بالاخره سر تویچ زدنش سایت بتش رو رو کرد:
Screenshot 2023-02-18 214645.png
Screenshot 2023-02-18 214653.png

اما نکته داستان چیه؟
نکتش اینه که با وجود این که سایت بت رو رسما بعد از چندین سال که داره علنی کرده (اسمای مختلفی داشته سایت هاش) کماکان رپر محبوب مردمی هست و باقی می مونه.
همونطور که قبلا حصین (حسین البیس سابق) و تتلو و عرفان پایدار و شادمهر عقیلی و ... این کار رو کردن و محبوب موندن.

دلار که از ۳۰ گذشت من فاتحه اقتصاد رو خوندم.ریسی دلار رو ۲۳ از روحانی تحویل گرفت!!!الان نزدیک ۴۹ هزار هستش@-)

• Like
Reactions: pkarash
کاش از خودش رد میشدن و نور رو رو میاوردن، هم وجاهت داره، هم کویین تایتل شیکیه، در راستای فمنایز شدن بیشترِ حرکت هم بود

• Smile
Reactions: XsmokeX
اگه تو آمریکا بودیم میرفتم به جرم آسیب روحی ازت شکایت میکردم. رفتم اپارات اینی رو که گفتی دیدم مطمعنم دیگه اون ادم سابق نمیشم .شیم ان یو:D
این موزیک داستان فوق العاده ای هم پشتش هست ( اگه به متال هم علاقه ندارید متن زیر رو بخونید جذابه بچه ها )
خیلی خلاصه میگم :

خواننده گروه توی یکی از کنسرت هاش یکی از طرفدار ها میاد بالای استیج و اونجا یکم هنجارشکنی میکنه این بیچاره هم با دست هلش میده و ایشون میفته پایین و میمیره !
خواننده میره زندان توی سوئد و چند سال پروندش طول میکشه و توی این چند وقتی که توی زندان هست متن این موزیک رو مینویسه
512 که اسم اهنگ هست شماره سلولی هست که ایشون توی اون زندانی بوده

Six bars laid across the sky
Four empty walls to fill the time
اشاره به میله های زندان و سلول رندی - تلف شدن وقت در سلول بی فایده
One careless word, you lose your life
اشاره به جو وحشتناک زندانی ها که هر حرف اشتباه از سمت شما ممکنه جون شما توسط زندانی های دیگه گرفته بشه

My hands are painted red
اشاره به کشته شدن اون فرد توسط خواننده

I can't recognize myself
I've become someone else
عوض شدن خواننده بعد از اون اتفاق

ادامه ماجرا و متن شعر رو دیگه خودتون برین دربیارین چون خیلی طولانی میشه اینجا جاش نیست

پ.ن : واقعا توی اون شرایط روحی و اون حال و هوا چنین اهنگی رو بنویسی خیلی شاعری :D

چرا پالادیوم تقریبا 80% آدمایی که میان انقد جذاب و خوشگلن ؟
من واقعا حس جوجه اردک زشت رو بین اونا دارم :<
این عادلانه نیست که هم پولدار باشی هم خوشگل و جذاب باشی :<<
باید غیر قانونی بشه به نظرم

چرا پالادیوم تقریبا 80% آدمایی که میان انقد جذاب و خوشگلن ؟
من واقعا حس جوجه اردک زشت رو بین اونا دارم :<
این عادلانه نیست که هم پولدار باشی هم خوشگل و جذاب باشی :<<
باید غیر قانونی بشه به نظرم
زیبایی در چهره نیست
زیبایی نوری در قلب است
دل بکن از این ظواهر و دنیای پوچ عزیزم

وسط مسائل خیلی جدی‌تون

یه چیزی شبیه تبلت نیاز دارم که بشه به ویدیو پروژکتور وصلش کرد. خود تبلت‌ها زیادی گرون هستن و بقیه امکاناتشون هم به هیچ دردم نمی‌خوره
تخته‌های الکترونیک کارایی که من می‌خوام رو میدن اما مدل‌هایی که من دیدم قابلیت اتصال به چیزی رو نداشتن.

وسط مسائل خیلی جدی‌تون

یه چیزی شبیه تبلت نیاز دارم که بشه به ویدیو پروژکتور وصلش کرد. خود تبلت‌ها زیادی گرون هستن و بقیه امکاناتشون هم به هیچ دردم نمی‌خوره
تخته‌های الکترونیک کارایی که من می‌خوام رو میدن اما مدل‌هایی که من دیدم قابلیت اتصال به چیزی رو نداشتن.
یکسری تبدیل usb-c یا microUSB به hdmi وجود داره که دیدم روی گوشی‌های اندروید استفاده میکنن.

• Like
Reactions: m.a.t
سر کوچمون یه سطل آشغال هست، دیشب از 9 شب تا 11 12 داشتم بهش نگاه میکردم
این سطل آشغال اولش یه گربه رو سیر کرد، بعد حدود 1 ساعت بعدش 5 تا سگ اومدن و ازش تغزیه کردن، آخر شب هم 2 تا آدم رفتن سراغش و با یه تیکه نون که توش مونده بود خودشون رو سیر کردن
نمیدونم راستش، دیدن این چیزا اونم هر روز، واقعا دیگه هیچ انگیزه ای واسه آدم نمیذاره. هر کاری میخوای بکنی تمام فکرت پیش این همه آدمه که هر روز هم داره تعدادشون بیشتر میشه
راستش این پست رو زدم که ازتون خواهش کنم اگه دستتون به دهنتون میرسه کنارش حواستون به این افراد هم باشه (میدونم همتون دل بزرگی دارید و مطمئنا نیاز به یادآوری کردن منِ نوعی نیست ولی خب گفتنش ضرری نداره)
به نظرم پولی که قراره خرج سرگرمی شه، خرج سیر کردن یه آدم (یا حیوون) بکنیم به هممون بیشتر حال بده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or