Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
حقوق متعارف در همه اماکن دولتی، شبه دولتی، بانکی و ... در بدو ورود از ۷ شروع میشه تا نهایت ۱۰-۱۲
میزانش هم بسته به جا، مدرک تحصیلی و در مواردی روش ورود به شرکته.
شرکت‌های دولتی و شرکت‌های وابسته به بانک‌ها، صندوق‌های بازنشستگی، بنیادها و نظایر این‌ها اگر با توصیه وارد شده باشی، عرف حقوق نداره و وابسته به کسی ـه که شما رو معرفی کرده. بنابراین ممکنه شما نیروی خدماتی باشی و اندازه کارشناس ارشد اون شرکت حقوق بگیری (این رو خودم دیدم)
بانک، سازمان اب، تامین اجتماعی اشنای نزدیک دارم ولی صحبت نکردم در این مورد باهاشون کلا شهرستان کوچیکه تو همه جا میشه اشنا پیدا کرد منتها اینکه کدوم کارشون سبکه و امکانات و حقوق خوبی میدن رو نمیدونم درمورد نیروهای مسلح هم خودم دوست داشتم هم امکانات خیلی خوبی میدن مثل وام و زمین و خونه سازمانی و بیمه نیرو مسلح. اشنا هم دارم ولی پرسیدم ظاهرا با اشنا داشتن نمیشه تو ارگان های نظامی کار گرفت و حتما باید روند استخدام مثل بقیه پیش بره فقط تو اون روند میتونن کمک کنن که حوصله دردسرشو ندارم و پایه حقوق زیر ده هم ارزش رفتن نداره اصلا برام (تازه من شهرستانم اینایی که تو تهران با پایه حقوق کار میکنن نمیدونم واقعا کجاشونو میگیره)
حالا بقیه شغل های دولتی رو میپرسم ببینم چیز خوبی توشون پیدا میشه یا نه شغل خودم سود خوبی داره ولی گسترش دادنش به معنی فشار کاری بیشتره
این برای تجربه میگم
حدودا از سال 1392 تا سال 1396 قیمت ماشین ، دلار ، طلا و... تغییر نکرده بود و تنها جای که سود میداد بانک بود حدود 20 تا 25 درصد سود میداد
سال 1380 تا 1388 هم دقیقا همین قضیه وجود داشت
اگر گذشته تحلیل بکنید متوجه میشید هرجا که تحریم شروع شد ارزش پول ما کم شد و قیمت دلار و طلا و... بالا رفت
الان که تحریم هستیم مطمئن باشید همه چیز گران میشه و هر مقام و مسئول و تحلیل گر و.. ای بر خلاف این گفت بدانید یا نادانه یا شیاد
اینم من از رو تجربه میگم، اتفاقا به حرف مقام مسئولا گوش کنید. تا الان یادم نمیاد گفته باشن چیزی افزایش پیدا نمیکنه و بعدش افزایش پیدا نکرده باشه تو همه زمینه ها هم همینه کلا هروقت گفتن وضع چیزی ثبات داره یا همه چیز تو فلان مورد اوکیه برید همونو بخرید که قراره گرون بشه عملا سیگنال میدن مستقیما

@zilyzal
بزرگوار شما اگه تا ساعت 3-4 بعد از ظهر تایم آزاد داری خب یه مهارتی یاد بگیر یا کاری بکن که بعدا به دردت بخوره...
کارمندی تو این شرایط مملکت و درآمد ها که آخه رسما یعنی با دستای خودت حکم بیگاری خودتو امضا کنی...
البته نهایتا خودت شرایط خودت رو بهتر می دونی ولی خب من اگه اون وقت رو داشتم همچین استفاده ای می کردم :-"

سوالی از عزیزان برنامه‌نویس:

سایت‌های مشابه با excercism چی پیشنهاد میکنید؟

میخوام python یاد بگیرم و دنبال سایتایی هستم که تکلیف بدن (مثلا به عنوان یه تمرین بگن کدی بنویس که یه عدد رو بگیره و ارقامش رو برعکس کنه.)، بعد کد رو آنلاین بزنی و اگه کدت درست باشه بری مرحله بعد.

آخرین ویرایش:
میشه لطفا یه سایت v پی ان پولی خوب واسم پخ کنین
من هیچی دیگه واسم کار نمیکنه :((

Nathan Macintosh: Money Never Wakes
Sam Morril: Same Time Tomorrow
Norm Macdonald: Nothing Special
Mo Amer: Mohammed in Texas
Taylor Tomlinson: Look at You
Joe List: This Year's Material
Ali Siddiq: The Domino Effect
Jerrod Carmichael: Rothaniel
Katt Williams: World War III
Jo Koy: Live from Seattle

البته James Acaster: Cold Lasagne Hate Myself 1999 هم هست که قدیمی‌تره، اما شاید بهترین استندآپ چند سال اخیر باشه.
خوب، شما کوئست اولو با موفقیت انجام دادید ولی این از این کوئست چند مرحله ایاس و شما الان برای انجام کامل کوئست، لینک دانلود این استند آپارو هم بدید، خیلی محکم دس شما درد نکنه. استند آپ های قدیمی ترم میدونستی معرفی کن داداش، من خیلی حرفه ای نیستم مثل خودت و همین 3 4تا کمدینو بیشتر نمیشناسم :D

