Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
من آخرین پست پر محتوامو توی این تاپیک بدمو برم: از اونجایی که نصف مشکلات زندگیمو این تاپیک حل کرده، یک عزیزی این کانکشن V2rayng برای ویندوزو که زبونش انگلیسی یا قابل تغییر به انگلیسی باشرو بی زحمت یه جا آپلود کنه، یکی دانلود کردم زبونش چینیه، عوضم نمیشه، خیلی محکم ممنونم[-o<^:)^
Nekoray بگیر به نظرم بهترین کلاینت هست برای ویندوز. V*n mode داره

رفیق بی زحمت میشه روش استفاده اش رو بگید ؟ من هر سروری میزنم وصل نمیشه :-?

منم هرکاری کردم Nekoray برام کار نکرد. بقیه کلاینت ها راحت وصل میشن ولی این اصلا نمیشه.
حقیقتا من کار خاصی انجام نمیدم. سرور رو وارد میکنم، بعد رایت کلیک میزنم روش میزنم استارت بعد هم تیک v*n mode رو میزنم

• Like
Reactions: Arash-S212
خارج از تاپیک که نداریم و مجبورم اینجا بذارم.
درآمدزایی از راه کسب تروفی و خدمات(!) مرتبط با بازی‌ها. :D

adxczx_75p.jpg

واقعاً عجیبه که یه نفر به فکر درآمدزایی از این قضیه بیفته و عجیب‌تر اینه که یه نفر پول بده که ملت براش تروفی بگیرن! یعنی کلاً مفهوم تروفی زیر سوال می‌ره و از چیزی که قراره مثلاً مهارت طرف رو توی فلان بازی نشون بده، تبدیل می‌شه به یه جنسِ خریدنی برای پُز دادن! :D
قیمت رو هم مطمئناً الکی زده و وقتی باهاش تماس بگیرن، نسبت به مدل بازی تعیین قیمت می‌کنه و با همدیگه چونه می‌زنن. :D وگرنه اصلاً نمی‌صرفه که موهای سر آدم بریزه تا بازی‌های Soulsbornekiroring رو ۱۰۰٪ کنه و بابت هر بار فقط ۱۰۰ هزار تومن بگیره. حتی برای Until Dawn هم این رقم کمه!
در همین فروم بازیسنتر اتفاق افتاد البته معکوسش، کاربر چندین سال پیش گفت اگر کسی این بازی رو داره و بتونه این تروفی رو برام بگیره رقم تعیین کنه بهش می دم، هیچکس جوابشو نداد، به من پ خ داد، گفتم یوزر پسورد رو می خوای در اختیار طرف بذاری،سیوتو share کنی که برات یک تروفی آنلاک کنه؟ فکر نمی کنی اکانتت به فنا بره؟ شروع کرد به خودزنی و هندونه گذاشتن زیر بغلم! منم اکانت کاربر دیگه ای رو روی کنسول فعال نمی کنم و ایشونم ول کن نبود، هیچی دیگه! آخر رفتم کنسول دیگه رو بیرون آوردم و تروفی رو براش گرفتم و برای هزینه بهش گفتم فقط به من دیگه پیام نده در این مورد!

این تبلیغ به قول خودت همه چیزش مشکوکه و اولین موردی که به ذهنم خطور می کنه سرقت اطلاعات کاربریه، ولی خب این مطلبی که تعریف کردم خواستم به اینجا برسم که گرفتن جام نه برای تروفی هانترها، برای برخی کاربران صادقه که یک بازی اونقدر براشون مهمه که گرفتن پلاتینیوم حکم همه چیز رو براشون داره، یعنی ممکنه هیچ بازی ای رو پلات نکنه ولی یک عنوان رو هفته ها و ماه ها وقت بذاره پلات کنه، توی فروم خودمون هستن کسانی که فن های بازی خاصین و خودشون بارها به این مورد اشاره کردن

آخرین ویرایش:
اساسا این تاپیک نباید مشکل کسی رو حل می کرد :-?
ولی حالا که حل می کنه چه بهتر :D
شما که سید اولاد پیغمبر هستی و احتمالا در رژیم بازی سنتر نفوذ داری،بگو خارج از تاپیک رو باز کنن.
البته ممنونیم از تاپیکت که زاپاسه به هر حال:-bd ;)

زندگی اصلی اونهای می کنند که علاقه به آهنگ های شماعی زاده و شهرام شهپره و امثالهم دارند :D
من تقریبا هر روز یا یک روز درمیان دو سه ساعتی آهنگ گوش میدم بعد 99 درصد از این آهنگ ها تکراری هستن و تا حالا n بار گوششان دادم و خیلی سخت وا جان کندن میرم سمت یک آهنگ جدید نمیدونم فقط من اینجوریم یا افرادی هم مثل من پیدا میشن؟ مثلا اگر موسیقی برام پلی تایم داشت شاید آهنگی توش داشته باشه که 20 سال مداوم دارم گوشش میدم!

زندگی اصلی اونهای می کنند که علاقه به آهنگ های شماعی زاده و شهرام شهپره و امثالهم دارند :D
من تقریبا هر روز یا یک روز درمیان دو سه ساعتی آهنگ گوش میدم بعد 99 درصد از این آهنگ ها تکراری هستن و تا حالا n بار گوششان دادم و خیلی سخت وا جان کندن میرم سمت یک آهنگ جدید نمیدونم فقط من اینجوریم یا افرادی هم مثل من پیدا میشن؟ مثلا اگر موسیقی برام پلی تایم داشت شاید آهنگی توش داشته باشه که 20 سال مداوم دارم گوشش میدم!
من سال 1387 یه زانتیا خریدم بعد داداشم یه فلش آهنگهای راک 80s پر کرد گذاشت داخلش.الان سال 1401 هنوز همون آهنگها رو گوش میدیم :D(به نظرم هم ماشینه خوب کار کرده هم فلشه:)))

کلی بخوام بگم قبلا بیشتر خارجی گوش میدادم، ولی یه سالی میشه احساس میکنم سلیقه موزیکم داره عوض میشه و علاقم به آهنگای فارسی بیشتر شده بیشتر گوش میدم.
اینکه سخت میری سمت آهنگ جدید که منم قبل تر اینطور بودم شاید همون دلیل منو داشته باشی که یه واسط خوب برای معرفی آهنگای جدید نیاز داشته باشی. من که حوصلم نمیگرفت مثلا بیام برم تو سایت ها بچرخم ببینم چی هست چی نیست. یه اپلیکیشن خوب ولی کارمو راحت تر کرد.

آخرین ویرایش:
دوستان کسی تجربه خرید ارز ملی داره؟ یا کسی کلا اخیرا از صرافی ارز خریده؟
اونموقع دلار 43 بود پریروز تا 47 هم اومد بالا
امروز یکی این قضیه ثبت نام قرعه کشی ایران خودرو بهم فرستاد گفت دو میلیون نفر حداقل 90m پول گذاشتن و در مجموع 18هزار میلیارد پول بلوکه شده دست ایران‌خودرو

برای سرگرمی خواستم ببینم این وسط چه اتفاقی افتاد، جهش دلار از 43 به 47 تقریبا میشه 9/3% حالا چون ایران‌خودرو میگیم 10%
تو یک هفته ایران خودرو هزار هشتصد میلیارد تومان بدون روشن کردن یک لامپ درآمد داشت

آخرین ویرایش:
کاری به اصل قضیه ندارم ولی مدیران ایران خودرو نوابغ اقتصادین
آخه اصل قضیه باعث میشه این تیغ زنای دوزاری نوابغ اقتصادی بنظر بیان. اصلش خراب نبود که نمیتونستن همچین حرکتایی بزنن

آخه اصل قضیه باعث میشه این تیغ زنای دوزاری نوابغ اقتصادی بنظر بیان. اصلش خراب نبود که نمیتونستن همچین حرکتایی بزنن
یک روزه که این حرکت نزدن، یک پلنی کم کم اجرایی کردن تازه درآمد حاصل از بلوکه شدن پول یک طرف قضیه است
مثل اینکه این خودرو ها تحویلشون تا یکسال ممکنه طول بکشه و هرچقدر به قیمت کارخانه اضافه بشه همونقدر دوباره پول بریزی و تا یکسال ممکنه پولت بلوکه بشه هیچ بلکه سود هم باید بدی
تازه بحث خود ماشین و سود روی قطعات و اینکه خیلی از نمایندگی های خود ایران‌خودرو و... سهمیه های همین قرعه کشی ها دارن به کنار

یک اصطلاحی هست، قشر متوسط طمع‌کار مثل اون قضیه میمونی که یک موز جلوشه و هی پدال میزنه که به اون موزه برسه غافل از اینکه اون دوچرخه ثابته(هرچند آخر هر روز سهمیه یک موزش میگیره)
اینکه قشر متوسط بتونی اینطوری طمع‌کار کنی هنر میخواد مثالش هم میبینیم دیگه افرادی که خوشحال از اینکه ماشین چینی که یک زمون صد میلیون خریده الان میلیاردی شده و از این موضوع ارضا میشه

کاری به اصل قضیه ندارم ولی مدیران ایران خودرو نوابغ اقتصادین
این نوابغی که شما می‌ فرمایید در‌دنیا بهشون می گن دزد
و کاری هم که می کنن بهش می کن فساد اقتصادی سازمان یافته در سطح کلان

شرکت دولتی/حکومتی اه
نرخ ارز هم دست دولت/حکومت اه
دولت/حکومت هم که وضعش مشخصه

حقیقا من اینجا نابغه ای نمی بینم فقط یک سری اشخاص رو می بینم که هزاران بار گزیده شدن و درس نگرفتن که هیچ بدترم شدن و آماده ان تا آخر عمر گزیده بشن.
این اشخاص رو من در مودبانه ترین حالت ساده لوح خطاب می کنم. دزدی از ساده لوح دزد رو نابغه نمی کنه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or