میشه لطفا یه سایت v پی ان پولی خوب واسم پخ کنین
من هیچی دیگه واسم کار نمیکنه :((
لنترن روی ویندوز خوب جوابه، فقط قطعش نکن و اگه مجبور بودی قطعش کنی، باید سیستمو ری استارت کنی تا دوباره درست کار کنه، دست کم با آی اس پی افتضاح مخابرات برای من اینجوریه، روی گوشی هیچی نمیشناسم

سوالی از عزیزان برنامه‌نویس:

سایت‌های مشابه با excercism چی پیشنهاد میکنید؟

میخوام python یاد بگیرم و دنبال سایتایی هستم که تکلیف بدن (مثلا به عنوان یه تمرین بگن کدی بنویس که یه عدد رو بگیره و ارقامش رو برعکس کنه.)، بعد کد رو آنلاین بزنی و اگه کدت درست باشه بری مرحله بعد.
Codewars

خوب، شما کوئست اولو با موفقیت انجام دادید ولی این از این کوئست چند مرحله ایاس و شما الان برای انجام کامل کوئست، لینک دانلود این استند آپارو هم بدید، خیلی محکم دس شما درد نکنه. استند آپ های قدیمی ترم میدونستی معرفی کن داداش، من خیلی حرفه ای نیستم مثل خودت و همین 3 4تا کمدینو بیشتر نمیشناسم :D
بعضی‌هاش رايگان روی یوتیوب هست، مثل نیتن مکینتاش یا علی صدیق یا جو لیست. بقيه رو هم گیر نیاوردید، فردا می‌فرستم؛ الآن دسترسی ندارم.

@zilyzal
بزرگوار شما اگه تا ساعت 3-4 بعد از ظهر تایم آزاد داری خب یه مهارتی یاد بگیر یا کاری بکن که بعدا به دردت بخوره...
کارمندی تو این شرایط مملکت و درآمد ها که آخه رسما یعنی با دستای خودت حکم بیگاری خودتو امضا کنی...
البته نهایتا خودت شرایط خودت رو بهتر می دونی ولی خب من اگه اون وقت رو داشتم همچین استفاده ای
@zilyzal
البته نهایتا خودت شرایط خودت رو بهتر می دونی ولی خب من اگه اون وقت رو داشتم همچین استفاده ای می کردم :-"
یک جوری صحبت میکنی انگار شغل کارمندی ریخته تو کشور!!!
یک جوری صحبت میکنی انگار شغل کارمندی ریخته تو کشور!!!

• Like
Reactions: VICE
بعضی حرفا و‌ جملات هستن که انقدر درستن که باید با آب طلا بنویسی قابشون کنی بزنی به دیوار. اما وقتی طرف رو‌ میشناسی و‌ میدونی برای چی‌ اون‌ حرفو زده دلت میخواد همون قاب رو‌ برداری و‌ بکوبی تو سرش.

مثلا چامسکی گفته: اگر به آزادی بیانِ کساني که از آن‌ها بیزاریم اعتقاد نداشته باشیم، اصلاً به آزادی بیان اعتقادي نداریم.
خدایی قشنگ گفته. ارزش قاب کردن رو داره. ولی اگر چامسکی رو خوب بشناسید میدونید که منظورش اینه که چرا به آزادی بیان داعش و کمونیستای افراطی احترام نمیذارید؟ همین چامسکی اگر یه حکومت کمونیستی یا ضد آمریکایی توی یه گوشهٔ دنیا مردم رو تو کوره هم بندازه عین خیالش نیست که هیچ، سعی میکنه با «اراجیف‌بافی» یه جوری توجیه‌شون کنه.

درسته که میگن «نبین کی میگه، ببین چی میگه» یعنی حرف رو جدا از گوینده‌ش قضاوت کن، ولی بعضی جاها باید ببینی اونی که داره اون حرفا رو میگه، دقیقا منظورش از اون کلماتِ قشنگ چیه؟
مثلا همین الان اینجا خیلیا میگن «به عقایدم احترام بذار» این جمله به تنهایی بسیار زیبا و درسته، اما اون شخص منظورش اینه که «به عقایدم که میگه تو گوه میخوری حجاب نداشته باشی احترام بذار، و‌ اون روسری کوفتیت رو سرت کن، وگرنه پدرتو در میارم».

از کانال تلگرامی رشنالیست...

«نبین کی میگه، ببین چی میگه» یعنی حرف رو جدا از گوینده‌ش قضاوت کن، ولی بعضی جاها باید ببینی اونی که داره اون حرفا رو میگه، دقیقا منظورش از اون کلماتِ قشنگ چیه؟
حقیقتا هم مهمه کی میگه و هم مهمه بر چه اساسی و در چه شرایطی میگه. این عبارت «نبین کی میگه، ببین چی میگه» حرف غلطیه

-------------------------------------
مورد بعدی اینکه ،چون اعتقادی به آزادیهای فردی ندارند.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: J. Constantine
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or